icon

Kde nájdem dobrú ženu?

telefon00
14. máj 2025

40+ slobodný otec 🙂
Ženy, som 2 roky od rozvodu, mám dve deti, krásne dcérky, poslušné a veľmi dobré. Mám upratanú minulosť, žiadne dlhy, ani úver, dobrá práca, sympaťák...otec ako lusk čo sa o všetko postará

Poradťe mi prosím, kde zoženiem dobrú ženu 🙂. Aj na ulici oslovujem...vlastne všade kade chodím. Všetky ženy, čo oslovím, tak majú samé problémy, ako dlhy, neuprataná minulosť, alebo klamú, že sú samé a majú partnera či manžela a chcú od neho odísť. Ale ja nie som úchyl ani zúfalec a do trojuholníku ja nevkročím. Mám nejakú hrdosť a aj zásady...
Dámy poradťe čo a kde 🙂....

Kde nájdem dobrú ženu?Kde nájdem dobrú ženu?Kde nájdem dobrú ženu?
0silvia0
15. máj 2025
@okseen

@earlgrey ešte horšie keď človek prežil peklo a niekto si myslí, že taká žena má mať chuť robiť akúkoľvek chuvu! A vôbec, prečo by žena mala robiť akúkoľvek chuvu? Dnes nájsť normal chlapa je nemožné! Dokonca jedna známa mi povie, ze tie urážky a sproste reči co chlapi majú bere ako súčasť chlapa! To ma žena denne počúvať sprosté komenty? Mužov je dosť, ale primitívnych egocentrickych, čo hľadajú chuvu alebo niekoho kto z vyplazenym jazykom bude riešiť ešte ich deti.🤦‍♀️ kopec žien je samých celý zibot lebo nie sú už ochotne počúvať tupé reči a obskakovat okolo niekoho. Žiaľ počet žien co si seba neváži je dost! A ešte si klamú, že tie sprosté Chlapske mačo reči sú úplne ok.

@okseen ty nechceš robiť chúvu iným deťom, tak prečo by mal chcieť iný muž robiť chúvu tvojim deťom?

okseen
15. máj 2025
@0silvia0

@okseen ty nechceš robiť chúvu iným deťom, tak prečo by mal chcieť iný muž robiť chúvu tvojim deťom?

@0silvia0 a ty si ako prišla na to, že ja chcem aby mojim deťom niekto robil chuvu?? 😂😂😂

princkrason
15. máj 2025
@earlgrey

@princkrason 🤣 no lebo sa bojíš buchty....preto si nemal 😄 že ťa zje ona a nie ty ju 🤣🤣🤣

@earlgrey draha, dnes budu buchty?

0silvia0
15. máj 2025
@okseen

@0silvia0 a ty si ako prišla na to, že ja chcem aby mojim deťom niekto robil chuvu?? 😂😂😂

@okseen no tak keď budeš s niekým randiť a fungovať, tak asi bude prítomný aj pri tvojich deťoch, ak náhodou by ste raz spolu žili, bývali, budú sa tam vyskytovať aj tvoje deti, nemyslíš?

okseen
15. máj 2025
@0silvia0

@okseen no tak keď budeš s niekým randiť a fungovať, tak asi bude prítomný aj pri tvojich deťoch, ak náhodou by ste raz spolu žili, bývali, budú sa tam vyskytovať aj tvoje deti, nemyslíš?

@0silvia0 Akože keď sa tam vyskytnú tak ich ma akože riešiť?

0silvia0
15. máj 2025
@okseen

@0silvia0 Akože keď sa tam vyskytnú tak ich ma akože riešiť?

@okseen no ja neviem, ja som zvyknutá, že v spoločnej domácnosti sa aspoň komunikuje a spolupracuje.

okseen
15. máj 2025
@0silvia0

@okseen no ja neviem, ja som zvyknutá, že v spoločnej domácnosti sa aspoň komunikuje a spolupracuje.

