icon

Karmický vzťah a posadnutosť mužom. Vaše skúsenosti?

Včera o 17:46

Ahojte, máte nejakú skúsenosť s karmickým vzťahom a posadnutosťou mužom? Pred 7 rokmi som ako mladšia spoznala jedného muža, do ktorého som sa platonicky zamilovala a ja som mu tiež padla do oka..Zažila som s ním viacero situácií, bol ku mne nežný na jednej oslave, hladkal ma, potom pár rokov nič, občas keď sme sa za rok-dva stretli, vždy na mňa pozeral, pobozkal mi ruku..Na jednej oslave ma stiahol na WC, avšak nemali sme spolu sex, čo ho aj vytočilo, keď som odišla ani sa nepozdravil..Po určitom case mi začal všetko lajkovať, písať gratulácie so srdiečkami, bola som paf..Pred rokom mi písal celú noc na jednej oslave a potom prestal…Teraz tento rok mi začal písať vkuse, bol boli 2 krásne rande, bol romantický a hoc mu pri mne vždy šlo o sex, teraz taký nebol….Po 2. rande sa prestal ozvývať a napísal, že ozve sa neskôr, avšak mesiac prešiel a nič..Pritom mi vravel, aká som bola krásna, bozkal mi ruku, pritom som ho brala ako bezcitného, čo ma na ňom aj priťahovalo. Myšlienky o ňom som mala aj pri bývalom, vždy som ho tak brala, že aj keď by som sa niekomu nepáčila, pre neho som naj..Mňa to vzalo, hoc ho nemilujem, je tam silná príťažlivosť..Čo si o tom myslíte? Dlho som bola závislá ja jeho lajkoch a žila som z toho, z každej myšlienky o ňom..Vraj sú tam silné karmické väzby

Strana
z3
minenkaa
Včera o 17:50

Si len závislá nič viac,uplne ho odstrihnúť a inak,chlapík si na tebe honi ego

anonym_7b0117
Včera o 17:52

Chore.

anonym_2cbc77
Včera o 17:58

Toto okolo karmy ani nešlo...

anonym_6bf36a
Včera o 18:18

Keby išlo o karmu, najneskôr do týždňa máte ten najúžasnejší Sex b tvojom živote. On si honi má tebe ego ako píše vyššie mienka, a ty si udržuje s falošné sebavedomie za to, že si akože pre neho naj. Čo naj?? Naj trúba, ktorú odpáli z neho vždy keď blbec piskne? Si ako hlúpy psík, ktorý zavretí chvostom za omrvinky.
Pošli ho do prdele a karmicke putá ktoré tam až také silné nebudú, prerež. Veď on ťa za nič nemá! Keby k tebe cíti lásku, už je s tebou a ty s ním. Len je lovec a chce ťa do postele, preto ho bavíš. Raz sa s ním vyspí a baviť ho to bude dokiaľ nestretne ďalšiu takú naivnú, čo mu bude z ruky zobať.
Mám vzťah s karmickym vzťahom a vtedy dostaneš takú šupu a magnetickú pritazlivost, že neodolá ani jeden!

sisamisaaa
Včera o 18:34

Niekto tomu hovorí karmický vzťah, niekto narcista a manipulátor. Dievča otvor oči.

autor
Včera o 18:36
@anonym_6bf36a

Keby išlo o karmu, najneskôr do týždňa máte ten najúžasnejší Sex b tvojom živote. On si honi má tebe ego ako píše vyššie mienka, a ty si udržuje s falošné sebavedomie za to, že si akože pre neho naj. Čo naj?? Naj trúba, ktorú odpáli z neho vždy keď blbec piskne? Si ako hlúpy psík, ktorý zavretí chvostom za omrvinky.
Pošli ho do prdele a karmicke putá ktoré tam až také silné nebudú, prerež. Veď on ťa za nič nemá! Keby k tebe cíti lásku, už je s tebou a ty s ním. Len je lovec a chce ťa do postele, preto ho bavíš. Raz sa s ním vyspí a baviť ho to bude dokiaľ nestretne ďalšiu takú naivnú, čo mu bude z ruky zobať.
Mám vzťah s karmickym vzťahom a vtedy dostaneš takú šupu a magnetickú pritazlivost, že neodolá ani jeden!

