Komplikovaný vzťah na diaľku: čo robiť?
Zacala som randit pred mesiacom s jednym chlapom, pozname sa uz od zimy z fitka. Je zo zahranicia, vystudoval tu, tento rok skoncil. Vela krat ma kontaktoval ale ja som nereagovala lebo som mala niekoho ineho, ale raz som sa s nim po rozchode velmi dobre zakecala a teda dala som tomu sancu. Zacali sme randit, vsetko bolo fajn, pytala som sa ho ci tu planuje zostat, povedal ze ano ale mozno sa v buducnosti prestahuje do bratislavy (sme v kosiciach) ale nie je si isty a teraz sa chce este 2-3 mesiace ucit jazyk a potom pojde pracovat. Randili sme dalej a cim dalej tym viac hovoril ze kosice su velmi male, nudne a bratislava je ovela lepsia, ze tam poslal zivotopis a ak ho vezmu, koncom jula odide. Nevzali ho kvoli tomu ze nevie po slovensky a teda myslela som ze tu zostane. Zrazu povedal, ze zaciatkom augusta odovzdava byt, ide na dva mesiace do svojej krajiny a potom sa vrati, ale uz do bratislavy. Toto je tiez take, ked som sa ho pytala ci planuje ist domov, povedal ze nevie, mozno pojde na 2-3 tyzdne. Ale teda pred mesiacom mi tvrdil ze tu zostava, potom ze ak ho vezmu tak ide, teraz vypratava byt aj ked ho nevzali a hovori ze kosice su vlastne hrozne mesto, a urcite odchadza. Dalsia vec je ze je vkuse unaveny. Pytam sa ho preco, vraj nevie spat lebo ma strasne stresy, o buducnost. Do svojej krajiny ist nechce, tu ho zatial nevzali kvoli jazyku anon si mysli ze aj kvoli veku (ma 30). Hovoril mi ze sa dnes nestretneme lebo ma program. Dnes mi o 5 rano napisal ze zase nevedel spat tak sa rozhodol ze ide do Tatier. Ja mu uz vobec nerozumiem a aj sa onho bojim. Minule som bola s kamaratkou v meste a prosil ma nech za nim pridem, lebo sa fakt citi zle. Preco ma tak velmi nahanal, ked vedel ze odchadza? Co si o tomto celom myslite? Neviem ci o tom vedel dopredu alebo sa plany zmenili, ale je to pre mna zahada. Ked sme spolu, sme obaja stastni ale aj tak tomu nerozumiem.
@chrobak7 určite nejaký arab. Len k tým sa nikto nechce priznať. Takže určite. Ináč by to povedala.
@bielasovicka nie je arab 🙂
@oblaacik no a sme doma, nejako sa mu podarilo prísť na Slovensko, vyštudovať, našiel si ženu na vyplnenie voľného času a keď sa mu to tu zunuje vráti sa odkiaľ prišiel. Keby bol zodpovedný, šikovný, chcel by s tebou ozajstný vzťah riešil by tu prácu, bývanie a nemenil plány každý deň. Správa sa ako malé decko a ty by si sa k nemu mala rovnako.
@oblaacik no a sme doma, nejako sa mu podarilo prísť na Slovensko, vyštudovať, našiel si ženu na vyplnenie voľného času a keď sa mu to tu zunuje vráti sa odkiaľ prišiel. Keby bol zodpovedný, šikovný, chcel by s tebou ozajstný vzťah riešil by tu prácu, bývanie a nemenil plány každý deň. Správa sa ako malé decko a ty by si sa k nemu mala rovnako.
@januska12323 ved toto presne nechapem ze ak chce niekoho na vyplnenie casu dva roky predtym ako odide, pochopim. Ale takto skoro pred odchodom? Snad tie tri tyzdne by som uz vydrzala bez niekoho.
@oblaacik tak černoch z Afriky
@bielasovicka ani cernoch z afriky 🙂
@bielasovicka ani cernoch z afriky 🙂
@oblaacik aj podla mna je bud afroamerican alebo moslim. S nejakym Danom ci Grekom co vystudoval zubarstvo/veterinu/medicinu v anglictine by si sa netajila.
Nerozumieš mu, pretože ti klame a tají veci. Ma ta na háku. Je cudzinec a pochádza z inej kultúry. Ale najmä, ta ma na háku. ;D Chce ísť do iného mesta…BEZ TEBA.
Haló.Nechce Ťa!A je jedno aj keby bol z melmaku. A je jedno, že iný z melmaku Ťa chcel. Naraz si papuľu sama. Čo iné Ti k tomu povedať. Ako kamoša čisto ho brať nevieš, stále dúfajm. Inak by si tu nezakladala tému. Nám to môže byť jedno, ale ty klameš samú seba a kradne si roky pre niečo neprespektívne. Budíček.
