Koľkokrát chodia vaši muži s kamarátmi na pivo?
To je tusim sumrak nasej civilizacie 😁. Pivo (najma remeselne z malych pivovarov, nefiltrovane, nepasterizovane), jedna z mala bio potravin, ktora nam este zostala, v rozumnej miere priazniva (nielen) na traviace ustrojenstvo. Nehovoriac o spolocenskej hodnote, v CR priam kulture utulnych (a konecne uz nefajciarskych) hospůdek... Vystacime si uz len s mobilmi, tabletmi ci notebookmi (bohuzial poznam aj podla seba, hoci sa tomu este snazim branit). Ani sa nepamatam, kedy som s kamaratmi, kolegami ci kamaratkou bol na dobre pifko. Jasne, teraz v zime na chut nejde, to skor za dobrym jedlom, ale "to sa nepocita". A samozrejme aj jeho ceny v centrach velkych miest urobili svoje.
och, po 2 rokoch🙈 Co som mu uz hucala nech ide. S byvalym kolegom, velmi dobrym kamaratom. I to len kava bola. Nepije a nikde nechodi je len s nami.
@beton nechodí, žijeme na dedine, kde nie je krčma. V lete si dá 🍺 na dvore či v záhrade so susedom. No máme aj teraz doma pivo plechovkove a občas si večer jedno dá. Ak nedopije, zalejem s ním kvety 🫣
Môj chodí na pivo s kamošmi asi tak raz za mesiac. Nechodí domov ožratý a dôjde v normálnom čase. Rodina je uňho na prvom mieste a podľa toho sa aj správa, preto s tým chodením na pivo nemám žiadny problém. Ja si tiež s kamoškami občas zájdem posedieť na pohár vínka. Normálka. Jeho kamoši a moje kamošky sú s nami v podstate väčšinu života a vzťahy sa udržiavajú aj stretávaním😉
Nikdy 🤷♀️ vlastne si vypijeme tak 3x za rok a vždy spolu 🙈
Jezkove oci, odkial su potom vsetci ti chlapi, co chodia stvrtok/piatok vecer na pivo do pubov, ktore su take plne, ze si niet kam sadnut, ked prideme s muzom po siedmej. Mozno import alebo co.
Nechodí, raz za čas zabehne k susedovi
@katica06 autorka sa nepytala, ci "vas muz chodi do smradlavych zafajcenych krciem ?". Tuto vsuvku tam uz davas ty.
Ale mas pravdu, aj mne sa tento rok 1x stalo, v BB kraji, ze v istej dedine bola krcma zafajcena.
Ma to tak troska vratilo v case, ze ozaj, pred nejakymi 20 rokmi bola skor toto norma.
Ale bolo leto, pivo sme vypili vonku na terase.
Na pivo obcas chodim, v lete castejsie (v ramci vyletov, tur, po bicykli, splavy atd), ...
ale v smradlavej zafajcenej krcme som nesedel ...doslova nepamatam kolko je tomu rokov.
@beton par krat do roka, 1x za 2-3 mesiace?

@beton 3-4 krát do roka, inak na 🍻 chodíme spolu