icon

Karmický vzťah a posadnutosť mužom. Vaše skúsenosti?

Včera o 17:46

Ahojte, máte nejakú skúsenosť s karmickým vzťahom a posadnutosťou mužom? Pred 7 rokmi som ako mladšia spoznala jedného muža, do ktorého som sa platonicky zamilovala a ja som mu tiež padla do oka..Zažila som s ním viacero situácií, bol ku mne nežný na jednej oslave, hladkal ma, potom pár rokov nič, občas keď sme sa za rok-dva stretli, vždy na mňa pozeral, pobozkal mi ruku..Na jednej oslave ma stiahol na WC, avšak nemali sme spolu sex, čo ho aj vytočilo, keď som odišla ani sa nepozdravil..Po určitom case mi začal všetko lajkovať, písať gratulácie so srdiečkami, bola som paf..Pred rokom mi písal celú noc na jednej oslave a potom prestal…Teraz tento rok mi začal písať vkuse, bol boli 2 krásne rande, bol romantický a hoc mu pri mne vždy šlo o sex, teraz taký nebol….Po 2. rande sa prestal ozvývať a napísal, že ozve sa neskôr, avšak mesiac prešiel a nič..Pritom mi vravel, aká som bola krásna, bozkal mi ruku, pritom som ho brala ako bezcitného, čo ma na ňom aj priťahovalo. Myšlienky o ňom som mala aj pri bývalom, vždy som ho tak brala, že aj keď by som sa niekomu nepáčila, pre neho som naj..Mňa to vzalo, hoc ho nemilujem, je tam silná príťažlivosť..Čo si o tom myslíte? Dlho som bola závislá ja jeho lajkoch a žila som z toho, z každej myšlienky o ňom..Vraj sú tam silné karmické väzby

anonym_0debb3
Včera o 20:44

čo je to karmický vzťah?😨

autor
Včera o 20:45
@anonym_7d03b0

@anonym_autor Čo si o tom myslíme?

On svojimi lajkami,nežnostami a podobnými prejavmi napĺňal tvoju najdôležitejšiu ženskú potrebu - pozornosť. To napĺňa citovú nádobu tvojho srdca.To ťa vzalo a z toho si paf, ako píšeš. Máš pozornosť a ako hore v komentári píše AI , zažívaš, že si hodnotná Ale na druhej strane má zvláštne chovanie.

On ako muž má na prvom potrebu - sex. Sexualita to je každému jasné,a tiež keď ťa zaujme má pocit, že je hodnotný.Aj chce sex s tebou ale nechce sa viazať,a je nejaký neistý.Raz je nežný,inokedy chce riešiť " veci" na WC.
Proste skús hľadať ďalej iného partnera.

@anonym_7d03b0 práve nerozumiem tomu kontrastu…Veď som ho neprestala ignorovať ani po jeho necitlivom správaní na WC, tak musel vedieť, že ma to neodradilo..Tak nerozumiem tej romantike…Je možné, že samého ho prekvapilo a rozhodilo jeho romantické správanie?

anonym_425e98
Včera o 20:55

Ty do toho investujes viac ako on.sem tam sa ozve,sem tam ta pomota a to je vsetko
Tebe to mota hlavu, rozmýšľas o ňom a priom ti hádže len kosticky čo ho nič nestoja
Nechápem, že to máš za príťažlivé

svetlonos
Včera o 21:23
@sisamisaaa

@svetlonos pochopila som :D je to tretí vzťah a všetci boli slováci. Zahraničných som mala len kamarátov a ani jedného som nechcela :D Nešťastnica nešťastná :D

@sisamisaaa
No ale reálne, kto vie či by si fakt nestretla časom ozaj nejakého fajn chlapa aj mimo Sk, to už teraz ťažko povedať 🙂. Možno aj áno, len si zvolila inú cestu 🙂. Ono to je jedno, hlavne že si spokojná.

anonym_48749e
Dnes o 02:12

co je na tom karmicke? 😂 😂 😂 obidvaja ste psycho
on sa s tebou z nudy hra ako maly chlapec s autickom a ty v tom vidis nieco viac

domka222
Dnes o 04:20

Karmicky ti napíše keď má chuť a akurát nie je žiadna iná možnosť . U teba si je proste istý,že ty si taký jeho psík, čo vždy krúti chvostom,keď vidí už len náznak záujmu a vernosť jeho nezmyselnej hre.

anonym_62581c
Dnes o 05:54

Čo? Čo je toto za blbosť? 😲 Vy ste tomu porozumeli?

anonym_62581c
Dnes o 05:57
@anonym_autor

@anonym_7d03b0 práve nerozumiem tomu kontrastu…Veď som ho neprestala ignorovať ani po jeho necitlivom správaní na WC, tak musel vedieť, že ma to neodradilo..Tak nerozumiem tej romantike…Je možné, že samého ho prekvapilo a rozhodilo jeho romantické správanie?

