Kamarát na cyklistiku s výhodami
Ahojte. Spoznala som skvelého kamaráta, ktorý miluje moju najlepšiu záľubu a to je cyklistika. Pravidelne spolu chodíme bicyklovať. Lepšieho kamaráta pre tento šport som nikdy v živote nemala. Na aute má strešný nosič a vieme si tak zájsť na bicykli kdekoľvek. Naše kamarátstvo sa posunulo na vyššiu úroveň keď sme sa spolu vyspali. Postupom času sme sa okrem cyklistiky stretávali aj v posteli. Obaja sme single, tak nám to aj vyhovovalo. Postupom času sa na mňa začali zvláštne dívať kamarátky a aj rodina tiež na to nemá moc dobrý názor. Postupom času som zistila, že kvôli tomu, že fungujem na kamarátstve s výhodami nemám už žiadnych nápadníkov, ktorí si so mnou vedia predstaviť chodiť. Keď som mu povedala, že by som s nim chcela už len chodiť na bike a nemávať spolu sex, odmietol to. Keď som sa s nim párkrát odmietla vyspať, odmietol ísť so mnou na bicykel. Čiže som v začarovanom kruhu.
Cyklistiku a jeho spoločnosť milujem. Prežívam najkrajšie cyklo obdobie v živote a zároveň váham, či to všetko neukončiť. Ako by ste sa vy vyriešili? Stretávali by ste sa s kamarátom s výhodami aj keď je úplne jasné, že nikdy spolu neskončíme ako pár?
Kvôli byciklu sa stať k*****?? To akože nikto iný v okolí nemá auto a bycikel?
Naco hladas ineho, sex mas, vylety tiez, nemusit prat chlapske spodate, aspon Ti zostal cas aj na seba. Co by ine za to dali
Tebe vlastne vadí spávanie s ním len preto, že ti chýbajú ini nápadníci? To akože nevieš žiť bez toho aby za tebou slintali chlapi? Ešte si nikomu nevysvetlila, prečo si každému vykecala že s ním aj spis. Iného kamaráta na bike by som na tvojom mieste nehľadala nejakú dobu, celá lokálna cyklokomunita už vie, čo spolu robíte a každý budúci parťák by šiel s tebou z jednoznačného dôvodu.
Do lesa sa predsa nemusíš báť ísť sama. Teraz to už síce bude horšie, lebo sa bude zavčasu stmievat, ale aj to sa da riešiť dobrými svetlami. Jazdiť v tme je len o zvyku. Každopádne, víkendy ti ostanú cele, môžeš jazdiť po lese cele dni, užiješ si pokoj. Len využívaj nejakú apku a zdieľaj svoju polohu s nejakou kamoskou a pod.
Ja neviem, ale poslednú dobu sa tu akosi roztrhlo vrece s diskusiami, kde ženy majú sex ako výmenný obchod..jedna darčeky, ďalšia bicykel. Veď majte dôstojnosť a úroveň. Na bicykel si určite nájdeš aj iného chlapa, ktorý má charakter. A v konečnom dôsledku možno aj na plnohodnotný vzťah.

@autorka cize sa navzajom drzite v šachu, dost blbe, cista rukojemnicka drama