Keď nechcete mať doma návštevy: Ako to riešiť?
Ahojte, od malička som nemala rada doma návštevy, ale samozrejme bola som u rodičov a teda musela som ich tolerovať. Ale pri návštevách a veľkých rodinných oslavách som rada bola vo svojej izbe. Takisto som neznášala návštevy a rodinné oslavy u niekoho doma, ale žiaľ nevyhla som sa im. Keď som sa odsťahovala, môj byt bol pre mňa iba môj. Nikoho som si domov nepozývala. Dokonca moji rodičia boli u mňa asi iba 2x, väčšinou ja chodím k nim. Nevolala som ku mne ani kamošky, ani sestry, ani žiadneho priateľa. Áno, z času na čas u mňa bol, ale nebolo mi to extrémne príjemné. Samozrejme, niečo iné je, keď s niekým bývate. Žila som s mužom a to bolo o inom. S kamoškami sa stretávame vonku, nechodíme si po návštevách. Momentálne mám priateľa. On býva s mamou. Chce prísť ku mne, mne to nie je príjemné. Nevolám ho k sebe. On je nahnevaný, lebo som vraj divná. Spýtala som sa ho, či môžem prísť ja k nemu. Povedal, že sa nedá. Hovorím nie k tvojej mame, ale k tebe. Ostal ticho.
Má to prosím ešte niekto podobne ako ja?
Ako riešite tieto veci?
U mňa to ani nie je praktické. Nemám manželskú posteľ, nemám ani doma TV signál.
@parvinka0001 veď on nemá žiadne u seba, má doma u mami. To som podrýpla, či môžem ísť k nemu, nie ku jeho mame.
@anonym_autor prepáč ale máš 18 rokov že si podrypla ? A ste spolu x rokov . Sex ti nevadí na jednolozku ale spat u teba nemôže
@anonym_autor S rym feajerom to je ozaj divne sle ze naozaj divne.Inak ok.
@anonym_12fc9d nie deti nechcem.
@anonym_autor No len kto s tebou vydrzi potom zit?Jedine taky ako ty,toto je moze byt porucha.Chaoem ze to nemas rada,potom ale zi sama,naco ti je priatel?Casom to aj jemu bude asi vadit ak je normalny,jedine zeby mal nejaku diagnozu ako ak ty
@januska12323 kedze sa nechce osamostatnit a neplanuje sa ostahovat od mami, tak som stopla navstevy u mna. Moj byt nie je bordel, kde sa chodi sulozit. Bud s tebou muz pocita a tym padom riesite spolu spolocnu buducnost, alebo nepocita, ale nebudeme u mna sexovat. Ak ma zaujem o sex, nech prejavi iniciativu a vyriesi priestor.
@anonym_autor s tymto suhlasim, ale si divna, ze ani priatel nie je vynimka
@anonym_autor No len kto s tebou vydrzi potom zit?Jedine taky ako ty,toto je moze byt porucha.Chaoem ze to nemas rada,potom ale zi sama,naco ti je priatel?Casom to aj jemu bude asi vadit ak je normalny,jedine zeby mal nejaku diagnozu ako ak ty
@anonym_0a58bc nemám problém s tým, ak má priateľ vlastné bývanie, že sme raz u neho, raz u mňa. Ale toto, kde on je stále doma a maximálne si príde ku mne zatrtkať mi nevyhovuje a preto som ku mne návštevy zatrhla.
No ak by to bolo naopak? Že ty bývaš u rodičov a on ma byt s stropné tvoje návštevy lebo ty nemáš svoj byt? Chcela by si a bola s takým chlapom? Isto nie. Dost že je s tebou vlastne niekto.. divná si celkom dost. Kúp si mačku alebo psa..
No ak by to bolo naopak? Že ty bývaš u rodičov a on ma byt s stropné tvoje návštevy lebo ty nemáš svoj byt? Chcela by si a bola s takým chlapom? Isto nie. Dost že je s tebou vlastne niekto.. divná si celkom dost. Kúp si mačku alebo psa..
@anickaaa6aaa ja bývam preč z domu od svojich 19, on sa vo svojich 39r nedostal ešte z detskej izby. Čiže keď chce mať sex so mnou, musí sa začať správať dospelo. Inak si to môže riešiť kdekoľvek len chce, dvere má otvorené, ja ho nedržím. Ak sa jedného dňa odhodlá odísť z domu, je u mňa vítaný.
