icon

Kde a ako nájsť manželku v dnešnej dobe?

papatomasito
24. jan 2025

Ahojte pomaly mám 30 rokov.
Stále v robote, alebo projekty. Proste tvrdá robota len.
Chcem sa opýtať aj ostatných kde si našli manželov alebo ako ste sa spoznali ? Čo robím zle?
A otázka na ženy, koľko má muž zarobiť aby ste sa cítili dobre aký má mať majetok ? Ide Vám o prezentáciu na vonok alebo je to úplne jedno ?

Ďakujem, za odpovede
Váš
PapaTomasito

Strana
z2
jovka
24. jan 2025

@papatomasito my sme sa zoznámili na tindry no nie sme zobrati , žijeme spolu 4 rokov , a majetok..no je fajn ak ma byvanie , nejaku rezervu a staly príjem.. ako to mam ja , nevravim , ze musi mat milion ked to ani sama nemam 😅

mariska1989
24. jan 2025

No na MK asi nie . Možno ak je tu nejaká slobodná mamička 😁 ja som sa s mojim pred 17 rokmi na pokeci 🤣

buberova
24. jan 2025

Čo sa týka majetku, keď sme sa s chlapom dali dokopy obaja sme mali pár tisíc na účte.. a tým nemyslím 10... Takže napríklad mne o majetok nešlo, bolo v poriadku že som mala seberovného. A rovnako obaja sme zarábali aj zarábame priemerne. Nejde o peniaze

zuzanita1609
24. jan 2025

Menej vorkoholuzmu,viac sa okolo seba pozeraj 😊. Normálna žena na majetky nepozerá,aj keď,už by si mal byť odstahovaný od mamičky 😜

barborachors
24. jan 2025

@papatomasito ja osobne bohatych pablbov neznasam. Chlap nemusi byt bohatý ale šikovný. A verný. Nemusis mat peniaze, ale maj víziu, ciele a plán. Moj muz nemal nič, ked sme sa spoznali. Do 5 rokov ziskal vsetko co chcel. Bola som pri nom cely ten cas bolo mi suma fuk kde byva a koľko zaraba. On sa mi totiž strasne páčil a bolo vymalovane.

marcellka32
24. jan 2025

Kam chodis okrem práce? Ženu nehľadaj, venuj sa sebe, svojim záľubám a ona si ťa nájde ;)

renesance80
24. jan 2025

zoznámili sme sa v mojej práci, bol zákazník a nakoniec sme zistili, že chodíme športovať na rovnake miesto i keď sme sa tam nikdy pred tým nestretli , bol čas ked som ja zarábala viac ako on a neskôr sa to otočilo, financie sme nikdy nedelili moje tvoje , všetko bolo od začiatku spoločné

h2
24. jan 2025

@papatomasito Možno robíš chybu v tom, že si stále len v práci. A ešte v tom, že si myslíš, že ženy zaujíma na mužoch len majetok a peniaze.

kavasmliekom
24. jan 2025

@papatomasito asi by som nezačala zoznámenie s tým, že ako veľa pracujem, nikdy nemám čas.
Ženy chcú aj partnera, nie bankomat. Aj keď niektorým to stačí,... Mňa muž nikdy nezaujal tým, že len robil a zarábal. Musel mať aj iné priority.

martinmmartin
24. jan 2025

@kavasmliekom Tutok sudruh autor ale moze mat ten workoholizmus vlastne ako unik od problemov. V robote presne vies ako veci funguju, ake nas ty v nej miesto, co mas robit, atd. Uplne vsetko je uplne zrozumitelne a jasne. Naopak civilny zivot - nikdy nevies co sa deje, nikdy nevies co dnes nove na teba pride, nevies ako funguju zeny, strassasne vela neznamych faktorov ktore ovplyvnuju dianie ktore je absolutne chaoticky nepredvidatelne a nerozumies tomu - nemas jasne pravidla, ak urobim totok, budem mat dobru zenu. A to je obrovsky stres taketo neznamo a tak si akoze workoholik lebo na zivot mimo prace proste nemas

michal_dr
24. jan 2025

@marcellka32

...ehm, pevne verím, že tento "krásny" nadhod 🤛 😉 náš @papasomasito medzi riadkami pochopí a posle ti ss s nie suchý "Ahoj... ja pracujem v kancelárii"... ale krásne dá smeč 😉 ✌️✌️😎