@0silvia0 a komunikovať a spolupracovať bez toho aby robil chuvu mojim deťom sa akože nedá?

vevapeto
15. máj 2025

@telefon00 mne to príde ako ukradnuté fotky z niekoho profilu, lebo taký zúfalý výlev mi na takého chlapa proste nesedí.

lindusss2016
15. máj 2025
@okseen

@0silvia0 a komunikovať a spolupracovať bez toho aby robil chuvu mojim deťom sa akože nedá?

@okseen ja neviem, co to podla teba znamena "robit chuvu", ale ak s niekym zdielas domacnost, tak je snad automaticke, ze sa s tebou spolupodiela na vychove tvojich deti. Alebo ako si to predstavujes? Ze sa s nimi bude obchadzat? Tym by si ublizila najviac svojim detom. Pre ne je pozornost rodica (aj toho nahradneho) dolezita a nezaujem a ignoracia mozu viest k roznym traumam. Ale z tvojho pristupu usudzujem, ze deti mozu uz aj teraz trpiet kadecim 🙈 Neviem, kolko rokov maju, ale robit "chuvu" treba malickym babatkam, skolakom uz predsa nemusis stat za zadkom.

okseen
15. máj 2025
@lindusss2016

@okseen ja neviem, co to podla teba znamena "robit chuvu", ale ak s niekym zdielas domacnost, tak je snad automaticke, ze sa s tebou spolupodiela na vychove tvojich deti. Alebo ako si to predstavujes? Ze sa s nimi bude obchadzat? Tym by si ublizila najviac svojim detom. Pre ne je pozornost rodica (aj toho nahradneho) dolezita a nezaujem a ignoracia mozu viest k roznym traumam. Ale z tvojho pristupu usudzujem, ze deti mozu uz aj teraz trpiet kadecim 🙈 Neviem, kolko rokov maju, ale robit "chuvu" treba malickym babatkam, skolakom uz predsa nemusis stat za zadkom.

@lindusss2016 a prečo má cudzí človek vychovávať cudzie deti?

0silvia0
15. máj 2025
@okseen

@okseen tak asi najprv vysvetli, čo to v tvojom ponímaní znamená "robiť chuvu", lebo asi ti nerozumieme viaceré.

jozeffezoj
15. máj 2025

Tu v komentoch presne vidno aké ste poniektore.
Ale radit iným to hej.
Mne ten "inzerát" príde normalny a aj ti ze to dal tu kde je kvantum žien.
Všetky ste tu krásne, super usporiadaný život, atď atd..

Také klasické.
Ja ti prajem aby si si našiel super ženu a mal sa odbre aj ty aj deti.
Hádam sa ti nejaká super baba ozve do spravy. Držím palce

lindusss2016
15. máj 2025
@okseen

@lindusss2016 a prečo má cudzí človek vychovávať cudzie deti?

@okseen no tak ak uz si sa rozhodla byt do konca zivota sama, tak samozrejme nemusi. Inak sa budem opakovat, ale ak s tebou bude niekto zit a zdielat domacnost, tak je nemozne, aby tvoje deti obchadzal. A snad uz v tom pripade to nebude ani cudzi clovek, ale bude hadam clenom rodiny 🤷

earlgrey
15. máj 2025
@lindusss2016

@okseen no tak ak uz si sa rozhodla byt do konca zivota sama, tak samozrejme nemusi. Inak sa budem opakovat, ale ak s tebou bude niekto zit a zdielat domacnost, tak je nemozne, aby tvoje deti obchadzal. A snad uz v tom pripade to nebude ani cudzi clovek, ale bude hadam clenom rodiny 🤷

@lindusss2016 Nečudujem sa, že je 10 rokov sama...

earlgrey
15. máj 2025
@princkrason

@earlgrey draha, dnes budu buchty?

@princkrason Zlatíčko...jedna na teba vždy čaká 🤣

lindusss2016
15. máj 2025
@earlgrey

@lindusss2016 Nečudujem sa, že je 10 rokov sama...

