icon

Keď má muž priateľku a nevie ako to ukončiť

158polica158
22. jún 2022

Spoznala som sa s jedným chalanom ktorý je zadaný. Tvrdi že to už dlhodobo nefunguje. Časom sme sa do seba zahľadeli a stretávame sa. Akurát že nevie ako ukončiť ten vztah. Majú ísť spolu na dovolenku a on nevie ako z toho vykľučkovať a že asi tam pôjde. Prepuklo skoro všetko ze chodíme von ale uhral to pred ňou. Že po toľkých rokoch ju nechce zraniť ale ze k nej nič necíti.. Nemozem povedať dáva ju na druhu koľaj a venuje sa mne - stále sme spolu. Asi si poviete ze som naivná. Ale má to cenu pokračovať ja a on a čakať ze hadam odíde a naberie odvahu?

Strana
z3
zdenkastanka
22. jún 2022

Tak to ukonci za neho, kontaktuj priateľku 😘truba si... a obrovska.

zdenkastanka
22. jún 2022

@misinka0611 ved toto🙏kde tie baby maju rozum?a budu pindat na chlapov ze to su ti co rozbijaju vzťahy , rodiny... no vdaka takym zenam ako toť autorka😏ale nejdem sudit... ved na to tu ma karmu...

kassandra25
22. jún 2022

@158polica158 no to, ze ma len vztah, cize nie su zobrati, znamena, ze sa moze z minuty na minutu zbalit a vypadnut. Dovolenku s nou uz ziadnu neriesit. Asi by nedostali vratene plnu sumu, alebo by isiel niekto miesto neho. No, z toho, co pises, mal by sa zachovat tak, ak ta chce, ze ak s nou pojde na dovolenku , tak po dovolenke nech ta uz viacej nekontaktuje. Alebo ako len zadany, nezenaty, nech jej dobolenku prenecha a uz teraz nech sa viacej nekontaktuje s nou. Vyriesene. Ty si urobila jednu velku chybu. Ze si svoj problem napisala na stranku MK. Ja nepoznam z 30 parov ani jeden, kde boli zadani/zobraní a rozchod nastal kvoli 3tej osobe, sa tu ide kazda papuča tváriť. Keby sa toto nedialo, kolko svadieb, rozvodov, iba rozchodov, by sa nekonalo..... pritom je to sucast zivota. A uplne kazda, co to oddudzuje, jej toto jej vlastne dieta alebo vnúča raz pripomenie. Takze naco si plut na svoju blizku alebo daleku buducnost. Ludia neziju iba podla prikazanej knihy, ale veci sa kde tu aj vymykaju.... normalne tu lutujem kazdu, co sem nieco strelí

pipistrel13
29. júl 2022

@158polica158 nema to cenu a si najivna
skoda,ze kazdy sa musi poucit na vlastnych chybach a neberie si zo skusenosti inych
ak by hned tu svoju nechcel,ja by som ho nechcela uz pre to,ze nema "gule" to ukoncit,ze je to totalny slaboch,ktory ta nikdy v nicom nepodrzi a z kazdeho problemu utecie...
a vobec nechapem na co sa motate so zadanymi (to vseobecne) a po tom fnucite
su veci,ktore sa akceptovat daju,ale tuto akosi akceptovat neviem

mikadooo
29. júl 2022

@158polica158 ja by som nepokračovala. Chalanko chce byť za chrumkavého na oboch frontoch, vlastne ani neviem, či by som takého zbabelca chcela, čo ani frajerke nevie oznámiť, že už má vlastne inú 🤦. Ak to teda na teba len nehrá, čiže tak či tak by som to ukončila 😄. A nech sa prihlási, keď bude single.

dia666
27. apr 2023

@dievcacitajucelist absolútny suhlas

Strana
z3