Je zvláštne, že mám 20 a nemal som nič so ženou?
Mám 20 stále som moc mladý je mi to jasne ale v tejto situácii sa cítim tak ako by mi niečo unikalao kamosi aj moji rovesníci už za sebou majú nejaké “vážnejšie” vzťahy a nejaké tie skusneotsti zo ženami a ja strele nič nejako moc sa zatiaľ do toho nehrniem ale okolie to sem tam aj dosť odzuduzje a tak tak sa len chcem opýtať na váš názor a či je na tom niekto podobne.
Som sice zena, ale v 20tke som na tom bola tak isto. Je to uplne normalne. Cti ta to, ze sa nevrhnes hned na prvu (a potom to aj tak v tych vztahoch vyzera). Hlavne sa nedostan do redpill, incel, Andrew Tate a podobnych scen na internete a budes v pohode.
To nie su preteky,na tú pravú sa oplatí počkať.Smetia maš všade plno,zlato je skryté.
Ok tak otocme otazku....od akeho veku sa bude brat muzovo panictvo ako indikator nejakeho problemu ked si doteraz z bilionov zien nedokazal naist ani jednu jedinu ktora by ho bola ochotna spoznat blizsie?
Nieje to indikator ze na nom nic spoznavania hodne nieje a travit s nim cas by bola iba strata casu?
Okolie to neodsudzuje. Moji súrodenci a bratranci v tvojom veku tiež všetko slobodní a okolie ich maximálne len podpichovalo. Na tom nie je čo odsudzovať
Ok tak otocme otazku....od akeho veku sa bude brat muzovo panictvo ako indikator nejakeho problemu ked si doteraz z bilionov zien nedokazal naist ani jednu jedinu ktora by ho bola ochotna spoznat blizsie?
Nieje to indikator ze na nom nic spoznavania hodne nieje a travit s nim cas by bola iba strata casu?
@martinmmartin je povinnosťou mať frajerku? Tymto sa preukazuje charakter? To hadam nie..
@martinmmartin "... z bilionov zien" - bilion ludi, nie ze len zien, nezilo na Zemi ani v sucte doteraz
@martinmmartin "... z bilionov zien" - bilion ludi, nie ze len zien, nezilo na Zemi ani v sucte doteraz
@muzula ano ano miliarda a bilion je u nas rozdiel 1000x ale v anglictine nahodou to iste - pointa ale stoji
@martinmmartin je povinnosťou mať frajerku? Tymto sa preukazuje charakter? To hadam nie..
@janinah nie ale je prirodzene chciet mat partnera a autor dokazuje ze by chcel. Cervena vlajka stoji na tom ze nikoho ochotneho sa o neho uprimne zaujimat zatial nenasiel a ci to nieje podvedomy signal pre sudruzky nezadane ze ak to doteraz naklaplo tak tam bude dobry dovod.
vobec to nie je hanba, prave naopak. v dnesnej dobe, kedy sa kazdy ponahla vo vsetkom a snazi sa vsetko rychlo dohnat, hrnu sa a tlacia do vsetkeho, len aby neboli ini, je to skutocne obdivuhodne 😉
vobec to nie je hanba, prave naopak. v dnesnej dobe, kedy sa kazdy ponahla vo vsetkom a snazi sa vsetko rychlo dohnat, hrnu sa a tlacia do vsetkeho, len aby neboli ini, je to skutocne obdivuhodne 😉
@beatta7 Nie je to nic hodne obdivu. Lebo zrazu bude mat 25, potom 30 a stale nic.
@anonym_autor ano je to zvláštne
autor, je to ok. ale nepaci sa mi to prirovnavanie - od inej uzivatelky, nie od teba - akychkolvek zien k smetiam. dufam, ze toto si z toho nevezmes 🙂
@beatta7 Nie je to nic hodne obdivu. Lebo zrazu bude mat 25, potom 30 a stale nic.
@patrike lepšie sa vyspať čím skôr s hocikým iba aby bolo, čo? Ani môj muž v takom veku s nikým nespal. Ani ja. A som za to strašne rada. Krátko na to sme sa dali dokopy. Nič nám neušlo, vyspali sme sa iba s človekom, ktorého naozaj ľúbime, zostali sme spolu a sme manželia. Čo na tom nie je hodné obdivu? Možnosti sme mali obaja aj skôr, ale nevyužili sme ich.
Takže autor ak hľadáš tú správnu a chceš to s ňou, tak robíš dobre. Ak žiadna s tebou ani na rande nechce, tak vtedy by som sa zamyslela, kde je problém.