@earlgrey ja sa cudujem, ze s niekym zila 🙊

earlgrey
15. máj 2025
@lindusss2016

@earlgrey ja sa cudujem, ze s niekym zila 🙊

@lindusss2016 asi tak ...

okseen
15. máj 2025
@lindusss2016

@lindusss2016 nerozumiem prečo musí nevyhnutné byt niekto cudzí v domácnosti a prečo by mal vôbec vychovávať cudzie deti?

mk22
15. máj 2025
@okseen

Ja mam dve deti a chcem partnera tiež, už pomaly 10 rokov sama, lebo čo chlap 40++ tak tucny neudržiavany, o deti sa fakt ale fakt nikomu starať nebudem, úplne mi stačia moje dve ujacane, nieto ešte ísť kamkoľvek s inými deťmi a počúvať v aute dookola otázky od tých cudzích deti, že kedy tam už budeme!! Chvaka bohu moje deti tak cepujem ze môžu zakvicat iba sekundu a už ich dám do laty!!! U mňa musí byť hrobové ticho a klud!! Neznesiem viac ako pár sekúnd kvikot!!! Takže mat chlapa a deťmi, čo otravuju otázkami typu kedy tam už budeme, by som ja v tomto veku už nedala. Som si toľko odskákala, že chcem fakt ale fakt svätý kľud!

@okseen píšeš ze chceš partnera tiež.
Ak by sa taky našiel, že mu nevadia tvoje deti, ako by ste fungovali, stretávali sa..?
Vadil by ti u teba doma?
Co keby si sadol s tvojimi deťmi, pri hraní by boli hlucni, upraces ich všetkých troch?
Ci partnera len sem tam von, kedy ty povies?

okseen
15. máj 2025
@lindusss2016

@lindusss2016 a tebe príde normálne aby cudzí chlap okrikoval tvoje decko len za to, že keď padne na kolená a rozbije si ich, že bude hucat po nich ze nech nerevu?

tamtamka26
15. máj 2025
@zuzudrnda
Odpoveď bola zmazaná

@zuzudrnda môj brat, keď bol sám, tiež chodil na tanečný kurz, ale bolo to o ničom. Väčšinou tam boli páry a on vždy zostal trápne sám... intenzívne hľadal, na kupko chodil, prechádzal sa po meste, aj sa prihovoril ako tuto autor a nakoniec spriaznenú dušu našiel až na zoznamke, kam som ho dokopala...

okseen
15. máj 2025
@mk22

@okseen píšeš ze chceš partnera tiež.
Ak by sa taky našiel, že mu nevadia tvoje deti, ako by ste fungovali, stretávali sa..?
Vadil by ti u teba doma?
Co keby si sadol s tvojimi deťmi, pri hraní by boli hlucni, upraces ich všetkých troch?
Ci partnera len sem tam von, kedy ty povies?

@mk22 a dnes neexistuju iné možnosti vzťahov len nevyhnutné vychovávať deti cudzim chlapom?

mk22
15. máj 2025
@okseen

@mk22 a dnes neexistuju iné možnosti vzťahov len nevyhnutné vychovávať deti cudzim chlapom?

@okseen Véd to sa ta pýtam.
Takže hľadáš partnera na trávenie času a chvíľ ktoré budú vyhovovať iba tebe, okí.

mk22
15. máj 2025
@okseen

@lindusss2016 a tebe príde normálne aby cudzí chlap okrikoval tvoje decko len za to, že keď padne na kolená a rozbije si ich, že bude hucat po nich ze nech nerevu?

@okseen prečo by mal hucat?
To ze hukas ty, neznamená ze hukaju všetci.
Mne deti padli x krát, ja som nikdy nehucala.

okseen
15. máj 2025
@mk22

@okseen Véd to sa ta pýtam.
Takže hľadáš partnera na trávenie času a chvíľ ktoré budú vyhovovať iba tebe, okí.

