icon

Koľkým z vás vyšla prvá láska?

20. mar 2022

Ahojte. Koľkým z vás vyšla prvá láska. Mne to nevyšlo a poviem ze dva roky som z toho bola nešťastná. Pozerám sa okolo seba a hovorím si preco to ľuďom okolo mňa na vyšlo a mne nie. Najhoršie na tom všetkom je že ja už ani o frajera zaujem nemám. Zaprisahala som sa ze už viackrát to zažiť nechcem.

reni666
Autor odpoveď zmazal
davida
20. mar 2022

@reni666 aj ja poznam jednu,co su spolu od 15tich, dve deti a teraz pred 40tkou si ona nasla milenca a chce opustit rodinu lebo on je ten pravy😁ja teda nefandim prvym laskam ktore skoncia svadbou, clovek by si mal nieco uzit kym zakotvi,aby po rokoch nemal zvedave napady ake je to inde😁

deniska14
20. mar 2022

Aj mne vyšla prvá veľká láska...pre oboch to bolo 1x .....sme spolu už 15r...z toho 8r manželia a máme 2 deti....s manželom som od mojich 17r. Ešte mám jednu kamošku ale viac takých nepoznám....

biankaaaa
20. mar 2022

Moja prvá láska je môj manžel 😊 sme spolu od 17tich a nedávno sa nám narodil synček

lucy125
20. mar 2022

Mne vyšla😉,sme spolu od mojich 15tich,on mal vtedy 17násť.V máji budeme mat 15.výrocie svadby,máme 1 syna a v decembri to bude 23rokov od nášho 1.dňa chodenia 👍

nikuska625
20. mar 2022

Mne prvá láska vyšla a zároveň aj moja posledná 😊 podľa mňa nie je dôležitá prvá láska ale posledná láska. Niektoré ženy musia najprv pobozkať niekoľko žabiakov, kým narazia na svojho princa.

weronika171717
20. mar 2022

Mne vyšla prvá láska. Sme spolu od 15tich, už dlhé roky, mame jedno dieťa a som veľmi šťastná, že ho mám. Je úžasný manžel aj tatino.

abbey1
20. mar 2022

Tento rok to bude 30 rokov s mojou prvou ozajstnou láskou od 18 rokov. Predtým zopár "zaľúbení".

annamalaga
20. mar 2022

Ako vidím, tak viacerým vyšla prvá laska.☺️

michalka4193
20. mar 2022

@dudos úplne s tebou súhlasím so všetkým tiež to tak vnímam ze naše telá sú poznačené našimi spoločnými zážitkami. Proste si to do bodky vychytala

karolinakr
Autor odpoveď zmazal
lenicka298
20. mar 2022

Mne vyšla 🥰 sme spolu od mojich 14. Aj keď tomu nikto neveril, že nám to vydrží, keďže som bola mladá, sme spolu už 16 rokov, máme 3 ročnú dcérku. Nebolo to vždy ľahké, preskákali sme si už kadečo, ale vždy nás to posilnilo a spojilo ešte viac. 😊 Uvidíme, čo nám život prinesie ďalej. 😉

annamalaga
20. mar 2022

@lenicka298 tak to gratulujem.

babulkomale
20. mar 2022

mne chvalabohu nie 😃 vybrala som si ovela lepsie neskor

marianarem
20. mar 2022

Mojim rodicom vysla, su spolu uz nejakych 50 rokov. Mne prva nevysla, ale tato s manzelom je praveze najlepsia zo vsetkych. Mam pri nom taky pocit spriaznenej duse a predcilo to uplne vsetko, co som poznala. Takze nevesala by som flintu do zita.

deti95060810
20. mar 2022

moja prvá láska? no fuj... neskutočne doterný chlap, ktorý sa neustále pýtal kedy sa už zoberieme... bola som rada keď som sa ho zbavila ....

autor
20. mar 2022

@annamalaga aj ja mam taky pocit.

