icon

Kde nájdem dobrú ženu?

telefon00
14. máj 2025

40+ slobodný otec 🙂
Ženy, som 2 roky od rozvodu, mám dve deti, krásne dcérky, poslušné a veľmi dobré. Mám upratanú minulosť, žiadne dlhy, ani úver, dobrá práca, sympaťák...otec ako lusk čo sa o všetko postará

Poradťe mi prosím, kde zoženiem dobrú ženu 🙂. Aj na ulici oslovujem...vlastne všade kade chodím. Všetky ženy, čo oslovím, tak majú samé problémy, ako dlhy, neuprataná minulosť, alebo klamú, že sú samé a majú partnera či manžela a chcú od neho odísť. Ale ja nie som úchyl ani zúfalec a do trojuholníku ja nevkročím. Mám nejakú hrdosť a aj zásady...
Dámy poradťe čo a kde 🙂....

Kde nájdem dobrú ženu?Kde nájdem dobrú ženu?Kde nájdem dobrú ženu?
earlgrey
14. máj 2025
@princkrason

@earlgrey ja tvoju buchtu nemal , tak to nemoze byt minulost , jedine buducnost 🙊🙂

@princkrason 🤣 no lebo sa bojíš buchty....preto si nemal 😄 že ťa zje ona a nie ty ju 🤣🤣🤣

alyson29
14. máj 2025

Bože, tie komentáre nešťastných a zatrpknutých žien tu 🤦🏻‍♀️ držím palce, nech svoje šťastie nájdeš, nevzdávaj to 🍀

zuzudrnda
Autor odpoveď zmazal
lindusss2016
14. máj 2025
@panickadada

@mk22 mne proste pripadá,ako narcis

@panickadada narcis je nieco uplne ine, ma uplne ine prejavy, ako si ty predstavujes, ale to je asi zbytocne vysvetlovat v tejto diskusii.

Podla mna jeho "inzerat" mnohym damam zabrnkal kdesi na strunku. V dobrom aj v zlom. Vacsinou je to tak, ze ak takto impulzivnr na nieco reagujeme, tak sa nas to kdesi dotklo. A ocividne v jeho slovach tu kazdy videl nieco ine, ale to ine je vlastne len odrazom nas samych.
Skus sa spytat samej seba, preco ta tak drazdi takyto "narcis", ako si ho ty nazvala. Ved ak sa ta to netyka, nereaguj. To sa ale nestalo, takze je otazka, cim v tebe ( a nielen v tebe) vyvolal takuto prudku reakciu. Nic urazlive, hanlive, vulgarne, ani nijak inak poburujuce tu nenapisal. Tak preco sa do neho obuvate?
Jedna skupinka zien sa tu uz odhalila - tie, co maju problemoveho ex. Aj ja mam napr., ale napri k tomu alebo aj prave preto chapem, ze nema zaujem o zenu, ktora ma takuto energiu v zivote. Ja som uz viac ako dva roky od exa a stale mi robi problemy, je to s nim ako na hojdacke, majetky nevyspiriadane, deti si viac neberie, ako berie a ak aj ano, vzdy sa od neho vratia v cudnom rozpolozeni. Mam vsak partnera, ktory do toho isiel, aj ked o tejto skutocnosti vedel a niekedy je to pre neho naozaj tazke, aj ked ja sa teda snazim neprilievat olej do ohna. Ale uplne chapem, ze on o toto nestoji. Ze nechce zenu s dlhmi, tiez chapem. Aj ked podla mna tym nemyslel, ze musis mat dávno splatenu hypoteku. Skor podla mna narazal na financnu negramotnost, ktora je castym javom aj medzi rodicmi. Teraz povedz, co konkretne vadilo tebe?

sella38
14. máj 2025

Stačí si vyhľadať zopár tvojich príspevkov v iných témach a obraz je vytvorený.

Pán dokonalý/zúfalý, ktorý v konečnom dôsledku vôbec nie je taký "ňu ňu ňu" ako sa tu prezentuje 🙂

Odpustil všetkým všetko, dokonca aj sebe, že sa správal ako....