@anonym_autor a boli ste v ženskom alebo pánskom wc? Načo si tam s nim vôbec išla keď si nechcela sex? Ty, kontrast

autor
Dnes o 06:00

Ďakujem za odpovede, potrebovala som radu..Keďže som zmätená z jeho správania a záujmu..S takým záujmok so mnou nepísal ešte žiaden chlap, pokiaľ sme neboli v práci, tak takmer každú minútu, keď som neodpisovala, tak hneď 2 správy..Čo robím a s kým som, čo som jedla..Na prvom stretku sa ma ledva dotkol a na druhom, mi otvoril dvere do auta, hladkal ma, objímal, len sme sa bozkávali, nerozopínal mi ani šaty ani nič z toho, na čo som bola “zvyknutá”.Ja som to brala tak, som si robila srandu pred kamoškami, že možno mu dám aj facku a odídem, lebo čakala som, že bude riešiť hneď sex…Prečo, keď ma mal tak “rozrobenú”, tak to pustil? A napísal, že so mnou nesúvisí nič a ozve sa

moonlight1210
Dnes o 06:23
@anonym_autor

Ďakujem za odpovede, potrebovala som radu..Keďže som zmätená z jeho správania a záujmu..S takým záujmok so mnou nepísal ešte žiaden chlap, pokiaľ sme neboli v práci, tak takmer každú minútu, keď som neodpisovala, tak hneď 2 správy..Čo robím a s kým som, čo som jedla..Na prvom stretku sa ma ledva dotkol a na druhom, mi otvoril dvere do auta, hladkal ma, objímal, len sme sa bozkávali, nerozopínal mi ani šaty ani nič z toho, na čo som bola “zvyknutá”.Ja som to brala tak, som si robila srandu pred kamoškami, že možno mu dám aj facku a odídem, lebo čakala som, že bude riešiť hneď sex…Prečo, keď ma mal tak “rozrobenú”, tak to pustil? A napísal, že so mnou nesúvisí nič a ozve sa

@anonym_autor pani kartarka si asi zarobila (neviem, ci si platila), ale nejde o ziadne karmicke vztahy.

Teba len laka chlap, ktory sa ti paci, a ten hra s tebou on/off hry.
Si na taketo chivanie pre nieco reaktivna.
Navrch mas taky romanticky pocit, ze si vytuzena korist, ktora ale o sebe stale sama rozhoduje (co plati, len kym ta bude nahanat, inak nie si nic z toho).

Najvacsi paradox tohto vztahu je, ze ho opakovane k tebe laka tvoje sebavedomie, ktore mas paradoxne aj kvoli tomu, ze ta opakovane skusa nahanat a pripominat sa ti.

Az raz on toto prekukne, iluzia okolo teba vybuchne a bude koniec.
Takze toto tajomstvo si dobre straz.

A pories svoju zavislost na on/off.

autor
Dnes o 06:36
@moonlight1210

@anonym_autor pani kartarka si asi zarobila (neviem, ci si platila), ale nejde o ziadne karmicke vztahy.

Teba len laka chlap, ktory sa ti paci, a ten hra s tebou on/off hry.
Si na taketo chivanie pre nieco reaktivna.
Navrch mas taky romanticky pocit, ze si vytuzena korist, ktora ale o sebe stale sama rozhoduje (co plati, len kym ta bude nahanat, inak nie si nic z toho).

Najvacsi paradox tohto vztahu je, ze ho opakovane k tebe laka tvoje sebavedomie, ktore mas paradoxne aj kvoli tomu, ze ta opakovane skusa nahanat a pripominat sa ti.

Az raz on toto prekukne, iluzia okolo teba vybuchne a bude koniec.
Takze toto tajomstvo si dobre straz.

A pories svoju zavislost na on/off.

