Kde a ako nájsť manželku v dnešnej dobe?
Ahojte pomaly mám 30 rokov.
Stále v robote, alebo projekty. Proste tvrdá robota len.
Chcem sa opýtať aj ostatných kde si našli manželov alebo ako ste sa spoznali ? Čo robím zle?
A otázka na ženy, koľko má muž zarobiť aby ste sa cítili dobre aký má mať majetok ? Ide Vám o prezentáciu na vonok alebo je to úplne jedno ?
Ďakujem, za odpovede
Váš
PapaTomasito
@sevrin v takom prípade je to OK. Ale sú aj takí čo si nechajú v 30tke prať trenky a prispejú len tak na elektrinu, aby sa nepovedalo 😄 nevravím, že ich je väčšina, ale nájdu sa.. takého čo býva s rodičmi pre ošetrenie financií ale normálne sa podieľa na financovaní domácnosti a stará sa sám o seba nebude asi žiadna rozumná žena za to kritizovať.
@andrejka2424 to bude asi tým, že nikto nechce prežiť život o samote, tak skúša. A pri dnešnej situácií nám hrozí, že za 30 rokov tu budeme mať veľmi veľa dôchodcov žijúcich samých v domácnosti. Pre mnohých je to horor len na to pomyslieť.
A čo sa teda týka zoznamiek, veľa žien má v statuse či popise, otrepanú frázu "som taká aká som, iná nebudem a nikto to nezmení". Toto je big red flag pre mňa, ale fakt totálny. Vzťahy sú (aj) o kompromisoch a ochote sa prispôsobiť a pre mňa je nočná mora čo i len pomyslieť na život s takou ženou, lebo neviem čo môžem od nej očakávať.
@lenkakravcova to už je problém ich rodičov. Ja keď som býval u matky, považoval som za normálne dávať polovicu nájmu a také veci ako vysávanie, umytie dlážky, vane a tak, som považoval za normálne.
Teraz žijem sám a idem upratovať, keďže poobede si chcem vyjsť von na menšiu túru.
Takže sa nateraz porúčam.
@sevrin Rozumiem, nech každý hľadá presne to, čo chce . Veľa šťastia.
@papatomasito zoznámili? Moja kamoška mu dala na mňa číslo. Začal mi sms- kovat, potom volať a ja som stále nechcela ísť ani na kávu. Vôbec som ho neriešila, nechcela, ale bol neskutočne vytrvalý, až sa to zlomilo. Môžem povedať, že žiadne financie som neriešila, bolo mi úplne jedno, koľko zarába, čo má a čo nemá. No teraz viem, že mám najúžasnejšieho chlapa na svete.
Nikde.zvazok muža a ženy je prežitok a čoskoro zanikne.je to čistá blbosť.
Sú aj také ktorým na majetku nezáleží. Svojho som nasla keď mal 34 rokov, bez auta, bez bytu... teraz sme vo vlastnom a zle sa nemáme. Nasla som ho v práci . Mala som 24. Očaril ma svojou inteligenciou a fyzická príťažlivosť nenormálna....taktiež svojou liberalnostou a otvorenosťou. Lebo taka som aj ja... ako 16tka ma mozno ocarilo oblecenie. Ale teraz je mi to u prdele🙂)). Ale áno vona bola pre mňa dôležitá. Vždy.
Si si isty, ze chces zenu a nie priatela ? Pripadas my skor ako teplosko z tvojho vyjadrovania.
My sme sa zoznamili na svadbe ale to ske este boli obaja strasne mladi😄 takze byval u rodicov a nemal ani fuka😆 ale bol vzdy pracovity, cielavedomy a verny a mohla som sa na neho spolahnut. A spolu sme si vybudovali nas zivot.
Nie kazdej ide o majetky😉 trochu sa uvolni od pracovneho tempa,najdi si konicka alebo zabehni do posilky, do prirody alebo nejaky kurz.
@papatomasito skús hľadať podľa toho čo máte mať spoločné - ak šport tak niekde chod na turistiku alebo do fitka, ak knihy, skús osloviť babu v knižnici, kníhkupectve. Možno nezadaná kolegyňa v práci... Alebo čašníčka v restike kam chodíš na obed... Nehladaj ideál, takí ľudia nie sú...
@papatomasito Koľko má muž zarobiť a aký má mať majetok?Nuž tak pre také,ktoré títo zaujíma v prvom rade nie si dosť bohatý,keďze si sám A pre tie normálne nie si vhodný partner,lebo majú iné priority

@sevrin Ja min. čakám, že nebude mamkin ciciak a bude sa vedieť o seba postarať. Ja som si našla takého, čo ho krčmy nikdy nelákalo, sme rozdielni- on športovo založený, ja drevo, ale Boh mi je svedkom, že sa snažím 🙂 a aj tak je nám spolu dobre. Nie je lakomý, rozmaznáva ma až moc . Takže omyl. Môžem očakávať čo len chcem. Ty mi vysvetli, načo sa potom pchajú na zoznamky, keď im je doma dobre, aj keď už na hlave prvé šedivé vlasy majú a ženu si nájsť nevedia. Iste, načo sa prispôsobovať. Starý mládenec už je zvyknutý žiť takto a žiadna žena mu nebude narúšať stereotypy. Je to tak v poriadku. Preto sú sami, kto chce partnera, niečo pre to robí ,aj obetuje. Keď nie , nikto ho nenúti .