icon

Kde a komu sa vyžalujete so svojím trápením, keď nemáte kamarátky?

6. sep 2023

Baby, tie co nemáte kamarátky ako a kde sa vyzalujete so svojím trápením?
Ja nemám ani jednu , nikdy mi žiadna nechýbala no teraz by som jednu dobrú potrebovala.
Potrebujem sa vyrozprávať, vyžalovať , poradiť....
Tu na mk ked niečo napíšem tak mi to buď vymazu alebo každá mi píše ze je to vymyslené a mam ist uz do školy a pod.
Tu sa dobrého človek len málokedy dočká. 😑

mimikarol
7. sep 2023

Len si dobre rozmysli či ti to stojí za to. Nevera vo vzťahu je svinstvo, raz sa to prevalí a bude po všetkom. Keď ti ten kolega tak veľmi stojí za to, (čo si myslím že nie, nepoznas ho ako človeka, nevieš ani len či je ženatý alebo vo vzťahu. Ako ľudia si absolútne nemusíte pasovať, môže sa ti po roku alebo aj skôr doslova zhnusit) buď fér a povedz svojmu mužovi že ho opúšťas pre iného. Veď on môže byť obyčajný sukničkár. No tak na teba žmurkol.... Myslíš si že žmurknutie znamená niečo iné ako že sa mu páčia a chce sa s tebou vyspať?

autor
7. sep 2023

@yoxinka nuž čo na to povedať, my sme obaja tak nudný, lenivý, my sme radi doma.
Možno viac aktivít majú také páry co v práci iba sedia. To je potom jasné. Ale s mužom máme ťažkú robotu, doslova beháme celý deň a keď prídeme domov sme unavený. A este riešime varenie/ jedenie.
Ja celý víkend robím, muž je doma . Ja mam voľno 1 prac. den a muž je v práci. Takže nie je kedy. A keď už aj máme spolu voľno tak ideme do reštaurácie, na kávu, nejaké nákupy keď treba.

Uff tak to veru nechcem dopadnúť ako tvoja známa.
A to dusno v práci muselo byt nepríjemné.
Ja sa s ním vôbec neplánujem vyspať to nie.
Dnes mam voľno v práci, som sama doma a iba na neho myslím a taaak by som ho chcela vidieť. 😑

ahhola
7. sep 2023

Kuk Krokodíl dandy 😃Když ma nekdo problém XY to rekne vsem v baru a je po problemu😛 zver sa tu, polka ta zhejtuje a druha napíše k veci🌹

autor
7. sep 2023

@mimikarol neviem co znamená keď muž zmurkne.

Ja viem že mi to nestojí za to, verím ze by to tak ďaleko nedošlo . Len neviem prestať nech akokolvek chcem. A to som skúšala uz hľadať aj inú prácu no žiaľ nič .

autor
7. sep 2023

@ahhola to som v živote nevidela 😃 neviem o com to je .

Som prekvapená ale nikto mi nič zlé nenapísal. Stretli sa tu super baby, som vďačná že som sa tu mohla vyzalovat a povedať co ma trápi. 👍👍👍

ahhola
7. sep 2023

@laura1607 vďaka za zdoverenie, mala som pred očami taky par, kde to žena "doklepla"... 😃On ročník 77 ona 88... V nedeľu spolu v kostole a v stredu sa chlap vrátil domov a jej nikde... Volal nemocnicu, nič,... políciu... Tam sedel skúsený major a pýtal sa ho, co ma v skriniach... Parohac tam zašiel a zistil, ze sú prázdne... Napodiv to dobre ustal a ja som tak zvedavá, ci to ta baba nelutuje😛

buba183
7. sep 2023

Kľudne napíš.

autor
7. sep 2023

@buba183 keď sa mi podarí urobiť druhý nick tak napisem

taga
7. sep 2023

Skus zajtra toto: stretnes kolegu, zmurkne a ty povies:
" pros ta nezmurkaj na mna ako pubertiak ja som vydata zena"
A mas po probleme 🙂

autor
7. sep 2023

@taga tak to by som nezvladla. 😬

autor
7. sep 2023

Podľa vás znamená zmurknutie niečo?

