Keď ti napíše ex
Ahojte kočky. Čo by ste si mysleli keby vám bývalý partner,s ktorým ste boli 5rokov myslím to bolo,možno aj viac,napíše,že:
----- je len jedna to je uz tak ci som stastny alebo nie tak to je dobru noc
Písali sme si zopár riadkov a nakoniec napísal toto🤷♀️ On je ženatý,má dcéru. Len nerozumiem jednej veci,to naozaj ho ešte neprešlo,my už spolu nie sme roky...Ozaj sa nedá zabudnúť na niektorých ľudí a vždy majú v sebe také,že och prečo som s ňou neostal,prečo som s ním neostala? Ja som už zabudla,spomenúť si spomeniem,veď sme prežili spolu nejaký kus života,aj keď sme mali veľmi bolestivý rozchod.Aj preto sme sa rozišli,lebo mal bokovky a jeho mama mu nahuckala hlúposti o mne a bla bla...Potom sme sa stretávali dlho,aj to ľutujem,bol už ženatý,ale potom to jednoducho uťalo a dala som tomu STOP. A takto to bolo najlepšie, aj keď popravde,ľutujem,že som to vtedy tak riešila, že vlastne aj ja som bola jeho bokovka,áno tak to bolo,priznávam sa.
My v kontakte nie sme,fakt asi po roku sa ozval,že ma slabosť pre mňa atď...že ako sa mám a že mu chýbam
Určite by som sa nevrátila k nemu,mám plnohodnotný vzťah a veľmi dobrého priateľa, ktorý ma má rád a proste to je úplne iný človek.
Čo by ste si mysleli,alebo ako by ste to brali,stalo sa vám to už? Ja som už prekusla že sme sa rozišli a že si vzal inú. Lebo uz ked sme boli spolu ozaj dlho,tak som mu hovorila,aby sme sa vzali,mali rodinu atd ale on zdupkal...Možno to neprekusol on hmmm
Len preto, že sa ti komentáre nepáčia tak to neznamená, že sme to nepochopili. A keď sa ti toto zdá normálne, ako psychicky zdravé správanie tak nech sa páči. keby tak vedel tvoj priateľ co my vieme
@ssilvikr Aj ja som si dlho zvykala na názory niektorých dotyčných ale to si asi nezvykneme nikdy chceš si len popísať alebo sa spýtať a buď s teba urobia štetku alebo úplne pretočia tému 🤷Ale viem ako si to myslela chlapi sú ako malé deti pochopia všetko až neskôr chce ťa len využiť to je jasné ale nieje prvý ani posledný je to skôr na zasmiatie.Len ignorovať alebo popriať veľa 🍀
inak, baby, táto istá používateľka už nemá účet na MK a zároveň v inej téme tvrdí, že jej syn, keď bol malý, spával cez deň dlho.... kuk
tak potom čo je to za ženskú? klamárka? či? 🙂
@panelacikova a písala v tejto téme, že nemá deti či čo? Práve si očividne stojím na kábli 😁
@bluka2 nie... nepísala.... len také asociácie mi behajú hlavou... zdá sa mi to celé vymyslené. v danej téme píše: môj syn keď bol malý.... tak ja neviem, nie je divné, že vôbec ani tu nespomenula dieťa...? a ak ho reálne má, tak je nejaká pobehlica. ani by mi nenapadlo trtkať so ženatým chlapom, otcom dieťaťa, keď aj ja mám dieťa, neviem, asi som divná ja alebo čo 😀 spomína súčasného partnera, ktorý je na ňu milý a má ju rád. ale vlastné dieťa nespomenie 🙂 a napokon sa na vlastnú žiadosť odprace z MK. niektorí, keď už vymýšľajú, aspoň by si mali spísať nejakú časovú os, aby im to sedelo 😀
@panelacikova aha, no ale podľa mňa dieťa s touto témou nesúvisí, však nebolo pri tom 😂 ale páči sa mi tvoj mravne korektný svet 🙂
@panelacikova Ja som si ten jej koment vsimla tiez.. ale to nesnamena ze to je vymyslene. To dieta moze byt 3ho nespomenuteho chlapa .. tiez ex ale asi iny nie tento.. Proste single mama.. mala 5r vztah stymto co si na nu popri zene obcas spomenie a momentalne mà ineho partnera.
Ps: počas 4h obedneho spánku dieťaťa sa dá toho veľa stihnúť 😁
@ssilvikr bozeeee neni tvoj byvaly aj moj?🤣🤣🤣🤣mi nap na fcb pred mesiacom asi po 9tich rokoch a otrasnom rozchode z jeho strany....mi kava vyprskla z ust ked som to videla🤣🤦♀️🤦♀️🤦♀️akoze som 8 rokov vydata mam s manzelom 3 deti a jedine na co som sa zmohla bolo ze som ho len blokla bez odp🤣🤣🤦♀️🤦♀️🤦♀️🤦♀️takze ano su takyto zufalci....a anooo ptrsne viem preco mi utcite pisal🤣
@panelacikova tak bud je pobehlica alebo klamarka u teba nema co stratit 😆
@miadi 😀 ja sa hlboko ospravedlňujem 😀
Mne sa tiez takto jedneho casu byvaly ozval a teda na jednej strane som aj bola rada, lebo som mala pocit, ze zostali medzi nami nejake nevypovedane veci, tak sme si ich dopovedali a ostalo lahsie aj mne, aj jemu a teda nas kontakt sa tym padom skoncil definitivne.
@panelacikova 😂
Tak od neho, keďže prevažne roky podvádzal, by som to nebrala nijako, ale jedine ako získať opäť ďalšiu bokovku. Veď musí mať takéto reči, na ktoré ženy letia, ináč by mu do postelí nepadali.
"je len jedna to je uz tak ci som stastny alebo nie tak to je dobru noc" .. pochopil to vôbec niekto? 🧐
@maribell teraz po asi desiatom čítaní mi z toho vyšlo: "je jedno, či som šťastný alebo nie, tak to je. dobrú noc" ale to chce veľkú dávku fantázie :D
alebo či je šťastný alebo nie, aj tak je len jedna
@ssilvikr mne ta sprava vobec nekorespinduje s tym, zeby sa o teba snazil. Ja tu spravu chapem, ze je len jedna -- akoze jeho zena. Bez ohladu ci je, alebo neni stastny. Ze uz ako inu nechce a menit ju nebude. Tak to je. Jedna- jeho zena. A k tomuto ty davas popis akoby sa o teba snazil... co je zas uplne mimo tej spravy. Neni to tak, ze ty sa snazis onho a on ta vlastne odpalkoval? 🤷♀️😁 ,, ze kozes byt max milenka ale nic viac lebo uz zenu ma a menit to nemieni?
Mal bokovky popri tebe, mal bokovky popri manželke... Takže to by som si o tom myslela. Proste to skúša na teba zase, má to v povahe. Nechcem byť zlá, určite si úžasná, ale konkrétne v tomto prípade si nemyslím, že ty si tá jediná, ako žiadna iná. Dokonca si myslím, že túto frázu používa na viaceré. Každá z nás predsa chce byť tá jediná, najlepšia, úžasná, jedinečná... Reči, že "mám síce manželku, milenku... ale len ty si tá jediná", to je taká blbosť, že až. Never mu ani slovo!
Len pokoj, všetko je úplne v poriadku.
S takýmito chlapmi sa ťahať. Ale normalneho chalana, to ne.

@mandala77 podľa mňa on okrem toho, že má toho tulaveho hada este aj zlý básnik😂