Je vzťah medzi 16-ročnou a 22-ročným vhodný?
Mám 16 (o dva mesiace 17) a spoznala som jedného chalana vo fitku...je milý, slušne sa so mnou baví, vôbec nie je dotieravý...vidím, že má záujem a mne sa tiež páči.
Jediná vec je, že má 22 rokov a neviem, či je správne púšťať sa do takého vzťahu.
Aký máte názor ?
@beronsche no, ja keď si porovnám mojich 16 - 17 ročných spolužiakov v dobe, keď som mala 22 ročného frajera... Tak neviem, neviem... Čo riešili ako "puberťáci" a robili s babami a čo riešil frajer, ktorý už pracoval, býval bez rodičov a pod. A nemyslím, ako to tak sledujem, že by sa to zmenilo... Česť vynimkám samozrejme. 😄
Panebože.. Tu sa niektoré správate ako keby mala ona 16 a on 50...
@beronsche trávila som celé detstvo s dospelými. Už v 12 tich som mala vyše 170 cm. Na 12 som veru nevyzerala. Mala som sny a veľa som rozprávala. Mala som hodnoty, ktorých som sa držala. Nikdy som síce nebola mega krásna no vždy sa okolo mňa chlapi točili. Očividne na mne niečo bolo....
Ja som mala tiež 16,takmer 17r keď som začala chodiť so svojím drahým a sme spolu 14r 🤷♀️ Ono chlapci rovesníci sú mentálne od dievčat dosť pozadu, povedzme si rovno 😅V čase keď dievčatá začnú zaujímať chlapci, oni sa ešte hrajú s hračkami 🤣🤣
🤔… “bacha” na “bábo”… 😉
No s dnešným rozumom, by som povedala ze nie. Keď sme mali 16, 22+ roční boli úplne bežný vek s kým sme "chodili" 😅
No baby.. ja som mala 17r (3mes do 18r) keď som začala chodiť s mojím už manželom. on mal vtedy 27r. sme spolu už 15r. ja neviem čo sa tak pohoršujete. dievčina ma skoro 17r a 22r chalan je rozumovo mlaďas...

@galganka presne, u toho 20+ by som bola spokojnejšia že už snáď má nejaké zárodky rozumu.