icon

Keď sa žena zamiluje po uši

Včera o 20:05

Nikdy som nesla na zoznamku s ocakavaniami. Skor zo zvedavosti. A uz vobec nie s predstavou, ze tam stretnem niekoho, kto mi obrati svet naruby. Napisal mi prvy. Mal v spravach pokoj, aky sa dnes nenosi. Dve deti, ktore s nim zili, bral ako samozrejmost, nie ako bremeno. Od zaciatku som mu hovorila, ze nema sancu. Ze nehladam, ze nechcem, ze viem, ako sa veci koncia. Lenze on zostaval. Pisali sme si, stretavali sa, smiali sa. A ja som si klamala, ze mam veci pod kontrolou. Nemala som. Po par dnoch som vedela, ze je neskoro. Na prvom rande som u neho prespala. Nebolo to dokonale ani vypocitane, bolo to prirodzene. Rano som sa zobudila v cudzom byte, ale s pocitom, ze tam nie som uplne cudzia. Jeho dcery si ma oblubili, alebo som si to aspon nahovarala. V ich smiechu bolo nieco, co ma hrialo viac, nez by som chcela priznat.

A potom sa to zlomilo. V jeho zivote sa znovu objavila baba. Jedna z tych nedavnych znamosti, ktore vraj nic neznamenaju pre neho iba baba na sex. Vyspal sa s nou opat a mne to povedal pokojne, akoby hovoril o pocasi. vraj mu stacia nahodne stretnutia , je z ich dediny a lasku nepotrebuje. So mnou chce ostat len kamarat. Dopisovat si. Obcas si niekam sadnut alebo ist na vylet. Nic viac... Lenze ja som uz bola inde sakra. Kazdy den mi dava najavo, ze viac nechce... A ja kazdy den predstieram, ze mi to staci to akoze kamaratstvo.. najhoršie ze nechce sa mi hladat ineho. Nie preto, ze by som nemohla. Ale preto, ze k nemu a k jeho dceram uz nieco citim. Nieco, co sa neda len tak vypnut. A tak zostavam Zamilovana... Medzi riadkami sprav, medzi tichymi stretnutiami a medzi tym, co nikdy nebude, a tym, coho sa neviem pustit...

Strana
z2
minenkaa
Včera o 21:03
@roja01

@enmery som vedela, ze budu aj tieto nazory. Nedivim sa, kedze mnoho ludi nepozna bezpodmienecnu lasku, vela ich zazilo velke sklamania a podrazy atp.
Ja netvrdim, ze mu musi robit sluzku. Sama vie kam v priatelstve zajst a kam uz nie. Ja vychadzam z toho, ze su to dvaja dobri ludia.

@roja01 bezpodmienečná Laska, ale nemôže zranovať a človek na ňu musí vyrásť

roja01
Včera o 21:05
@reanda

@roja01 to, o com pises, nie je bezpodmienecna laska ani nahodou

@reanda no v jeho pripade urcite nie, mozno nevie nadviazat vztah z ďovodu, pre ktory je teraz sam.

anonym_f52d60
Včera o 21:09

To je tak, ak baba dlho nemá sex a potom sa jej pošťastí a je v tom po uši. No co už, rozhodnúť sa musíš sama.
.

reanda
Včera o 21:12
@roja01

@reanda no v jeho pripade urcite nie, mozno nevie nadviazat vztah z ďovodu, pre ktory je teraz sam.

@roja01 laska miluje.. nezachranuje.. ona ho moze ako cloveka milovat aj nadalej.. ale nie zostavat s nim vo vztahu.. zostavat vo vztahu s muzom, ku ktoremu citim zamilovanie a on ku mne nie a v pohode spi s inymi zenami, je nelaska a neucta k sebe samej, nie ze bezpodmienecna laska.. a tie 'mozno', to su tie naivne romaticke predstavy.. to nie je laska.. to je cukrova vata.. v tomto pripade s posobivou nahorklou prichutou

kikush182329
Včera o 21:16
@reanda

@kikush182329 to je taka s.ackova predstava lasky z lacnych romanov, no

@reanda mas pravdu. Ocividne tu vznikla ta porucha. Naivna predstava, ze on len potrebuje lasku a potom sa zmeni.