@anonym_6bf36a O karmickom vzťahu mi povedala kartárka, nevydedukovala som si to sama, práve preto sa pýtam aj na iný názor…Chcem však podotknúť, že ja som ho vždy brala len ako sexuálnu príťažlivosť, viem, že je sukničkár, egocentrický debil..Mňa bavila jeho arogancia

sisamisaaa
Včera o 18:38
@anonym_autor

@anonym_6bf36a O karmickom vzťahu mi povedala kartárka, nevydedukovala som si to sama, práve preto sa pýtam aj na iný názor…Chcem však podotknúť, že ja som ho vždy brala len ako sexuálnu príťažlivosť, viem, že je sukničkár, egocentrický debil..Mňa bavila jeho arogancia

@anonym_autor Never kartárke ale sleduj činy. Mne kartárka povedala že sa vydám do zahraničia za cudzinca a k nie tak budem celý život nešťastná lebo nesmiem ísť proti svojmu osudu.
20 rokov som na Slovensku so slovákom a už v živote som u žiadnej kartárky nebola.

autor
Včera o 18:40
@sisamisaaa

@anonym_autor Never kartárke ale sleduj činy. Mne kartárka povedala že sa vydám do zahraničia za cudzinca a k nie tak budem celý život nešťastná lebo nesmiem ísť proti svojmu osudu.
20 rokov som na Slovensku so slovákom a už v živote som u žiadnej kartárky nebola.

@sisamisaaa cize myslis si, ze je to manipulativna technika, aby sa mi po case znova ozval a dostal ma kam chce? Skryva dokonca banalne storky aj pred mojou kamoskou😂

anonym_c4fc6b
Včera o 18:45

@anonym_autor co si myslim? Ze keby ste mali sex na tom WC tak dnes uz o nom ani nevies a on by tiez zabudol ze existujes.

svetlonos
Včera o 18:47
@sisamisaaa

@sisamisaaa
No vidíš? Teraz si určite nešťastná s preto už ku žiadnej nejdeš aby ti ešte horšie nepovedala 🤣 Ale tvária sa aká si pritom šťastná 🤪
Mala si vôbec možnosť ísť do zahraničia tam sa vydať za niekoho iného??
To predtým bol vtip, nie vážne myslené 🙂

autor
Včera o 18:47
@anonym_c4fc6b

@anonym_autor co si myslim? Ze keby ste mali sex na tom WC tak dnes uz o nom ani nevies a on by tiez zabudol ze existujes.

@anonym_c4fc6b je mi divné, že aj tak sa ku mne vrátil, mohol zabudnúť po tom odmientnutí na wc..Písal minulý rok celú noc, netlačil na stretko, čiže mi je divné, že už pred rokom ma nikam nevolal.. Teraz 2 týždne takmer nonstop a na rande ma nejako vôbec sexuálne nechytal a ani sa tak nesprával..A 4 roky dozadu mi písal v noci a odpísala som mu dosť drzo, jednu správu a nebolo viac nič

anonym_c4fc6b
Včera o 18:49
@anonym_autor

@anonym_c4fc6b je mi divné, že aj tak sa ku mne vrátil, mohol zabudnúť po tom odmientnutí na wc..Písal minulý rok celú noc, netlačil na stretko, čiže mi je divné, že už pred rokom ma nikam nevolal.. Teraz 2 týždne takmer nonstop a na rande ma nejako vôbec sexuálne nechytal a ani sa tak nesprával..A 4 roky dozadu mi písal v noci a odpísala som mu dosť drzo, jednu správu a nebolo viac nič

@anonym_autor ide mu o sex, chce trofej. Nic ine nepotrebuje, jeho to bavi kym nedosiahne svoje. Potom ta odkopne.

2691
Včera o 18:53

@anonym_autor presne ako píše kolegynka vyššie - je to narcis ako vyšitý.Paci sa mu, ako ťa priťahuje.Robi mu dobre, keď vidí, aká si z neho unesená.Potom sa neozve, lebo má ďalšiu "karmicku" osobu na blízku. A ďalej manipuluje a loví a tryzni.
Potrebuješ sa s ním vyspať a dopriať mu zažiť tú jeho výhru nad tebou,jeho ďalšiu čiarku do kalendara? A potom sa už len budeš cítiť!!!
Ako posledná handra.
Nepokusaj osud.Zablokuj ho kde sa dá.

autor
Včera o 18:54
@anonym_c4fc6b

@anonym_autor ide mu o sex, chce trofej. Nic ine nepotrebuje, jeho to bavi kym nedosiahne svoje. Potom ta odkopne.