@patrike lepšie sa vyspať čím skôr s hocikým iba aby bolo, čo? Ani môj muž v takom veku s nikým nespal. Ani ja. A som za to strašne rada. Krátko na to sme sa dali dokopy. Nič nám neušlo, vyspali sme sa iba s človekom, ktorého naozaj ľúbime, zostali sme spolu a sme manželia. Čo na tom nie je hodné obdivu? Možnosti sme mali obaja aj skôr, ale nevyužili sme ich.
Takže autor ak hľadáš tú správnu a chceš to s ňou, tak robíš dobre. Ak žiadna s tebou ani na rande nechce, tak vtedy by som sa zamyslela, kde je problém.
@anonym_939f38 Ved to presne mu odporucam, nech prejde tym obdobim pokusov o randenie, nejake chodenie, intimne zblizovanie. Nemusi hned zbierat zarezy. Cim bude starsi, tym viac z neho bude vyzarovat neskusenost a neistota a to zeny vycitia a podvedome ich to odpudzuje.
a s muzom si uz nieco mal?
@anonym_autor chceš mať vzťah alebo nie? Nie pre to aby okolie dalo pokoj, ale z vlastného presvedčenia. Niekto môže byť sám celý život, lebo to tak skrátka chce.
@martinmmartin môj manžel bol panic do 25 rokov, jednoducho nemal pocit,že musí mať styk, lebo "už má 25".
@martinmmartin môj manžel bol panic do 25 rokov, jednoducho nemal pocit,že musí mať styk, lebo "už má 25".
@jaskolka To je ale jeho osobny pohlad na svet. Ak by mal prilezitost tak bude stale panic do 25? Aktivne baby celu pubertu odhanal nech ostane cisty alebo to proste neslo az si sa objavila ty?
Vacsina žien nechce chlapov čo zasunie do hocičo
Tak isto ani chlapi nechcu ženy co hocikomu dajú
Kašli na ostatných vymetacov burín
@janinah nie ale je prirodzene chciet mat partnera a autor dokazuje ze by chcel. Cervena vlajka stoji na tom ze nikoho ochotneho sa o neho uprimne zaujimat zatial nenasiel a ci to nieje podvedomy signal pre sudruzky nezadane ze ak to doteraz naklaplo tak tam bude dobry dovod.
@martinmmartin pozicaj mu svoju profilovu fotku,hned sa ho chytia aspon 3 vydajachtivé😉
Otázka stojí, či máš o ženy záujem, alebo či niesi pre ne atraktívny a žiadna nejaví záujem? Lebo po pravde mám tak staré deti ako ty a veru stále sa okolo nich objavovalo opačné pohlavie už od 17cca. Najprv to predstavovali ako "kamarátov" Takže ak by v 20r. nemali skúsenosť, bolo by mi to veľmi podozrivé.
@anonym_autor nie, nieje to zvláštne, je to normálne. Neboj nič ti neutečie, život máš pred sebou. Zvláštne a choré je, keď deti sexujú už od 15ky hlavne na tínedžerky je vyvíjaný tlak. Dievčatá a ženy si treba vážiť a nebrať ich len ako sexuálny objekt. Nenechaj sa ovplyvniť tlaku nadržaných hlupákov, médií, hollywoodskych filmov... že sexovať každý s každým, keď je príležitosť je normálna vec.
Neboj nič , si mladý, nič ti neujde . Moja staršia dcéra ma tiež 20 rokov a az teraz par týždňov má prvého priateľa . Tiež to veľa ľudí komentovalo a ja nechápem prečo . Mlada pekná baba, ktorá sa sústredila na školu , potom maturitu , šport a teraz až ked išla na výšku , ma trochu viac času sa zabávať a stretávať sa s inými ľudmi ako spolužiaci a baby z treningu .
@jaskolka To je ale jeho osobny pohlad na svet. Ak by mal prilezitost tak bude stale panic do 25? Aktivne baby celu pubertu odhanal nech ostane cisty alebo to proste neslo az si sa objavila ty?
@martinmmartin nie, jednoducho nemal pocit,že sa chce vyspať s hocijakou slečnou,len "aby bolo". A nie,nečakal na mňa,mal predo mnou viacročný vzťah, ktory ale napokon nevyšiel.
@martinmmartin ja som spoznala manzela tiez az ked mal 20 a ja 19 a "nieco" sme spolu mali ked ja som mala 20 a on 21, pre oboch po prvy krat, nie je na tom nic cudne a to moj muz je fakt fesak, iba nechcel ist s hocikym a my sme boli velmi zalubení a odvtedy sme spolu

Prečo by to malo byť čudné? Nie každý sa musí "do toho"hrnúť hneď v 16 rokoch. Nič ti neujde,keď neskôr stretneš dievča,s akým budeš "chcieť viac"