icon

Keď nechcete mať doma návštevy: Ako to riešiť?

Dnes o 11:42

Ahojte, od malička som nemala rada doma návštevy, ale samozrejme bola som u rodičov a teda musela som ich tolerovať. Ale pri návštevách a veľkých rodinných oslavách som rada bola vo svojej izbe. Takisto som neznášala návštevy a rodinné oslavy u niekoho doma, ale žiaľ nevyhla som sa im. Keď som sa odsťahovala, môj byt bol pre mňa iba môj. Nikoho som si domov nepozývala. Dokonca moji rodičia boli u mňa asi iba 2x, väčšinou ja chodím k nim. Nevolala som ku mne ani kamošky, ani sestry, ani žiadneho priateľa. Áno, z času na čas u mňa bol, ale nebolo mi to extrémne príjemné. Samozrejme, niečo iné je, keď s niekým bývate. Žila som s mužom a to bolo o inom. S kamoškami sa stretávame vonku, nechodíme si po návštevách. Momentálne mám priateľa. On býva s mamou. Chce prísť ku mne, mne to nie je príjemné. Nevolám ho k sebe. On je nahnevaný, lebo som vraj divná. Spýtala som sa ho, či môžem prísť ja k nemu. Povedal, že sa nedá. Hovorím nie k tvojej mame, ale k tebe. Ostal ticho.

Má to prosím ešte niekto podobne ako ja?
Ako riešite tieto veci?
U mňa to ani nie je praktické. Nemám manželskú posteľ, nemám ani doma TV signál.

Strana
z4
autor
Dnes o 20:17
@anonym_8ae545

@anonym_autor tristvrtina ludi sa ti tu bud vysmieva alebo ta oznacuje za divnu a ty mas este tu drzost mne hovorit,ze som traged 🤣. Mas nulovu sebareflexiu. Ja na rozdiel od teba som neni zufalka, ktora sa vracia k dakemu blbcovi a uz vobec nejsom sociopatka,ktora si domov nezavola ani rodicov

@anonym_8ae545 100% týchto ľudí ma absolútne vôbec nepozná a preto mi to vôbec nevadí. A ty nie si v poriadku, daj si tabletku a choď spať, zjavne si mala ťažký deň. Alebo si pozrú komédiu, pomôže ti to.

anonym_8ae545
Dnes o 20:33
@anonym_autor

@anonym_8ae545 100% týchto ľudí ma absolútne vôbec nepozná a preto mi to vôbec nevadí. A ty nie si v poriadku, daj si tabletku a choď spať, zjavne si mala ťažký deň. Alebo si pozrú komédiu, pomôže ti to.

@anonym_autor tak strasne ti to nevadi, ze si o tom musela zakladat diskusiu 🤣. Neviem, dievca, na tabletku si tu skor ty, ty si tu oznacovana za divnu, nie ja 😉😉😉

anonym_5f3bff
Dnes o 21:51

Stratila som sa uz niekde na prvej strane a na druhej prestala citat.zacalo to ako,nemas rada navstevy (to ani ja)postupne sa to miesalo s tym,ze on zije s matkou,tvoj byt nie je bordel,ak nieco chce,nech vymysli on "ako a kde",plus v minulosti rozchod,lebo nevyjadroval pozitiva k spolocnej buducnosti a hala bala,uz zrazu ten samotny bod,nemam rada navstevy,isiel do kytek a mam v tom gulas....Mne to cele pride,ze ti jednak vadi,ze neprejavoval nejaky vyvin do buducna,neplanoval tu buducnost s tebou.A za dalsie,zije s matkou a ocakava,ze u teba sa bude vsetko diat.Cize tu nejde o to,ze nemas rada navstevy,skor ti vadi tipek,ktory si veselo zije u mami,stretavate sa venku,mate nejake spolocne chvile,aktivity,ale ak ide o nejake zblizenie,sex,alebo len tak prespatie,ranajky,chvilu u seba,tak sa ocakava,ze to bude u teba,lebo on je stale u mamky v byte.Ty sa citis v nevyhode,preco by mal "smrdiet"u teba?a ty?teba kam zavola?k mamke?urcite nie a keby aj ano,asi by to nebolo zrovna romanticke a vzrusujuce.Nie ste maturanti,aby si travila chvile u jeho mami,v jeho izbe a tam sulozila.Dalsia vec aj ta,ze neplanoval s tebou buducnost,to znamena co?ze je vam dobre,chodite na kavy,vylety,kina a proste bezne rutiny vztahu,ale do buducna s tebou nerata,no ocakava,ze u teba si zatrtosi,vyspinka sa a potom hajde mamke naspat do izby?podla mna toto ti vadi a nie,ze navstevy (ano,aj tie,ale tu celkovo sa riesi on)Preco si vobec opat s clovekom,ktory s tebou neplanuje buducnost,ktory zije u mami a caka,ze sa vyzije u teba doma?na co?

Strana
z4