Kde ho mám nájsť?

1. apr 2022

Ahojte,
Mam 26 rokov, za sebou 2 dlhe toxicke vztahy ktore mi nevysli. Neviem preco asi iba ja stretavam takych exotov, psychopatov, vyhrazacov, atd.
Som uplne normalna pracujuca baba, co tuzi po dome, detoch a spolocnom zivote s milujucim partnerom.
Ale nastava otazka. Kde ho mam hladat? Pretoze v mojom okoli ocividne taky asi ani neexistuje a pritahujem asi len tych depresivnych exotov co stale nevedia co chcu, ktory byvaju este u rodicov a aby sa zivot tocil len okolo nich, co bez hanby sa tvaria este urazeny za to ked nieco vyvedu.

Preco pritahujem stale taketo typy? Kde robim chybu? Alebo uz vyslo z mody spolocny rodinny zivot s detmi? Bohuzial mi hodiny tikaju a mam taky pocit ze zostanem sama. Preziva to niektora rovnako? Alebo ma pre mna niekto dobru radu?

bloger
1. apr 2022

Možno máš prehnané očakávania. V každom prípade nevzdávaj sa. Určite aj ty raz nájdeš toho pravého. Všetko dobré prajem.

brembo
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
marca12
1. apr 2022

Chyba ti sebaucta a mozno tvoje vztahy su zrkadlom tvojho vztahu s rodicmi. Mala si dobre vztahy s rodicmi? Isli ti dobrym prikladom? Vyuzi cas,ked si sama a spoznaj samu seba. Neexistuje,aby zena so sebavedomim a sebauctou pritiahla do zivota takych skrachovanciv. Takeho musis uz na pohlad odhadnut.

diamond007
1. apr 2022

Najlepšie je asi, keď ťa k partnerovi niekto dohodi. Niekto známi, kamoška atď. To mi príde take najistejšie zoznámenie.

diamond007
1. apr 2022

@brembo nehnevaj sa, ale nie každá žena chce mať dieťa pred 40tkou... To že cíti, že jej už týkajú hodiny, s tým nič nespraví. Proste chce plnohodnotny vzťah s víziou do budúcnosti.

mimi3008
1. apr 2022

@brembo preco by nemohli? To, ze je technicky mozne mat dieta aj v 40+ este neznamena, ze nemoze citit potrebu alebo lepsie povedane mat tuzbu po dietatku v 26

miadi
1. apr 2022

Je normalne chciet vztah manzelstvo deti. Ale ked nemas ani perspektivny vztah tak nad tikajucimi hodinami sa nevzrušuj. Aby si nahodou nepisala sem o rok ze si single mama . A ze preco pritahujes len blbcou. Uvedom si zena si vybera! Nie ze ty len blbcou pritahujes ale ty si ich dievca vyberas. Nezaskodi zobrat zodpovednost za svoje ciny. Urcite mas v okoli super chlapa len si si ho nevsimla Lebo taky ta nepritahuju. Ked ti povie 30r na rande ze zije u mami ., tak co cakas? Ze caka len na teba by siel s tebou do hypo? Hladaj chlapa co mà svoje byvanie. Atd . Prvy koment bol ze asi si moc narocna Mne sa zda naopak ze si nenarocna. A vidis to az casom., uz vies co chces a co nechces Takze by to selektovanie malo ist lepsie.

apolka77
1. apr 2022

@miadi 👏👏👏krásne si to vystihla.

haley7897
1. apr 2022

V prvom rade musíš pochopiť, že to nieje tým, že špeciálne TY pritahujes toxických chlapov. Tento typ nieje vyberavy. Stretnú sa s ním všetky ženy. Budu s kýmkoľvek kto ich prijme a teda pointa je v tom, že ty ich k sebe pustíš. Zvys nároky, sprísni kritériá na to koho k sebe pustíš bližšie.

