icon

Kompromisy vo vzťahu

20. apr 2025

Ahojte vycúvali by ste zo vzťahu ak by vám váš partner pri téme spoločný život,svadba,deti, povedal, že dieťa bude spoločné ale peniaze nie?

Strana
z4
margotka17
23. apr 2025

Ouuu, tu mi niečo nehrá. Už by mi blikala kontrolka. U nás to tak nebolo. Síce máme aj každý svoj účet aj spoločné peniaze. Vieme si posunúť kreditky, čiže PIN vieme navzájom. Neriešime moje a tvoje peniaze, ale sú to naše peniaze, aj keď na rôznych účtoch. To potom chce ako žiť? ..., že ak spraví nákup pán za svoje peniaze, tak dieta môže z toho zjesť, ale ty nie? Ak kúpi auto, on pôjde na výlet s dieťaťom autom a ty za nimi prídeš busom či vlakom 🤔🤔🤔? Takto žijú aj jeho rodičia? Fuuuu, no posahany svet začína 😏🫣.

margotka17
23. apr 2025

Veď nech si nájde takú, čo s tým bude tiež ok, ako predchádzajúca manželka. No ty si to veľmi dobre premysli, či chces byť tou druhou manželkou v tomto prípade.

mantilka
28. apr 2025

U mňa to bol dôvod rozchodu s expriatelom. S manželom máme spoločné peniaze a som spokojná.

mantilka
28. apr 2025
@deti95060810

autorka možno troška mimo tému ale mala som kolegu ktorý išiel na dovolenku a doma ostala manželka s deťmi. Lebo ako nám povedal ona je na RD a si na dovolenku nenašetrila.
Som myslela že zle počujem a pritom vzdelaný, šikovný muž ....

@deti95060810 Na grc to je, po právnej stránke sú spoločné peniaze...toto nie je výmysel konzervatívcov.

mantilka
28. apr 2025

Rozvedený, vychcany....ty budeš zo spoločných prispievať na jeho dieťa ale o vaše deti na polovicu. Zaujímavá matematika.
Hlúpy čo to kúpi. Utekaj ...

Strana
z4