Kamarátom dáva prednosť pred vzťahom. Ako to riešiť?
Ahojte mám také divné pocity či som v správnom vzťahu. Priateľ je taký svojský. Ma ma rád to viem, ale jeho činy to občas nedokazujú. Sú mu prednejší kamaráti a pomoc im ako byť so mnou. Ja chodím domov len na víkendy - niekedy každý, niekedy len každý druhý kvôli práci, čiže mame len spoločne víkendy a on niekedy radšej obetuje deň kamarátom ako byt so mnou, to ma trochu mrzí. Keď cez týždeň môže zavolať mne aspoň na chvíľu, radšej volá s kamarátmi s ktorými je aj tak každý deň. Chápem to aj to nechapem. Necítim to občas tak, že som pre neho dôležitá a prvoradá. Ako mu vysvetliť čo mi prekáža? Ďakujem ta rady
@bubiii22 Deti, treba mu rýchlo začať rodiť deti a všetko sa zmení. Potom sa do Teba zamiluje, zabudne na kamarátov aj alkohol, každý deň bude sedieť doma a prejavovať ti lásku a vďačnosť. Budete šťastná rodinka.
Na tejto stránke je to odskúšaná rada. Tak rýchlo šup, šup a nech si ešte tento rok tehotná.
@bubiii22 znamenie? Neni slobodomyselny on ta aj lubi podla mna nie kazdy vie davat najavo city , ak je taky ze lubi chodit von to je uplne ine nic natom neni zle moze na teba myslet vonku neustale, ale ..... ak pije alkohol casto ci co tu spomínaju baby tak ho posli eo certa bude mat len nasedky to atd atd to chces si zavesit? Nedaj boh ak pije snimi....je to zial ale typ ktory chodi von, no ak ti to moc vadi trhni stym ..napis ze neni to preteba ze ty si iny typ.alebo si ho napgramuj ja neviem aj to sa da. Vkuse mu pis a podnecuj a maj nejake intimne spravy proste zapaluj ho, ak mu to bude vadit daj ho preč....... ze neodpisuje hned alebo co.
Ale este jedna vec. Ak ti nieco vadi na zaciatku - to bude dovod za ktory ho mozes nechat na konci. Kruta realita. Sama uvidis no. Ahoj
@bubiii22 Deti, treba mu rýchlo začať rodiť deti a všetko sa zmení. Potom sa do Teba zamiluje, zabudne na kamarátov aj alkohol, každý deň bude sedieť doma a prejavovať ti lásku a vďačnosť. Budete šťastná rodinka.
Na tejto stránke je to odskúšaná rada. Tak rýchlo šup, šup a nech si ešte tento rok tehotná.
@heleninamama 😃😄
Len ci autorka pochopi, ze je to ironia. Podla jej odpovedi mi nepride ako najostrejsia ceruzka v peracniku😃

@tiezjedna Láska, chemia a skutočný zaujem ale nefunguje na diaľku, cez telefonáty, whatsapp dopisovanie a občasné stretnutia cez víkend.
@anonym_6a3a80 môže... Sesternica randila so svojim mužom viac než tri roky na diaľku, než sa za ním presťahovala do iného štátu. Dnes sú spolu 22 rokov. Tak to nepaušalizuj😉