icon

Keď má muž priateľku a nevie ako to ukončiť

158polica158
22. jún 2022

Spoznala som sa s jedným chalanom ktorý je zadaný. Tvrdi že to už dlhodobo nefunguje. Časom sme sa do seba zahľadeli a stretávame sa. Akurát že nevie ako ukončiť ten vztah. Majú ísť spolu na dovolenku a on nevie ako z toho vykľučkovať a že asi tam pôjde. Prepuklo skoro všetko ze chodíme von ale uhral to pred ňou. Že po toľkých rokoch ju nechce zraniť ale ze k nej nič necíti.. Nemozem povedať dáva ju na druhu koľaj a venuje sa mne - stále sme spolu. Asi si poviete ze som naivná. Ale má to cenu pokračovať ja a on a čakať ze hadam odíde a naberie odvahu?

mimka1402
22. jún 2022

@158polica158 Ja som bola na strane tej priateľky, vieš ako to bolo? Chlap zapieral neustále. Kým som na neho nenašla dôkazy a neukázala mu ich. Vtedy začal sa vyhovárať, že ako to on nechcel a blbosti.
Teraz som vďačná tej jeho aktuálnej priateľke, že s ním je.😀 Dostala čo chcela, no nevie, že je podvádzaná už aj ona. 😉 Asi karma, keďže sama podvádzala svojho manžela po par mesiacoch od svadby s mojim ex.
Takže neboj, vráti sa to aj tebe, vtedy pochopíš prečo toto je nesprávne.😉

zooeynka
22. jún 2022

Co ste vsetky take negativistky? Autorka je rada ze niekoho zodpovedneho a charakterneho ma po svojom boku. Vy jej urcite len zavidite jej stastie. On sa raz urcite odhodla a rozide sa s tou druhou, len mu treba dat cas....takze
@158polica158 len cakaj a cakaj, ved par rokov hore dole ta nezabije, nie?

kiki68
22. jún 2022

Ten chlap je mrcha a vyuziva hned dve zeny, jedna mu perie spodky a druha mu ich zatial iba vyzlieka. Aj keby odide, tak Tebe spravi do par rokov to iste. Pokazeny kus, ruky prec od takeho vola.

evaachesa
22. jún 2022

@zooeynka tiež si myslím že len treba počkať kým mu na neveru príde jeho priateľka a pošle ho k vode ... teda k autorke. 😅

k0l0b3zka
22. jún 2022

Ja takychto chlapov obdivujem. Mne ked sa rozpada/rozpadol vztah tak som bol psychicky tak v prdeli ze si neviem ani predstavit co by som inej zene mohol ponuknut a preco by so mnou mala travit cas. Najradsej som bol sam a vzdy mi trvalo riadne dlho kym som sa z toho dostal.. A niektori jedinci , klido pido zvladaju dve naraz a este im to tie zeny aj "zeru" :D

acrobaleno
22. jún 2022

Nie, že nevie. On to nechce ukončiť. Prečo aj...našiel si trúbu, čo mu to všetko žerie aj s navijakom - teba.

maryetta
22. jún 2022

Sa tu smejem. Tak to dopadne ked sa stretne naivka s hlupakom. Uz mi iba ostava otazka-dokedy?
On si to zjavne uziva ze moze byt s vami oboma. Tak klame ju ako aj teba.

maulena
22. jún 2022

@k0l0b3zka Neobdivuj bezcitnost. Bud rad, ze mas city, lebo tym si clovek. Bezcitni ludia su prazdne nadoby.

acrobaleno
22. jún 2022

@k0l0b3zka Vo väčšine spomínaných prípadov predmetní muži majú EQ kameňa....im ide o jedno a všetci vieme čo to je.😂

mirka_a_hrasok
22. jún 2022

@acrobaleno hej hej to je jasne. Ako podla mna neexistuje nieco take, ze ostanem s nim len na oko, lebo ho nechcem zranit a budem to zaroven tahat aj s niekym inym. Och to su toto trojuholniky

karolinav
Odpoveď bola odstránená
andreatytler
22. jún 2022

@158polica158 Precitaj si tuto diskusiu. Je to z pohladu priatelky. Ona vie o milenke, ale caka ze sa muz odmiluje a pride spat. Muz to evidentne odmieta riesit a chce zit v manzelskom trojuholniku.
https://www.modrykonik.sk/forum/za-dverami-nasich-spalni/manzelsky-trojuholnik-3/?page=9#post-85032042

derdia
22. jún 2022

@158polica158 uvidis ked sa vrati z dovolenky😃😃😃🤦

evaachesa
22. jún 2022

@derdia dovolenka môže ešte všetko zvrátiť, že? 💍🤰 🤭💁

zanta3
22. jún 2022

Dala by som mu jasne najavo, ze ak chce byt so mnou, henten vztah proste musi ukoncit. Heh dobry, este s nou aj pojde na dovolenku a ty, co? Budes schopna sa prizerat na to, ze sa tam nebudu spolu len kupat a chodit po plazi?

