icon

Keď dospelá dcéra spí na dovolenke s otcom v jednej posteli

7. aug 2025

Je to v poriadku ak je dcera (dospelá už) s otcom na dovolenke kde spia na 1 posteli? A otec ju v noci hladká (chrbat hlava ale aj zadok) Čo robiť?

minenkaa
7. aug 2025
@anonym_113412

@minenkaa To bolo o tebe nie o tom dievcati. Nedoslo ti to? Si jedina na koniku co si stale hola, teda stale o tom pises ako si cele dni hola.

@anonym_113412 ale pochopila som to a až neskôr som si všimla že som to dala ako odpoved na tvoj príspevok ,kde stále o tom píšem a niesom cele dni nahá ,teraz som napríklad oblečená
Ty si naivná ,že som jedina cele dni nahá,ja mám neskutočne veľa oblečenia a nechapem prečo by som mala byt doma oblečená keď nechcem,mám aj decko a by si neverila občas ideme aj do sauny všetci ,ja neviem kde zijes ,ale cele rodiny chodia spolu do sáun a sú tam nahi

marsmykkok
7. aug 2025

A dcéra čo na to? Povedala, že si to neželá? Nedá sa posteľ oddeliť? Ja som tak robila aj ked som bola s kamoškou, že sme si posteľ potiahli, zväčša je manželská posteľ 2 spojené postele. Prípadne sa dá aspoň bariéra do stredu postele napríklad z vecí a ležať na kraji. Alebo skúsiť ísť vymeniť izbu kde nie je spojená manželská posteľ.

anonym_113412
7. aug 2025
@minenkaa

@anonym_113412 ale pochopila som to a až neskôr som si všimla že som to dala ako odpoved na tvoj príspevok ,kde stále o tom píšem a niesom cele dni nahá ,teraz som napríklad oblečená
Ty si naivná ,že som jedina cele dni nahá,ja mám neskutočne veľa oblečenia a nechapem prečo by som mala byt doma oblečená keď nechcem,mám aj decko a by si neverila občas ideme aj do sauny všetci ,ja neviem kde zijes ,ale cele rodiny chodia spolu do sáun a sú tam nahi

@minenkaa Ja som o saune ani slovo nenapisala. Ale o tom, ako vkuse vsade pises ako lezis cele dni hola doma na gauci a muz vedla teba cele dni holy na gauci sedi. Ani gatky si nedas. Fuj a potom si tam navsteva sadne. A ano uplne si viem predstavit ako hola lezis, tvoj muz holy sedi na gauci a tvoje dospele decko u vas sedi na gauci. Nic ine nepotrebuje vidiet tvoje dospele decko iba matku s holou ritou stale. Pre mna si velmi nechutna zena. A snad aspon k neveste budes mat uctu a ked pride na navstevu oblecies sa.

anonym_64991e
7. aug 2025
@anonym_113412

@minenkaa Ja som o saune ani slovo nenapisala. Ale o tom, ako vkuse vsade pises ako lezis cele dni hola doma na gauci a muz vedla teba cele dni holy na gauci sedi. Ani gatky si nedas. Fuj a potom si tam navsteva sadne. A ano uplne si viem predstavit ako hola lezis, tvoj muz holy sedi na gauci a tvoje dospele decko u vas sedi na gauci. Nic ine nepotrebuje vidiet tvoje dospele decko iba matku s holou ritou stale. Pre mna si velmi nechutna zena. A snad aspon k neveste budes mat uctu a ked pride na navstevu oblecies sa.

@anonym_113412 ta toho uz popisala o sebe, ze ma nadvahu, sedive kratke vlasy, chodi naostro a furt ma v hlave sex

minenkaa
7. aug 2025
@anonym_113412

@anonym_113412 k nám nechodia návštevy,umývame sa,ja viem,že podľa seba súdim teba a nechápeš čo to znamená sa umývať po potrebe,gatky nosiť prikazuje zákon? Ak nie tak potom prečo ti to vadí ,to že som pre teba nechutná ,je uplne v pohode,nezasahuje to do môjho života,takže mi to je uplne jedno a som rada,že ja som ta tak očarila
Jooj a mame tepovac ,ty asi nevieš čo ti je ,skus pohľadať ujo Google vysvetlí
A aká nevesta ,bože chráň aby si moje decko doviedlo domov nejakú cudziu ženskú 🤮
Inak ešte k tej nahote s tou si tu teraz začala ty a nie ja,byt nahý v dávne je aký rozdiel ,ako byt nahý doma?
Oboje je moje rozhodnutie a nikoho ty neovplyvnujem

minenkaa
7. aug 2025
@anonym_64991e

@anonym_113412 ta toho uz popisala o sebe, ze ma nadvahu, sedive kratke vlasy, chodi naostro a furt ma v hlave sex

