icon

Kolegyňa je posadnutá ženatým mužom

20. feb 2025

Čaute, nie som typ človeka čo by zakladal takéto diskusie, ale potrebujem počuť názor iných ľudí.
Mám kolegyňu, a áno zakladala tu diskusie (aspoň podľa môjho úsudku, akurát tam pozmenila dosť informácií, ale neverím, že je toľko žien na hlavu).
Platonicky, až chorobne sa zahľadela do jedného muža z nášho tímu. On je ženatý, s jeho ženou majú krásny vzťah, bábo na ceste a sú to naozaj fajn ľudia. Kolegyňa, volajme ju Naty, si zmyslela že chce len ju a len ju a nedá mu pokoj. Vedenie to nerieši, TO ju nezastavilo, ona si ide ďalej svoje. My sa s ňou už nemáme chuť baviť, nerozumieme ako sa žena môže znížiť na takúto úroveň a doliezať za mužom,ktorý nemá záujem.
Čo máme robiť? Ako jej otvoriť oči?
Podobnosti rozoberieme keď tak v diskusii, musím uspať dcéru.

milanemila
Autor odpoveď zmazal
autor
21. feb 2025

@earlgrey TO bolo za poškodenie auta.

autor
21. feb 2025

@ruxandra Aj my si myslíme ze by mal.

januska12323
21. feb 2025

Ešte jej sestra a mama sem budú písať? Teda som si istá, že to píše stále tá istá osoba len neviem či si vymýšľa alebo tomu naozaj verí.

deedol
21. feb 2025

ak nechce riesit vas priamy nadriadeny, tak to mozete vyeskalovat o uroven vyssie. neexistuje, ze by mi clovek, ktory sa ma liecit, rozvracal tim.

mk1111111111
21. feb 2025

Este potom sa prihlas, ako ten obtazovany, nech to mame komplet. Mne udivuje, ze sa niekto na to este chyti.🙈🤣

ruxandra
21. feb 2025

Tak prečo to neposuniete vyššie? Nad nadriadeným nikto nie je?

Plus na tu druhu otazku si mi neodpovedala.. hm?!

autor
21. feb 2025

@ruxandra Myslela ste túto otázku? Prepáčte že až teraz odpovedám, ja som len tak z rýchliku podpisovala. Nie len on jej to vraví, tam nestačí ani ignorácia, ona si stále nájde neico nové a extrémnejšie.
@jozinzbazin22 To by sme museli odísť z miestnosti. Nie je to také jednoduché.

autor
21. feb 2025

@deedol Dobrý deň, tak asi to je možné, žiaľbohu.

autor
21. feb 2025

@januska12323 Dobrý deň, naozaj neviem koľko diskusií tu napísala ona, ale ja za seba píšem túto.

autor
21. feb 2025

@oblecenie99 Dobrý deň, nepracujem v Košiciach a sme si rovnocenní.

autor
21. feb 2025

@30majka71 Ja teda nechcem tvrdiť že to všade bola iba ona. Na to nemám právo. Ale ona má 30 rokov.

jozinzbazin22
21. feb 2025

A preco nie,ved chodte hromadne na wc,vzdy sa da nieco vymysliet ked sa chce.

aandrea9
21. feb 2025

Ty si hovorkyňa toho muža ci čo? Páliť by to malo dotyčného tak nech to hasí on.

jaskolka
21. feb 2025

A čo s tým máte vy ako kolegyne? Povedzte jej predsa,keď začne s tými rečami,že nemáte už chuť ani čas ju počúvať a robte si svoje. Ignorujte a hotovo, nemusíte je nič "otvárať"

autor
21. feb 2025

@jozinzbazin22 Koľkokrát do dňa?

autor
21. feb 2025

@jaskolka Povedali sme. Nie jedenkrát.

autor
21. feb 2025

@aandrea9 On ju ignoruje, lebo to vzdal. Nechodí na žiadne spoločné akcie, neodpisuje jej vo firemnom chate, neodpovedá jej....my jej neodpovedáme, vyhýbame sa konverzácii s ňou, ale už nemám energiu. Domov chodím podráždená z celého dňa a už mám naozaj aj ja aj ostatní členovia tímu toho dosť.
Nie je niečo čo by ju donútilo prestať? Mysleli sme si,že keď sa ožení tak prestane. Ale kdeže.

aandrea9
21. feb 2025

https://blog.sme.sk/cimmermann/spolocnost/sexua... tu nech si prečíta obtazovaný, možností ma viac

autor
21. feb 2025

@aandrea9 Ďakujem 🙂

jozinzbazin22
21. feb 2025

Vzdy ked to bude potrebne,sa dohodnite vsetcia a hromadne odidte,snad to po par dnoch pochopi,alebo min.bude urazena a nebude sa ona bavit s vami.

natiblaskova
21. feb 2025

Normálne nech ju pred všetkými pošle do riti. Možno urobí slečna scénu ale dá pokoj

heidi4
21. feb 2025

Boze uz zase ty????? 🙄🙄🙄 Chod sa uz konecne liecit.

autor
21. feb 2025

@natiblaskova Poslal. Doslovne tak ako píšete.

autor
21. feb 2025

@jozinzbazin22 Toto možno stojí za vyskúšanie.

jozinzbazin22
21. feb 2025

Vsetcia sa takto dohodnite,a ked ona zacne,vasa znacka bude,ze jeden z Vas povie na hlas,idemee a vsetcia sa spolu zdvihnete a odidete,ci uz na wc alebo kavu,to uz ako sa dohodnete.Ona bude maximalne nemyle prekvapena.A potom pochopi,ked sa to bude opakovat.

autor
21. feb 2025

@jozinzbazin22 Vyskúšame.

ruxandra
21. feb 2025

Potom daj vedieť ako to dopadlo

really8
22. feb 2025

@ruxandra musis pockat kym si to vymysli a potom napise

autor
22. feb 2025

@really8 Dám vedieť, keď to urobíme. Ja si nemusím nič vymýšľať 🙏.