Tam je aspoň desať dôvodov zutekať zostať s ním ani jeden. Kde v tom všetko si ty? Toto znie ako recept na problémy nie na zdravý vztah
@oblaacik Ahoj, ten chlap ta ma totalne u riti, ale doslova z toho co pises. Uz ta dostal, tak si splnil co chcel a ide dalej. Podla mna riesi este dalsiu zensku taku na uzivanie si okrem teba. Podla chovania to absolutne nie je typ chlapa, co by sa viazal vztahmi. Prestan snivat a daj ruky od neho prec.
@oblaacik On sa skrátka ešte iba hľadá, nevie sám, čo poriadne chce. Váš vzťah momentálne nemá žiaden význam, ak ste si súdení, tak vás osud dá niekedy dohromady, ale momentálne ho nechaj "plávať v tých jeho vodách", podľa mňa, je zbytočné, aby si s ním strácala čas. Keď sa naučí jazyk, bude v cudzej krajine cítiť lepšie (to mu aj povedz) a ktovie, možno si ťa zase vyhľadá, či už budeš v nejakom vzťahu alebo nie, ak ste si súdení, tak sa raz dáte dohromady.
Uz predal aj auto🤣hlavne ze ked som sa pytala kde bude auto kym bude prec, povedal ze bude odparkovane v spolocnosti znacky auta (toto fakt existuje taka sluzba). No nic, nejak rychlo sa menia veci🤣
Uz predal aj auto🤣hlavne ze ked som sa pytala kde bude auto kym bude prec, povedal ze bude odparkovane v spolocnosti znacky auta (toto fakt existuje taka sluzba). No nic, nejak rychlo sa menia veci🤣
@oblaacik Blbosť. Spoločnosť značky auta neexistuje. Teda existuje, ale to je výrobca. Ostatní sú distribútori a predajcovia.
Predajca ti umožní parkovať kúpené auto len dovtedy, kým si ho neprevezmeš. Potom už nemajú prečo parkovať tie autá u predajcu. Možno niektorý ponúka parkovanie na svojom parkovisku za nejaký poplatok, ale neviem o takom. Žiadny predajca nemá parkovacích miest na rozdávanie, sú radi, že tam odparkujú autá na predaj.
Problém klamára je v tom, že sa zamotá do klamstiev, lebo si nepamätá, aké klamstvo povedal predtým.
V KE sú buď Arab, Ind alebo Afričan...teda keď nehovoríme o Vietnamcoch 😁
Ale to je jedno. Ja ti poviem len jedno, ako rodená košičanka a poznám týchto ľudí, oni na Slovensku nikdy ale nikdy nechcú ostať, Slovensko je len prechodná krajina, pôjdu ďalej, veď kto by ostal na Slovensku, keď aj Slováci odtiaľ utekajú.
Sexuj, užívaj si, neviaž sa na neho citovo, nech si ide, budúcnosť to nemá.
@oblaacik Blbosť. Spoločnosť značky auta neexistuje. Teda existuje, ale to je výrobca. Ostatní sú distribútori a predajcovia.
Predajca ti umožní parkovať kúpené auto len dovtedy, kým si ho neprevezmeš. Potom už nemajú prečo parkovať tie autá u predajcu. Možno niektorý ponúka parkovanie na svojom parkovisku za nejaký poplatok, ale neviem o takom. Žiadny predajca nemá parkovacích miest na rozdávanie, sú radi, že tam odparkujú autá na predaj.
Problém klamára je v tom, že sa zamotá do klamstiev, lebo si nepamätá, aké klamstvo povedal predtým.
@chrobak7 ano je to platene a strazene parkovisko. Moj otec mal tak odprakovane auto tiez, ked bol odcestovany. Ale inak ano, vela divnych veci co povedal.
@chrobak7 nebudem to tu pisat vzhladom na to ake reakcie by to mohlo vyvolat. Mala som uz zahranicneho priatela, z podobnej krajiny ako je tento, boli sme spolu dlho ale vypocula som si kvoli jeho povodu vela narazok. Ale nie je to krajina v europe.
@oblaacik poznala som niekoho podobneho tento rok v kosiciach znie to dost povedome, ja som radcej prerusila kontakt neni to normalne a taky clovek ti znici psychicke zdravie…
Ja poradím ukončiť to čím skôr, určite to bude teraz menej bolieť ako keď ti unesie deti do inej krajiny. Kamoška má za muža Poliaka a fakt veľké problémy riešia ohľadom deti, boji sa požiadať o rozvod aby jej deti nezobral.

Uz ste spolu spali, co?
@kitycat neviem k comu je tato informacia dolezita.