minenkaa
Včera o 21:16
@reanda

@roja01 laska miluje.. nezachranuje.. ona ho moze ako cloveka milovat aj nadalej.. ale nie zostavat s nim vo vztahu.. zostavat vo vztahu s muzom, ku ktoremu citim zamilovanie a on ku mne nie a v pohode spi s inymi zenami, je nelaska a neucta k sebe samej, nie ze bezpodmienecna laska.. a tie 'mozno', to su tie naivne romaticke predstavy.. to nie je laska.. to je cukrova vata.. v tomto pripade s posobivou nahorklou prichutou

@reanda ciste sracky

miadi
Včera o 21:19

Ved si ho nechcela a on bol neodbitny isiel po tebe ako lovec. Mozno prave preto , že si mu vravela ,ze nema sancu. No a ked ta dostal tak ti povedal , ze si vlastne bezcenna tretka ktoru chce len na obcasne prasenie ziadne city zavazok nic . A ty si mu sadla na lep a vyspala si sa snim hnet na prvom rande ked si ho vobec nepoznala. Nechutny chuj ta namotal a teraz si ta chudera co ho chce a on ju nie . Hnusna hra z jeho strany . Mohol ti hnet povedat ze ta chce len na obcasny sex .. ale to by si u teba asi nevrzol . Ty ho nemilujes Len sa ti zapacila ta vizia , ake by to mohlo byt mat vztah a deti zistila si ze to ma svoje čaro. No chudatka jeho dcery ked sa zeny v jeho posteli tolko striedaju si tie tety budu mylit ze ktora je ktora . Kasli nanho zablokuj kontakt nestretavaj sa snim maj nejaku hrdost nic skutocne nic pekne ti tato znamost nedava Len ti to škodi . Skodis sama sebe . Muzov bilion a ty sa budes trapit pre takehoto trudika . ?

kikush182329
Včera o 21:22
@minenkaa

@reanda ciste sracky

@reanda
@minenkaa
To nie su sracky. Ona ma pravdu. Je ocividne, ze on si ju nevazi. Aj ked mu povedala, ze nechce vztah, nemusel hned prekotit druhu. Ale dobre, berme, ze nikto nic teda nesluboval a necakal a kazdy mohol inde. Preco by ona mala cakat, ze on zrazu bude chciet len ju? Ze bude chciet vztah? Len preto, ze ona sa neskoro spamatala? Toto ani zdaleka nie je bezpodmienecna laska a to ani z jednej strany. Bezpodmienecna laska sa neriadi egom a nerobi, nehovori to co v skutocnosti nechce.

minenkaa
Včera o 21:26
@kikush182329

@reanda
@minenkaa
To nie su sracky. Ona ma pravdu. Je ocividne, ze on si ju nevazi. Aj ked mu povedala, ze nechce vztah, nemusel hned prekotit druhu. Ale dobre, berme, ze nikto nic teda nesluboval a necakal a kazdy mohol inde. Preco by ona mala cakat, ze on zrazu bude chciet len ju? Ze bude chciet vztah? Len preto, ze ona sa neskoro spamatala? Toto ani zdaleka nie je bezpodmienecna laska a to ani z jednej strany. Bezpodmienecna laska sa neriadi egom a nerobi, nehovori to co v skutocnosti nechce.

@kikush182329 sracky sú to o bezpodmienečnej láske

kikush182329
Včera o 21:28
@roja01

@enmery som vedela, ze budu aj tieto nazory. Nedivim sa, kedze mnoho ludi nepozna bezpodmienecnu lasku, vela ich zazilo velke sklamania a podrazy atp.
Ja netvrdim, ze mu musi robit sluzku. Sama vie kam v priatelstve zajst a kam uz nie. Ja vychadzam z toho, ze su to dvaja dobri ludia.