drahomirrra
7. sep 2023

Verim ti autorka, ze toto sa bezne deje. Clovek proste nie je tvor monogamny, nech si to akokolvek nahovara. Monogamia je rozhodnutie, kulturnospolocenske. Otazka je, ci si kvoli troche zabavy ochotna znicit rodinu a hlavny zivotny pilier svojho syna. Ty nemas problemy, ty sa proste nudis a vzhladom na to, ze tvoj muz je tvoj prvy a jediny tak sa ti nedivim, ze mas chut vyskusat ineho muza. Vsetko je o tvojom rozhodnuti a vzati zodpovednosti za nasledky.

Niekedy som videla film, uz hrozne davno, kde sa taketo nieco dialo (tiez s kolegom) zene, co sa mala vydavat. Poriesila to tak, ze kazdy den, ked jej robil zmurky a hihihaha, letela domov, doma pretiahla snubenca, ze perie lietalo a dobre. To, co si pocas toho predstavovala, je uz nepodststne. Vztah zachranila, myslim, videla som to davno.
Skus. 😁😁

taga
7. sep 2023

Podla mna nie.. asi sk nieco dokazuje, ze by ta dostal ale to je asi vsetko.. priam by som povedala, ze bud ta vnima ako lahku korist, alebo je jednoduchsej povahy (alebo ma max 25?, alebo ma tik alebo zmurka na lazdeho zo srandy ako kamos.. thats it

yoxinka
7. sep 2023

Fakt máš 35? Správaš sa a pýtaš ako 15 ročná? 🤷‍♀️ Poznala som pár takých chlapíkov, či kade tade žmurkali po ženách, v 90% prípadov to boli frajerkovia, ktorí to na každú skúšali kvôli sexu. Použili, zahodili. Toť vsjo. Mňa raz začal baliť jeden chlap, ukázala som mu ruku s obrúčkou s komentárom “nezájem” a bolo poriešené. Nechápem, prečo máš problém to takto odpinknúť.

drahomirrra
7. sep 2023

A keby na mna kolega zmurkal, pomyslim si, ze nieke kompletny. 😁 Vsak to sa deje v 9 triede na ZS.

autor
7. sep 2023

@yoxinka naozaj nemám 15 aj keď sa tak cítim.

Tiež nechápem prečo nemôžem dať najavo ze nemám záujem, neviem to vysvetliť ani sama sebe nie ešte vám.

autor
7. sep 2023

@drahomirrra myslíš? 🤔 v deviatke som to nezažila. 😁

autor
7. sep 2023

@taga zmurkol teraz prvý krát, poznáme sa uz pár rokov. Hmmmm ľahká korisť ... je to možné, tiez asi nie som nenápadná 🤦‍♀️🤔 mozno niečo tuší.

autor
7. sep 2023

Chcela som si dat nový nick baby, kvôli babam co si chceli pisat no nejde mi to . Píše furt nejaký problém.

avonladyba
7. sep 2023

No a v čom je teda problém aby si si svoju túžbu po inom mužovi splnila? Možno nie s tymto ale s iným? Musí sa to muž dozvedieť?

slavka1988
7. sep 2023

Kľudne mi nápis 🙂 budem rada

beronsche
7. sep 2023

Tak presne toto je nieco, s cim by som sa nikdy nikomu nezdoverila, ak by sa mi to niekedy stalo..

