Kde a ako nájsť manželku v dnešnej dobe?
Ahojte pomaly mám 30 rokov.
Stále v robote, alebo projekty. Proste tvrdá robota len.
Chcem sa opýtať aj ostatných kde si našli manželov alebo ako ste sa spoznali ? Čo robím zle?
A otázka na ženy, koľko má muž zarobiť aby ste sa cítili dobre aký má mať majetok ? Ide Vám o prezentáciu na vonok alebo je to úplne jedno ?
Ďakujem, za odpovede
Váš
PapaTomasito
No na MK asi nie . Možno ak je tu nejaká slobodná mamička 😁 ja som sa s mojim pred 17 rokmi na pokeci 🤣
Čo sa týka majetku, keď sme sa s chlapom dali dokopy obaja sme mali pár tisíc na účte.. a tým nemyslím 10... Takže napríklad mne o majetok nešlo, bolo v poriadku že som mala seberovného. A rovnako obaja sme zarábali aj zarábame priemerne. Nejde o peniaze
Menej vorkoholuzmu,viac sa okolo seba pozeraj 😊. Normálna žena na majetky nepozerá,aj keď,už by si mal byť odstahovaný od mamičky 😜
@papatomasito ja osobne bohatych pablbov neznasam. Chlap nemusi byt bohatý ale šikovný. A verný. Nemusis mat peniaze, ale maj víziu, ciele a plán. Moj muz nemal nič, ked sme sa spoznali. Do 5 rokov ziskal vsetko co chcel. Bola som pri nom cely ten cas bolo mi suma fuk kde byva a koľko zaraba. On sa mi totiž strasne páčil a bolo vymalovane.
Kam chodis okrem práce? Ženu nehľadaj, venuj sa sebe, svojim záľubám a ona si ťa nájde ;)
zoznámili sme sa v mojej práci, bol zákazník a nakoniec sme zistili, že chodíme športovať na rovnake miesto i keď sme sa tam nikdy pred tým nestretli , bol čas ked som ja zarábala viac ako on a neskôr sa to otočilo, financie sme nikdy nedelili moje tvoje , všetko bolo od začiatku spoločné
@papatomasito Možno robíš chybu v tom, že si stále len v práci. A ešte v tom, že si myslíš, že ženy zaujíma na mužoch len majetok a peniaze.
@papatomasito asi by som nezačala zoznámenie s tým, že ako veľa pracujem, nikdy nemám čas.
Ženy chcú aj partnera, nie bankomat. Aj keď niektorým to stačí,... Mňa muž nikdy nezaujal tým, že len robil a zarábal. Musel mať aj iné priority.
@kavasmliekom Tutok sudruh autor ale moze mat ten workoholizmus vlastne ako unik od problemov. V robote presne vies ako veci funguju, ake nas ty v nej miesto, co mas robit, atd. Uplne vsetko je uplne zrozumitelne a jasne. Naopak civilny zivot - nikdy nevies co sa deje, nikdy nevies co dnes nove na teba pride, nevies ako funguju zeny, strassasne vela neznamych faktorov ktore ovplyvnuju dianie ktore je absolutne chaoticky nepredvidatelne a nerozumies tomu - nemas jasne pravidla, ak urobim totok, budem mat dobru zenu. A to je obrovsky stres taketo neznamo a tak si akoze workoholik lebo na zivot mimo prace proste nemas
...ehm, pevne verím, že tento "krásny" nadhod 🤛 😉 náš @papasomasito medzi riadkami pochopí a posle ti ss s nie suchý "Ahoj... ja pracujem v kancelárii"... ale krásne dá smeč 😉 ✌️✌️😎
🤧 ☕️
...ale ten názov témy 🤦♂️
@martinmmartin no jedine ,že by bol autista , tak ten má problém s normálnym životom , 🙂
Popracuj na svojom sebavedomí, ženy nechcú mužov, čo si dávajú takéto otázky. Ale záleží, aký typ hľadáš.
@papatomasito hlavne sa nepodpisuj Papa Tomasito.
@solange7 to by bol asi ten druhý dôvod,ten podpis 😉😁
@mariska1989 aj ja s tým mojim tak😀
My sme sa spoznali na FB zoznamke. do 2 mesiacov sme spolu bývali ♥️😁 po roku ma požiadal o ruku a do roka svadba bola 😊. Môj manžel je IT tak som očakávala, že niečo zarobí..ale brala by som ho aj keby zarábal menej. Btw je medzi nami 9 ročný rozdiel.
My sme sa spoznali na festivale filmov. Prišiel za mojou kamarátkou s ktorou sa poznali a keď som ho zbadala tak asi 2 sekundový záblesk - to je on. Potom sme boli vonku párkrát na turistike, začali sme byt v kontakte, strávili sme na horách celý víkend a potom prišiel za mnou do mesta, keď som ho pozvala na jednu akciu a dali sme sa dokopy. Doba od kedy som ho videla prvýkrát po dobu, kedy sme sa dali dokopy bola 8 mesiacov. Sme spolu takmer 8 rokov.