@anonym_c4fc6b ja si to priznam, ze asi ano, len nerozumiem tej logike, ze sa teraz stiahol, ked uz naozaj videl, ze mam zaujemna vela nechybalo a ten sex by naozaj mozno na dalsom stretku bol..Mna bavi, ze je ten taky bezcitny lovec..Ja od neho nepotrebujem nic, nemilujem ho, ani jeho peniaze ma nezaujimaju, som zabezpecena podobne ako on, mozem si tiez co to dovolit

anonym_6bf36a
Včera o 18:55
@anonym_autor

@anonym_autor
Nebuď blba s namiesto kattarky Zbehni ku psychilgycke. Ona ti rýchlo vysvetlí jeho chovanie aj osobnosť a j tvoje chovanie. Ťa ťa vylieči raz dva.
Môže sa stať, ako mne. Máme kedysi nejaká ženská takto vrátila. Ohľadom jej deti (aj mňa). Boli sme malinké, ja ŕ roky, sestra rok. Všetko babe vyšlo do bodky. A keď jej za tvrdého komunizmu hovorila o živote jej deti za oceánom, len krútila mama hlavou, že aká to kravina! No a bum! Tak aj je ako baba povedala. Ešte aj koľko vnúčat bude mať 🫣.
Ale nie každá to vie a niektorá len odžube ako vie.

anonym_04f7c3
Včera o 18:56

@anonym_autor to absolutne nie je karmicke 😆 co ta priťahuje ? To že je nestály? Si jeho len jedná zo 100 moznosti a stále skúša.. ty si posadnutá a to treba aj psychologa

anonym_c4fc6b
Včera o 18:59
@anonym_autor

@anonym_c4fc6b ja si to priznam, ze asi ano, len nerozumiem tej logike, ze sa teraz stiahol, ked uz naozaj videl, ze mam zaujemna vela nechybalo a ten sex by naozaj mozno na dalsom stretku bol..Mna bavi, ze je ten taky bezcitny lovec..Ja od neho nepotrebujem nic, nemilujem ho, ani jeho peniaze ma nezaujimaju, som zabezpecena podobne ako on, mozem si tiez co to dovolit

@anonym_autor no len vies taki muzi po sexe na 99% stratia zaujem, zeny po sexe prave naopak, casto pocuju svadobne zvony a vidia sa v bielom. 😃

autor
Včera o 19:01
@anonym_c4fc6b

@anonym_autor no len vies taki muzi po sexe na 99% stratia zaujem, zeny po sexe prave naopak, casto pocuju svadobne zvony a vidia sa v bielom. 😃

@anonym_c4fc6b Ja som si to skôr predstavovala tak, že si vyložíme karty na stôl a povieme si, že nám nejde o vážny vzťah a občas sa streteneme a užijeme si spolu..Proste friends with benefits, ale nie s tým, že on ma bude balamútiť

sisamisaaa
Včera o 19:02
@svetlonos

@sisamisaaa
No vidíš? Teraz si určite nešťastná s preto už ku žiadnej nejdeš aby ti ešte horšie nepovedala 🤣 Ale tvária sa aká si pritom šťastná 🤪
Mala si vôbec možnosť ísť do zahraničia tam sa vydať za niekoho iného??
To predtým bol vtip, nie vážne myslené 🙂

@svetlonos pochopila som :D je to tretí vzťah a všetci boli slováci. Zahraničných som mala len kamarátov a ani jedného som nechcela :D Nešťastnica nešťastná :D

2691
Včera o 19:02
@anonym_autor

@anonym_autor myslím, že ty si tá, ktorá mu stále dáva nové impulzy a tiež ho akosi " manipuluješ" Nemiluješ ho, tak ho nedráždi a nechovaj sa ako posledná zufalkyňa.
Máš na viac!

sisamisaaa
Včera o 19:03
@anonym_autor

@sisamisaaa cize myslis si, ze je to manipulativna technika, aby sa mi po case znova ozval a dostal ma kam chce? Skryva dokonca banalne storky aj pred mojou kamoskou😂

@anonym_autor Všetci ti to tu píšu... neviem čo chceš viac počuť. Choď za kartárkou 🙂