@anickaaa6aaa ja bývam preč z domu od svojich 19, on sa vo svojich 39r nedostal ešte z detskej izby. Čiže keď chce mať sex so mnou, musí sa začať správať dospelo. Inak si to môže riešiť kdekoľvek len chce, dvere má otvorené, ja ho nedržím. Ak sa jedného dňa odhodlá odísť z domu, je u mňa vítaný.
@anonym_autor tak ale ty tu pleties hrusky s jablkami. Jedna vec je nemat rada navstevy, druha vec je najst si frajera co sa neplanuje osamostatnit a vycitat mu to a vydierat ho. To je ako keby som si nasla fajciara a stazovala, ze mi vadi cigaretovy smrad 😂 a este sa k nemu vratis a skusas vydierat.
Problem je, ze nikto ta nechce, tak teda si nechas aspon tohto ale zaroven chce aby bol iny.
@anonym_autor
‘’Ak sa jedného dňa odhodlá odísť z domu, je u mňa vítaný‘’
To vážne? A keď to bude o 10 rokov alebo keď mama sa pominie
Ty premrhas tie najkrajsie roky, čakaním na nieco, čo možno nikdy nepride
Si v najlepších rokoch, od tej 40 tky to už bude ťažšie a ťažšie
Rozprávali ste sa spolu? Čo vlastne chce on? Podľa mňa nechce s tebou zit lebo za tých x-rokov čo spolu chodíte by ti to už aspoň navrhol
@anonym_autor tak ale ty tu pleties hrusky s jablkami. Jedna vec je nemat rada navstevy, druha vec je najst si frajera co sa neplanuje osamostatnit a vycitat mu to a vydierat ho. To je ako keby som si nasla fajciara a stazovala, ze mi vadi cigaretovy smrad 😂 a este sa k nemu vratis a skusas vydierat.
Problem je, ze nikto ta nechce, tak teda si nechas aspon tohto ale zaroven chce aby bol iny.
@sissy27
Bingo.Presne si to vystihla.Vadia jej návštevy/rodiny, známych/ ale s frajerom by chcela zit, lenže on nechce
A to, že momentálne nechce aby k nej chodil, je len trestanie, pasívna agresia keďže sa nechce osamostatniť.
@anonym_autor
‘’Ak sa jedného dňa odhodlá odísť z domu, je u mňa vítaný‘’
To vážne? A keď to bude o 10 rokov alebo keď mama sa pominie
Ty premrhas tie najkrajsie roky, čakaním na nieco, čo možno nikdy nepride
Si v najlepších rokoch, od tej 40 tky to už bude ťažšie a ťažšie
Rozprávali ste sa spolu? Čo vlastne chce on? Podľa mňa nechce s tebou zit lebo za tých x-rokov čo spolu chodíte by ti to už aspoň navrhol
@anonym_0380fe ja to riešim, nemienim v tomto zotrvávať. On sa od mami nepohne, je jedináčik, vyrastal iba s mamou a neodíde. Na začiatku hovoril, že jasne kúpime si spolu byt, to bolo pred dvoma rokmi, mal krásne reči. A potom začal zrazu už cúvať, že hypo so brať on nebude, že to sa neoplatí ... no dobre, tak som to pred rokom uťala, potom som neskôr odišla zo vzťahu. Teraz som sa vrátila pred 2m, ale je to ešte horšie ako to bolo. Nie, určite neplánujem v tomto ostať. A áno, ak sa rozhodne začať svoj život niekde mimo detskej izby, bude u mňa vítaný. Ale to sa nestane. A áno, stále platí, že si nevolám k sebe ľudí, nie je mi to príjemné. A bývala som 6r s mužom, boli sme zasnúbení, viem aké je to zdieľať s niekým spoločný život a spoločný byt.
@sissy27
Bingo.Presne si to vystihla.Vadia jej návštevy/rodiny, známych/ ale s frajerom by chcela zit, lenže on nechce
A to, že momentálne nechce aby k nej chodil, je len trestanie, pasívna agresia keďže sa nechce osamostatniť.
@anonym_0380fe to vôbec nie je pasívna agresia. Ja som mu veľmi otvorene povedala, že návštevy u mňa doma skončili. Že ku mne domov bude chodiť iba môj partner, s ktorým budem plánovať spoločnú budúcnosť. A veľmi otvorene som mu to pred rokom odkomunikovala. A on to zobral, spracoval a ku mne domov nechodí.
