Koľkokrát chodia vaši muži s kamarátmi na pivo?
Tak raz za mesiac ide s chalanmi von, sú to stretka bez alka. A raz ročne s ďalšou partiou vianočné posedenie, tam tiež išiel autom.. takže ak sa pýtaš ako často chodí za alkoholom tak reálne zabaviť sa chodíme spolu a sám/s kamošmi piť nechodí..😊
Raz dvakrát do roka, stretáva sa ale častejšie, ale buď sú to vlaky, alebo MTB, alebo hory.
na pivo - nula, s kamošmi von bez pitia hocijakého alkoholu - často, teda, vždy keď nemáme spoločný program
0, pivo si dáme spolu 😁 Ja som ho kedysi aj "vykopávala" von s kamošmi (ja som si vždy rada užila aj samotu 😁), ale už som to nechala tak a jemu to k životu nechýba...
Môj chodí na kávu, niekedy viac krát za týždeň, inokedy nejde celý mesiac. Záleží na tom, či sa mu chce 🤷♀️
Chodí na futbal (tréning, zápas) a do fitka, ale všade autom, takže bez alkoholu.
Nenazvala by som to "na pivo" ale s kamošom chodí raz do týždňa vždy v rovnaký deň. A ja v ten deň idem s kamoškou 🙂
V priemere raz za pol roka ide, niekedy častejšie, niekedy menej. A samozrejme, ze ide vtedy aj na pivo.
Aj ja aj manzel mame radi dobre pivo, radi skúšame rôzne druhy.
Za posledné 4roky nebol ani raz. Pivo si dá doma pri telke. V lete ideme spolu s deťmi na pivo a kofolu občas. On už je radšej doma ako niekde ísť von.
Moj nechodi stylom,ze sa vyberie do krcmy za kamosmi,byvame na dedine. Vlastne za 3,5r co sme tu,bol sam s nimi na pivo asi 3x. Inak si da pivo po futbalovom zapase,aj to nie po kazdom. Cize cca raz max 2x do mesiaca. Chodime s nim na futbal,hra za dedinu kde vyrastal
Raz za 100 rokov, sme spolu ako manzelia uz cez 10 rokov a je to coraz menej. Kamosov ma len 3 takych lepsich, 2 z nich maju rodiny a povinnosti. A potom su take prilezitosti, ze nejaka oslava narodenia dietata niekoho z rodiny, tak idu k oteckovi a popiju cosi, alebo boli rozlucky so slobodou, aj to len bratia a bratranci vacsinou. Nie kamarati.
Bol raz s kolegami za tento rok, nechce sa mu ale zväčša.. je introvert a tak mu to nechýba..
0, nikdy. Máme spoločných kamarátov, tak raz za tri mesiace spolu niekam skocime

Keď ho "dokopem", tak raz za pol roka. Nechce sa mu 🤭