Konflikt s agresívnym bratom frajera
Ahojte, akurát som došla domov, som celá rozklepaná, v šoku, plná hnevu a všelijakých iných emócii. Boli sme u môjho frajera doma - ja(18), on(21) a jeho brat(19). Ich rodičia boli na nočnej a dávajú každý večer mačky do takého domčeka na záhrade. Šla som môjmu frajerovi s nimi pomôcť - ja som mala v rukách mačku a on misky s jedlom a vodou. Za nami išiel aj jeho brat, tak sme predpokladali, že za nami dvere zavrie, keďže mame obaja plne ruky, lenže nestalo sa. Prišli sme naspäť domov a taký môj frajer na neho ( podotýkam, že normálnym tónom ) že: prečo si nechal otvorené dvere? A jeho brat začal na nás vrieskat, vyslovene vrieskat , že on dvere otvorené nenechal, že ja som šla posledná a mala som ich zavrieť, bol na nás sprostý. Ja som mu asi zo 3krat slušne povedala, že to tak nebolo a asi 4x mi povedal, že: “ drž p*** zasrana”. Už keď to povedal 4x, tak som mu ja ráznym tónom povedala svoje, ze nebude mi takto hovoriť atd a on na mňa začal, že mám držať p*** znova, že mám vypadnúť z domu, že ma tam aj tak nikto nechce, že jednoducho mám sa vziať a vypadnúť. Tak som mu povedala, že dobre a odisla som a frajerovi povedala, že nech mi zavolá taxík. Môj frajer tam celý čas stal jak obarený. Vyšla som von a čakala a asi po minúte za mnou prišiel môj fr, že čo to malo byt, že prečo som nemohla byt kludnejsia, že jeho brat je proste agresívny a že kvôli tomu už s ním mala bola aj dávnejšie na psych. a podobne veci. Ja som mu potom povedala svoje, že mňa to nezaujíma, že on nemá tak vyskakovať atd, mali sme menšiu výmenu názorov. Ani raz mi môj frajer nepovedal, že ma chápe a neospravedlnil sa mi, nic. Len stále dookola vravel bludy, ktoré ma nezaujímajú. Potom išiel po svojho brata aby sa mi ospravedlnil ( predtým som mu asi 5x povedala, že nech po neho nejde ). Samozrejme šiel, prišiel s ním a on sa mi výsmešne ospravedlnil, na to som mu povedala kladným tónom, že prijmem to, až keď to bude úprimne. A on že: týmto si pre mňa skončila, už ta nikdy nechcem vidieť. A ja že oki napodobne. A môj frajer na to len že prečo som to nemohla normálne prijať atd.. prepáčte, ale ako mňa nezaujíma, že jeho brat by mal sedieť na psychiatrii ak ma taký problém, ma sa vedieť správať. Som vyklepaná a neviem ako sa postaviť k frajerovi za toto cele. Ak ste došli až sem ďakujem, dopredu aj za každú radu alebo len pocit pochopenia.. pekný večer..
v podstate ty sa maš prispôsobit bláznovi a ked ta bude fackovat, maš sa mu ospravedlniť...najlepšie urobiš, ked s nimi prerušiš kontakt - brat blazon odoženie každu frajerku
Kvitujem ti, že si sa zastala sama seba. Obaja hentí dementori sú vášne kusy, vykašli sa na nich. Ste s frajerom 2r a on ti ani slovkom nespomenul že brat má svoje problémy, nezdoveril sa ani trochu, že má takéto výkyvy správania a agresívne prejavy. A aj keď ich má, a takto sa začal správať po nevinnej vete, mal sa ťa frajer zastať, brata ukľudniť - veď ma vedieť ako na neho a čo zaberá. Mal ukľudniť situáciu, a nie tebe vyčítať niečo, čo si nevedela. Že má brať nejakú diagnózu, ale ani tá ho neoprávňuje a frajera že to nerieši. Vrchol bol že sa ti ani neospravedlnil , a ešte ti vyčíta že si neprijala omluvu. Prečo, veď si jednak nevedela a za druhé ani labilny jedinec si nemôže dovoliť takéto ataky.
Veľmi zväz, či chces mať takéhoto frajera, čo nestojí na strane pravdy a takto chrapunsky sa k tebe správa.
Mladých slušných chlapov behá po svete mrte, tak si nekaz život a prítomnosť s takýmto chudákom nedozretym.
Ak si to ty z tej diskusie o jarmoku, tak prepáč ale si fakt troška blbá a naivná, keď stále ostávas v tejto psychopatickej rodine.. veď ani tfon frajer si ťa vôbec neváži.. načo si ešte s ním? Chýbajú ti facky a ponižovanie?
@anonym_autor reagovala si správne. Tiež by som si nenechala skákať po hlave a urážať ma. Tvoj frajer si mal zastať Teba.
Neviem, do akej miery je Tvoj švagor chory, ale príde mi, že si zvykol na to, že je ofukovany. Je drzý a manipulativny.
Pomôže Vám, keď sa s frajerom nastahujete do svojho bytu a budete tam chodiť čo najmenej.
@anonym_autor reagovala si správne. Tiež by som si nenechala skákať po hlave a urážať ma. Tvoj frajer si mal zastať Teba.
Neviem, do akej miery je Tvoj švagor chory, ale príde mi, že si zvykol na to, že je ofukovany. Je drzý a manipulativny.