🤧 ☕️

...ale ten názov témy 🤦‍♂️

renesance80
24. jan 2025

@martinmmartin no jedine ,že by bol autista , tak ten má problém s normálnym životom , 🙂

andreso28
24. jan 2025

Popracuj na svojom sebavedomí, ženy nechcú mužov, čo si dávajú takéto otázky. Ale záleží, aký typ hľadáš.

solange7
24. jan 2025

@papatomasito hlavne sa nepodpisuj Papa Tomasito.

zuzanita1609
24. jan 2025

@solange7 to by bol asi ten druhý dôvod,ten podpis 😉😁

kikusenka1
24. jan 2025

@mariska1989 aj ja s tým mojim tak😀

123kika1234
24. jan 2025

My sme sa spoznali na FB zoznamke. do 2 mesiacov sme spolu bývali ♥️😁 po roku ma požiadal o ruku a do roka svadba bola 😊. Môj manžel je IT tak som očakávala, že niečo zarobí..ale brala by som ho aj keby zarábal menej. Btw je medzi nami 9 ročný rozdiel.

maury
25. jan 2025

My sme sa spoznali na festivale filmov. Prišiel za mojou kamarátkou s ktorou sa poznali a keď som ho zbadala tak asi 2 sekundový záblesk - to je on. Potom sme boli vonku párkrát na turistike, začali sme byt v kontakte, strávili sme na horách celý víkend a potom prišiel za mnou do mesta, keď som ho pozvala na jednu akciu a dali sme sa dokopy. Doba od kedy som ho videla prvýkrát po dobu, kedy sme sa dali dokopy bola 8 mesiacov. Sme spolu takmer 8 rokov.
No a koľko zarobí? Taký slovenský priemer. Ako o tomto sme sa začali baviť až po dlhej dobe. Na začiatku som toto vôbec netušila.

miskajerry
25. jan 2025

my sme sa zoznamili cez internet a na peniazoch nezalezi

muminka27
25. jan 2025

Zoznamili sme sa v praci, kedze som robila aj popri VS, takze postupne sme sa v praci aj dostavali karierne dalej, majetok nadobudnuty spolocne a sice plat nemam ako muz, ale zarobim a necakam, ze vsetko bude platit on

sevrin
25. jan 2025

@solange7 a čo keď je to jeho meno? Keď v bársjakej osade môže pobehovať Arwien Mižigárová, prečo by v kancelárii nemohol kresliť nejaký Papa Tomasito.

andrejka2424
25. jan 2025

Ja si nemôžem pomôcť,ale mne autorov prejav smrdí trochu lakomstvom, problémom udržať si, či vôbec nájsť vzťah ,možno všeobecný problém so ženami a a predpokladám že býva u mamky.Ale môžem byť vedĺa samozrejme. Taký,čo si chce nájsť ženu úprimne , tak nepozerá na ňu, ako na obchod.Koĺko treba mať, aby ma chcela.Sú lakomci,ktorí majú dosť a potom so ženou výdavky na polovicu pomaly aj keď je na materskej a vyhadzuje jej na oči každé euro.Takých príspevkov je tu viac než dosť.Bohatý neznamená, že sa bude mať jeho bud.rodina automaticky dobre. Problém hĺadaj inde ako v prachoch-možno v sebe.My sme sa našli cez zoznamku,nemal nič a ja som bola v mínuse.Teraz máme svoj byt ,auto a žijeme normálnym životom str.triedy.Sme svoji 11 rokov.

