Kde nájsť slušného a vzdelaného muža?
Mam uz 28 rokov a som stale single. Vacsina kamaratiek je vydatych, zadanych. V kancelarii sme len same dievcata, na fitness jumpingu tiez. Skusala som zoznamku, ale tam su chudaci, robosi, zenati alebo mamahotel. To uz dnes neexistuju slusni, vzdelani chlapi co maju tak 30r a nieco uz dosiahli?
@basulaak juuj toto autorka nechce čítať 😀 ... ona už chce hotového, nie takého, kde si časom spolu niečo vybudujú
@zmrzlinka2021 myslim,ze si to pochopila naopak. Skor to bolo o tom, ze ho v prvom kontakte ako robisa nezavrhla, zacali si spolu a on prijemne prekvapil.
A potom sa zeny divia, ze preco muz co ma 30r. bude hladat zenu vo vekovej kategorii do 25r. Tak poslite im tento priklad. Myslim si, ze vacsina zien co do 30r. su slobodne ->vadne kusy pokazene kapitalizmom a soc. sietami.
https://www.youtube.com/watch?v=suCm5oW0bv0Roboši 😂.
Nejde snáď o intelekt ako o pracovnú pozíciu?
A keď už sa pozerať na zabezpečenie tak taký roboš má niekedy aj niekoľko tisíc.
Ja titul nemám takže nejak teraz nerozumiem prečo si ma môj muž zobral keď sa somnou nedá o ničom rozprávať podľa tejto diskusie.
Platovo sme rovnako, pozíciou som bola vyššie.
A rozprávame sa od histórie, politiky až po technológie atď.
Kamarát je inžinier a dorobil si učňovku.Takže má 3 školy a chodil v monterkach.Manželka jeho učí na VŠ.A začínali v rodičovskom byte.
Takže sa nečudujem, že nikoho nemáš keď posudzuješ ľudí na základe povolania.Lebo poznám veľa ľudí ktorí majú vzdelanie a v určitej životnej situácií aj leštili topánky a dnes sú na pozíciách kde zarobia niekoľko tisíc mesačne.
A poznám aj robotníkov ktorí zarábajú toľko.
Takže ty máš vyštudovanú sociálnu prácu.
Tak to keby si stretla toho môjho za slobodna ktorý ma len tak mimochodom rozhľad a vyštudovanú oveľa ťažšiu a uznávanú univerzitu tak to by si o neho ani nezakopla lebo ten je len obyčajný chlap na SŠ pozícií a úplne dobrovolne 😂.
A áno máš pravdu, že v kancli treba mať vysokú školu.Veď dnes už chcú titul pomaly aj od upratovačky.Ale to ešte neznamená, že v tom kancli nepracujú stredoškoláci alebo, že si chytrejšia než oni.
Kedysi to boli stredoškolské pozície.
@martinkatinka aj mne uz prisla IP 🤦😃
@betulinka1 ale autorku mu neponukaj. Ona by mu asi so svojou administrativnou pracou nemala co ponuknut. A hlavne hodnotovo
Bože mne toto strašne pripomenulo situáciu spred pár rokov. Začala som sa stretávať s jedným chalanom zo zoznamky. Bol odomňa o pár cm nižší.. ja mám osobne rada vysokých chlapov, ale keďže mi viac záleží na povahe, tak sme sa stretávali ďalej, lebo sa mi zdal v pohode. Bolo takto pred Vianocami takže sme si už aj darčeky kupovali a on vkuse rozprával za koľko kupuje mne a proste keci o tom aby to bolo v rovnakej hodnote atď. To som už spozornela.. 😂 No a po sviatkoch to zabil s tým, že my sa nemôžeme ďalej stretávať, lebo jeho mama povedala že s tým nesúhlasí lebo nemám vysokú školu 😂😂 Skoro ma od*ebalo 😅 Tak ja som prekusla jeho výšku, s čím človek už nič nedokáže urobiť a on mi toto zabil. Tak sme sa prestali stretávať. Prešiel nejaký čas a našiel si ma na zoznamke môj priateľ. Hocikedy mi kúpi čo potrebujem a nemusím o to ani požiadať. Je neskutočne empatický a môj najlepší priateľ. Robí pre zahraničnú firmu ako programátor strojov.. ale v montérkach 😅 Zarobí niekoľkonásobne viac ako ja. Nemá vysokú školu, ale v hlave má toho viac ako predošlý pán vysokoškolák. Aké ponaučenie z toho vyplýva nechám už na teba autorka. Ale s takýmto prístupom budeš hľadať dlho, ak vôbec. Držím palce...