@anonym_64991e teraz ti musím povedať ,že mám v hlave jedlo,ktora nemá nadváhu,šedivé vlasy ,ale fakt ich mám fest šedivé ,som sa dnes v aute dívala
Prečo si akurát mňa pamätáš,veď to že chodia zeny nahé doma aj iné písali ,ze majú šedivé vlasy aj že majú nadváhu

minenkaa
7. aug 2025

@anonym_autor dievca zlate ,vidíš všetko sa točí len okolo nahoty

minenkaa
7. aug 2025

Ale dievcence dnes mi príde odvlhcovac s čističku vzduchu,tieto dažde to je strasne ako mame doma vlhko ,strasne sa teším
Som zvedavá koľko vody vytiahne

anonym_113412
7. aug 2025
@minenkaa

Ale dievcence dnes mi príde odvlhcovac s čističku vzduchu,tieto dažde to je strasne ako mame doma vlhko ,strasne sa teším
Som zvedavá koľko vody vytiahne

@minenkaa Tato tvoja posledna odpoved jasne hovori, ze to mas v hlave uz pomotane. Uplne od veci z nicoho nic o odvhlhcovaci. Ten tvoj vyplod o umyvani som ani nedocitala. Myslim, ze kazda normalna zena sa umyva. Takze toto sem ani pisat nemusis. Si proste nechutna zena. Este aj foto si sem das iba s ritami prekrytymi. Viac sa k tebe ani nejdem vyjadrovat. Ty proste nechapes zakladne suvislosti. Lez dalej s holou chamajdou aj holou ritou pred dospelym synom. A mysli si o sebe aka si dokonala dalej. A nezabudni v kazdej teme pisat, ze ty stale cele dni hola lezis na gauci. A este si myslis, ze ta za to obdivujeme. Nahote zdar.

minenkaa
7. aug 2025
@anonym_113412

@minenkaa Tato tvoja posledna odpoved jasne hovori, ze to mas v hlave uz pomotane. Uplne od veci z nicoho nic o odvhlhcovaci. Ten tvoj vyplod o umyvani som ani nedocitala. Myslim, ze kazda normalna zena sa umyva. Takze toto sem ani pisat nemusis. Si proste nechutna zena. Este aj foto si sem das iba s ritami prekrytymi. Viac sa k tebe ani nejdem vyjadrovat. Ty proste nechapes zakladne suvislosti. Lez dalej s holou chamajdou aj holou ritou pred dospelym synom. A mysli si o sebe aka si dokonala dalej. A nezabudni v kazdej teme pisat, ze ty stale cele dni hola lezis na gauci. A este si myslis, ze ta za to obdivujeme. Nahote zdar.

@anonym_113412 nahote zdar,vedela som,že to pochopíš a veľmi si ma ty potešila

anonym_3cf93a
7. aug 2025

Ja som bola sama s ocom na dovolenke, keď mamka nemohla ísť zo zdravotných dôvodov. Mali sme vtedy manželskú posteľ aby sme ušetrili za izbu a postele sa nedali oddeliť. Spali sme vedľa seba ale každý na svojom konci. Jediné čo mi bolo nepríjemné bolo to hrozné chrápanie, obdivujem mamku že vie pri tom spať vôbec, hah. Každopádne oco ma večer akurát tak prikryl a pozeral ešte telku. Mala som asi 16 rokov vtedy.

ankare
7. aug 2025

@anonym_autor toto správanie je neprípustné. Treba sa hneď ohradiť a stopnúť to. Odísť preč.

morpheuss
7. aug 2025

Ženy, kde je tá téma, kde sa ľudia chvália, že majú sivé vlasy, nadváhu, vždy myslia len na sex a doma pobehujú nahí? Mám taký pocit, že mám k tej téme čo povedať 😂

minenkaa
7. aug 2025
@morpheuss

Ženy, kde je tá téma, kde sa ľudia chvália, že majú sivé vlasy, nadváhu, vždy myslia len na sex a doma pobehujú nahí? Mám taký pocit, že mám k tej téme čo povedať 😂

@morpheuss kľudne môžeš aj tu ,veď je to aj tak jedno,všetko skončí pri sexe

morpheuss
7. aug 2025
@minenkaa

@morpheuss kľudne môžeš aj tu ,veď je to aj tak jedno,všetko skončí pri sexe

@minenkaa tu by ma ženy ukameňovali, kebyže sa k tomu všetkému priznám... nechápem, čo majú proti sivým vlasom...