autor
20. mar 2022

@marianarem ďakujem za podporu. Veľmi závidím ľuďom ktorým to vydržalo. A cítim pocity závisti. Mám kamarátky ktoré sú vydáte a manžela ešte pred svadbou podviedli. A aj tak sú šťastný. Ja by som nikdy partnera nezradila a aj tak to nevydržalo

marianarem
20. mar 2022

Ako som uz povedala, vobec nevies, ci ta necaka este nieco ovela lepsie. Mozno budes zavidiet sama sebe 🙂 Ja byvale vztahy a rozchody beriem ako skusenosti, ako nieco, co ma bud nejako obohatilo, alebo niekam posunulo. Necitim ziadnu krivdu z toho, ze skoncili.
Teraz som si spomenula na jednu spolubyvajucu z intraku. Ta mala tiez uz dlhorocny vztah od 16, prva laska. Jej dobry kamarat sa rozisiel s frajerkou a bol z toho dost nestastny. Ona bola velmi fajn, naozaj mila, dobrosrdecna, ale bolo vidiet, ze nechape, co je to rozchod a nevedela ho podporit. Hovorila nam, ze nechape, preco ho to uz proste neprejde. Clovek je castokrat aj napomocnejsi pre inych, ak ma uz nieco prezite.

karolinakr
20. mar 2022
trinneo
20. mar 2022

Ja mam tiez moju prvu lásku za manzela, ale takú skutocnu, (platonickych, kedy som bola zamilovana az po usi,ale bolo to len z mojej strany bolo kopu, alebo takych detskych,tiež kopu).Ja som a mojim mužom od 21tich...sme spolu 14 rokov a 8 rokov manzelia a sme šťastní, ale na vztahu treba pracovat...my sme v niecom iny, a na nieco mame rovnake názory,ale prave to, v com sme iny nas spaja a pomaha menit jeden druheho...ale nie každému to vyjde...o tom je život, ja som hladala chalana, s ktorym chcem byt cely zivot a preto som nesla s každým, kto sa na mna pozrel,ale na zaciatku som nemala istotu, ci budeme spolu aj o 10 rokov,ked pominie zamilovanost. niekedy to treba skusit a clovek uvidi kam ho život zavedie...

kv1et0k
20. mar 2022

@h2 nám prvá vyšla 😊. Sme spolu od 15tich rokov a buduci rok sa ideme brať ❤🥰.

lucia7933
20. mar 2022

aj mne vysla prva laska a zaroven jedina laska...teda my sme pre seba obaja prvy a jediny inych sme nemali, ani on ani ja..😇

lucia7933
20. mar 2022

zalubili sme sa do seba ako 18-19r...sice nam osud neprial byt hned od vtedy spolu (ale zamilovanost tam bola stale)..ale do 3r. sme sa dali dokopy a odvtedy sme spolu...uz je to 6r co sme spolu

ndrag
20. mar 2022

Ja som strasne rada a vdacna tomu hore, ze mi nevysla. Neviem si predstavit prezit zivot v nevedomosti ake to je mat ineho partnera okrem toho prveho. Prip prist takto napr o cennu skusenost menom zlomene srdce. Uh oh, nechcela by som, fakt. Nech je jeden partner na cely zivot akokolvek romantizovana a pekna predstava v nasej spolocnosti, nic pre mna 🤐

lenicka298
20. mar 2022

@annamalaga ďakujem 😊

nurielka
20. mar 2022

Nám ano, spolu už 16 rokov(od 18r). Prezili sme už všeličo, spoločný život je o kompromisoch, tolerancii, odpustani a hlavne láske, ktorú si treba pestovať ako kvetinku. Želám veľa šťastia v hľadaní. Netreba závidieť. Aj tí prvolaskový si budujú vzťah, ktorý však musí mať pevné základy.

lucia7933
20. mar 2022

@nurielka presne, suhlasim, pekne napisane❤

vilma7
20. mar 2022

Moja prvá láska bola o ničom, takže som aj rada, že nevyšla.

jakoma
20. mar 2022

Ja som so svojou prvou od 17tich (12 rokov), myslim, ze mi teda prva laska vysla.. prezili sme si kadeco.. asi nebudem zniet ako z romantickeho filmu, ale ak by mi prva laska nebola nevysla, dnes by som proste bola stastna s niekym inym.. :D