Co sa tyka odolavania, nuz, tebe sa to paci, preto to "nemozes" zastavit.. Vsetko zacina v hlave...
Kolega si mozno len zvysuje ego, mozno je len mily, mozno je suknickar a ty vyzeras ako vhodna korist, dovodov moze byt vela, na tom ale, preco to robi, nezalezi. Zalezi, ako ty reagujes.
Pokracuj a pravdepodobne prides o plnohodnotny vztah kvoli iluzii a poblazneniu..

autor
7. sep 2023

@drahomirrra inak včera som sa vrhla na muža, no myseľ bola úplne inde.

autor
7. sep 2023

@avonladyba fiha, takíto koment som nečakala 😃
Ja to nemôžem urobiť svojmu mužovi. Len rozum akosi nepočúva. No viem ze tak ďaleko zájsť nechcem.

autor
7. sep 2023

@beronsche ďakujem, takéto komenty mi pomáhajú si uvedomovať aj inú stránku.
A raz sa na tom možno zasmejem aká som bola hlúpa .

autor
7. sep 2023

@slavka1988 neviem si vytvoriť nový nick, inak nechcem prezradiť svoj . Veľmi by ma zaujímalo co by si mi povedala ako aj iné co mi chceli písať.

avonladyba
7. sep 2023

Lenže tvoja túžba nemá nič spoločné s Tvojim mužom. A keby si sa ho opýtala či by Ti to dovolil? Znie to šialene viem, ale myslím že je to aj prejav veľkej dovery.

autor
7. sep 2023

@avonladyba 🤣🤣 v žiadnom prípade. Poslal by ma do ....

avonladyba
7. sep 2023

A čo teda chces? Chces skúsiť sex s iným mužom alebo nechceš? Chces zostať v tomto manželstve čo máš alebo nechceš? Tajne to nechceš, a ani aby o tom vedel. 🤔

cervenaruza123
7. sep 2023

Ja mam dobre kamaratky daleko, takte vacsinou si piseme. Napriklad aj tak, ze jeden mail za mesiac. Ked viac nestihame. Kedysi mi na to pomahalo aj vypisat sa na papier.
Ale s tymto by som sa zdoverovala asi len takto anonymne ako teraz aj robis. Nikdy nevies kto sa kde preriekne a zisti to kadekto. Mna by zaujimalo, ze co ta trapi na tom. Ze si nevies pomoct a ho nejak aktivne balis? Lebo napriklad na tvojom mieste si poviem, ze ok, dobre, ocividne je tam nejaka sympatia silnejsia, ktoru ovladat neviem. Tak sa zmierim s tym, ze tie pocity mat budem, ale len preto nie som nutena s tym nieco robit. Ano, je to neprijemne, mas vycitky, ze nevies nanho mozno prestat mysliet a neviem co. Ale tak nie si nutena s tym nieco robit. Je to neprijemne, ale toto je aj taka obeta v manzelstve, ze proste nebudem to riesit, nebudem takymto citom podliehat Ked zaflirtujes, lebo sa nevies ovladat, ok, vycitky budu, ale nemusis to nejak riesit. Snaz sa neflirtovat vedome a cielene. Ak by nahodou sa ti zdalo, ze tiez flirtuje a ze sa to nejak vyvija a ty to nechces, aj ked tvoje pocity by to mozno chceli, proste mu povies, prepac, som vydata, si pritazlivy, ale nechcem ublizit svojmu manzelovi. Nikto nehovori ze je to lahke alebo ze tie pocity potom zmiznu. Lenze pocity su vysledkom kriz, hormonov a kadecoho. Nase reakcie su vysledkom nasej vole. Tvoja vola nech proste to nepusta dalej. Aj ked pocity pokracuju. Prave preto sme ludia, ze dokazeme nepodlahnut svojim pocitom. Nevieme ich vzdy zrusit, ale dokazeme im nepodlahnut. Hlavne nevyhladavaj vedome stretka s nim. Akoze ked uz sa stretnete, co uz. Len sa snaz eliminovat to co mozes a nie ho vyhladavat. To je jedine co sa da. Svoje pocity zial casto nemozeme ovplyvnit. A to aj v romantickej sfere aj v mnohych inych, ked sa clovek sustredi prilis na nejaku vec a ani sam nevie preco presne.