lizatko1009
7. aug 2025
@minenkaa

@minenkaa tak pozor! aj my cela rodina ideme do sauny, ale dame si vsetci plachty a nebudeme tam chodit takto, mne osobne aj v saunach vadia holí ludia, nemusim mat pred sebou ovismute gule a 🐐🐐. V saunach davaju plachty.

minenkaa
7. aug 2025
@lizatko1009

@minenkaa tak pozor! aj my cela rodina ideme do sauny, ale dame si vsetci plachty a nebudeme tam chodit takto, mne osobne aj v saunach vadia holí ludia, nemusim mat pred sebou ovismute gule a 🐐🐐. V saunach davaju plachty.

@lizatko1009 v saune je zakázane byt nahý?

minenkaa
7. aug 2025
@morpheuss

@minenkaa tu by ma ženy ukameňovali, kebyže sa k tomu všetkému priznám... nechápem, čo majú proti sivým vlasom...

@morpheuss im bude už aj moj chlp na brade vadiť

morpheuss
7. aug 2025
@lizatko1009

@lizatko1009 ja do sauny často nechodím... ale pamätám si raz... bola tam taká slečna a bol som rád, že si nezobrala plachtu...

morpheuss
7. aug 2025
@minenkaa

@minenkaa ja som sa včera chvalabohu oholil...

anonym_64991e
7. aug 2025
@minenkaa

@minenkaa ty mas chlpy na brade?

lizatko1009
7. aug 2025
@morpheuss

@lizatko1009 ja do sauny často nechodím... ale pamätám si raz... bola tam taká slečna a bol som rád, že si nezobrala plachtu...

@morpheuss tak vies, ja mam milujúcu polovicku a pred sa moze postavit bárs kto a mne to nerobi nic, nepocitujem šťastie, to svoje pocitujem inac ako na cudzich nahych ludoch, ale tak kazdy je nejaký...

minenkaa
7. aug 2025
@anonym_64991e

@minenkaa ty mas chlpy na brade?

@anonym_64991e hej jeden šedivý

sevrin
7. aug 2025

Zas si tu niekto robí dobre nad svojimi úchylnými predstavami.

betulinka1
7. aug 2025

@anonym_autor ak su autom, tak tam budu aj iny Slovaci a Česi. Cize by som riesila nasledovne, ak nemam peniaze. Najdem si odvoz, cez nejake fb skupiny v danej lokalite, pytam sa, sledujem kto sa bali a nema dve deti vzadu. Ukradnem otcovi peniaze a idem na autobus, vlak, cokolvek. Zavolam mame, tetke, kamoske, ze potrebujem peniaze. Otcovi by som povedala, ze ak sa ma este raz chyti volam policiu, tu hned.

lizatko1009
7. aug 2025
@minenkaa

@lizatko1009 v saune je zakázane byt nahý?

@minenkaa nie je, ale pre mna sj to ludia s psychickou ujmou, ktorí sa potrebuju ukazovať takto na verejnosti.

minenkaa
7. aug 2025
@lizatko1009

@minenkaa nie je, ale pre mna sj to ludia s psychickou ujmou, ktorí sa potrebuju ukazovať takto na verejnosti.

@lizatko1009 ale veď to nie je verejnosť,je to miesto na to určené a nik tam nenúti chodiť ľudí ,čo nechcú vidieť iných nahých
A ako si pôjdeš zaplávať do bazéna ,v plachte?

anonym_113412
7. aug 2025
@minenkaa

@lizatko1009 ale veď to nie je verejnosť,je to miesto na to určené a nik tam nenúti chodiť ľudí ,čo nechcú vidieť iných nahých
A ako si pôjdeš zaplávať do bazéna ,v plachte?

@minenkaa Mozem sa ta este poslednu otazku pani nudistka spytat? Tu fotku s holymi ritami co mas v profilovke nastastie prekrytu. To vam tie hole rite fotil tvoj dospely syn?

pasomnica
7. aug 2025

Fuj...

minenkaa
7. aug 2025
@anonym_113412

@minenkaa Mozem sa ta este poslednu otazku pani nudistka spytat? Tu fotku s holymi ritami co mas v profilovke nastastie prekrytu. To vam tie hole rite fotil tvoj dospely syn?

@anonym_113412 chces naizaj vedieť alebo chces len rýpať
Iná možnosť ta nenapadá?
Prečo ta niekto cudzí ,kto ti vôbec nezasahuje do života takto vytáča ,ako ja