@moonlight1210 tak ono, ja som sa mu priznala, ze som mala na neho “crush”, on vsak o tom vedel, kedze mame vela spolocnych znamych..Predpokladam; ze on svoje odmlcanie robi z dovodu, nech ho nahanam ja..Ja mu pisat urcite nebudem, takze predpokladam, ze ked uvidi moje aktivity a zivot, znova uz len kvoli tomu egu sa ozve, ci ma stale zaujima..

katkazatka
Dnes o 07:07

Mozno ma karmicku manzelku a deti. Este ta par rokov ponatahuje a ked nebude fajka, tak ta karmicky posle do r☆ ti. Mozno ma viac takychto karmickych natahovačiek ako si ty.

minenkaa
Dnes o 07:10

Boze dievca ty si ešte asi nenatrafili na normálneho človeka

anonym_89ab30
Dnes o 07:13
@anonym_autor

@moonlight1210 tak ono, ja som sa mu priznala, ze som mala na neho “crush”, on vsak o tom vedel, kedze mame vela spolocnych znamych..Predpokladam; ze on svoje odmlcanie robi z dovodu, nech ho nahanam ja..Ja mu pisat urcite nebudem, takze predpokladam, ze ked uvidi moje aktivity a zivot, znova uz len kvoli tomu egu sa ozve, ci ma stale zaujima..

@anonym_autor bože dievča, je to chudák, vážne. Nechcem ťa strašiť, ale psychiku máš v poriadku? Keď takto sa správaš analyzuješ jedného obyčajného ko..ta. Netrpíš, úzkosťami, depresiou, nízkym sebavedomím. Normálna žena so zdravou psychikou by sa na toho jedinca nepozerala ako na karmicky vzťah, ale na labilneho, nespoľahlivéhi chudáka. On mi tiež príde,že má chaos v hlave. Od takých čo najdalej, lebo to len v živote narobia problémy, lebo oni su sami problematickí chudáci.

autor
Dnes o 07:41

Objektivne rozumiem, ze najlepsie by bolo to cele nechat tak a ukoncit…Ale mam pocit, ze on proste so mnou “naraba” tym skryvanim storiek a snazi sa vo mne vyvolat nieco, nech sa ozvem ja..Ja to vsak neurobim, idem momentalne na dovolenku, cize predpokladam, ze ked uvidi pribehy, bude z toho zaskoceny

sisamisaaa
Dnes o 08:04
@svetlonos

@sisamisaaa
No ale reálne, kto vie či by si fakt nestretla časom ozaj nejakého fajn chlapa aj mimo Sk, to už teraz ťažko povedať 🙂. Možno aj áno, len si zvolila inú cestu 🙂. Ono to je jedno, hlavne že si spokojná.

@svetlonos isto ale vezmi si že ona sa mi vyslovene vyhrážala že ak si vezmem slováka a ostanem na Slovensku tak pôjdem proti svojmu osudu a budem trpieť. Jasné ešte stále to môže prísť, ešte nemám 80, ale zatiaľ neľutujem ani náhodou milujem svojho chlapa a milujem Slovensko prírodu domov 🙂 Neviem si predstaviť žiť v zahraničí. Nejakú dobo som žila mimo svojho mesta a už to som si nevedela zvyknúť všetko také cudzie..

domka222
Dnes o 08:10
@anonym_autor

@anonym_autor prečo? Lebo aktuálne má zrejme rozrobené niečo pre neho zaujímavejšie.

aurora33
Dnes o 08:20
@anonym_autor

Objektivne rozumiem, ze najlepsie by bolo to cele nechat tak a ukoncit…Ale mam pocit, ze on proste so mnou “naraba” tym skryvanim storiek a snazi sa vo mne vyvolat nieco, nech sa ozvem ja..Ja to vsak neurobim, idem momentalne na dovolenku, cize predpokladam, ze ked uvidi pribehy, bude z toho zaskoceny

@anonym_autor to nie je karmický vzťah, skôr komický vzťah

danica2711
Dnes o 08:34

Karmický vzťah? To si niekde čítala a tu si to použila bez toho, aby si vedela, čo to znamená, ale vyzerá to elegantne? Tu nejde o žiadnu karmu, len o primitíva, čo neváha mať sex hoci aj na WC, len aby bol, a hlúpu ženu

anonym_590bd3
Dnes o 09:43

@anonym_autor máš extrémne nízku sebaúctu, týpek ťa využíva na slabé chvíľky keď chce pozornosť a ty si z neho ešte celá posraná. Si mu totálne voľná, to že si nádherná zrejme rozprával rovnakým tónom ďalším desiatim. Ozýva sa ti preto, lebo vie že sa chytíš. Keby nie ty, má na ruke ďalšie.

autor
Dnes o 09:45
@katkazatka

Mozno ma karmicku manzelku a deti. Este ta par rokov ponatahuje a ked nebude fajka, tak ta karmicky posle do r☆ ti. Mozno ma viac takychto karmickych natahovačiek ako si ty.

