Je žiarlivosť v mileneckom vzťahu normálna?
Milenec ziarli ak sa okolo mna krutia ini muzi, ale on sam spi so zenou. Ak zisti ze, mi niekto nieco povedal,alebo mal nejaku narazku na mna ignoruje ma aj cely den. Co si o tom myslite????
jednoznačne by ťa mal zatvoriť niekde do koterca 😀
Že si nájdi iného milenca
A ako sa to dozvie? Nauč sa ho držať si od tela.
a ako to zisti? povies mu to? tak to nerob a mimochodom, ty spis so zenatym a čakas od takeho cloveka fer jednanie?
Ja si o tom nemyslim nic, mne je to jedno, ze ty sexujes s magorom.
Ženatý, žiarlivý...no asi podľa seba súdi, že okolo žiadnej nedokáže prejsť a osloviť bez pocitu, že ju musí prekotiť.
Gratulujem k výberu.🫠
Ze ho mas poslat do prdele.Nie je to prejav lasky,nenamyslaj si.Je to obycajna majetnickost,pricom on spi s inou.HNUS
Že si troll.
Ze si asi dost naivna, ked nie rovno hlupa ak nevies co si mas o tom mysliet
a ako to zisti? povies mu to? tak to nerob a mimochodom, ty spis so zenatym a čakas od takeho cloveka fer jednanie?
@magic08 pyta sa ma nato
Tak tvoja chyba. Načo máš ženatého milenca
a preco mu odpovedas?
Tak to su len jeho problemy, nech si ich riesi sam zo sebou... ty nemas ziadne zaväzky, zenaty je len on...
Myslim si, ze nemas sebauctu. Aj keby nebol zenaty, taketo otazky a nasledny cirkus🤮.
Co ma ten chlap zlate prirodzenie, ze mu toto toleruje manzelka aj milenka 😂😂😂
Lepšieho si nenašla?
To sa fakt pýtaš, ty, co chrápeš so ženatým chlapom? Neskutočné 🤨
Pravdepodobne ti už vytrtkal mozog z gebule...teda, ak si nejaký vôbec mala😝
taky vadas a este sa na neho aj dve ulakomili. neuveritelne.
a to naco ti je zenaty a este aj imbecil?
nie taketo spravanie nie je normalne v ziadnom vztahu. ale zas ked tebe nevadi sa delit o neho mozno ti pridu normalne aj nenormalne veci.
Vtedy, ked ta ignoruje, nie je to tym,ze sa len akurat venuje svojej zene? 🙂 Ked ta ignoruje nemozes vediet, ci ide ozaj o ziarlivost alebo ma prave den, kedy sa venuje zene, aby neprisla na to,ze niekoho on ma🤷♀️ Ci je taky striktne len vtedy, kedy by mohol ziarlit? a on sa ta pyta co? ze niekto s tebou flirtuje alebo ides s niekym von? To mu na to povies, ze Feri akurat flirtujem na kave so sexy chlapom?- pripadne, prave idem s charizmatickym kamosom von?nejak mi to nejde do hlavy🤔 Prosim zacni pouzivat hlavu viac ako muslu,lebo toto nedava akosi zmysel🤷♀️😄
Nájdi si milenca, čo neziarli.
nuž čo ....teba ho upratať, on má doma ženu, ty môžeš mať druhého milenca....ty si u neho tá druhá v poradí, môže to platiť aj naopak.....
On neziarli, on sa boji, aby si nesla s inym do postele a aby si ho potom nenakazila.
Ešteže on s inou nie je a neklame vás minimálne 2. Dievča, tebe čo urobili, že toto považuješ za lásku a dobrovoľne s ním stracaš čas????
ziarlit moze kolko chce. ma papiere iba na jednu a tu sa moze realizovat. ty si na volnej nohe cize si moze iba ak trhnut nohou.
A ty si blbá, keď vieš, že sa takto správa a vešaš mu na nos všetko?...veď keď sa opýta, nepovedz pravdu...tak ako klame on svojej žene, klam aj ty jemu...

malo sa mu venujes 😀 😀 😀
kup mu drahy darcek a uvar skvelu veceru