icon

Keď muži posielajú nežiaduce komplimenty ženám

michmich
25. aug 2024

Žienky čo si pomyslíte o mužoch, ktori vám píšu aká ste krásna a všelijaké lichôtky? Nie tie podvodne profili 😅
Ja si nevypisujem s kolegami, susedmi... Aj ked mame dobre vzťahy proste ja takuto konverzáciu nerada riesim. A ked mi niekto z nich napise take chujoviny, ze som krásna alebo dokonca pyta fotky tak si o tom chlapovi pomyslim svoje a nereagujem na to, zvycajne uz neodpisujem vobec 😃 Nie je mi to príjemné a este ak maju doma rodinu tak sa mi to hnusí.
Moj muz si vypisujem s kazdym kto sa mihne na nete, ma tie hranice posunute inak ako ja. O dosť 😅 A dnes som si vsimla, ze aj on taketo pisal jednej babe. Ze je este krajsia ako predtym a to bola teda riadna pecka vzdy.
Viac neviem lebo som sa nehrabala v mobile a ani sa mi nechce.
Zarazilo ma to priznavam. Neviem co vedie 44 ročného zadaneho chlapa k takemuto vypisovaniu. Co si od toho sľubuje? Ze nejaka zenska skoci na taketo recicky? Alebo je to bezne a normalne len mne to pride cez ciaru?
Ked sa mi hnusi iny chlap, ktory to robi ako sa mi ma nehnusit ten moj? 🙈

Strana
z2
kristinapetronela
25. aug 2024

Začal 70 ročnou ,skončí pri 20 .toto ti treba ? Ako môže byť niekto proste ozaj taký vtipný ,že si z každého robí srandu .ale to už ty musis vedieť aky je k tebe .

jana_eyre_2
25. aug 2024

Myslia si o sebe aki sú úžasní machovia a ešte očakávajú ovácie a dakovanie za neúprimné, uslintane lichôtky.. o takýchto si myslím akurát tak, že sú trápni 😒 keby môj muž takto niekomu písal, tak ho ogrcam..

sevrin
25. aug 2024

Keď som svojho času chodil na zoznamky, to bolo niekedy ten rok, keď začal Covid a boli sme pozatváraní doma, tak som nazrel do veľa ženských profilov a niektoré vyzerali celkom dobre, ale nespomínam si, že by som niektorej vypisoval lichôtky. Mne to prišlo odveci.

domkakvet
26. aug 2024

@michmich urcite od toho ocakaval nieco viac.

Strana
z2