icon

Kamarátom dáva prednosť pred vzťahom. Ako to riešiť?

bubiii22
17. jún 2026

Ahojte mám také divné pocity či som v správnom vzťahu. Priateľ je taký svojský. Ma ma rád to viem, ale jeho činy to občas nedokazujú. Sú mu prednejší kamaráti a pomoc im ako byť so mnou. Ja chodím domov len na víkendy - niekedy každý, niekedy len každý druhý kvôli práci, čiže mame len spoločne víkendy a on niekedy radšej obetuje deň kamarátom ako byt so mnou, to ma trochu mrzí. Keď cez týždeň môže zavolať mne aspoň na chvíľu, radšej volá s kamarátmi s ktorými je aj tak každý deň. Chápem to aj to nechapem. Necítim to občas tak, že som pre neho dôležitá a prvoradá. Ako mu vysvetliť čo mi prekáža? Ďakujem ta rady

Strana
z2
tiezjedna
Včera o 07:49
@anonym_6a3a80

@tiezjedna Láska, chemia a skutočný zaujem ale nefunguje na diaľku, cez telefonáty, whatsapp dopisovanie a občasné stretnutia cez víkend.

@anonym_6a3a80 môže... Sesternica randila so svojim mužom viac než tri roky na diaľku, než sa za ním presťahovala do iného štátu. Dnes sú spolu 22 rokov. Tak to nepaušalizuj😉

nicegirl369
Včera o 10:45

@bubiii22 má ťa na háku

heleninamama
Včera o 11:33

@bubiii22 Deti, treba mu rýchlo začať rodiť deti a všetko sa zmení. Potom sa do Teba zamiluje, zabudne na kamarátov aj alkohol, každý deň bude sedieť doma a prejavovať ti lásku a vďačnosť. Budete šťastná rodinka.
Na tejto stránke je to odskúšaná rada. Tak rýchlo šup, šup a nech si ešte tento rok tehotná.

Strana
z2