icon

Jednodňový rozchod

18. okt 2022

Ahojte, chcem sa podeliť o svoj príbeh/situáciu zrejme viem čo mi väčšina napíše - maj svoju hrdosť a koniec.
Stala sa taká vec. Spoznávali sme sa s jedným chalanom, mesiac a pol, všetko šlo ideálne, krásne. Ja som sa nejako prekecla, neudržala, po mesiaci som mu vyznala lásku. On mi na to povedal, že mi povie že ma ľúbi, až keď si tým bude 100%ne istý, aj keď sa vyjadroval, že ma má veľmi rád, tak že sa to nedá ani slovami popísať. Uznala som, že na vyznania lásky je ešte po mesiaci skoro a aj keď ma to zabolelo, akceptovala som to, že mu dám čas. Ten vzťah jeho ku mne, jeho správanie sa mi zdalo veľmi dobré, nikdy som ho nenachytala na klamstve, zdal sa mi veľmi úprimný.
No a potom raz šiel s kamošmi pit v piatok večer, prehnal to a celu sobotu mu vraj bolo zle. V sobotu sme sa mali stretnúť, už som ho čakala, sľúbil mi že príde. Keď sa blížil čas stretnutia, miesto toho aby prišiel (čo sa ešte nikdy nestalo, že by nie) ma len hlúpo zablokoval všade. Napísala som mu na FB, či má blokol, odpísal že áno. Opýtala som sa ho prečo a on že lebo už nepríde, že ma nemiluje a že to medzi nami nefunguje. To bolo v sobotu v noci. V nedeľu poobede mi napísal, že by sa chcel stretnúť. Keďže som chcela počuť vysvetlenie, súhlasila som. Navyše mi bolo smutno. Možno to bola chyba a mala som mať hrdosť. Ospravedlnil sa mi a ako vysvetlenie mi dal, že bol opitý, a hanbil sa sám za seba a hnusil sa sám sebe. Vraj to nebolo o mne, ale o ňom. Že by ma nechcel stratiť a že si uvedomil, že mu chýbam. Neviem či dať šancu, či to môže byť tak ako hovorí alebo klame a mal pravdu keď bol opitý, že ma nemiluje, ale to tvrdil aj predtým.

Strana
z2
autor
19. okt 2022

@777januska777 uz som v tom štádiu aj ja, že bolelo ma síce keď ma blokol a potom som chcela s ním byť a teraz keď mám už tu možnosť s ním byť, prestáva to byť pre mňa zaujímavé. Je to zrejme už len odpočítavanie do konca. Niečo mi to ešte dáva, beriem ho už len ako kamaráta, alebo spoločnosť. Nesľubujem si od toho nic.

veronikaszabova
19. okt 2022

A ty si sa mu nevyznala po mesiaci??

veronikaszabova
19. okt 2022

Napisem ti to takto - zamilovany chlap sa nesprava tak, ako ten tvoj nevyzrety bulo.

autor
19. okt 2022

@veronikaszabova tak asi sa do mňa nedá zamilovať 😄 tak ja sa vždy rýchlo nadchnem keď sa mi niekto páči a potom zisťujem, že nemilujem 😄 ale nie vždy, niekedy je to naopak. Že mi trvá aj pol roka vyznať city, je to asi individualne. Ja teraz žijem hlavne pre seba, pracujem na sebe.

uprimnazienka
Odpoveď bola odstránená
lija22
21. okt 2022

jaj zalubena zabka. nevadi. aj tato epizodka ta pripravi do zivota

amiaja
22. okt 2022

No v prvom rade neviem co je take smiesne a neuveritelne na tom ze by sa v ten vecer vyspal s inou. To ze bol s chalanmi to nevylucuje.. vrznut si mohol aj tak.
A za druhe, na vyznanie po mesiaci nie je skoro. Ver mi ze chlap ktory o teba stoji ti vyzna lasku a bude sa spravat uplne inak ako tento pako.
Si pre neho len moznost, nie priorita. Nechava si ta v zalohe ale zaujem nema.

lily246
22. okt 2022

Určite mal v opitosti sex s inou. Si naivná, keď si myslíš, že veď bol len s 2 chalanmi po podnikoch. Veď tam je kopec pripitých báb, čo mohol kľudne oprieť vzadu za podnikom, ísť k nej na privát, k sebe, vonku na kapote auta, sexovať sa dá hocikedy hocikde.

danielinaa
22. okt 2022

Mne manzel už na prvom rande povedal ze som ta pravá. Po 3 týždňoch sme začali spolu žiť, do roka bola svadba. Pred ním som mala vzťahy 3, ale ani pri jednom som sa necítila ako s manželom. Vyznať lásku po mesiaci vôbec nemuselo byť skoro. Ja by som také decko chlapa nerozhodne nechcela. Prepáč. Láska bud je alebo nie je, človek to vie hneď a ked nie hned po mesiaci uz urcite. . Tvoj sa s tebou určite po čase rozide podľa mňa, nesil to.

Strana
z2