No amen tma....

zuzulkazu
14. máj 2025
@lindusss2016

@telefon00 aj mne sa tvoj inzerat paci, vobec si nevsimaj tie posmesky tu a nenechaj sa odradit. Fesak, postavicka ako lusk 👌☺️ a ze si este aj tatko ako lusk, to je za mna obrovske plus. Paci sa mi, ze si uvedomujes svoje hodnoty a nechces "ist pod cenu". Ja mam viacero nezadanych bezdetnych kamosiek v mojom veku (38), vsetko kocky a dobre baby, zial, vyrastali v domacnostiach, kde otec nebol zrovna prikladny a tam si nesu svoje traumy, vztahy sa im buduju velmi komplikovane a nemaju doveru voci chlapom. Takze nie je to len cierno biele, ze vsetky dobre zeny su davno vydate. Naozaj po svete beha kopec dobrych ludi, ktorym to proste z nejakeho dovodu nevychadzalo, alebo len doteraz nestretli tu svoju polovicku. Nevzdavaj sa, drzim palce. Nie si ziaden zufalec, kazdy chce najst svoju spriaznenu dusu, niekoho na spolocnu cestu zivotom. Ale sa tu podaktore damy vyfarbili so svojimi nazormi.

@lindusss2016 suhlasim, aj ta dobra zena okolo 40 mohla mat blbca a v 40 zacina odznova a hlada niekoho, nie nutne vsetky musia byt zadane

telefon00
autor
14. máj 2025
@sella38

Stačí si vyhľadať zopár tvojich príspevkov v iných témach a obraz je vytvorený.

Pán dokonalý/zúfalý, ktorý v konečnom dôsledku vôbec nie je taký "ňu ňu ňu" ako sa tu prezentuje 🙂

Odpustil všetkým všetko, dokonca aj sebe, že sa správal ako....

No amen tma....

@sella38 správne si napísala, odpustil som, všetkým a aj sebe, preto v sebe neživím zlosť a nenávisť. Preto tvrdím, že mám upratanú minulosť, nech bola akákoľvek 🙂, hoď kameňom ten, čo je bez viny 🙂.

chepi
14. máj 2025

A odkiaľ si?

majlo1234
14. máj 2025

Ja som sice vydata, ale vadili by mi deti😆 tolko k tvojmu inzeratu a potencialu. Urcite mas sancu, mozno hladas v zlych kruhoch

panickadada
14. máj 2025
@lindusss2016

@panickadada narcis je nieco uplne ine, ma uplne ine prejavy, ako si ty predstavujes, ale to je asi zbytocne vysvetlovat v tejto diskusii.

Podla mna jeho "inzerat" mnohym damam zabrnkal kdesi na strunku. V dobrom aj v zlom. Vacsinou je to tak, ze ak takto impulzivnr na nieco reagujeme, tak sa nas to kdesi dotklo. A ocividne v jeho slovach tu kazdy videl nieco ine, ale to ine je vlastne len odrazom nas samych.
Skus sa spytat samej seba, preco ta tak drazdi takyto "narcis", ako si ho ty nazvala. Ved ak sa ta to netyka, nereaguj. To sa ale nestalo, takze je otazka, cim v tebe ( a nielen v tebe) vyvolal takuto prudku reakciu. Nic urazlive, hanlive, vulgarne, ani nijak inak poburujuce tu nenapisal. Tak preco sa do neho obuvate?
Jedna skupinka zien sa tu uz odhalila - tie, co maju problemoveho ex. Aj ja mam napr., ale napri k tomu alebo aj prave preto chapem, ze nema zaujem o zenu, ktora ma takuto energiu v zivote. Ja som uz viac ako dva roky od exa a stale mi robi problemy, je to s nim ako na hojdacke, majetky nevyspiriadane, deti si viac neberie, ako berie a ak aj ano, vzdy sa od neho vratia v cudnom rozpolozeni. Mam vsak partnera, ktory do toho isiel, aj ked o tejto skutocnosti vedel a niekedy je to pre neho naozaj tazke, aj ked ja sa teda snazim neprilievat olej do ohna. Ale uplne chapem, ze on o toto nestoji. Ze nechce zenu s dlhmi, tiez chapem. Aj ked podla mna tym nemyslel, ze musis mat dávno splatenu hypoteku. Skor podla mna narazal na financnu negramotnost, ktora je castym javom aj medzi rodicmi. Teraz povedz, co konkretne vadilo tebe?