No a koľko zarobí? Taký slovenský priemer. Ako o tomto sme sa začali baviť až po dlhej dobe. Na začiatku som toto vôbec netušila.
my sme sa zoznamili cez internet a na peniazoch nezalezi
Zoznamili sme sa v praci, kedze som robila aj popri VS, takze postupne sme sa v praci aj dostavali karierne dalej, majetok nadobudnuty spolocne a sice plat nemam ako muz, ale zarobim a necakam, ze vsetko bude platit on
Ja si nemôžem pomôcť,ale mne autorov prejav smrdí trochu lakomstvom, problémom udržať si, či vôbec nájsť vzťah ,možno všeobecný problém so ženami a a predpokladám že býva u mamky.Ale môžem byť vedĺa samozrejme. Taký,čo si chce nájsť ženu úprimne , tak nepozerá na ňu, ako na obchod.Koĺko treba mať, aby ma chcela.Sú lakomci,ktorí majú dosť a potom so ženou výdavky na polovicu pomaly aj keď je na materskej a vyhadzuje jej na oči každé euro.Takých príspevkov je tu viac než dosť.Bohatý neznamená, že sa bude mať jeho bud.rodina automaticky dobre. Problém hĺadaj inde ako v prachoch-možno v sebe.My sme sa našli cez zoznamku,nemal nič a ja som bola v mínuse.Teraz máme svoj byt ,auto a žijeme normálnym životom str.triedy.Sme svoji 11 rokov.
@papatomasito inak aj normálneho chlapa nájsť je tiež veľký problém. Keďže im zväčša šlo len o jedno. Chlapom o sex a ženám o peniaze. Česť výnimkám. Nájsť fakt dobrého partnera je veľká výhra. Je ich ako šafranu. Ťažko povedať, kde by si našiel tú správnu. Ja som mala ex z pokecu alebo fb. Aj ten súčasný je práve z fb. Ale niekedy rozmýšľam, žeby mi bolo lepšie samej. Žiadne nervy. Kľud. Ticho.
@papatomasito stretli sme sa svadbe spoločnej kamarátky. Nemal majetok, chodil na otcovom aute a jeho výplatnú pásku som nikdy neriešila. U mňa sú povahové vlastnosti presnejšie ako stav bú.
Ináč... vy tie čo tu píšete o tých, čo ešte žijú u matiek, to sú rovnaké matky ako vy, proste sa starajú o svoje deti, vždy to budú ich deti, je jedno koľko budú mať rokov.
Ale vy, tie čo tu píšete o tých, čo ešte žijú u matiek, predpokladám, že svojich synov ste z domu vyhodili v deň ich 18 narodenín. Ak si teda tak veľmi stojíte za svojimi názormi o synoch čo žijú u svojich matkách.
@papatomasito muž, ktorý má zarobené peniaze sa s nimi musí vedieť prezentovať.
Dbať o seba. Vyzerať na úrovni (tým myslím nechodiť v jednom sedom tričku dva tri dni..).
Keď z muža cítiť prirodzenú dominanciu, charizmu, takú tú mužskosť tak myslím, že si ženu nájde veľmi rýchlo. Samozrejme mať otvorené oči. Niekedy stretneš tú pravú aj v električke alebo na úplne náhodnom mieste. Nebáť sa ju teda osloviť.
@sevrin je rozdiel keď žije s matkou muž čo má 22-26r a je rozdiel ak mu je po 30tke. Nemyslíš? To už je krajšie keď potom matka žije u syna (resp on platí to bývanie). 🙂
@lenkakravcova ja predpokladám, že taký keď je dospelý a zarába, tak prispieva na domácnosť a zúčastňuje sa domácich prác.
@sevrin Som matka a mám iba jedno dieťa-syna. V žiadnom prípade by som ho v 18 nevyhodila na ulicu. Ale keby mal 30 a vodí si frajerky do detskej izby a -ak vôbec a lementuje, že si nevie nikoho nájsť a všetkým ženám ide len o bohatsvo, tak by som bola vďačná, keby sa postavil na vlastné nohy a nečakal, kým mu navarím a operiem a bola by som rada pre jeho dobro, aby sa osamostatnil. Ja som skoro odišla od našich. Prinieslo to veľa starostí a komplikácii zo začiatku, ale keby som sa mala rozhodnúť opäť by som to urobila. Zažila som ex, čo mal po 30 a aj keď som u neho po čase začala bývať, viac krát som spala v izbe sama, lebo jemu chýbala detská izba-tam sa zdekoval a staromládenencký život a krčmové vysedávačky atď. Môj terajší muž mal 30 keď sme sa našli, býval u rodičov a svietila mi už v hlave červená kontrolka. Našťastie sa nemal problém odstrihnúť a nebol ten typ, čo si užíval mama hotel, bolo to tam skôr o inom, takže nie všetci sa samozrejme dajú hodiť do jedného vreca. Ale sú ich fakt plné zoznamky a väčšina nepoužiteľná.
@andrejka2424 ale od chlapa nemôžeš čakať, že sa vo všetkom bude prispôsobovať žene. Vy to tiež nerobíte.

@papatomasito my sme sa zoznámili na tindry no nie sme zobrati , žijeme spolu 4 rokov , a majetok..no je fajn ak ma byvanie , nejaku rezervu a staly príjem.. ako to mam ja , nevravim , ze musi mat milion ked to ani sama nemam 😅