icon

Je vzťah partnera s dieťaťom z prvého manželstva dôležitý?

31. aug 2025

Taka možno netradičná otázka ako to mate vy?
Je pre vás Dvolezite aby váš partner /partnerka vychádzali a maly dobrý vzťah z vašim dieťaťom s prvého manželstva alebo to nevnímate
Viete dieťa vyrastie a odíde a vy budeme len z manželom tak ci tak
Boli by ste z niekym aj kto si nevie nájsť vzťah k dieťaťu?

Strana
z2
biba_18
31. aug 2025

nebola

hopsas
31. aug 2025

@anonym_autor nebola. Dieťa bude tým vzťahom trpieť. Ak ho nebude mať nový partner rád, ono to bude cítiť.

anonym_59b4a9
31. aug 2025

Nerobí to dobrotu

anonym_daa7c6
31. aug 2025

Nikdy. Najprv musim vidiet, ze ma rad moje dieta. Ono je na prvom mieste a vzdy bude.

gribka1
31. aug 2025

No môže to byť dobrý človek, ktorý nemá rád dieťa svojej milovanej?

zuzanita1609
31. aug 2025

Určite že nebola. Dieťa je tvoje navždy, pokým budeš žiť,no partner/manžel je tvoj iba dovtedy,ked vám to bude fungovať. Tvoje dieťa ostatne tvojim aj po jeho odchode z domova,či hádkach,sporoch. Manžel rozvodom už nie je nič,iba bývalý exmanžel s novým životom.

marhulka13
31. aug 2025

@anonym_autor určite nebola. Chlapov je dosť, dieta iba jedno. Aj keď odíde z domu. Mama sa vydala, keď už som doma nebývala, no napriek tomu si s jej manželom perfektne rozumiem a pre moje deti je ten najlepší dedko.

autor
31. aug 2025

Bolo to tak ale, ako sa nám narodil nás spoločný syn tak to je každým mesiacom horšie a horšie. Nemajú k sebe žiaden pekný vzťah
Malý ma už 4 roky

viestta
31. aug 2025

@anonym_autor dieta nikdy neodide, dieta ostane dietatom navzdy, rodic ostane rodicom navzdy. Nemusia byt uz pod jednou strechou ale vzdy to bude vztah rodic a dieta. A preto treba vyberat takeho parnera, ktory to chape a necaka kym dieta partnera z domu vypadne.

veronikaszabova
31. aug 2025
@anonym_autor

Bolo to tak ale, ako sa nám narodil nás spoločný syn tak to je každým mesiacom horšie a horšie. Nemajú k sebe žiaden pekný vzťah
Malý ma už 4 roky

@anonym_autor naco si si robila dalsie dieta s niekym, kto nema rad tvoje prve dieta??? Chuda dieta

minenkaa
31. aug 2025
@anonym_autor

Malý ma už 4 roky

@anonym_autor A pre toto si netreba robiť decka v každom vzťahu,ono je to povinnosť mať s každým novým partnerom /partnerkou dalsie decko?

anonym_727378
31. aug 2025

@anonym_autor zas ak je dieta specifickej povahy, tak to aj bio rodic ma problem si ho zamilovat

martinka13
31. aug 2025

Nič a nik nie je dôležitejšie ako dieťa. Aj keď teraz uz plačeš nad rozliatym mliekom. Snáď sa to zlepší...

lucia13022023
31. aug 2025

Akože nezazila som to, ale nebola by som s niekym kto nemá rád moje dieťa s mindsetom, že ved co, raz odíde, do 18 počkám🙄

autor
31. aug 2025
@veronikaszabova

@anonym_autor naco si si robila dalsie dieta s niekym, kto nema rad tvoje prve dieta??? Chuda dieta

@veronikaszabova Ma ale nie tak, urobí pre malú všetko ale

gribka1
31. aug 2025
@anonym_autor

Malý ma už 4 roky

@anonym_autor No a kto je dôvod?

autor
31. aug 2025
@anonym_727378

@anonym_autor zas ak je dieta specifickej povahy, tak to aj bio rodic ma problem si ho zamilovat

@anonym_727378 Ona je úžasná šikovná a rozumná, samozrejme ako každé dieťa má svoje ale inak je veľmi dobra

zuzana9393
31. aug 2025

Ries to čím skôr aby si ten vzťah k sebe našli. Lebo staršie dieťa príde do puberty a bude protivne, to mladšie bude stále zlaté, milé... 4 roky sú príliš málo nato, aby boli takéto problémy.