@lindusss2016 si ešte raz prečítaj,čo o sebe písal- otec ako lusk...,ženy oslovuje všade-aj na ulici, a žiadna ho nechce?prečo asi ,keď je taký perfektný.

lilian183
14. máj 2025
@kavasmliekom

Mňa by zaujímalo, čo znamená uprataná minulosť?? A co znamená s dlhmi? Lebo minulosť ma každý, vždy sa do nej musíme vracať, v prípade, že máme deti z predošlých vzťahov, však? Niekedy sa nedá ovplyvniť, ako budú ex "spolupracovať" a aj deti...
A dlhý má dnes asi každý, minimálne každý tretí, úver, auto na splátky, podnájom... To je všetko dlh. Vždy niekomu niečo dlhujes, splácaš. Dôležité je, aky zodpovedný ten človek je.

@telefon00 napíš odkiaľ si, možno sa daka ozve

lindusss2016
14. máj 2025
@panickadada

@lindusss2016 si ešte raz prečítaj,čo o sebe písal- otec ako lusk...,ženy oslovuje všade-aj na ulici, a žiadna ho nechce?prečo asi ,keď je taký perfektný.

@panickadada nenapisal, ze ziadna ho nechce, ale ze nikde nenasiel dobru 😉 dost dobru pre neho... A ja sa ani nedivim, dnes aj mnohe zeny maju prehadzane hodnoty. Ze oslovuje na ulici, je skvele, za mna znamka toho, ze sa nemusi skryvat za nejaky anonymny profil. Sorry, ja ked vidim (aj vydate) matky, ktore na insta tasia cecky a zbieraju lajky, v realite 30 kg nadvahy, ale sak internety znesu, ked sa sfotia zhora aj s umelymi mihalnicami, tak mam dost.

Ale stale nepoznáme odpoved na otazku, co ta na tom irituje? Ze napisal o sebe, ze je ako lusk? A? Ak si je vedomi svojich kvalit, nie je dovod na zbytocnu skromnost. Tebe nahodou nechyba trosku sebavedomie, ked prave toto si vypichla? Ja sa sice nechcem zoznamovat, ale na plnu hubu o sebe mozem napisat, ze som pekna, aj mudra a aj srdco mam dobre. A teraz do mna 😊

telefon00
autor
14. máj 2025

Dámy, niektoré zle chápete hlavný príspevok. Je tam napísané, že poradťe 🙂.
Je to tu rozdelené na dve polky, také čo pochopili a veľmi dobre poradili a tie, čo nepochopili.
Ostatné, čo je tam uvedené je len stručné info o mne.

A dám ruku do ohňa dámy, že ani jedna z Vás by nechcela chlapa, čo má dlžoby, neprizná chybu, je depresivny, nemá upratanú minulosť, nestará sa o deti, nie je empaticky, nevie ženu podporiť a podobne veci... už si každá rozvedená dobre premyslí a preklepne každého chlapa čo stretne, ak s ním plánuje budúcnosť, teda česť výnimkám.

Ja ako rozvedený, som už prehodnotil život a viem čo nechcem. Život je krátky 🙂...prečo si ho komplikovať.

Každý robí chyby, veď sme ľudia... ja som za svoju chybu zaplatil rozpadom rodiny a som rozvedený, žiaľ.

Ale slniečko svieti pre každého z nás... len prišla na mňa trochu slabá chvíľa, ja viem, že to raz príde a bude to nádherné pre nás oboch 🙂

earlgrey
14. máj 2025
@lindusss2016

@panickadada nenapisal, ze ziadna ho nechce, ale ze nikde nenasiel dobru 😉 dost dobru pre neho... A ja sa ani nedivim, dnes aj mnohe zeny maju prehadzane hodnoty. Ze oslovuje na ulici, je skvele, za mna znamka toho, ze sa nemusi skryvat za nejaky anonymny profil. Sorry, ja ked vidim (aj vydate) matky, ktore na insta tasia cecky a zbieraju lajky, v realite 30 kg nadvahy, ale sak internety znesu, ked sa sfotia zhora aj s umelymi mihalnicami, tak mam dost.

