Je žena v okuliaroch menej atraktívna?
Ahojte
Prosim o Vas nazor.
Od detstva nosim okuliare, sosovky nosim na lyzovanie, turistiku a celkovo pri nejakej sportovej aktivite, prip. nosim slnecny klip a vyzera to akoby som mala klasicke slnecne okuliare.
Ide o to, ze s manzelom nemame dobry vztah, velakrat ma ponizuje a najnovsie zacal tym, ze vyzeram ako sova (kvoli okuliarom).
(Ano, okuliare , sosovky som nosila, aj ked sme spolu chodili, ironiou je, ze aj on, ale oci si dal zoperovat).
Mna to velmi zranuje, a chcem sa vo vseobecnosti spytat na nazor, ci je podla vas zena v okuliaroch menej atraktivna ako ta bez? Sosovky nonstop nosit nechcem lebo ak ich mam dlho, boli ma z nich hlava a ani na operaciu sa nechystam.
Dakujem
Ty mu povedz keď sa vyzlečie, že s hentym Gašparkom veľké predstavenie neurobí...debil je to, inak to neviem pomenovat
Keby si nenosila okuliare, tak ta bude muz ponizovat za velkost topanok alebo dieru v riti s prepacenim… toto vobec nie je o okuliaroch, ale o tom, ze si este stale vydata za debila.
Dnes je uz dostat take mnozstvo ramov, ze si vies vybrat fakt slusive. Ja ked raz za cas vytiahnem optiku, tak mi ich vsetci chvalia, hoci ja sa v nich necitim dobre.
Taky chumaj ta predsa nemôže uraziť. Vieš o tom, že dnes si ľudia dávajú okuliare aj často len na image, ako doplnok? Ale tvoj muž by si na to aby ta urazil našiel hocičo a nemá to nič s tým, či ti to pristane alebo nie. Tu je problém niekde inde...
Ale vacsi problem vidim v tom, ze si s muzom, ktory nevie povzbudit a podporit a naopak este ponizuje. a to za take drobnosti ako modny doplnok?
iba moj nazor - zasluzis si lepsieho chlapa.
Práveže okuliare dodávajú človeku vzhľad väčšej inteligencie. Ja nosím okuliare dlhé roky. A už si bez nich neviem predstaviť život. A s takým chlapom by som ja nebola, čo ma za niečo ponižuje. On očividne nie je v poriadku, nie ty.
Keby nemáš okuliare tak si tvoj chlap nájde iný dôvod na ponižovanie, ale to vieš aj sama
Čo to je za debila? Okuliare nosím 18 rokov ale zatiaľ som od nikoho nepočula žiadnu vysmesnu poznámku. Veď to je to isté ako keby sa vysmieval za to že nosis načúvaci strocjcek v uchu. Proste je to výsmech za určitý zdravotný deficit. To sa ozaj môže smiať len sprostý puberťák alebo dospelý debil. To sa inak taký človek ani nazvať nedá.
Ty sa nepýtaj, či je žena v okuliaroch menej atraktívna.
Ty sa pýtaj, prečo zahadzujes svoj život s uboziakom, ktory si ťa neváži...
Prečo si s takým chlapom??
Kto chce psa bit, palicu si najde.
Naspor si aspon stovku, nabehni do optiky a nechaj si poradit nejake trendy okuliare, ktore ti sedia.
Stareho potom posli k vode.
Urcite zena s okuliarmi nie je menej atraktivna ako zena bez okuliarov. Urcite nie. Ale ak by si sa spytala na to, ci je tvoj manzel blb, tak by som ti odpovedala, ze urcite ano 😖 dufam, ze on je sexidol, vysoky, vysportovany, s iskrou v ociach, uzasny v postely a inteligentny. Hoci uz minimalne o tej inteligencii pochybujem kedze vypustil z ust taku debilinu 🙄 vies co nabuduce mu sucho povedz, ze radsej sova ako vol 😂
Aj na manžela príde, v závislosti od jeho veku...Osobne som tiež okuliarnik a celkom ma udivuje aký som "exot". Málo ľudí vidím nosiť okuliare. Neviem čím to je, kedysi to nebolo také raritné. Či je to šošovkami, alebo operáciami alebo sa ľudia hanbia a potom búrajú na rovnej ceste...neiem.
Čo sa týka žien, nevhodným rámom sa dá asi dosť pokaziť. Ale vo všeobecnosti, ak má žena iné "prednosti" tak sú okuliare to posledným čo chlapa zaujíma 🙂
Akoze toto je ten clovek, s ktorym chces byt? Manzel ma byt clovek, ktory ta podrzi a mozes sa nanho 100% spopahnut.
Porozmyslaj.
Odpoved na otazku je NIE. Ani s barlou, ani s nahradou koncatiny. Zdravotna pomocka nie je hanba a ani z nikoho nerobi osobu hodnu posmeskou.
Tvoj manzel je nezrely idiot a s takym sa nezahadzuj prosim ta
Moj nazor je ze mas doma velmi velkeho debila
Poradím ti ako reagovať. Jednoduchým slovom ďakujem ho odrovnáš. Nebude to totižto čakať. 😀 A osobne prvé čo mi napadlo bolo sova = múdrosť 👍 takže ti dal v podstate kompliment, len ty si to zle pochopila 😉
Už by som s takým mužom nebola... Ak je frustrovaný, tak nech si svoju frustráciu vybíja inde. Ja tiež nosím roky rokúce okuliare a ešte sa mi nestalo, aby ma niekto kvôli tomu ponižoval, nieto ešte vlastný muž. A ak teda nechceš s ním skončiť, tak prečo nejdeš na operáciu očí?
Jeho spravanie nema nic spolocne s tvojimi okuliarmi. Vycitil, ze si asi v tom smere zranitelna, tak tam mieri svoje zle slova.
Trendy okuliare neznamenajú ze sa hodia k tvári. Ja mám 2je a jeden rám taky ze idú snáď každému. Mňa sa aj pýtajú odkiaľ ich mam. A nikto ma neponizuje. A ak by skúsil priateľ len by skúsil už by bol bývali.
ale to je jedno ake ma autorka okuliare, aj keby mala cirou nahodou neladiace, co pochybujem. tak nie je ziadny dovod si z toho robit posmesky a uz vobec nie aby to robil blizky doverny clovek.

Sama si si odpovedala. Pises ze vztah je zly a ponizuje ta, myslim ze okuliare a vysmech s nimi spojeny je tvoj najmensi problem…drzim palce. Ja nosim okuliare skoro cely zivot a naozaj kazdy mi to pochvalil, aj ja si myslim ze mi okuliare pasuju. Ale treba mat dobry ram k tvari, ale hovorim tvoj muz by mal byt posledny kto sa ti vysmiava