@anonym_0380fe to vôbec nie je pasívna agresia. Ja som mu veľmi otvorene povedala, že návštevy u mňa doma skončili. Že ku mne domov bude chodiť iba môj partner, s ktorým budem plánovať spoločnú budúcnosť. A veľmi otvorene som mu to pred rokom odkomunikovala. A on to zobral, spracoval a ku mne domov nechodí.
@anonym_autor
Keď ste si to pred rokom vyjasnili, a ukončili vztah potom nechapem načo s nim ideš na predĺžený víkend spojený so sexom.Vsak to nemá žiadny význam.Aj tak s tým nič nedosiahneš a on sa nezmení.Cize bud ti toto musi stačiť, čo ti ponuka alebo treba ist dalej.Zablokovat a zit si svoj zivot.Lebo v tomto nevztahu sa budete točiť este roky a stratíte tie najkrajsie roky, zobudíte sa možno v 50-tke
Mama je este fit? Koľko ma rokov?
No dnes su ľudí a haklivi, aj kedysi boli... V 86.tom sa k nam dovalila sesternica z brigady na Duchonke a bez ostychu sa nasich opytala, ci sa moze vykupat a oprat... Bola tam 3.hid. K nim sa muselo "ohlasit" kolkovanu ziadist pomaly, aby mohli kupit 0,5 kg parkov. U nas husy s loksami.
@sissy27 presneee!! Uplne ho vydiera, dava mu ultimata, to je najhorsi typ zenskych, ktore ziaden chlap nechce. A ona je tak zufala, ze bude cakat dalsich 5rokov, ci sa nahodou nerozhybe
@anonym_autor
Keď ste si to pred rokom vyjasnili, a ukončili vztah potom nechapem načo s nim ideš na predĺžený víkend spojený so sexom.Vsak to nemá žiadny význam.Aj tak s tým nič nedosiahneš a on sa nezmení.Cize bud ti toto musi stačiť, čo ti ponuka alebo treba ist dalej.Zablokovat a zit si svoj zivot.Lebo v tomto nevztahu sa budete točiť este roky a stratíte tie najkrajsie roky, zobudíte sa možno v 50-tke
Mama je este fit? Koľko ma rokov?
@anonym_0380fe mama je až veľmi fit podľa mňa. Ešte pracuje, má 62 rokov. A také snahy, príď ku mne, mama nie je doma na mňa neplatia. Nemám 15r.
@anonym_autor ty si neskutocna tragedka a zufalka. Velmi jasne si mu to odkomunikovala uz pred rokom a aj tak si po roku s nim napriek tomu,ze sa nic nezmenilo 🤣🤣👌👌. A teraz mu zas das nejake ultimatum a po roku sa snim pojdes zas vytrtkat na chatu a budes zakladat tu istu diskusiu 🤣
@anonym_autor ty si neskutocna tragedka a zufalka. Velmi jasne si mu to odkomunikovala uz pred rokom a aj tak si po roku s nim napriek tomu,ze sa nic nezmenilo 🤣🤣👌👌. A teraz mu zas das nejake ultimatum a po roku sa snim pojdes zas vytrtkat na chatu a budes zakladat tu istu diskusiu 🤣
@anonym_8ae545 ja už mu ultimátum nedávam. U mňa ma dvere domov zavreté. Zamyslela som sa nad tým, že ja vlastne vo všeobecnosti si nikoho nevolám domov a tam bola myslená tá diskusia. Nemám problém sa stretnúť s ľuďmi na káve, na zmrzline, na obede, večeri, v bare, kdekoľvek. Ale ani s kamoškami k sebe domov nechodíme. Ako som písala, so sestrami sa stretávame u rodičov. Tam smerovala táto diskusia. To, že tento nezdarený pseudo vzťah na pozadí ešte nie je uzavretý je vecou pár dní alebo týždňov. Tým by som sa vôbec nezaoberala.
@anonym_8ae545 ja už mu ultimátum nedávam. U mňa ma dvere domov zavreté. Zamyslela som sa nad tým, že ja vlastne vo všeobecnosti si nikoho nevolám domov a tam bola myslená tá diskusia. Nemám problém sa stretnúť s ľuďmi na káve, na zmrzline, na obede, večeri, v bare, kdekoľvek. Ale ani s kamoškami k sebe domov nechodíme. Ako som písala, so sestrami sa stretávame u rodičov. Tam smerovala táto diskusia. To, že tento nezdarený pseudo vzťah na pozadí ešte nie je uzavretý je vecou pár dní alebo týždňov. Tým by som sa vôbec nezaoberala.