Ale stale nepoznáme odpoved na otazku, co ta na tom irituje? Ze napisal o sebe, ze je ako lusk? A? Ak si je vedomi svojich kvalit, nie je dovod na zbytocnu skromnost. Tebe nahodou nechyba trosku sebavedomie, ked prave toto si vypichla? Ja sa sice nechcem zoznamovat, ale na plnu hubu o sebe mozem napisat, ze som pekna, aj mudra a aj srdco mam dobre. A teraz do mna 😊

@lindusss2016 a nezabúdaj na to, že si určite aj dobrá v posteli 😉 to by som tam ešte doplnila...kebyže píšem o sebe...

panickadada
14. máj 2025
@lindusss2016

@lindusss2016 si perfektná,tak ako aj ja,papá

lindusss2016
14. máj 2025
@earlgrey

@lindusss2016 a nezabúdaj na to, že si určite aj dobrá v posteli 😉 to by som tam ešte doplnila...kebyže píšem o sebe...

@earlgrey inak to som, to je pravda a chlapovi splnim vsetko 🤷 ale tak nakolko nikoho nehladam, tak som to zas nepovazovala za tak dolezitu info. Dokazala by som toho napisat o sebe aj ovela viac, ale uvedomujem si aj svoje nedostatky samozrejme a zaroven sa na nich snazim pracovat. Ale nechcela som tu pisat o sebe, len som chcela povedat tolko, ze naozaj nie je nic zle na tom, ak si je clovek vedomi svojich hodnot. Urcite to neznamena, ze je narcis.

no1990
14. máj 2025

@telefon00 muž ti odkazuje, že v Thajsku… 🙂

lindusss2016
14. máj 2025
@telefon00

Je to tu rozdelené na dve polky, také čo pochopili a veľmi dobre poradili a tie, čo nepochopili.

A dám ruku do ohňa dámy, že ani jedna z Vás by nechcela chlapa, čo má dlžoby, neprizná chybu, je depresivny, nemá upratanú minulosť, nestará sa o deti, nie je empaticky, nevie ženu podporiť a podobne veci... už si každá rozvedená dobre premyslí a preklepne každého chlapa čo stretne, ak s ním plánuje budúcnosť, teda česť výnimkám.

Ja ako rozvedený, som už prehodnotil život a viem čo nechcem. Život je krátky 🙂...prečo si ho komplikovať.

Každý robí chyby, veď sme ľudia... ja som za svoju chybu zaplatil rozpadom rodiny a som rozvedený, žiaľ.

Ale slniečko svieti pre každého z nás... len prišla na mňa trochu slabá chvíľa, ja viem, že to raz príde a bude to nádherné pre nás oboch 🙂

@telefon00 dobre ti tu radili tanecnu, tam je vzdy nadbytok zien. Ak ta tanec nelaka, tak nieco ine. Ja ti ako lektorka jogy mozem povedat, ze moje lekcie su plne zien a chlapi len vynimocne, pricom rozhodne nepraktizujeme ziadne cvicenie pre slecinky, zapotil by si sa aj ty, aj ked vyzeras, ze mas kondicku 😉 Ak ani joga nie, akekolvek ine cvicenie, alebo co ta bavi. Su rozne kluby, nielen pohybove. Podla mna cez takuto hobby aktivitu sa da skvele zoznamit, lebo uz by ste mali nieco spolocne.

lindusss2016
14. máj 2025
@telefon00

@telefon00 mozno si to tu uz pisal a prehliadla som, ale kolko maju decka rokov?

betulinka1
14. máj 2025
@zuzudrnda
Odpoveď bola zmazaná

@telefon00 to tancovanie je dobra rada, vacsinou su tam dobre partie a aj slobodne zeny alebo zeny co maju slobodne kamarátky. Ak mas rad turistiku, tak aj turisticke skupiny su fajn. Mozno sa tam oplati dat nejaky dopyt, ze hladas niekoho s detmi toho a toho veku na vylety alebo turistiku. Aj na nejakych strankach miest, casto ludia napisu, ze hladaju partakov na turistiku alebo nejake vylety s detmi. Jednak je to vyhoda, ze ste z rovnakého mesta a okolia, aj pre dalsie akcie. A aj ked to nebude vztah, moze to byt zase kontakt s novými ludmi. Ale taka mala rada, nehovor nikomu, ze oslovujes zeny aj na ulici, aj keby si to myslel obrazne. Mne keby toto povedal nápadník, zdrhnem 🤣🤣🤣 lebo by som si myslela, ze je zúfalec. Drzim ti palce.

telefon00
autor
14. máj 2025
@lindusss2016

@telefon00 mozno si to tu uz pisal a prehliadla som, ale kolko maju decka rokov?