@katkazatka Nemá, poznáme sa roky, pochádza z môjho okolia a máme kopec spoločných známych

anonym_590bd3
Dnes o 09:46
@anonym_autor

@anonym_autor nemáš čo ukončovať, nič medzi sebou nemáte. Si len moľa čo sa chytí na každé jeho zasvietenie.

autor
Dnes o 09:47
@anonym_590bd3

@anonym_autor máš extrémne nízku sebaúctu, týpek ťa využíva na slabé chvíľky keď chce pozornosť a ty si z neho ešte celá posraná. Si mu totálne voľná, to že si nádherná zrejme rozprával rovnakým tónom ďalším desiatim. Ozýva sa ti preto, lebo vie že sa chytíš. Keby nie ty, má na ruke ďalšie.

@anonym_590bd3 ako vravím, je to možné..Sleduje veľmi veľa dievčat atď..Avšak, keď som sa pýtala niektorých, ktoré poznám, tak storky im nejako nelajkuje, zatiaľ čo mne každú jednu a ani im nepísal

autor
Dnes o 09:49
@danica2711

Karmický vzťah? To si niekde čítala a tu si to použila bez toho, aby si vedela, čo to znamená, ale vyzerá to elegantne? Tu nejde o žiadnu karmu, len o primitíva, čo neváha mať sex hoci aj na WC, len aby bol, a hlúpu ženu

@danica2711 asi ste nečítali s porozumením, lebo som písala, že mi to povedala kartárka a neviem, čo si mám o tom myslieť, chcem počuť aj iný názor..A to že nazvete človeka, ktorého ani nepoznáte hlúpym, vypovedá o vás..

anonym_590bd3
Dnes o 09:49
@anonym_autor

@anonym_590bd3 ako vravím, je to možné..Sleduje veľmi veľa dievčat atď..Avšak, keď som sa pýtala niektorých, ktoré poznám, tak storky im nejako nelajkuje, zatiaľ čo mne každú jednu a ani im nepísal

@anonym_autor no a? Bože ty si strašne namýšľaš aká si pre neho dôležitá. Otvor oči.

autor
Dnes o 09:51
@anonym_590bd3

@anonym_autor no a? Bože ty si strašne namýšľaš aká si pre neho dôležitá. Otvor oči.

@anonym_590bd3 tak asi si namýšľam..Avšak už som písala, ja si nemyslím, že on ku mne cíti nejakú lásku alebo som pre neho nejako dôležitá…Ja to beriem ako príťažlivosť, rada som od neho dostávala obdiv a “hrala” sa, on to má podľa mňa rovnako nastavené..Ja som si nepredstavoval, že s ním raz budem stáť pri oltári

anonym_0debb3
Dnes o 09:51

vy ste obaja drbnutí

katkazatka
Dnes o 09:54
@anonym_autor

@katkazatka Nemá, poznáme sa roky, pochádza z môjho okolia a máme kopec spoločných známych

@anonym_autor A čo ťa drží roky v takomto stave pohotovosti? Tieto komicko-platonické hladkania sa prebiehajú už niekoľko rokov. Dokedy budete po sebe hádzať očkami? Keby chcel, tak ťa už dávno fikne a nerobíte toľko tanečkov okolo toho.

autor
Dnes o 09:58
@anonym_0debb3

vy ste obaja drbnutí

@anonym_0debb3 to ste vystihli pomerne presne, aj si to o nás dvoch vravím😂

anonym_590bd3
Dnes o 09:58
@anonym_autor

@anonym_590bd3 tak asi si namýšľam..Avšak už som písala, ja si nemyslím, že on ku mne cíti nejakú lásku alebo som pre neho nejako dôležitá…Ja to beriem ako príťažlivosť, rada som od neho dostávala obdiv a “hrala” sa, on to má podľa mňa rovnako nastavené..Ja som si nepredstavoval, že s ním raz budem stáť pri oltári

@anonym_autor v tom prípade si asi zapĺňate povrchné potreby v sebe ktoré iní ľudia nemajú lebo sú vyzretí a emočne dospelí. Karmický vzťah to nie je, vlastne to nie je nijaký vzťah. Kartárky sú asi tak dôveryhodné ako keby počasie hlásil kôň.