buba183
22. jún 2022

@158polica158 on sa ma super sex na oboch stranách. Je pravda co rozpráva? Keď dokáže takto klamať tebe vraví pravdu? Nebojím sa ze aj tebe to spraví ak náhodou pôjde za tebou? Karma je zdarma

mamkalentedkova
22. jún 2022

@158polica158
Myslím,že už tomto tu viaceré načrtli ...podľa profilu máš 40 ,tak ma prekvapuje ,že ťa taktomlahko namotal,ale láska zaslepuje ,to je pravda .Každý ,kto chce viesť mimomanželský/ mimopartnersky pomer ,tvrdí ,že to doma už dlho nefunguje .Asi by si neliezla do postele s chlapom,ktorý by ti povedal,že má doma super ženu a úplne všetko je v poriadku .Že skvelé vari ,miluje ju a sex majú každý deň ..Jasne ,že sa zahrá na chudáčika,ktorý nechce ublížiť dlhoročnej partnerke .Tá najskôr ani netuší ,že niečo v ich vzťahu nie je v poriadku ,lebo príde domov,objíme ju pobozká a večer si spokojne ľahne k nej do spoločnej postele .
K tomu,že nevie ako ukončiť vzťah ..určite vie ,ale nechce ,lebo ju vyhovuje presne táto situácia ..teba má.namotanu a doma všetko na poriadku ...Pôjdu na dovolenku,užijú si .ale nejako ti musí zalepiť oči .Tak to zasa ubral tak,aby bol on ten ,čo niečo musí obetovať .Ak ešte pred nie aj uhtak vaše stretávanie,očividne ,nemá v pláne tú ženu stratiť a nienje ňu tak ukradnutá ,inak by jej povedal celú pravdu.Ale kľudne čakaj a dufaj ďalej 😉🤦

san_dra11
22. jún 2022

Bud to chce ukoncit alebo nechce, podla mna nic ine nie je.
Neviem ci by som v takomto vztahu, nevztahu bola. To je cakanie na nieco co moze aj nemusi prist.

lilitela
22. jún 2022

@158polica158 A to s takym chces fungovat? Vsak jedneho dna ani tebe nebude vediet povedat, ak bude mat nieco dolezite a veselo ta bude tahat za nos, ako taha teraz tuna. A ze vraj jej nechce ublizit. ved pockaj ako jej to ublizi, ked nakoniec to cele praskne.

bilancia
22. jún 2022

ty vole ,takeho by som nechcela, co takto dokaze sucasnu priatelku klamat a podvadzat? vsak to moze kludne za nejaky cas spravit aj tebe...

katkati
22. jún 2022

Opýtaj sa ho, či si môžeš aj ty nájsť niekoho ďalšieho a dať si na čas, kým sa rozhodneš pre jedného z nich. Či sa mu to bude páčiť.

kittykat22
22. jún 2022

@158polica158 keby k nej nic necitil tak by sa s nou rozisiel hned. Ze ju nechce zranit znamena, ze tie city k nej stale prechovava. Na dovolenku s nou ide lebo chce, nie preto, ze by sa z toho nedalo vycuvat. Je ale mozne, ze ich vztah skutocne speje ku koncu a ty s nim ostanes. Blbe je, ze pokial takto podvadza, klame a taha za nos svoju sucasnu partnerku - nie je dovod preco by to nerobil aj tebe. Je to povaha a charakter osobnosti - a ten sa nejak vyrazne nemeni. Viem, ze mas pocit, ze jeho partnerka je problemom "vasej lasky". Ale ona je v tom uplne nevinne. Vsetko orchestruje jej partner. Dufam, ze tebe nespravi to iste.

h2
22. jún 2022

@158polica158 Nečítala som komentáre, ale áno, si naivná a veľmi. Reči, že "s priateľkou si už nerozumiem, ale nechcem jej ublížiť" sú úplná klasika. A to, že to prepuklo a on to uhral, no prepáč, veď to bola ideálna príležitosť to s ňou ukončiť. Prečo to teda neurobil? A ako inak myslíš, že to uhral, než tak, že jej povedal, že miluje len ju a s tebou to nič neznamenalo? Prepáč, ale fakt naivita najhrubšieho zrna. Má vás obe a ohromne si to užíva. Na dovolenku s ňou pôjde na sto percent. A potom ešte pôjde aj s tebou a jej niečo nakecá.

zorienka333
22. jún 2022

@158polica158 Ano jasne, nevie ukoncit vztah, nevie zrusit dovolenku. Ak mu toto veris, tak si svoju situaciu zasluzis.

retatka
22. jún 2022

Další,,charakter,, Že sa tak dokážeš ponižovať .Vieš,že má priateľku a ty nemáš problém ,že vedie paralelný vzťah,si posledné kolo u voza ?Kde máš uctu k sebe .Si zrelá žena a tak naivná.Každý jeden sa hrá na chudáka ako to doma nefunguje ,obohraná platňa.V skutočnosti si chce s Tebou užiť ,no miluje jeho priateľku ,ináč by mu bola ukradnutá a nesnažil sa nič uhrať .A aj keby si si ho získala ,chcela by si takýto charakter doma ?!🤦‍♀️

dilino
22. jún 2022

@evaachesa úplne s tebou do bodky suhlasim čo si napisala.

misinka0611
22. jún 2022

Šikovný chlap, snáď aj potom stebou pôjde na dovolenku, 2 ženy, 2 dovolenky, prečo nie 🙂

laska86
22. jún 2022

Jedna mu vari perie upratuje a druha mu poskytuje lepsi sex ako ma doma😆..este aby ti po dovolenke napisal😳

zdenkastanka
22. jún 2022

A preco si zacinas so zadanym??ano, KAZDY chlap vzdy tvrdi ze im to nefunguje a dlho🤣🤣ale rozist sa nechcú... ach jaj...

misinka0611
22. jún 2022

@zdenkastanka Mňa vždy zaujíma že sa tie ženy neboja že keď je schopný toto robiť chlap nejakej žene či o pár rokov to nebude aj im robiť.