pe_mi
31. aug 2025

@anonym_autor mohla by to byť láska ako hrom
Ale keby nemal vzťah k mojim deťom,určite nie , nebola

anonym_cb3fde
31. aug 2025

@anonym_autor Dieťa síce vyrastie, ale nikam neodchádza. Vždy tu bude. A ty tu máš byt vždy preňho. Nie ze počkáme si do 18 a potom ho vyhodíme veď je plnolete a my budeme šťastný párik…Ten “uzasny” partner ta môže odkopnut zo dňa na deň, ale to dieta tu je vždy. A vzivote by som nedovolila aby sa cítili doma nechcene, alebo ze ho niekto doma nemá rada a trpí jeho prítomnosť. Najprv moje dieťa, potom ostatní

anonym_24356d
31. aug 2025

Moj manžel narobí rozdiely medzi mojim dieťaťom z prvého vzťahu a našim spoločným.A, čo sa dnes len tak nevidí, ani moji úžasní svokrovci.Ja by som nedokázala byt s niekym kto nemá moje dieťa rad, bral si ma aj s nim

kitycat
31. aug 2025

Moje oci krvacaju z tej slovenciny...s detmi sa douc gramatiku a priprav sa na rozchod 😞

autor
31. aug 2025
@kitycat

Moje oci krvacaju z tej slovenciny...s detmi sa douc gramatiku a priprav sa na rozchod 😞

@kitycat prečo rozchod?

minenkaa
31. aug 2025
@anonym_autor

@kitycat prečo rozchod?

@anonym_autor naozaj sa pýtaš?

fairyy
31. aug 2025

@anonym_autor nebola by som.... moj manzel nerobi rozdiely a to veru bolo ore nho narocne rozhodnut sa ci chce alebo nechce so mnou vztah ... podmienka ale bola prijat moje dieta z prveho manzelstva ako moju sucast ...keby sa rozhodol, ze nechce nie sme spolu... deti mozno odidu z domu, ale vzdy sa budu vracat niekedy len na nasvtevy, ale zivot pise niekedy tazke scenare a mozu sa vratit aj nechcene na dlhu dobu alebo aj do konca zivota

evcagabi
31. aug 2025

Radsej by som bola do konca zivota sama ako s niekym, kto neprijal moje dievcatko ale verim, ze toto nikdy nebudem musiet riesit

abbey1
31. aug 2025
@anonym_autor

@anonym_727378 Ona je úžasná šikovná a rozumná, samozrejme ako každé dieťa má svoje ale inak je veľmi dobra

@anonym_autor Veď dcérka je ešte úplne malá. Aké výhrady k nej môže mať? Veď deti v tom veku sú ešte také nepopísané a visia na každom slove a skutku rodiča. Veď to sa ani nedá, žiť s tým dieťatkom a nemať k nemu dobrý vzťah
Nie, nie, nie a ešte raz nie. Raky chlap nebude ani dobrý manžel, sní dobrý otec pre dieťa ani vaše spoločné.

terezka1947
31. aug 2025

Máš pravdu,že deti raz odídu....ale kým rastu,potrebujú lásku a výchovy, starostlivosť,tak je veľmi dôležité,kto ich výchovava a ľúbi,či neľúbi. Preto nie je jedno s kým si. To radšej vydržať sama,kým deti nedospejú,ako im vybrať na figu otca.
Keď by som raz videla,že ten dotyčný nemá vzťah,skončila by som to s ním skôr ako začala. Ty už máš aj spoločné dieťa,čo je horšie. A bude to horšie,keď budú rásť a budú deti vidieťrozdiely,kt.bude robiť.
Preto sa musí zmeniť,nájsť si cestu. Deti to vycítia.
A v konecnom dôsledku utrpí váš vzťah,lebo to to bude ľúto.

ukgirls
31. aug 2025

bola by si s muzom ku kt nic necitis,kt si ukradnuta alebo ta len vnima ale to je tak vsetko? nie? tak [reco to ma prezivat tvoje dieta... nemojla by som to dcere spravit ....doniesla si jej uja,dalsieho surodenca a ona je ta na vedlajsej kolaji-ved sa aj tak odstahuje..ale aj ten tvoj sa mozno raz odstahuje a ty ostanes sama s rozmaznanym benjaminkou a dcera k tebe vztah mat nebude-lebo ved aj tebe boli jej city u prdele

marianarem
31. aug 2025

@anonym_autor Urcite by som nebola. Moj syn patri ku mne. Nema ho chlap rad = nema rad nejaku cast mna = nie je to muz, s ktorym chcem zit.

Strana
z2