icon

Koľkokrát chodia vaši muži s kamarátmi na pivo?

beton
20. dec 2024
Strana
z2
misiak7777
21. dec 2024

@beton 3-4 krát do roka, inak na 🍻 chodíme spolu

madeincssr
21. dec 2024

To je tusim sumrak nasej civilizacie 😁. Pivo (najma remeselne z malych pivovarov, nefiltrovane, nepasterizovane), jedna z mala bio potravin, ktora nam este zostala, v rozumnej miere priazniva (nielen) na traviace ustrojenstvo. Nehovoriac o spolocenskej hodnote, v CR priam kulture utulnych (a konecne uz nefajciarskych) hospůdek... Vystacime si uz len s mobilmi, tabletmi ci notebookmi (bohuzial poznam aj podla seba, hoci sa tomu este snazim branit). Ani sa nepamatam, kedy som s kamaratmi, kolegami ci kamaratkou bol na dobre pifko. Jasne, teraz v zime na chut nejde, to skor za dobrym jedlom, ale "to sa nepocita". A samozrejme aj jeho ceny v centrach velkych miest urobili svoje.

modraslamka
21. dec 2024

och, po 2 rokoch🙈 Co som mu uz hucala nech ide. S byvalym kolegom, velmi dobrym kamaratom. I to len kava bola. Nepije a nikde nechodi je len s nami.

rorino
21. dec 2024

@beton Myslím,že taká,ktorej muž chodí von často a pravidelne a ona sa preto hnevá,ti sem nenapíše.Skor napíše taká,čo si bude robiť srandu s nás ostatných,ktorých muži nepijú,že aké sú tu odrazu všetky slusnacky😉.

margotka17
21. dec 2024

@beton nechodí, žijeme na dedine, kde nie je krčma. V lete si dá 🍺 na dvore či v záhrade so susedom. No máme aj teraz doma pivo plechovkove a občas si večer jedno dá. Ak nedopije, zalejem s ním kvety 🫣

murko14
21. dec 2024

Môj chodí na pivo s kamošmi asi tak raz za mesiac. Nechodí domov ožratý a dôjde v normálnom čase. Rodina je uňho na prvom mieste a podľa toho sa aj správa, preto s tým chodením na pivo nemám žiadny problém. Ja si tiež s kamoškami občas zájdem posedieť na pohár vínka. Normálka. Jeho kamoši a moje kamošky sú s nami v podstate väčšinu života a vzťahy sa udržiavajú aj stretávaním😉

ada510
21. dec 2024

Nikdy 🤷‍♀️ vlastne si vypijeme tak 3x za rok a vždy spolu 🙈

1ryba
Odpoveď bola odstránená
tululu
21. dec 2024

Jezkove oci, odkial su potom vsetci ti chlapi, co chodia stvrtok/piatok vecer na pivo do pubov, ktore su take plne, ze si niet kam sadnut, ked prideme s muzom po siedmej. Mozno import alebo co.

romino
21. dec 2024

@katica06 smradlave zadymene krcmy ? Je rok 2024 🙂

zuzubb007
21. dec 2024

@romino a čo, že je rok 2024? stále sa v podnikoch fajčí a smrad

tetapetra
21. dec 2024

Nechodí, raz za čas zabehne k susedovi

katica06
21. dec 2024

@romino A? Chodíš snáď s autorkynim chlapom? Čo už také neexistujú? Pred mesiacom sme boli na túre, tuším v obci Tuhár končil turistický chodník, chceli sme si dať s babami kafé alebo niečo. Tam nás smrad už vo dverách otočil.

romino
21. dec 2024

@zuzubb007 tak ja uz take v nasom meste nepoznam. Netvrdim ze nie su ...ale to uz povazujem za raritu, nieco, comu sa da jednoducho vyhnut. Nie ako pred 20 rokmi, ked chcel ist clovek slusne "na pivo".

romino
21. dec 2024

@katica06 autorka sa nepytala, ci "vas muz chodi do smradlavych zafajcenych krciem ?". Tuto vsuvku tam uz davas ty.
Ale mas pravdu, aj mne sa tento rok 1x stalo, v BB kraji, ze v istej dedine bola krcma zafajcena.
Ma to tak troska vratilo v case, ze ozaj, pred nejakymi 20 rokmi bola skor toto norma.

Ale bolo leto, pivo sme vypili vonku na terase.
Na pivo obcas chodim, v lete castejsie (v ramci vyletov, tur, po bicykli, splavy atd), ...
ale v smradlavej zafajcenej krcme som nesedel ...doslova nepamatam kolko je tomu rokov.

fairyy
21. dec 2024

@beton raz dvakrat rocne ... spolu za kamosmi ideme alebo pridu za nami asi tak raz za dva tri tyzdne

princezna_bosorka
21. dec 2024

@beton par krat do roka, 1x za 2-3 mesiace?

kaciato
21. dec 2024

@beton cca dva x do roka raz na vianocny vecierok z prace a tak raz v lete vybehne s bratom na jedneho čapaka u nas na dedine na terasu inak sam nechodi chodime spolu vsade ja chodím a kamoskami na kavu castejsie

Strana
z2