Kamarát na cyklistiku s výhodami
Ahojte. Spoznala som skvelého kamaráta, ktorý miluje moju najlepšiu záľubu a to je cyklistika. Pravidelne spolu chodíme bicyklovať. Lepšieho kamaráta pre tento šport som nikdy v živote nemala. Na aute má strešný nosič a vieme si tak zájsť na bicykli kdekoľvek. Naše kamarátstvo sa posunulo na vyššiu úroveň keď sme sa spolu vyspali. Postupom času sme sa okrem cyklistiky stretávali aj v posteli. Obaja sme single, tak nám to aj vyhovovalo. Postupom času sa na mňa začali zvláštne dívať kamarátky a aj rodina tiež na to nemá moc dobrý názor. Postupom času som zistila, že kvôli tomu, že fungujem na kamarátstve s výhodami nemám už žiadnych nápadníkov, ktorí si so mnou vedia predstaviť chodiť. Keď som mu povedala, že by som s nim chcela už len chodiť na bike a nemávať spolu sex, odmietol to. Keď som sa s nim párkrát odmietla vyspať, odmietol ísť so mnou na bicykel. Čiže som v začarovanom kruhu.
Cyklistiku a jeho spoločnosť milujem. Prežívam najkrajšie cyklo obdobie v živote a zároveň váham, či to všetko neukončiť. Ako by ste sa vy vyriešili? Stretávali by ste sa s kamarátom s výhodami aj keď je úplne jasné, že nikdy spolu neskončíme ako pár?
Chlapov, co miluju cyklistiku, je vela. Hladaj ineho.
Koľko máte rokov?
Kvôli byciklu sa stať k*****?? To akože nikto iný v okolí nemá auto a bycikel?
Naco hladas ineho, sex mas, vylety tiez, nemusit prat chlapske spodate, aspon Ti zostal cas aj na seba. Co by ine za to dali
Najdi si ineho cyklistu, na sex aj na vztah a mas po probleme.
Tebe vlastne vadí spávanie s ním len preto, že ti chýbajú ini nápadníci? To akože nevieš žiť bez toho aby za tebou slintali chlapi? Ešte si nikomu nevysvetlila, prečo si každému vykecala že s ním aj spis. Iného kamaráta na bike by som na tvojom mieste nehľadala nejakú dobu, celá lokálna cyklokomunita už vie, čo spolu robíte a každý budúci parťák by šiel s tebou z jednoznačného dôvodu.
Do lesa sa predsa nemusíš báť ísť sama. Teraz to už síce bude horšie, lebo sa bude zavčasu stmievat, ale aj to sa da riešiť dobrými svetlami. Jazdiť v tme je len o zvyku. Každopádne, víkendy ti ostanú cele, môžeš jazdiť po lese cele dni, užiješ si pokoj. Len využívaj nejakú apku a zdieľaj svoju polohu s nejakou kamoskou a pod.
Ja neviem, ale poslednú dobu sa tu akosi roztrhlo vrece s diskusiami, kde ženy majú sex ako výmenný obchod..jedna darčeky, ďalšia bicykel. Veď majte dôstojnosť a úroveň. Na bicykel si určite nájdeš aj iného chlapa, ktorý má charakter. A v konečnom dôsledku možno aj na plnohodnotný vzťah.
A sexujete pred výjazdom, na výjazde alebo po? V tom je veľký rozdiel.

@autorka cize sa navzajom drzite v šachu, dost blbe, cista rukojemnicka drama