@roja01 je naivna predstava ked si myslis, ze tento chlap potrebuje bezpodmienecnu lasku prave od zeny, ktoru ocividne len vyuzil. A z kade mas, ze ona je dobrý? Ved ju len klasicky zmotal ako to robi vacsina muzov tohto typu. Bezpodmiemecnu lasku si zasluzi kazdy? Dajme tomu, ze ano. Ale nie kazdemu ju mame davat. Nezasadis predsa do neurodnej pody.

kikush182329
Včera o 21:30
@minenkaa

@kikush182329 sracky sú to o bezpodmienečnej láske

@minenkaa k bezpodmienecnej laske len napisala:
Laska miluje...nezachranuje
To ostatne je uz ku konkretnej teme.

deti95060810
Včera o 21:32
@huxy

@anonym_autor len ťa hlúpo využíva. Je to v tvojich rukách, či mu to dovolíš

@huxy tak už napíš koľko že máš tých rokov.

moonlight1210
Včera o 21:40

Vies kolko zien sa uz u nich doma takto premlelo?

Vzdy pridu vysmiate, strasne sa snazia byt k detom mile, nadvazovat kontakt. Veria, ze je to zaciatok cohosi, ved sa o nu tak snazi. Nedal sa odradit. …
Pritom su len zastavkou na znamenie.

Jeho dcery si uz na to zvykli. Naucili sa tejto socialnej interakcii. Zvykli si na tety, co sa o cosi u nich snazia, na com im ani nezalezi. Ale tak, su k tebe mile. Ved aj tak rano budes prec. Po tom, co budu pocuvat celu noc, ako postel bucha do steny.

Si dalsia z radu. Rano zmiznes a onedlho pride dalsia teta, co sa bude usmievat a velmi sa snazit tvarit milo k dievcatam. Aby zas pobudla jednu noc a rano sla prec.

Kym ty to opatrujes v srdci ako specialne momenty s uzasnym chlapom, na ktoreho nevies zabudnut, pre nich doma si uz minulost. Nespominaju si velmi, ako vyzeras.

Tak sa nad tym zamysli takto. Kto a co vlastne pre tu rodinu si. A pre toho muza.
Nez tej tazkej romantike obetujes desat rokov hlavy v oblakoch.

minenkaa
Včera o 21:43
@deti95060810

@deti95060810 vsak to ma na profile

roja01
Včera o 21:51
@kikush182329

@roja01 je naivna predstava ked si myslis, ze tento chlap potrebuje bezpodmienecnu lasku prave od zeny, ktoru ocividne len vyuzil. A z kade mas, ze ona je dobrý? Ved ju len klasicky zmotal ako to robi vacsina muzov tohto typu. Bezpodmiemecnu lasku si zasluzi kazdy? Dajme tomu, ze ano. Ale nie kazdemu ju mame davat. Nezasadis predsa do neurodnej pody.

@kikush182329 ale ja som nenapisala, ze on potrebuje bezpodminecnu lasku, ani jej nie je hoden. Len som pripomenula, ze ten kto zazil bezpodmienecnu lasku vie vselico obetovat. A ani netvrdim, ze laska autorky je bezpomienecna. Mozno o mesiac aj vyprcha.

vorkola
Včera o 22:12

@anonym_autor Ked tako strieda zeny,,skazdou chvilku, ved on moze dostat pohlavnu chorobu,,a uz ked ta nechce,,kasli nanho,,zbytocne nad nim mysliet ,,znicil by ta..V podstate ta en vyuzival,,a ty hlupa lubis obycajneho kur..vara

anonym_e5db30
Dnes o 05:51

Klin sa klinom vybija. Minimalne si zistila, ze na zatracovanej zoznamke sa da najst zaujimavy partner. Na buduce to bude mat stastnejsi koniec. Si viac zalubena ako on, to sa stava. Ak na teba urobil rychlo taky dojem, do toho vstupila nejaka predosla, to znamena, ze je atraktivny a zoznamovanie mu ide lahko. Ked si chodila na rande v 20tke, tak si s tym prvym tiez asi nezostala hned dalsich 10-20 rokov.

huxy
Dnes o 07:26
@deti95060810

@deti95060810 ??? Keď ťa to tak zaujíma, nájdeš to v profile

missviolet
Dnes o 08:28

Maj trocha hrdosti a ucty samej k sebe. Nikdy v zivote by som nedovolila, aby sa takto ku mne spraval ci ma vnimal... mate absolutne odlisne predstavy, tu nie je cesta

Strana
z2