Je vhodné volanie kamarátov na stavbu?
Citam tu temu o noseni jedla na stavbu, kde pomahaju kamarati. To sa este praktizuje? To vam nie je blbe tahat tych chlapov pravidelne od rodiny, cez vikend, ked si maju oddychnut. porobit svoju svoju robotu doma alebo sa venovat rodine? Ano, teraz niekto napise, ze aj oni budu stavat, tak zas vad muz pride, ale co ked nebude, co ked si kupi byt, snad kazdy nestavia hned dom.
@rayla podľa mňa preto, lebo je výrazný rozdiel v jednorazovej pomoci (sťahovanie, presun nejakého ťažkého kusu nábytku, atď) a práca na stavbe, ktorá je väčšinou na niekoľko víkendov.
A rovno dodám k niektorým komentárom, ktoré spomínali, že je to vec chlapa, keď chce, nech pomôže. Tak nie, nie je to len jeho vec. Keď vypadne z domu na celý deň/víkend/nebodaj dlhšie, tak automaticky je žena sama na starostlivosť o deti a domacnost, tým pádom si ona nič neurobí doma/do práce. Zároveň, ak sú obaja pracovne vyťažení cez týždeň, tak by som bola pekne naštvaná, že ani cez víkend nie sme spolu ako rodina
Ale veď každý je svojpravny (teda väčšina ľudí)tak buď chcem pomôcť idem nechcem nejdem dovi dopo
@kaca222 Určite jednorazová? Čo takto keď niekomu pomahas s účtovníctvom? S doučovanim? Alebo so zmluvam - kúpa/predaj nehnutelnostii? S rozvodom? Si o stavebným povolením? Tak to ti garantujem, že nie je ani jeden ani dva dni, ale podstatne viac a dlhšie a narocnejsie🙂.. a predsa to kamarát pre kamaráta urobí...
Tá doba už je passé - my sme si zavolali firmu na rekonštrukciu -
Co je na tom, stale moze povedat ze nema cas 🙂 mozno len ten tvoj nechce byt doma so sekerou ako si ty

A prečo ti vadí len stavba a iná pomoc nie? Vieš, koľkým kamošom som pomohla, ale v inej oblasti.. stavba je niečo viac?