icon

Keď manžel pochváli inú ženu

arninka
2. aug 2025

Môj manžel dnes povedal na jednu ženu že je veľmi brutál sexy čo si o tomto myslíte moje milé

anonym_585502
2. aug 2025

Že pozerať môže a slintat tiež ale otázka je či by tamta slečna / dáma mala záujem 🤣

arninka
autor
2. aug 2025
@anonym_585502

Že pozerať môže a slintat tiež ale otázka je či by tamta slečna / dáma mala záujem 🤣

@anonym_585502 áno manžel je veľmi pekný muž

anonym_7dbce5
2. aug 2025

@arninka môj otec už 50 rokov hovorí že je jedno kde chlap dostane chuť kým sa naje doma

gribka1
2. aug 2025

Aj mu očká zažiarili? 😂

beata_k
2. aug 2025

@arninka Ten komentar si mohol odpustit. To si ho za to mala pochvalit, ze sa pozera dobrym smerom alebo co od toho ocakaval?

really8
2. aug 2025

@arninka zas dalsi vykrik? Kolko ti platia? Kazdy den sem prides s nejakou blbinou

unicornlady
2. aug 2025

že mal byť ticho a nehovoriť to nahlas

viestta
2. aug 2025
@arninka

@anonym_585502 áno manžel je veľmi pekný muž

@arninka pockaj kym to povie aj svagor, potom to treba riesit. Dovtedy bumbaj kavu so slahackou a zajedaj ju broskynou.
(ozaj, ty si generator pripecenych tem, na to treba fakt talent)

zuzubb007
2. aug 2025

Zamyslela by som sa nad sebou, si sa o seba staram a som tip top

sszuzu8
2. aug 2025

Že mu chýba úplne základný rešpekt voči svojej partnerke

ankare
2. aug 2025

@arninka toto by som netolerovala. Nemá voči Tebe vôbec úctu.

ankare
2. aug 2025
@zuzubb007

@zuzubb007 Mylis sa. Toto o autorke vôbec nič nevypovedá. Tento výrok charakterizuje jej muza, a to, že je to nadržaný somár, ktorý si vôbec neváži svoju ženu.

viestta
2. aug 2025

Mile damy, zbytocne hejtujete jej manzela. Je to chudak, ktory asi ani netusi co za "pripad" ma doma. Alebo aj vie...
https://www.modrykonik.sk/forum/vztahy-manzelske-partnerske-priatelske/podviedla-som-priatela-s-jeho-bratom/

kavasmliekom
2. aug 2025

@arninka moja milá, len sa mu páčila vyzorovo, teba ľúbi, ináč by s tebou nebol.

ibrunova
2. aug 2025
@viestta

@arninka pockaj kym to povie aj svagor, potom to treba riesit. Dovtedy bumbaj kavu so slahackou a zajedaj ju broskynou.
(ozaj, ty si generator pripecenych tem, na to treba fakt talent)

@viestta Lepšie by som to nesformulovala 😂👍

lindous
2. aug 2025
@viestta

Mile damy, zbytocne hejtujete jej manzela. Je to chudak, ktory asi ani netusi co za "pripad" ma doma. Alebo aj vie...

@viestta by ma zaujímalo, z ktorého z nich sa stal manžel a s ktorým je tehotná 😅

viestta
2. aug 2025
@lindous

@viestta by ma zaujímalo, z ktorého z nich sa stal manžel a s ktorým je tehotná 😅

@lindous vsak aj mna. Ale mozno manzel je rovnaky vymysel ako vsetko ostatne co uz stihla popisat...

biba_18
2. aug 2025

asi bola brutal sexi 🤷‍♀️

tiezjedna
2. aug 2025

že takéto vyjadrenia má všeobecne iba primitív...🙄 ak teda nemá 17...

enmery
3. aug 2025
@zuzubb007

@zuzubb007 hej, prečo sú potom tie najsexy ženy sveta, herečky,f modelky podvádzané....asi nie sú tip top pre pánov tvorstva. Volá sa to rešpekt...základný ľudský rešpekt.

moonlight1210
3. aug 2025
@enmery

@zuzubb007 hej, prečo sú potom tie najsexy ženy sveta, herečky,f modelky podvádzané....asi nie sú tip top pre pánov tvorstva. Volá sa to rešpekt...základný ľudský rešpekt.

@enmery v realnom existujucom vztahu ano.

Ale autorka tejto temy sem casto hadze random otazky, vyfabulovane, len tak. Tak uz jej ludia odpovedaju sarkasticky a s humorom. Ani oni ju uz neberu vazne.
Preto su tu take odpovede.

kirakira
3. aug 2025

no tak zbadaš pekneho chlapa a nezabudni pred manželom povedať aj on je brutalne sexy

viestta
3. aug 2025
@tiezjedna

že takéto vyjadrenia má všeobecne iba primitív...🙄 ak teda nemá 17...

@tiezjedna vies, ja celkom pochybujem, ze toto povedal jej realny manzel. Ked som si precitala par debat co zalozila, obavam sa, ze toto je pacient, ktory vysadil liecbu a zije vo svojom imaginarnom svete, s imaginarnymi osobami a imaginarnymi problemami.

romi0310
3. aug 2025

@arninka pre mna je toto znak neucty a disrespektu k partnerovi. Moj prvy vztah bol taky, ze ja som mala 20, on 28 a bezne komentoval ine zeny na ulici, lajkoval im fotky a pod. Ja som bola mlada a hlupa. Som stastna, ze som sa s nim rozisla. On? Dnes uz ,,stary" cap. Na IG sleduje 4500 zien z OF a ma dve male deti. Viem, ze tu svoju zenu uz viackrat podviedol. Za mna je toto sedliacke spravanie a robia to burani bez zabran. Vela z nich, ked dostane príležitosť, aj ju vyuzije. Viem, ze je vela zien s nizkymi hranicami, ktorym pride normalne, ked ich chlap vypisuje druhym a snazia sa o tejto ,,normalnosti" presvedcit aj okolie. A ked ma niekto iny nazor, uz je zena hysterka, stihacka s nizkym sebavedomym :D je jasne, ze muzovi aj zene sa moze pacit pocas vztahu aj niekto druhy. Ale za mna je totalne neuctive, komentovať vyzor druhej zeny pred partnerkou a kolkokrat aj pred kamarátmi. Zazila som to viackrat, ked som bola niekde na chate. Manzelka s deckom na kolene a jej muz tam komentoval mlade 20 rocne baby. Fuj

tiezjedna
3. aug 2025
@viestta

@tiezjedna vies, ja celkom pochybujem, ze toto povedal jej realny manzel. Ked som si precitala par debat co zalozila, obavam sa, ze toto je pacient, ktory vysadil liecbu a zije vo svojom imaginarnom svete, s imaginarnymi osobami a imaginarnymi problemami.

@viestta to by zodpovedalo...

bielasovicka
3. aug 2025

@arninka a kedy si sa stihla vydať? Nedávno si mala len priateľa.

betulinka1
3. aug 2025

@arninka to som povedala ja na novu susedu, ktora sa prisťahovala pred rokom, vedla do domu. Cvici fitnes a je trénerka. Chodi po dvore v plavkách a vzdy obdivujem jej postavu. Chudak moj muz, dufam, ze si nemysli, ze by som ju za neho vymenila. 🤔🤔