icon

Kedy je ten správny čas na manželstvo?

18. aug 2025

V akom veku ste vstúpili do manželstva? Kedy ste vedeli že on je ten s ktorým to aj chcete (rodinu, manželstvo…) ?

anonym_d767a2
18. aug 2025

25

mullerova46
18. aug 2025

@anonym_autor 23 a boli sme spolu 8 rokov

lenkakravcova
18. aug 2025

@anonym_autor
21
A 18

galganka
18. aug 2025

21 a 19

anonym_10f703
18. aug 2025

@anonym_autor 21 rokov a 34 rokov

mullerova46
18. aug 2025
@mullerova46

@anonym_autor 23 a boli sme spolu 8 rokov

@mullerova46 myslím tým že sme boli spolu pred svadbou 8 😁 teraz je už 5 rokov od svadby

anonym_3fb5a7
18. aug 2025

18nast nechcela som ale bol mojim listkom z domu,32 to bola moja chyba a blbost( dokopy sme boli 7rokov spolu)a az 41rocna som nasla to co som si priala cely zivot,moj manzel je za odmenu.

anonym_16b02a
18. aug 2025

@anonym_autor správny čas na manželstvo je za mňa vtedy keď poznáš dobre samu seba, svoje hranice, požiadavky od partnera a čo môžeš ponúknuť. Keď si aj po 3 rokoch povieš že toto je muž s ktorým mi je dobre, cítim sa bezpečne, vyhovuje mi vo veciach ktoré sú pre mňa dôležité, nemám potrebu meniť jeho základné povahové črty a náš vzťah je preňho prioritou. Vtedy by som vstúpila do manželstva a mala deti. Ja som sa raz unáhlila a bolo to boľavé a drahé.

kacena4
18. aug 2025
@anonym_16b02a

@anonym_autor správny čas na manželstvo je za mňa vtedy keď poznáš dobre samu seba, svoje hranice, požiadavky od partnera a čo môžeš ponúknuť. Keď si aj po 3 rokoch povieš že toto je muž s ktorým mi je dobre, cítim sa bezpečne, vyhovuje mi vo veciach ktoré sú pre mňa dôležité, nemám potrebu meniť jeho základné povahové črty a náš vzťah je preňho prioritou. Vtedy by som vstúpila do manželstva a mala deti. Ja som sa raz unáhlila a bolo to boľavé a drahé.

tak ako pise @anonym_16b02a toto nie je o cisle ale o pocitoch a hlavne o svojich narokoch a a schopnosti prisposobit sa zivotu vo dvojici a neskor v 3-4rici, torelovat partnerove nedostatky... my sme sa spoznali v 23, v 24 sme sa brali, v 25 sme mali prve dieta a dnes sme spolu 25 rokov a planujeme v tom pokracovat ❤

doriiis
18. aug 2025

Vedela som to pomerne skoro.Asi tak dva roky po zoznameni som vedela,že s týmto človekom ostanem.Ale na svadbu som zatiaľ nedozrela.🤷🏻‍♀️

viera012345
18. aug 2025

@anonym_autor Nooo, vekom to asi nebude,lebo poznám pána, ktorý sa ženil prvý krát po 50ke a sa vyjadril, že má pocit,ze sa akosi unáhlil/svoju vyvolenú poznal cca 3 roky/. Správny čas je,ked človek cíti, že stretol toho správneho človeka...

anonym_6d9de0
18. aug 2025

@anonym_autor mala som 32, budeme spolu tri roky, poznáme sa 6. Ako som to vedela? Bavili sme sa o svadbe po mesiaci randenia. Vedela som si predstaviť ako vedľa toho človeka sedím v 70tke v našom byte. Pri ex som mala problémy s dôverou, moje záujmy a osobnosť išli úplne do ústrania, absolútne som strácala samu seba. Pri manželovi mi každý hovoril, že kvitnem. Na svadbu som sa tešila a som rada, že ho môžem nazývať manželom.

beronsche
18. aug 2025

32 a od prvej chvíle nám bolo obom jasné, že to bude ďalší krok. Poznali sme sa síce dlhšie, ale po pol roku randenia sme začali chystať svadbu..