Kedy sa stretávanie berie ako randenie?
@wolf_ tak na čo si mám hľadať kamaráta keď mám kamaráta v partnerovi? 😀
Ked ti zacne byt jasne, ze je to rande. Mne to bolo hned, ako sme sa stretli
V podstate mal pravdu, klamala si, bola si na rande, len si zistila, ze Ti ten clovek nevyhovuje, tak sa nestal Tvojim partnerom a nechodili ste nakoniec spolu.
Kamaratske stretnutie je vtedy, ak nemas zaujem o cloveka ako nadejneho partnera, teda s kamaratom z dlhej chvile idete na kavu, lebo chcete niekoho napr.poohovarat, pre niekoho nieco v tajnosti pripravit, napr.oslavu, len tak z nudy. To rande nie je.
Ziaden chlap s tebou nepojde von len kvoli kamaratsvu.. ja som sa v minulosti tiez bavila s hocikym lebo som to brala ako kamaratka.. az neskor mi bolo vysvetlene ze chlapi sa so mnou nebavia kvoli kamaratsvu.. na kamaratstvo maju inych chlapov.. kamaratstvo medzi zenou a muzom moze vzniknut len ak sa poznate uz od detstva alebo ak sa pravidelne stretavate ako kolegovia, spoluziaci a pod. a prirodzene sa skamaratite.. ale len tak s tebou ziadny muz nepojde von aby si z teba isiel urobit kamaratku a potom mozno uvidi :D
Ak si žena nie je istá alebo ani netuší, že je to rande, tak v 99 % prípadov to je tak, že chlap to berie ako rande (resp. má o danú ženu záujem) a žena ako kamarátske stretnutie. Ak je takýchto rande veľa a pokračuje to dlhšie, tak to je prípad, kedy chudák chlap skončil vo "friend zone".
@mk1111111111 nie ze nevyhovoval. Nevyhovovalo mi, že si začal ku mne dovolovat keďže ja som to brala ako priateľské stretnutie.
@129oveciek no už som na to prišla aj ja, ale budem vedieť do budúcna aspoň 😀
@e1h povedala by som ze ja som to brala ako priateľské stretnutie kedy to začalo naberať iný rozmer čo som nechcela tak som to stopla, on to bral inak.. no nemôžem zato ze druhá strana to brala inak, dôležité je ako som to brala ja, nie? 😀
Ved aj keď sa napríklad muz stretne so ženou s úmyslom sexu a ona ho chce len spoznať, tak je to automaticky sex stretnutie lebo to tak bral muz? No nie, žena to brala ako priateľské stretnutie na spoznanie a už je jeho vec aké mal očakávanie od stretnutia a jeho úmysel... ci nie?
Podla mňa nejde o rande ale len o zoznamenie sa s niekým. Tiež by som to nepovazovala za rande. 😄 Ten co sa na teba nastval musi pochopit, že každý to asi vníma inak.
@annamarin tak on ma berie ako klamarku 😀😀
A treba sa ti s takým baviť? S takým čo vidí len svoj pohľad. 😄 Podľa mňa je to normálne, že ľudia vidia veci z rôznych uhlov. Netreba hneď za hlúposť niekoho hocijako označovať. Podľa mňa to je prehnané (aj keby to rande naozaj bolo) ťa za toto nazývať klamárkou.
Druhá strana to takmer vždy myslí inak. Je totiž naivne si myslieť, že nejaký chlap trávi so ženou veľa času iba preto, že sa chcel kamarátiť a nemá záujem o viac, alebo nemá k nej nejaké city. Áno, existujú výnimky, ale to sú tie, ktoré potvrdzujú pravidlo. Ak reálne pochopíš, že chlap, ktorí tebou trávi veľa času to na 99 % nerobí len preto, že sa nudí, ale preto, že chce niečo viac (sex, vzťah, prípadne manželstvo až rodinu), tak od toho momentu ty si tá, ktorá ho prakticky ťahá za nos. Nemusíš to priamo zneužívať, ale jednoducho sú muži, ktorí sú vytrvalí a sú schopní sa snažiť mesiace až roky a ak si toto uvedomuješ a si naozaj dobrá kamarátka, mala by si takýto "kamarátsky vzťah" čo najskôr ukončiť.