martinadomianova
25. jan 2025

@papatomasito inak aj normálneho chlapa nájsť je tiež veľký problém. Keďže im zväčša šlo len o jedno. Chlapom o sex a ženám o peniaze. Česť výnimkám. Nájsť fakt dobrého partnera je veľká výhra. Je ich ako šafranu. Ťažko povedať, kde by si našiel tú správnu. Ja som mala ex z pokecu alebo fb. Aj ten súčasný je práve z fb. Ale niekedy rozmýšľam, žeby mi bolo lepšie samej. Žiadne nervy. Kľud. Ticho.

katica06
25. jan 2025

@papatomasito stretli sme sa svadbe spoločnej kamarátky. Nemal majetok, chodil na otcovom aute a jeho výplatnú pásku som nikdy neriešila. U mňa sú povahové vlastnosti presnejšie ako stav bú.

sevrin
25. jan 2025

Ináč... vy tie čo tu píšete o tých, čo ešte žijú u matiek, to sú rovnaké matky ako vy, proste sa starajú o svoje deti, vždy to budú ich deti, je jedno koľko budú mať rokov.
Ale vy, tie čo tu píšete o tých, čo ešte žijú u matiek, predpokladám, že svojich synov ste z domu vyhodili v deň ich 18 narodenín. Ak si teda tak veľmi stojíte za svojimi názormi o synoch čo žijú u svojich matkách.

lenkakravcova
25. jan 2025

@papatomasito muž, ktorý má zarobené peniaze sa s nimi musí vedieť prezentovať.
Dbať o seba. Vyzerať na úrovni (tým myslím nechodiť v jednom sedom tričku dva tri dni..).
Keď z muža cítiť prirodzenú dominanciu, charizmu, takú tú mužskosť tak myslím, že si ženu nájde veľmi rýchlo. Samozrejme mať otvorené oči. Niekedy stretneš tú pravú aj v električke alebo na úplne náhodnom mieste. Nebáť sa ju teda osloviť.

lenkakravcova
25. jan 2025

@sevrin je rozdiel keď žije s matkou muž čo má 22-26r a je rozdiel ak mu je po 30tke. Nemyslíš? To už je krajšie keď potom matka žije u syna (resp on platí to bývanie). 🙂

sevrin
25. jan 2025

@lenkakravcova ja predpokladám, že taký keď je dospelý a zarába, tak prispieva na domácnosť a zúčastňuje sa domácich prác.

andrejka2424
25. jan 2025

@sevrin Som matka a mám iba jedno dieťa-syna. V žiadnom prípade by som ho v 18 nevyhodila na ulicu. Ale keby mal 30 a vodí si frajerky do detskej izby a -ak vôbec a lementuje, že si nevie nikoho nájsť a všetkým ženám ide len o bohatsvo, tak by som bola vďačná, keby sa postavil na vlastné nohy a nečakal, kým mu navarím a operiem a bola by som rada pre jeho dobro, aby sa osamostatnil. Ja som skoro odišla od našich. Prinieslo to veľa starostí a komplikácii zo začiatku, ale keby som sa mala rozhodnúť opäť by som to urobila. Zažila som ex, čo mal po 30 a aj keď som u neho po čase začala bývať, viac krát som spala v izbe sama, lebo jemu chýbala detská izba-tam sa zdekoval a staromládenencký život a krčmové vysedávačky atď. Môj terajší muž mal 30 keď sme sa našli, býval u rodičov a svietila mi už v hlave červená kontrolka. Našťastie sa nemal problém odstrihnúť a nebol ten typ, čo si užíval mama hotel, bolo to tam skôr o inom, takže nie všetci sa samozrejme dajú hodiť do jedného vreca. Ale sú ich fakt plné zoznamky a väčšina nepoužiteľná.

sevrin
25. jan 2025

@andrejka2424 ale od chlapa nemôžeš čakať, že sa vo všetkom bude prispôsobovať žene. Vy to tiež nerobíte.

Strana
z2