makova333
1. apr 2022

Tym, ze uz si mala par toxickych vztahov, vyzera to, ze si v podobnom prostredi vyrastala. A vo vzahu s toxikom si pekne sadnes na lopatu, lebo ti jeho toxicke spravanie, na zaciatku len take jemne, pripada ako zname "jaj toto poznam, to ma nemoze prekvapit, v tych vodach viem plavat". Je to podprahove, pocitove. Zacni tym, ze si muza budes testovat. V prvom rade vyrad vsetkych, ktori byvaju u rodicov, nemaju stalu pracu, su od niecoho zavisli (tam ani to rande za to nestoji) . Potom selektuj tych co vypalia na teba lovebombing. Vsimaj si ako sa spravaju ked s nimi nesuhlasis, odmitnes nieco, nebudes mat cas ked sa bude chciet stretnut atd. Nerob sa na zaciatku chrumkava (ze vsetko chapes, ze sa budes ospravedlnovat za kraviny ako npr. to, ze si v sekunde neodpisala na sms atd.). Vsetky rady sa vsak vedia total zrutit, ak ten vztah strasne chces. A v tejto faze si mozeme nevsimnut, ze randime s kretenom.

brembo
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
monka105
1. apr 2022

Čo vyžaruješ, to priťahuješ. V prvom rade prestaň byť taká zúfalá a naháňať chlapov, lebo iba zúfalcov priťahuje zúfalstvo. Nauč sa mať rada a vážiť si samú seba, užívaj si život, či si slobodná alebo zadaná a potom uvidíš, koľkí ti budú kľačať pri nohách.

zoro9836
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
sszuzu8
2. apr 2022

Nehľadaj. Bud príde Sam alebo nepríde vôbec.

liljana
2. apr 2022

Hladaj si ho aktivne podla konickov, zaujmov a vyberaj sama. Necakaj, ktory exot sa nad tebou "zlutuje" a oslovi. Ak proste posobis na exotov ako vcela na med a pasivne vzdy cakas na aktivitu od druhej strany, tak sa na teba budu lepit iba exoti a nic sa v tvojom zivote nezmeni.

liljana
2. apr 2022

V 26 vela ludi este len zacina po VS plnohodnotne zit, konecne sa povahovo sformovali do dospeleho cloveka, ktory vie, co chce. A tebe uz tikaju hodiny ... Keby si mala dieta v 18, mozno by si teraz zistila v 26, ze ste dvaja uplne odlisni ludia, lebo to dieta ste mali este ako nezreli tinejdzri.

martinq54
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
lejllamt
2. apr 2022

@diamond007 nie....

portret7
2. apr 2022

Problem je, ze chces vsetko a naraz. Podmienovat samostatne byvanie u chlapov rovesnikov? Ak pred 2-3 rokmi skoncili VS a nemaju rodicov, ktori by im kupili hned nehnutelnost, no neviem, v mojom okoli sme mali maloktori v tom veku vlastne byvanie. Ty svoju nehnutelnost uz mas? Co tak najst si najskor normalneho dobreho a rodinne zalozeneho priatela, ist spolu byvat do ponajmu na zaciatok a nasledne spolu budovat zazemie? Tiez sme tak zacinali a teraz mame uz aj ten dom, ale v 26+ to bol nonsens pre nas😉

brembo
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
brembo
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
kassandra25
2. apr 2022

Nehladaj. On pride. Zi zatial to svoje.

martinq54
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
brembo
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
stastna17
2. apr 2022

@brembo v 40tke uz chcem mat odrastene deti a užívať si život s muzom nie prebalovat dieta 😝🤦‍♀️

ailiba
2. apr 2022

Tak ked stale pritahujes ten isty typ muzov, tak sa treba nad sebou zamysliet. Na druhej strane v dnesnej dobe mladi chalani... No hruza. Len pocitac, mobil a mama hotel. No nevzdavaj sa, skus rozne kruzky a zaujmy (tanecna, turistika... No neviem, co ta bavi), dobre aj cez kamaratky.

3tato
3. apr 2022

@brembo som si aj ja všimol, že v poslednom čase sa tu narojilo nejak viac mužských profilov. Len zaboha neviem, či to prisudzovať nejakej spoločenskej zmene pomerov, alebo určitej mužskej prešpekulovanosti hľadať si ešte aj tuná na MK partnerku.

brembo
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
zoetrop
13. jún 2022

Bad Boy effect. Prečítajte si o tom niečo. Sú o tom aj videá. V skratke ide o to že žene sa podvedome páčia zlí muži, a takí čo sú slušní, dobrí, túžia po rodine takí ostávajú len kamarátmi.

@3tato ja si to tiež myslím. Každé fórum či sociálna sieť skončila tak že to zaplavili muži hladajúci si ženy a všemožne sa ich snažia osloviť. Predpokladám že keď sú tu prevažne zadané a vydaté ženy tak tu bude od nich pokoj. Toto je prvá stránka kde mi nechodia obálky s ponukami na kadečo neslušné...