Keď manžel pochváli inú ženu
Môj manžel dnes povedal na jednu ženu že je veľmi brutál sexy čo si o tomto myslíte moje milé
Že pozerať môže a slintat tiež ale otázka je či by tamta slečna / dáma mala záujem 🤣
@anonym_585502 áno manžel je veľmi pekný muž
@arninka môj otec už 50 rokov hovorí že je jedno kde chlap dostane chuť kým sa naje doma
Aj mu očká zažiarili? 😂
že mal byť ticho a nehovoriť to nahlas
Zamyslela by som sa nad sebou, si sa o seba staram a som tip top
Že mu chýba úplne základný rešpekt voči svojej partnerke
Mile damy, zbytocne hejtujete jej manzela. Je to chudak, ktory asi ani netusi co za "pripad" ma doma. Alebo aj vie...
https://www.modrykonik.sk/forum/vztahy-manzelske-partnerske-priatelske/podviedla-som-priatela-s-jeho-bratom/
@arninka moja milá, len sa mu páčila vyzorovo, teba ľúbi, ináč by s tebou nebol.
asi bola brutal sexi 🤷♀️
že takéto vyjadrenia má všeobecne iba primitív...🙄 ak teda nemá 17...
@zuzubb007 hej, prečo sú potom tie najsexy ženy sveta, herečky,f modelky podvádzané....asi nie sú tip top pre pánov tvorstva. Volá sa to rešpekt...základný ľudský rešpekt.
@enmery v realnom existujucom vztahu ano.
Ale autorka tejto temy sem casto hadze random otazky, vyfabulovane, len tak. Tak uz jej ludia odpovedaju sarkasticky a s humorom. Ani oni ju uz neberu vazne.
Preto su tu take odpovede.
no tak zbadaš pekneho chlapa a nezabudni pred manželom povedať aj on je brutalne sexy
že takéto vyjadrenia má všeobecne iba primitív...🙄 ak teda nemá 17...
@tiezjedna vies, ja celkom pochybujem, ze toto povedal jej realny manzel. Ked som si precitala par debat co zalozila, obavam sa, ze toto je pacient, ktory vysadil liecbu a zije vo svojom imaginarnom svete, s imaginarnymi osobami a imaginarnymi problemami.
@arninka pre mna je toto znak neucty a disrespektu k partnerovi. Moj prvy vztah bol taky, ze ja som mala 20, on 28 a bezne komentoval ine zeny na ulici, lajkoval im fotky a pod. Ja som bola mlada a hlupa. Som stastna, ze som sa s nim rozisla. On? Dnes uz ,,stary" cap. Na IG sleduje 4500 zien z OF a ma dve male deti. Viem, ze tu svoju zenu uz viackrat podviedol. Za mna je toto sedliacke spravanie a robia to burani bez zabran. Vela z nich, ked dostane príležitosť, aj ju vyuzije. Viem, ze je vela zien s nizkymi hranicami, ktorym pride normalne, ked ich chlap vypisuje druhym a snazia sa o tejto ,,normalnosti" presvedcit aj okolie. A ked ma niekto iny nazor, uz je zena hysterka, stihacka s nizkym sebavedomym :D je jasne, ze muzovi aj zene sa moze pacit pocas vztahu aj niekto druhy. Ale za mna je totalne neuctive, komentovať vyzor druhej zeny pred partnerkou a kolkokrat aj pred kamarátmi. Zazila som to viackrat, ked som bola niekde na chate. Manzelka s deckom na kolene a jej muz tam komentoval mlade 20 rocne baby. Fuj
@arninka a kedy si sa stihla vydať? Nedávno si mala len priateľa.
@arninka to som povedala ja na novu susedu, ktora sa prisťahovala pred rokom, vedla do domu. Cvici fitnes a je trénerka. Chodi po dvore v plavkách a vzdy obdivujem jej postavu. Chudak moj muz, dufam, ze si nemysli, ze by som ju za neho vymenila. 🤔🤔

Že pozerať môže a slintat tiež ale otázka je či by tamta slečna / dáma mala záujem 🤣