icon

Kamarátka schudla vďaka mne, no teraz si platí trénera

31. jan 2025

Mám kamaratku s ktorou chodím cvičiť. Ja som byvala trenerka, mala som zranenie a už sa trénovaniu nevenujem. Kamoska ma poprosila, keďže nevie cvičiť, či by som s ňou nechodila aby sa niečo priučila. Tak sme spolu začali chodiť cvičiť. Ja som jej všetky cviky vysvetlila, spravila jej aj tréningový plán, vysvetlila kalorické tabuľky, pomáhala aj s jedlom (čo kedy jesť, aké potraviny atd..). Za 6 mesiacov čo sme spolu cvičili schudla 11kg. A ani raz som nemala pocit, že by si to nejak vážila. Nepodakovala, nikdy mi nezaplatila ani vstup alebo kupila tycinku. Ja som to robila samozrejme nezištne, ale ja som taka povaha, že keď beriem tak aj dávam. A dnes mi napisala, že si kupila jedalnicek za 150€ a že jej muz bude prispievat na trenera tak už nebude SO MNOU chodiť cvičiť 😆 chápete to? Ja sa normálne citim ako chudera s ktorou niekto vytrel zem.

Strana
z2
dzulli1980
31. jan 2025

Tak v podstate si za to môžeš sama ... takýchto ľudí, ktorí len využívajú a vyciciavajú, treba zo života odstrihnúť ... tiež som bola taká "sprostá" ... od okamihu, ako som túto svoju veľkodušnosť stopla, sa môj život zmenil o 180 st.

bronkax
31. jan 2025

🤣 milujem. A pre toto čokoľvek čo vieš neurob nič zadarmo ani pre kamarátov. Áno znie to kruto ale je to tak. Ale zas nemám rada ani kamaratov ktorí to bezočivo využijú. Dám príklad seba. Moja kamoška je fotografka pocvakala mi deti nechcela zato nič ale zato že som jej zobrala voľný upršaný deň som jej zaplatila ešte viac ako by platil bežný klient u nej. Pretože si to vážim áno. Takže neviem nabudúce zvážiť koho nazveš kamoškou a komu robíš dobre by nebolo od veci.

bronkax
31. jan 2025

Taktiež nerozumiem ako človek ktorý ťa má rád môže využívať tvoj čas a energiu tak dlho a necítiť dlh voči tebe aj keď si nič nepýtala. Keby som mala takú kamošku čo mi pomôže zhodiť tak aspoň kúsok vďačnosti voči nej by tam malo byť. Neviem čo ty máš za hyjeny okolo seba.

jana35798
31. jan 2025

@dzulli1980 predpokladám, že okruh kamarátov sa riadne zúžil 😁

muchotrafka298
31. jan 2025

Ja som prestala kamaratom poskytovat rozne druhy sluzbiciek zadarmenko. Proste som bola vyuzivana ci nieco vybavit, doniest a podobne. A zrazu uz tych kamaratov nemam. Lebo uz zo mna nic nemaju. Prestala som minat svoj cas a energiu na veci pre ludi, ktori nevedeli povedat ani dakujem.

ivik4
31. jan 2025

Napisala si jej na to svoje uprimne pocity ? Lebo ak by som bola ty a citila by som sa zle, napisala by som jej to. S naj. Kamaratkami si vsetko povieme vzdy narovinu

macatt
31. jan 2025

Si úžasná, pokiaľ si z TT tak budem s tebou chodiť cvičiť a budem ti platiť vstup😄
Nevybrala si si top kamošku, ale to už vieš, niektorým ľuďom to treba povedať priamo.. čo očakávaš atď

kristinka92
31. jan 2025

nechápem čo od toho jedálnička očakáva? veď keď si jej dala know how ako jesť a ona už schudla 11kg tak čo čaká ake ďalšie zázraky? vyhodené peniaze, tvoj čas a energia a dúfam že tvoje zásluhy pripíše ešte tomu druhému trénerovi

culienka
Autor odpoveď zmazal
culienka
31. jan 2025

🤣áno ja to chápem. Ta tvoja “kamoska” si možno mysli, že aká je ona neodolateľná a vlastne ona tebe robila službu, lebo inak by si sama musela cvičiť a ešte si si čo to aj na nej precvičila inak by sa určite nudila 🤣. Ale tak nakoniec sa okaslala ona sama lebo takto už to nebudeš pre ňu robiť nezištne, ale bude si za to platiť a tak jej treba keď je sprostá 🤣😜

miadi
31. jan 2025

Ber to tak ze aspon mas od nej pokoj .

0silvia0
31. jan 2025

To je ako s tymi, ktore sa same hanbia ist do fitka, lebo nevedia co a ako. Ty si jej bola dobra na zaklady a teraz ide struhat hviezdu s trenerom a schudnutou postavou. A ved kasli na nu, pol roka si uz aj tak musela zistit, ze nebude z jej strany ziadna vdaka

bg92
1. feb 2025

Tak je to tvoj chyba no.

nynia
1. feb 2025

Ja by som kamosku nevinila, kedze ste kamosky a kedysi si trenovala-cvicila mozno si myslela, ze budete len tak spolu chodit ako kamosky. Ja tiez som tak kedysi chodila s jednou s tym, ze ja som bola ta co mala trocha viac skusennosti a ako treningy som to nikdy nebrala tak necudujem sa ani jej, ze to tak nebrala. 🤣 Ale je dost dolezite aj ako to vyzeralo, utcite celych 6mesiacov si jej neukazovala cviky, ked ste sa nejak len na strojoch striedali a kecali pri tom to teda trening podla mna ani nie je. A zjavne ona to asi ako uspech nevidela ja som minuly rok 10kg schudla za 3.5 mesiaca. Kebyze som na jej mieste tak teda tak pomaly progres by ma riadne frustroval a hladala by som niekoho ineho aj v pripade platenych treningov.

