icon

Kamarát si občas pozrie môj príbeh. Má o mňa záujem?

natkasmejko
19. feb 2025

Dobrý deň chcem sa spýtať môj kamarát si občas pozrie môj príbeh. Môže mať o mňa záujem? Až nie nevadí. Som s ním ako kamarátka. Keď som mu veľa krát povedala o svojich pocitoch tak povedal že o nich vie. Tak som mu povedala že či môžme byť radšej kamaráti. Keď sa do niekoho zamiloval vždy mu vzťah nevyšiel neviete prečo mu aj nevyšiel vzťah ? Je to aj kvôli mne alebo nie? Mi napísal aj že som jeho kamarátka stále. Ďakujem za váš názor.

Strana
z2
natiblaskova
21. feb 2025

A nie nemá o teba záujem. Má ťa rád ako kamarátku. Buď za to rada 🙂 a keď ti pozrie storku tak len pre to, že si kamoška a zaujíma sa o teba lebo ťa má rád (ako kamarátku)

siska53
21. feb 2025

@natkasmejko to, ze si niekto pozrie obcas niekoho pribeh, neznamena, ze ma o toho cloveka zaujem. A ani vtedy, keby tam dal srdiecko a podobne. Zaujem by sa prejavoval inak.

natkasmejko
autor
22. feb 2025

@natiblaskova som rada že ma ma rád iba ako kamarátku.

natkasmejko
autor
22. feb 2025

@ruxandra ja mám 23 nie 12 až mám také vyjadrovanie váš názor.

natkasmejko
autor
22. feb 2025

@natiblaskova nekecám mám poruchu pozornosti aj mám 23 rokov.

marca12
22. feb 2025

@natkasmejko Dievca zlate, rob zo sebou nieco. 23 rokov a takyto rozum? Toto,co si napisala je schopne napisat 11 rocne dievca. Daj sa dokopy a konecne dospej

natkasmejko
autor
22. feb 2025

@marca12 Ja mám dospieť? Pardon ale vy mi nebudete kázať čo mám robiť.

bessie12
22. feb 2025

@natkasmejko súhlasím s @marca12 . Riešiš úplne prkotiny, nepodstatné veci. Takéto somariny riešia len deti v puberte, ale nie dospelý človek. Takže áno, dospej.

natkasmejko
autor
22. feb 2025

@bessie12 okej keď to hovoríte

bessie12
22. feb 2025

@natkasmejko a nevykaj mi. Tu si všetci tykame. Je to napisane aj v kódexe MK, ktorý si si určite aj prečítala, keď si sa tu registrovala 😉

natkasmejko
autor
22. feb 2025

@bessie12 Ja som sa len spýtala čo sa nemôžem spýtať či ma ona mňa záujem? Nie nemám ani 12 ani 13 a nepýtam sa ako malé decko ja som sa spýtala ako dospelá osoba nie ako dieťa.

natkasmejko
autor
22. feb 2025

@bessie12 Áno prečítala

bessie12
22. feb 2025

@natkasmejko už ti to bolo "povedané" veľa krát. Nie, nemá o teba záujem. Záujem o niekoho sa prejavuje úplne ináč a nie pozretím si nejakej story na sociálnych sieťach. Tiez si obcas pozriem story na fb, ale nemám žiaden záujem o toho človeka.

mischy00
22. feb 2025

@natkasmejko ja keď pozriem príbeh niekoho iného, tak automaticky mi preskočí na ďalší pribeh inej osoby, pri tom ani nemám záujem ho vidieť 🙂. Čiže, môže to byť aj tento prípad alebo len klikne naň a roluje ďalej. Neboj, keby ma záujem, určite to zistíš 🙂.
P.S. nepoužívaj slovné spojenie: "už nie som do neho", tak sa skoro 24 ročná žena nevyjadruje😉

moonlight1210
22. feb 2025

@natkasmejko “Ja mám dospieť? Pardon ale vy mi nebudete kázať čo mám robiť.”
Znie to fakt divne. Tak milo pubertalne.
Povazujes sa teda stale za decko?

Kazdoapdne, kopec ludi sa povazuje za dospelych, ale pride na emocie, hlavne zalaskovanie a davaju detinske otazky.

Ak mu nevysli vztahy, tak bud je fajn kamos, ale mizerny partner, kazda radsej utecie. Alebo si vybera nevhodny typ k sebe (no pre nieco je pre neho ten typ lakavy), a tym padom ty mas vysoku sancu sa casom zaradit tiez medzi Miss Nevhodne, ak by si si s nim predsa len zacala.

Takze neries jeho pravdepodobnu lubost, radsej si ho nechaj ako kamosa, potes sa, ked uvidis, ze ti kukol video, ze si na teba ako kamos obcas spomenie a najskor video zaujalo. A partnera hladaj inde.

natkasmejko
autor
22. feb 2025

@bessie12 Aha ďakujem že ste mi to tak vysvetlili. Len som sa spýtala na váš názor.

natkasmejko
autor
22. feb 2025

@moonlight1210 Mate pravdu nech si nájde čo mu viac vyhovuje čo ho nesklame dáka frajerka.

natkasmejko
autor
22. feb 2025

@moonlight1210 Áno budem partnera hľadať inde a nechám ho ako kamaráta. Čo si na mňa nájde čas.

natkasmejko
autor
22. feb 2025

@mischy00 Pardon že som tak napísala. No máte pravdu inak sa vyjadruje. Láska

marca12
22. feb 2025

@natkasmejko Ok,ak sa ti dobre takto zije a traposi,tak bud taka,aka si

user62056819
Odpoveď bola odstránená
natkasmejko
autor
23. feb 2025

@user62056819 Mate pravdu až si pozrie nech si pozrie dobrý je aj ako kamarát nič ako viac.

Strana
z2