@lindusss2016 v čase rozvodu mali 4 a 10, teraz majú 6 a 12 🙂

katrin21
14. máj 2025
@telefon00

Šiltovka naopak, lebo to je foto z dovolenky. Ináč ju vôbec nenosím a radšej si ju dám hentak, keď idem na dovolenku. Zúfalec nie som, som odvážny, keď som sem dal takúto tému. Snažím sa komunikovať slušne, nakoľko komunikácia tiež odhaľuje povahu človeka, aký je.

@telefon00 za mna,skus zoznamky...ja som vo vztahu kde nas dal dokopy vtip na zoznamke na 1.aprila a sme spolu 18 rokov teraz... takze...
Za mna tam sa da najst normalny partner, treba len oddelit zrno od pliev...

telefon00
autor
14. máj 2025
@betulinka1

@telefon00 to tancovanie je dobra rada, vacsinou su tam dobre partie a aj slobodne zeny alebo zeny co maju slobodne kamarátky. Ak mas rad turistiku, tak aj turisticke skupiny su fajn. Mozno sa tam oplati dat nejaky dopyt, ze hladas niekoho s detmi toho a toho veku na vylety alebo turistiku. Aj na nejakych strankach miest, casto ludia napisu, ze hladaju partakov na turistiku alebo nejake vylety s detmi. Jednak je to vyhoda, ze ste z rovnakého mesta a okolia, aj pre dalsie akcie. A aj ked to nebude vztah, moze to byt zase kontakt s novými ludmi. Ale taka mala rada, nehovor nikomu, ze oslovujes zeny aj na ulici, aj keby si to myslel obrazne. Mne keby toto povedal nápadník, zdrhnem 🤣🤣🤣 lebo by som si myslela, ze je zúfalec. Drzim ti palce.

@betulinka1 jedna čo som tak oslovil na ulici ušla 🙂. A bolo jej moc na ponáhlo. Tá sa vážne zľakla. Ale môžem povedať, že ostatné povedali, že sa im to páči, že idem na to takto staromódne a že sa to už v dnešnej dobe nevidí... dokonca sa väčšina žien po mojom oslovení krasne usmieva🙂

lindusss2016
14. máj 2025
@telefon00

@lindusss2016 v čase rozvodu mali 4 a 10, teraz majú 6 a 12 🙂

@telefon00 tak aj cez kruzky deti, alebo ozaj ta turistika s nimi.

domkakvet
14. máj 2025

@telefon00 zaujimalo by ma ake dlhy mas na mysli a dovod rozvodu.

dvanastka
14. máj 2025

@telefon00 aké si znamenie?

telefon00
autor
14. máj 2025
@dvanastka

@telefon00 aké si znamenie?

@dvanastka býk

1sally12
14. máj 2025
@bielasovicka

A čo je natom ze ma rad pivo? Véd ho pije skoro každý chlap. Pre mňa je skôr čudný taky, ktorý ho nepije. 🤦🏼‍♀️

@bielasovicka to ako vážne? Pre teba je čudný taký ktorý neholduje alkoholu? 🙏 potom že je na Slovensku alkoholizmus braný ako národný šport. Vďaka Bohu za môjho čudného muža🙏

earlgrey
14. máj 2025
@lindusss2016

@earlgrey inak to som, to je pravda a chlapovi splnim vsetko 🤷 ale tak nakolko nikoho nehladam, tak som to zas nepovazovala za tak dolezitu info. Dokazala by som toho napisat o sebe aj ovela viac, ale uvedomujem si aj svoje nedostatky samozrejme a zaroven sa na nich snazim pracovat. Ale nechcela som tu pisat o sebe, len som chcela povedat tolko, ze naozaj nie je nic zle na tom, ak si je clovek vedomi svojich hodnot. Urcite to neznamena, ze je narcis.

@lindusss2016 ja som to pochopila a súhlasím so všetkým

betulinka1
14. máj 2025
@telefon00

@betulinka1 jedna čo som tak oslovil na ulici ušla 🙂. A bolo jej moc na ponáhlo. Tá sa vážne zľakla. Ale môžem povedať, že ostatné povedali, že sa im to páči, že idem na to takto staromódne a že sa to už v dnešnej dobe nevidí... dokonca sa väčšina žien po mojom oslovení krasne usmieva🙂

@telefon00 usmieva ale inym to nehovor 😉