lavender273
1. feb 2025

Vies co, poslala by som sms nech sa dari a tym by to pre mna haslo. Ukazala sa aka je (aspon dakujem by jej hubu neutrhlo ) a ty si sa poucila. Kasli nato.

mogaa
1. feb 2025

nerieš....či už ju ako kamošku odstrihneš alebo nie, už s ňou cvičiť nechoď, detto jej nedávaj žiadne rady ako trénerka....ak by sa aj na niečo ohľadne stravy alebo cvičenia pýtala, povedz jej že má svojho trénera a ty mu do toho kafrať nebudeš....

h2
1. feb 2025

Ja by som sa asi nezdržala a napísala by som jej, že ma mrzí, že s mojimi službami, ktoré boli zadarmo a vďaka ktorým krásne schudla, nebola spokojná, ale že nevadí, robila si to pre ňu z kamarátstva a nezištne, takže ďakovať ti za to nemusí. Snáď sa aspoň trochu zahanbí.

korylan
1. feb 2025

Sprav si na nej promo: fotky pred cvičením, fotky po pol roku bez tváre. A ponukni sprevádzanie jednej žene pri chudnuti s komplex balíčkom ako kamarátke a napíš cenu tvojej prace.

autor
1. feb 2025

@nynia ako môžeš povedať že 2kg mesačne je pomaly progres? Je to uplne primeraný progres, ak chceš zdravo chudnúť a vedieť si udržať vahu. 🙂 a fungovať pričom nebyt v šialenom deficite 🙂

autor
1. feb 2025

@kristinka92 že ona si radšej zaplatí ako premyslat nad tym čo jesť 👀 takze toľko k tomu. Už som ju prestala vodiť za ručičku. No a že trenera chce chlapa. 😅

autor
1. feb 2025

@ivik4 napisala som jej nieco v podobnom duchu, bez vycitiek. Ona mi na to napisala ze chce aby chlap žiarlil. Takze tak. Uplne mimo

muchotrafka298
1. feb 2025

A ona od toho akoze caka co? Ze jej muz bude ziarlit, lebo ma trenera chlapa? To uz kde sme. A hlavne, ked ten trener ma xy takych ako ona, co si ani meno pomaly nepamata a nema o nu ziadny zaujem. Co si mysli, ze teraz bude za hviezdu, lebo uz schudla? Ked odmieta dodrziavat zasady stravovania pocas chudnutia, tak jej nepomoze ani svatena voda, nieto jedalnicek za 150 EUR.

ibatanecnica
1. feb 2025

autorka ale toto je tvoj problem nie jej. Vopred ste sa na nicom.nedohodli. pises ze si to robila neszistne . Tak preco ta trapi ze sa to neodvdacila? Ak robim.nieco nezistne necakam ozaj nic. Mas poucenie do buducnosti. Ak nechces za to nic a robis nieco nezistne tak naozaj neocakavj nic alebi sa hned dohodni na cene. Vy ste nemali ziadnu dohodu takze sa moze sama rozhodnut co dalej a ci ti nieco da alebo nie.

liv1
1. feb 2025

Chapem ta autorka. Tiez by ma to stvalo. Odmlcala by som sa na nejaku dobu, nechala si to preletiet hlavou, lebo cokolvek co by si napisala by nemalo ziadny zmysel. Casom ked som bola starsia uvedomila som si, ze nie vsetko musim kamoske povedat ako to vidim, skor radsej poucit sa do buducna.

lucka_ke
1. feb 2025

ber to ako poučenie do života, ale neboj, nič dobré sa v živote nestratí a raz sa ti to (z úplne inej strany) vráti späť, tiež to tak mám... ale späť mi to nepríde od tých, ktorí si to nevážia, ale úplne nečakane od iných ľudí, ale neprestala som robiť "dobré skutky" len už nečakám "odmenu"

muchotrafka298
1. feb 2025

Tu si vela ludi neuvedomuje, ze treba za pomoc aj patrícne podakovat. Beru to ako samozrejmost. Ty si o financnej odmene nehovorila, myslela si si, ze jej to docvakne samej a "zaplati" tak, ze ti kupi vstupy ako na revans. Len toto u vela ludi vobec nefunguje a ani ich to nenapadne. Pomohla si jej a teraz chce nieco ine a je ochotna za to zaplatit. Tak ju nechaj tak, nech plati. Na tvojom mieste by som jej ale ziadne rady ohladom cvicenia ani stravy uz neposkytovala a zadarmo uz vobec nie. Ma trenera, nech sa radi s nim.

kiki68
1. feb 2025

Nechaj ju ist, takym neni pomoci, za dobrotu na zobrotu. Tak nech si robi ako uzna za vhodne. A zjavne sa jej velmi darilo, ked uz ide cudzich chlapov natahovat. Vela zien toto robi ked sa trosku daju dokopy, hned si dokazuju co to ide.

ibatanecnica
1. feb 2025

@muchotrafka298 a pretoto su ludia sklamani lretoze cakaju ze druhym docvakne alebi spravia to co by oni spravili. Ale kazdy sme iny. Ak nemam dohodu tak.je sklamanie len a len moj problem

mamina7070
1. feb 2025

ber to ako dobry skutok a uvidis vrati sa ti to inou cestou

muchotrafka298
1. feb 2025

@ibatanecnica presne ako pises. Nemozeme od druhych cakat, co by sme urobili my.

Strana
z2