@minka201 Mne pár kíl navyše nevadia...dokonca je to fajn si chytiť taký mäkký "vankúšik" 😅
Ja poviem tak, že najlepšie a skromnejšie ženy sú z dediny. Ale čo sa týka mladých dievčat je to celkovo čoraz horšie...viď chlapec sa zabil pre šikanu dievčat, ženy na farme vyhnali dobrého farmára...
@minka201 Ono sama musíš priznať, že ženy to robia tak, že keď vidia krajšieho alebo viac sexy muža od svojho tak sa zapozerajú ale robia to tak aby to ich chlap nevedel...kdežto chlapi keď pozerajú na opačné pohlavie robia to viac okato...Ono tie mladé dievčatá čo majú chudých a nízkych frajerov tak by kľudne nemali problém vymeniť svojho za mača alebo sa s ním aspoň vyspať (to že im menej krajší frajer všetko platí to ich už nezaujíma)....nechcem vás uraziť aleeeee...ženám stačí trocha pošportovať, stravu držať primerane zdravú a ste pre chlapov príťažlivé..pretože od vás sa neočakávajú veľké svaly ale iba trocha spevnené telo stačí...chlap, ktorý nemá genetiku a je ešte k tomu nízky nemusí ani po 2 rokoch cvičenia dosiahnuť vysokú laťku...a to ešte nehovorím keď sa mu stane nejaké zranenie, ktoré ho brzdia (viď mňa zranené rameno viac ako pol roka)
@ondro1122 nemaj nízke sebavedomie. Ja som bola 180 cm, nohatá, dlhé blond vlasy, veľké modré oči, modelkovske miery a ten, do ktorého som sa najviac zamilovala a nepustila ho, bol chudý, 176 cm, ešte aj bez vlasov... jasne, že sa obzriem za vysokým chlapom, aj môj muž, sme spolu 23 rokov sa obzrie za mladučkou blonckou, aj keď teda on pod zámienkou, že by sa mu páčila pre syna 🤣🤣. Vôbec nejde o výzor, ale o iskru q chémiu. Mala som vysokých, skalnatých aj bohatých frajerov, ale najsilnejšia chémia bola s mojim mužom. Dôležitá je iskra, humor, chémia...
Úprimne, čo je to normálny partner? Normálnosť má toľko podôb, že celá táto diskusia na 6 strán ( teda citala som z nej pár prvých komentov a stačilo) je tak trochu strata času. Ludia tu napíšu čokoľvek, lebo je to inkognito. Čítaním koníka si ešte nikto žiadneho partnera nenašiel. Jedine, že by koník zaviedol zoznamku?
Prečo si myslíš, že roboš nič nedosiahol a je menejcenný?
Ty asi nemáš veľký rozhľad a prehľad. V tvojom veku by si už mohla niečo aj vedieť a zažiť.
Prezradím ti, že ten roboš ťa v živote lepšie zabezpečí, ako kravaťák a ako bonus k tomu nemusíš prať a žehliť košele 😉.
@ondro1122 Taktiež nie všetky ženy majú "dobrú" genetiku. Niektoré sú príliš vysoké, majú širšiu stavbu tela a niektoré sa musia naozaj veľmi premáhať a celý život si dávať pozor na stravu, aby nemali nadváhu 🙂 A čo ženy po pôrode? Vieš si predstaviť, ako brutálne ťažko sa niektorým po pôrode chudne? Ja viem 😉. A to sa mám teraz triasť, že ma ten môj kvôli tomu opustí?
A nie, ani od vás mužov sa neočakávajú veľké svaly. Stále nechápem, prečo si to myslíš. A stále dookola spomínaš nejaké mladé pipky, ktorým sa svalnáči páčia. A ak sa zaujímaš práve o túto skupinku báb, tak ti narovinu napíšem, že u nich šancu nemáš... aaaale máš ju u obrovskej časti žien, ktoré sú úplne normálne 🙂
@autorka tomu môžeš veriť, že ten v montérkach má 7000 a viac eur mesačne v úplnej pohode a ešte si bude robiť len vtedy, keď mu to vyhovuje, ak je šikovný a sociálna práca je oničom škola, áno ľahká. Študovala som a potom som pomáhala kamoške, čo študovala sociálnu prácu, mala otrasnú gramatiku, tak potrebovala pomoc s niektorými vecami a na jej skúšky sa dalo naučiť za pár hodín. Na naše skúšky človek potreboval tak týždeň dva intenzívneho učenia na jednu.
Poriadna zena si najde poriadneho chlapa, zrejme mas vyssie naroky a mozes cakat a cakat

Uch VS socialna praca ,,nelahka skola,,.boze moj🙂. Cim dalej je to viac vtipne.