Kamarátka žiada vrátenie peňazí po bankrote
V koróne sme sa dostali do fin. problémov, dobre našliapnuté podnikanie išlo skoro na nulu a my sme nemohli splácať svoje úvery. Prešla som teda osobným bankrotom, všetky dlhy boli vymazané a som čistá dnes mám opäť normálny život a úroveň, na akú som bola zvyknutá ako podnikateľka. No teraz, po rokoch od bankrotu sa na mňa obrátila vtedajšia kamarátka že jej mám vyplatiť jej peniaze, ktoré mi požičala, je to viac ako 18000eur. Ona nedokáže pochopiť že ja už žiadne dlhy nemám, ja už neviem ako jej to vysvetliť...
@anonym_aab887 Nezartuj mam PMS , to by som nedala .
@samo789 si sa ale odžubala, priznaj to. Chcela si ten predošlý koment dať ako anonym, nevyšlo 😁
@samo789 si sa ale odžubala, priznaj to. Chcela si ten predošlý koment dať ako anonym, nevyšlo 😁
@anonym_aab887 a však samo je chlap😁teda čo som doteraz čítala jeho komentáre... či v jednej diskusii chlap...v druhej pani?...😆😅
@anonym_aab887 akože tiež trošku uvažuj... Ak napíše "tu máš aj meno" tak logicky to nechcel dať ako anonym
@janai1 tema sama o sebe aj dieta vidi ze je vymyslena. ale vulgarnost, ktora prekracuje hranice je i tak nevhodna, Jej vulganosti vyhodil moderator, Lebo keby Vas tak oslovi ako oslovila autora prispevku, tak verte, ze by ste to nenechali tak.
@anonym_aab887 a však samo je chlap😁teda čo som doteraz čítala jeho komentáre... či v jednej diskusii chlap...v druhej pani?...😆😅
@miskakyska Samo chlap, s pms ..
Niekto sa tu zas hrajká 😁
@anonym_aab887 akože tiež trošku uvažuj... Ak napíše "tu máš aj meno" tak logicky to nechcel dať ako anonym
@janai1 a ty logicky uvažuj, že svoj koment stihol zmeniť tento človek, zabudol sa dať anonymne.
Ty tu sice sedíš asi nonstop, ale toto si nestihla
@anonym_autor ta tvoja kamoska je fakt trapna ved jej daj zo dve po pysku ked nechape ze ty chces predsa svoju uroven pani podnikatelky nech si trhne nohou 🤣🤣🤣
Pommoooc asi budem 🤮🤮🤮🤮🤮 vasa jasnost
@janai1 tema sama o sebe aj dieta vidi ze je vymyslena. ale vulgarnost, ktora prekracuje hranice je i tak nevhodna, Jej vulganosti vyhodil moderator, Lebo keby Vas tak oslovi ako oslovila autora prispevku, tak verte, ze by ste to nenechali tak.
@samo789 však napísala pravdu. Neviem čo bolo zle na otázke či sa necíti kkotno
@anonym_aab887 ooo, ďalšia čo tu sedí nonstop aby vedela kto tu tiež sedí nonstop 🤣 bože, hlavne anonymne teliatka
@janai1 nie, ja tu naozaj nesedím nonstop, nemám na to čas. Ale keď mám čas a prejdem si príspevky, tak vo veľa si ty. A si samozrejme najmúdrejšia. Ostatní sú tupci že niečo nevedia.
Pozor pozor, teraz morálne hodnoty idú preč, ale:
V prípade, že by si aj začala splácať kamarátke svoje dlhy, je tu možnosť, že ťa iní veritelia napadnú za nepoctivý zámer - kvôli nerešpektovaniu rozsudku a jasné že si povedia, že aj oni chcú svoje peniaze späť. Takže opatrne. Je mi ľúto kamarátky, ale rozhodnutie súdu, je rozhodnutie súdu.
aj by som povedala, že vymyslené a predsa takýchto ľudí poznám... 😒 na grcanie si požičať a nevrátit..
kolko je od OB? ja by som jej skor poradila nech ta napadne na sude pre nepoctivy zamer
a nech na teba upozornuje kade chodi vsetkym a vsade aby si ich tiez nepodviedla tak ako ju
ty dlhy stale mas a nezbavis sa ich do smrti len su nevymahatelne
@mamina7070 žiadny OB by nemal vôbec existovať. Raz keď si pozicias peniaze, mas ich byt schopná aj vrátiť. A takéto spekulantske indivíduá už vonkoncom. A potom bude v TV reportáž, ze niekto niekomu "len tak" podpálil auto, a on/ona nevie ze prečo...nepriateľov nema žiadnych.
V prípade, že by si aj začala splácať kamarátke svoje dlhy, je tu možnosť, že ťa iní veritelia napadnú za nepoctivý zámer - kvôli nerešpektovaniu rozsudku a jasné že si povedia, že aj oni chcú svoje peniaze späť. Takže opatrne. Je mi ľúto kamarátky, ale rozhodnutie súdu, je rozhodnutie súdu.
@curlie kamarátke môže pokojne svoj dlh vrátiť aj mimo nejakého OB. keď už nie z nejakej slušnosti, tak možno z toho kamarátstva žeby?
Vymazali sa len dlhý,ktoré sinpriznala . Tento si uviedla?
@curlie kamarátke môže pokojne svoj dlh vrátiť aj mimo nejakého OB. keď už nie z nejakej slušnosti, tak možno z toho kamarátstva žeby?
@lienka.7 stačí si prečítať s porozumením moju prvú vetu. A opakujem, rozsudok súdu, je rozsudok súdu. Každý by chcel moralizovať, no každá minca má dve strany.
@alickapusinka no, pointa je, ze ona ich teraz NEMOZE vratit. resp. nemoze vratit jednemu a ostatnym nic, lebo by jej za to mohol byt zruseny bankrot za preferovanie veritela
@janagem no ved áno ale nič to nemeni na tom že ak jej kamarátka požičala na papier peniaze vždy ju môže dať na žalobu.Ak má papier o požičani sumy tak na súde by mala uspieť.Bez rozdielu či mala osobný bankrot peniaze kamarátke patria.
Toto je vymyslena tema, taky bezcharakternik nemoze byt nikto, ako je autorka
@curlie konečne to niekto pochopil, lenže to sa jej vysvetliť nedá...
môže ti byť aj osobní bankrot zrušený
@janagem no ved áno ale nič to nemeni na tom že ak jej kamarátka požičala na papier peniaze vždy ju môže dať na žalobu.Ak má papier o požičani sumy tak na súde by mala uspieť.Bez rozdielu či mala osobný bankrot peniaze kamarátke patria.
@alickapusinka no, ak bol zahrnutý v ob tak by musela dokázať nepoctivy zámer. Bez toho je papier bezpredmetný - banky majú lepšie papiere a nepomôžu si.
To bude asi styl,,kamoska ju dala na exekuciu a tym bankrotom ani kamoske,ani exekutorovi nemusi nic vracat,,,.No kamoska a p.na urovni teda velikej,korunovanej ale kravy.
@lienka.7 stačí si prečítať s porozumením moju prvú vetu. A opakujem, rozsudok súdu, je rozsudok súdu. Každý by chcel moralizovať, no každá minca má dve strany.
@curlie to, ze kamarátke vráti peniaze "do ruky" nemusi zverejňovať v obchodnom vestníku...
Stačí tiež čítať s porozumením
Ide o jej charakter, nic viac nič menej

@anonym_aab887 citaj.
@samo789 veď čítam. A netrvrď že si teraz v prvej téme.