@mk22 a povedz mi prečo by žena mala riešiť cudzie deti keď ma svoje vlastné? Poznám plno žien co macochu robiť nechce a aj chlapov, to ze ty ci iné chcete sa akokoľvek starať o cudzie deti je vaša vec a viem prečo tu na MK sa zhlukuju ženy co sa musia vždy do iného odlišného názoru navazat. Ved keď ty hľadás opatrovateľka deti ok. Je to tvoja voľba. Treba si nájsť rovnakého partnera k sebe. Si myslíš že by som chcela niekoho na opatrovanie detí? Si asi zaplatím oparku

mk22
15. máj 2025
@okseen

@mk22 a povedz mi prečo by žena mala riešiť cudzie deti keď ma svoje vlastné? Poznám plno žien co macochu robiť nechce a aj chlapov, to ze ty ci iné chcete sa akokoľvek starať o cudzie deti je vaša vec a viem prečo tu na MK sa zhlukuju ženy co sa musia vždy do iného odlišného názoru navazat. Ved keď ty hľadás opatrovateľka deti ok. Je to tvoja voľba. Treba si nájsť rovnakého partnera k sebe. Si myslíš že by som chcela niekoho na opatrovanie detí? Si asi zaplatím oparku

@okseen ty o com tocis?
Sak ti píšem hľadáš niekoho na občasné stretávanie.
Kde ti ja píšem že sa máš starať o cudzie ci máš hľadať takého chlapa.
Véd nech každý hľadá takého co mu sadne.
Ja nerobím nikomu opatrovateľku ja mam všetko na poriadku.

petra8786
15. máj 2025

Ženy nebuďte na neho také zle,väčšina by ste ho brala,keby ste slobodne aspoň na skúšku,takže nezhadzujte ho chudáka 😅😅veď sa snaží,myslím,že nieje vôbec zlý materiál

earlgrey
15. máj 2025
@okseen

@okseen Môžem otázku? Tvoje deti, keď sa hrajú, naháňajú, škriepia atď. tak to robia po tichu? akože ja mám dieťa precitlivené na zvuky a hluk...ale keď sa hráme my dve, tak sme hlučné...smejeme sa nahlas, spievame, tancujeme....aj si povrieskame a vydávame rôzne zvuky pri tom 🤣🤣🤣 či tvoje deti sú celý čas ticho?

okseen
15. máj 2025
@earlgrey

@okseen Môžem otázku? Tvoje deti, keď sa hrajú, naháňajú, škriepia atď. tak to robia po tichu? akože ja mám dieťa precitlivené na zvuky a hluk...ale keď sa hráme my dve, tak sme hlučné...smejeme sa nahlas, spievame, tancujeme....aj si povrieskame a vydávame rôzne zvuky pri tom 🤣🤣🤣 či tvoje deti sú celý čas ticho?

@earlgrey je rozdiel sa hrať a smiať sa a mlátiť sa a jacat pri tom neeeroooob preeerstaaaan

okseen
15. máj 2025
@mk22

@okseen ty o com tocis?
Sak ti píšem hľadáš niekoho na občasné stretávanie.
Kde ti ja píšem že sa máš starať o cudzie ci máš hľadať takého chlapa.
Véd nech každý hľadá takého co mu sadne.
Ja nerobím nikomu opatrovateľku ja mam všetko na poriadku.

@mk22 a vy tu hneď prečo beriete všetko ze žena sa musí starať o deti cudzie a prečo by žena nemohla vyjadriť ze to jej vadí cudzie deti? Chlapom vadiť cudzie deti môžu a vyberá si takú, kde nechce deti riešiť ale keď žena vyjadrí názor ze jej to vadi a nechce riešiť cudzie deti a vadí jej kvikot cudzích deti tak je sprostá? Toto je ta spoločnosť, že mužovi sa toleruje čokoľvek ved čítam ml co žena to s kretenom žije a všetky jej rádia chod preč, ale keď žena nechce už nijaké nepríjemnosti vo vzťahu ani deti cudzie riešiť tak ju treba dobre ukamenovat!