icon

Klamal mi partner o svojich večerných výletoch?

28. dec 2024

Partner bol vonku s kamaratom ktory bol prenho. Ja som bola v praci a ked som isla z prace mi pisal smsky ze ci uz som doma ze on je uz v dedine vzdialenej 5km od nas. Autom mu kamarat nezastal ani pred domom ani o par domov dalej. Ja si myslim ze nebol len s kamaratom pretoze nemal dovod mu nezastavit pred domom.

Strana
z2
moonlight1210
29. dec 2024

A chova sa nejak inak za poslednu dobu? Mas mat preco podozrenie?

Alebo mate doma pre nieco uz dlhsie dusno a ty sa bojis, ze daka ina, co je mila, usmievava, bezstarostna, sa mu zapaci viac?
Tak uz si pises vystrasene nahnevane scenare, ako ta podvadza?

Alebo si bezne ziarliva a za kazdou vecou, co si nevies vysvetlit, hladas nezrovnalost, ktora bude dokazom, ze kryje pred tebou neveru?

Alebo uz bol neverny a podobne to zacinalo? A je to tu asi zas?

misanthropicdann
29. dec 2024

Bežné ma známy vyloží inde. Jednoducho mu poviem ze nemusí zachádzať na ulicu ze to si už prejdem pešo.
Kedze bývam od ruky od šľapem si aj 500m.
Hneď by som za tým nevidel dáku konšpiraciu.

jockey
30. dec 2024

Kamarát ho nepriviezol domov... volal ti, či si doma... a tá skriňa pri okne... tak toto je jednoznačne na rozchod...
😂😂😂

casavina
30. dec 2024

A čo my s tým akože máme robiť? Veď sa ho opýtaj narovinu a hotovo 🤷

luccija
30. dec 2024

Ty si ho pustila von s kamarátom, keď si bola v práci?😉
Ale srandy bokom v 90%, keď má niekto vezie vysádza ma na hlavnej a ja sa prejdem na našu ulicu.A písal ti len tak...ak by ho viezla frajerka tak či tak nebude riskovať, písať, ale prejde sa peši.
A myslenie chlapov je niekedy divné vobec by som za tým nič nehladala prečo ti písal atď ..možno chcel vedieť či si bude sám robiť jesť🤪

evaachesa
30. dec 2024

A čo ti k tomu povedal frajer? 🤷

okm221
30. dec 2024

No nás prípad v dávnej minulosti, mánzel mi volal opitý ze už sedí v taxíku a ide domov, no domov neprišiel lebo sedel vzadu v strede a okolo neho ksmarzi ktorí mu zabránili vystúpiť a zviezli ho do najbližšieho baru v meste kde pokračovali chtiac nechtiac...

Strana
z2