Keď si iba píše a nechce sa stretnúť...
Ahojte baby, asi casta tema, ale ako riesite situacie ked vam nejaky muz pise, ale nenavrhuje stretnutie ?
Ja som celkovo dost netrpezliva osoba, ale mna pisanie vobec nebavi. Nedavno sa mi ozval cez FB 1 muz a denne si s nim pisem aj 2 hodiny uz vyse tyzdna. Sme v tom istom meste kusok od seba. Viackrat som naznacila, ze ma az tak nebavi online komunikacia, ze skor som za stretko nazivo alebo aspon telefonat. On mi na to, ze jejo tiez, ze dufa ze sa coskoro stretneme, ale zaroven nenavrhol ziaden termin. Zacal mi sice volavat kazdy den, ale nie vzdy mi to vecer vychadza a nevidim az tak zmysel v dlhych telefonatoch ked sme blizko seba. Nevyzera byt hanblivy, je to sportovec a podla hlasu znie fakt ze dost sebavedomo. Ked som mu povedala ze skoda ze sme sa cez vikend nestretli, povedal, ze uz ho volala von ina kamoska. Mam chut dat mu take ultimatum, uz nechcem fungovat online nech sa ozve az ked bude mat cas na realne stretko. Ci je to moc tvrde, ultimatne ? Na zoznamke som si pisala s jednym muzom aj tyzdne a po stretku som ho uz nechcela vidiet preto ma tento styl uz nebavi.
No ja som mu napisala ze uz sa mi moc nechce cetovat, nech sa ozve ked bude niekedy chciet stretko nazivo...tak potom navrhol rovno zajtra...ale tak si pridem ako keby som ho dotlacila...nemam z toho taky dobry pocit
@lesna_luka na to sa vyser, dôležité je aký budeš mat pocit zajtra po stretnutí. Možno ti absolútne nesadne. A aspoň čím skôr zistíš, že s ním netreba strácať čas ani online.
No ja som mu napisala ze uz sa mi moc nechce cetovat, nech sa ozve ked bude niekedy chciet stretko nazivo...tak potom navrhol rovno zajtra...ale tak si pridem ako keby som ho dotlacila...nemam z toho taky dobry pocit
@lesna_luka No tak ta chcel mozno trochu vyse spoznat 🙂 Ja mu rozumiem. Ak je single a je jakz takz pricetny fesak, urcite ma rozpracovanych viac objektov. Do osobneho stretnutia by som sa vobec nehrnul. Isiel by som na istotu - ked viem, ze ten clovek ma pre mna nejaku hodnotu.
Napis ako dopadlo stretnutie
@lesna_luka nerieš somariny... niektorým chlapom treba veci hovoriť polopate... dobre si urobila
@lesna_luka ma priateľku
mozno ma len ebak na tvari a caka, kym sa zahoji.
Utekaj od neho, ma zenu. By som mohla pisat roman co som zazila
@lesna_luka tak som zvedavá na prvý dojem
No on mi vravel ze si myslel ze ja na to chcem ist pomaly preto ma nezavolal von, .hoci asi 3x som mu napisala ze ma chatovanie nebavi :D tak ja netusim ako komunikovat muzom...odteraz budem davat ultimata bud stretko alebo mi nepis 😅 asi drsne ale dnesna doba kde je vsetko online to asi vyzaduje
Tí chlapi toho nakecajú , nasĺubujú, ale skutky o nich vždy prezradia najviac. Mne by svietila červená kontrolka ako maják, ale ja som z tých,čo (už) na pekné reči nenaletia.
No on mi vravel ze si myslel ze ja na to chcem ist pomaly preto ma nezavolal von, .hoci asi 3x som mu napisala ze ma chatovanie nebavi :D tak ja netusim ako komunikovat muzom...odteraz budem davat ultimata bud stretko alebo mi nepis 😅 asi drsne ale dnesna doba kde je vsetko online to asi vyzaduje
@lesna_luka no a teda stretnete sa dnes?
No stretli sme sa..akoze bol to taky normalny pokec ako cez telefon, len ja som bolactrochu unavena z prace nie vo svojej kozi a rano ma este teochu zacalo boliet hrdlo, chcela som to presunut ake on ze dajme aspon na chvilku. Trochu menej uvolnene ako v telefonate to bolo aj ja som bola unavenejsia po praci.. ..no a neozval sa po stretku..citim sa blbo, ze som to asi uponahlala, ze predtym chcel volat kazdy den..mozno keby sa dlhsie budoval ten online kontakt netusim...citim sa trapne...nevadi mi, ze z toho nic nie je..ale to prudke odmlcanie je bolestive
Teda napokon sa ozval ale take neviem trochu asi skor zo slusnosti...no nevadi tak vnimam ze ostat v role kamosky by mi asi aj celkom sedelo a stacilo ..
Teda napokon sa ozval ale take neviem trochu asi skor zo slusnosti...no nevadi tak vnimam ze ostat v role kamosky by mi asi aj celkom sedelo a stacilo ..
@lesna_luka ale no, veď to sa stáva, minule sa tebe ten chlap nepacil, teraz je to asi opačne a čo? Svet sa nezrútil, dobre že ste sa hneď videli...
@lesna_luka ale no, veď to sa stáva, minule sa tebe ten chlap nepacil, teraz je to asi opačne a čo? Svet sa nezrútil, dobre že ste sa hneď videli...
@modrykonik33 sak hej...len moje zenske ego 🙈
@modrykonik33 sak hej...len moje zenske ego 🙈
@lesna_luka chémia je chémia podla mňa je dobre,že sta sa stretli co najskôr,nie sa týždne namotavat a potom bum osobne si naladíte.
@lesna_luka "volala ho von iná kamoška"? Takže tybsintiež len kamoška. Buď je nezrelý, neskúsený, alebo hľadá ozaj len kamošky a nechce sa viazať
@lesna_luka a ty si mu už navrhla dáky termín s programom keďže sa s ním chceš stretnúť naživo?
Či sa chceš hrať na to ze muž musí zavolať ženu von?
Vobec sa tym netrap, spomen si, ze vo vztahu chce chodit na tury sam s kamoskami 🙈
@lesna_luka a ty si sa co, s koňom zrazila? Ty chceš mať takého frajera co bude chodiť na túry s kamoškami, a ty na nho budeš doma zatiaľ vyčkávať.? To hádam nie. Kašli naňho
@lesna_luka A co napisal, ked sa ozval? Ako vies, ze to bolo len zo slusnosti? Mozno nie...
Dieťa ktore nedospelo