bjnr
Včera o 19:03

To, čo opisujete a označujete ako „karmický vzťah“, je známe ako závislosť na občasnom, nepredvídateľnom odmeňovaní. Keď od niekoho dostávate pozornosť len nepravidelne, raz vás odignoruje, potom vám pobozká ruku, inokedy vás vtiahne na WC a neskôr opäť na mesiac zmizne, váš mozog sa nestane zamilovaným, ale závislým. Náhle dávky dopamínu z jeho lajkov a správ vo vás vytvorili ilúziu výnimočnosti. To, čo vás k nemu púta, teda nie je osudová karma ani hlboká láska, ale neistota a túžba po potvrdení vlastnej hodnoty od človeka, ktorý vám ju vedomky dávkuje po kvapkách. Priťahuje vás na ňom práve tá bezcitnosť a odstup, pretože niekde vo vnútri žijete v presvedčení, že ak si získate pozornosť niekoho, k komu je ťažké sa dostať, konečne si dokážete svoju vlastnú hodnotu. Tým však odovzdávate všetku svoju moc do rúk muža, ktorý vám sedem rokov dáva len omrvinky, zatiaľ čo vy z nich staviate celú svoju sebaúctu. Ak by bol tento vzťah skutočne hlboký a transformatívny, neprinášal by vám chaos, čakanie a neustálu potrebu analyzovať jeho nejasné signály. Prestaňte hľadať vyšší zmysel v správaní človeka, ktorý k vám vystupuje povrchne a nekonzistentne. Ak chcete túto dynamiku ukončiť, musíte preťať prísun informácií, prestanete sledovať jeho lajky, prestanete analyzovať jeho odmlčania a nastavíte si jasnú hranicu. Skutočná sebaúcta nezačína tým, že vás presvedčí muž, o ktorom si myslíte, že je bezcitný, ale tým, že vy sama odmietnete byť k dispozícii pre niekoho, kto vás berie len ako možnosť do počtu. Je to skôr ako silná väzba živená neistotou, idealizáciou a občasnou pozornosťou. Práve nepravidelnosť môže byť veľmi návyková. Možno vás nepriťahuje iba muž, ale aj pocit, ktorý vo vás vyvoláva jeho nedostupnosť: „Ak si vyberie práve mňa, znamená to, že som výnimočná“. Potom jeho lajk nie je obyčajný lajk. Stáva sa potvrdením vlastnej hodnoty. A jeho mlčanie bolí oveľa viac, než by zodpovedalo samotnému vzťahu. To, že je niečo intenzívne, opakujúce sa a ťažko pustiteľné, ešte neznamená, že je to osudové. Niekedy je to práve naopak, čím menej máme reálnej skúsenosti s človekom, tým viac priestoru máme vytvoriť si jeho obraz. A potom netúžime po tom, čo s ním skutočne žijeme, ale po tom, čo by s ním mohlo byť. Preto by som teraz nesledovala jeho správanie, ale svoje. Neanalyzovala by som, prečo sa po dvoch rande neozval, čo znamenal bozk na ruku alebo prečo vám kedysi dával lajky. Keby ste si boli úplne istá svojou hodnotou, potrebovali by ste ešte, aby si práve tento muž vybral vás? To, že niekto dokáže byť na dvoch stretnutiach romantický, vyjadruje len jeho momentálny rozmar alebo potrebu pobaviť sa, nie jeho pripravenosť na reálny vzťah.

2691
Včera o 19:05
@anonym_autor

@anonym_c4fc6b Ja som si to skôr predstavovala tak, že si vyložíme karty na stôl a povieme si, že nám nejde o vážny vzťah a občas sa streteneme a užijeme si spolu..Proste friends with benefits, ale nie s tým, že on ma bude balamútiť

@anonym_autor tak, teraz si ma odpálila.

autor
Včera o 19:13

Áno, máte asi pravdu..Len na jednej udalosti bola aj jeho bývalá a ju si teda nevšímal, pozornosť venoval hlavne mne..Aj sme spolu trochu zmizli a ona potom plakala, on to ani neriešil..

thereisabear
Včera o 19:17

Vy ste sa fakt našli. Len aby si raz neľutovala, že si premrhala zbytočne roky života... Pre nič.

minenkaa
Včera o 19:19
@anonym_autor

Áno, máte asi pravdu..Len na jednej udalosti bola aj jeho bývalá a ju si teda nevšímal, pozornosť venoval hlavne mne..Aj sme spolu trochu zmizli a ona potom plakala, on to ani neriešil..

@anonym_autor boze ty si strasne mimo a z ničoho

vilma7
Včera o 19:21

Naťahuje ťa ako sopeľ, toť vsjo.

anonym_0debb3
Včera o 19:34

@anonym_autor Čo?

autor
Včera o 19:54

No, ja som to brala tak, že obidvaja hráme trošku hru..Ja som ho tiež svojím spôsobom provokovala pohľadmi, oblečením..Obaja sme potrebovali uznanie a dvihnutie ega od toho druhého

anonym_7d03b0
Včera o 20:33

@anonym_autor Čo si o tom myslíme?

On svojimi lajkami,nežnostami a podobnými prejavmi napĺňal tvoju najdôležitejšiu ženskú potrebu - pozornosť. To napĺňa citovú nádobu tvojho srdca.To ťa vzalo a z toho si paf, ako píšeš. Máš pozornosť a ako hore v komentári píše AI , zažívaš, že si hodnotná Ale na druhej strane má zvláštne chovanie.

On ako muž má na prvom potrebu - sex. Sexualita to je každému jasné,a tiež keď ťa zaujme má pocit, že je hodnotný.Aj chce sex s tebou ale nechce sa viazať,a je nejaký neistý.Raz je nežný,inokedy chce riešiť " veci" na WC.
Proste skús hľadať ďalej iného partnera.

Strana
z3