@anonym_autor no ved a na to si dostala odpoved, ktoru si chcela pocut - ANO, SI DIVNA
@anonym_autor no ved a na to si dostala odpoved, ktoru si chcela pocut - ANO, SI DIVNA
@anonym_8ae545 to je absolútne v poriadku, ty ma vôbec nerieš. Jediný tragéd v tejto komunikácii si ty. že ti vôbec stojím za to, že tu píšeš.
@januska12323 kedze sa nechce osamostatnit a neplanuje sa ostahovat od mami, tak som stopla navstevy u mna. Moj byt nie je bordel, kde sa chodi sulozit. Bud s tebou muz pocita a tym padom riesite spolu spolocnu buducnost, alebo nepocita, ale nebudeme u mna sexovat. Ak ma zaujem o sex, nech prejavi iniciativu a vyriesi priestor.
@anonym_autor teraz, keď si to takto vysvetlila, tak Ti úplne rozumiem. Ak sa však doteraz nerozhýbal z detskej izby, už sa nerozhýbe. na tvojom mieste idem z kratšej cesty. rozíď sa s ním a už si ho do života nikdy nevpusť. raz stretneš chlapa, ktorý bude na tom aspoň tak ako ty, bude samostatne žiť a bude šanca na spoločné budovanie niečoho. toto je o ničom, ak ide o roky a on sa nerozhýbal.
K nam nikto nechodi. Ani rodina ani nikto. Ani my k nikomu nechodime iba k rodicom raz za čas, zo slusnosti. Kamarátky mojich deti u nás nikdy neboli. Našťastie máme pokoj.
K nam nikto nechodi. Ani rodina ani nikto. Ani my k nikomu nechodime iba k rodicom raz za čas, zo slusnosti. Kamarátky mojich deti u nás nikdy neboli. Našťastie máme pokoj.
@klara546 a tk radsej navstevy znesiem ako kocura v dome,ci byte.Ozaj a nie je vam tak smutno ked sa tak izolujete nielen od kamaratiek ale aj od rodiny?to je uz ako diagnoza pomaly.Ta navsteva ti narobi menej neporiadku ako jeden kocur v byte.
@anonym_autor este raz, preco si sa k nemu vratila?? A preco od neho chces nasilu nieco, co on nechce dat do vztahu, preco si nenajdes niekoho vyhovujuceho? Ved 40r chlapov s vlastnym byvanim nie je zas taky nedostatok podla mna.
@anonym_autor este raz, preco si sa k nemu vratila?? A preco od neho chces nasilu nieco, co on nechce dat do vztahu, preco si nenajdes niekoho vyhovujuceho? Ved 40r chlapov s vlastnym byvanim nie je zas taky nedostatok podla mna.
@sissy27 prepáč, toto nie je predmetom tejto témy a nebudem tu písať osobné veci z môjho života. Dikičko za pochopenie. Dobrú noc.
@anonym_8ae545 to je absolútne v poriadku, ty ma vôbec nerieš. Jediný tragéd v tejto komunikácii si ty. že ti vôbec stojím za to, že tu píšeš.
@anonym_autor tristvrtina ludi sa ti tu bud vysmieva alebo ta oznacuje za divnu a ty mas este tu drzost mne hovorit,ze som traged 🤣. Mas nulovu sebareflexiu. Ja na rozdiel od teba som neni zufalka, ktora sa vracia k dakemu blbcovi a uz vobec nejsom sociopatka,ktora si domov nezavola ani rodicov

@anonym_0380fe mám 34r a žila som s chlapom 6r. A ani my dvaja sme doma nemali žiadne párty, oslavy, ani kolaudácie. Boli raz pozrieť jeho rodičia, raz moji. Raz boli u nás kamoši. To bolo všetko. Nikto k nám domov nechodil, ani my ku nikomu, stretávali sme sa vonku, na chate, v bare, v klube, kdekoľvek.
@anonym_autor
A čo si čakala keď sa k nemu vrátiš, že odrazu bude chcieť s tebou zit? No asi mu je mama prednejšia.A nieje rodinne založený.Uz to roky vieš, píšeš že roky ste boli spolu a nikdy spolu nebývali? Už to je veľmi cudne.Ani on neplánuje rodinu, deti?Ani ty?