Pomôže Vám, keď sa s frajerom nastahujete do svojho bytu a budete tam chodiť čo najmenej.
@ankare prečítaj si tu diskusiu vyššie, celá rodina nie je v poriadku, ani ten jej frajer nie je ideálny
Nechceš si nájsť normálneho frajera?
@ankare presne tak
v podstate ty sa maš prispôsobit bláznovi a ked ta bude fackovat, maš sa mu ospravedlniť...najlepšie urobiš, ked s nimi prerušiš kontakt - brat blazon odoženie každu frajerku
@karolinakr ja tiež nerozumiem, prečo sa tu niektorí do mňa obuli, že som hlupana. Nebudem bláznovi “dakovat” za to, ako sa správa. Napadne ma náhodou a čo, budem že ďakujem Ti, pridaj ešte 🥰🫶? Ah jaj. A keď ma diagnózu, ma byt zavretý a nie behať po svete. To, že to rodičia neriešia, vlastne kopu hrob len a len samy sebe. Raz ich zatiahne do problémov ale už bude neskoro
@anonym_autor uz by ma nevidel, ani frajer ani jeho brat.
Nechceš si nájsť normálneho frajera?
@januska12323 viete, keď máte niekoho rada, ťažko sa odchádza… ja sama som teraz ako medzi dvoma kameňmi. Nie je to ani pre mňa najjednoduchšie..
@karolinakr ja tiež nerozumiem, prečo sa tu niektorí do mňa obuli, že som hlupana. Nebudem bláznovi “dakovat” za to, ako sa správa. Napadne ma náhodou a čo, budem že ďakujem Ti, pridaj ešte 🥰🫶? Ah jaj. A keď ma diagnózu, ma byt zavretý a nie behať po svete. To, že to rodičia neriešia, vlastne kopu hrob len a len samy sebe. Raz ich zatiahne do problémov ale už bude neskoro
@anonym_autor však toto ...niekto tu povedal, že moc ho ofukujú a zvykol si na to a je drzý.. tvojmu frajerovi to nepride, lebo odmalička zrejme žehlia jeho problemy, len ty ako človek, čo to vidí zvonku, s nim v tomto spoločnú reč nenájdeš
No to ste sa stretli traja úžasní... brat psychiatrický pacient, frajer ti o tom nepovie za 2 roky ani slovo, a ty neempatická hlupaňa, ktorú nezaujíma nič, len to, že na ňu niekto navrieskal... choďte od seba dobre ďaleko!
@anonym_2debbc som neempaticka? Takýto ľudia behajú po svete a raz môžu zabiť niekoho aj z vašej rodiny. To nie je neempatia, ale fakt, že takýto človek sa ma liečiť, nie behať po svete. Ešte k tomu robí aj bojové umenie a nie raz zbil niekoho na ulici. Je to ako nabitá zbraň, ktorá čaká na spúšť a ešte k tomu aj s nejakou agresívnou psychickou poruchou. Takýto človek ma mať lieky a nie hulit a robiť bojový šport 🫡
@sara07 ja som nevedela, že jeho brat je takto labilny a to som s frajerom už pomaly 2r. Nemala som to odkiaľ vedieť a po hlave som si skákať nechcela dať. Šla som na neho slušne, nadával na mňa, vtedy by už nikto v pohode neostal. Frajer mi mal o tomto celom povedať skôr a ak nie, po konflikte minimálne prísť za mnou a povedať, že chápem ta, ale on ma toto a toto atd, a nie že on ešte bol na mňa pasivno-agresívny pretože som si dovolila za seba postaviť a nebyť niečí fackovací panák. A dupľom nie za niečo, v čom som bola komplet nevinne. Neviem, plačem kvôli tomu a som zmätená, v šoku. Nemyslím si, že by sa jeden muž mal takto správať k žene…
@anonym_autor známky hysterie máš aj tu v prispevkoch, to čo ty možno považuješ za kludné niekto iny nemusi
každopadne ostava že máš ešte dost času na dozretie, a takéto veci v rodine dg sa nehovoria lahko a nie každému, teda hned sa to povie len niekomu kto ma k tomu určity postoj alebo je v pohode, zrejme sa proste obaval čoho to neviem
tým je táto téma uzavreta, lebo to nema vyznam
@anonym_autor hlupanou ta tu nik nenaval, nerob tu scenu a z komara slona
v prvom príspevku pišeš že rodina to rieši
zrejme asi žiješ v nejakom inom svete ale opakujem
že na slovensku nemáš kam a kde týchto ludi umiestnit, nie su ani stacionare nič , psychiatrie praskaju vo švykoch , je kopa ludi v amublatnej liečbe aj keby nemali , proste nie su v tomto štáte na toto prostriedky
je smutne že kopeš do ludi, ano to je najlahšie
ked si taka nadupana tak zavolaj si na najbližšie pracovisko u vidíš čo ti povedia, bežne sa na termin k psychiatrovi čaka rok, ordinuje sa akutne po telefone
to že nie je niekde zavrety nie je chyba rodičov pochop to už
@anonym_autor hlupanou ta tu nik nenaval, nerob tu scenu a z komara slona
v prvom príspevku pišeš že rodina to rieši
zrejme asi žiješ v nejakom inom svete ale opakujem
že na slovensku nemáš kam a kde týchto ludi umiestnit, nie su ani stacionare nič , psychiatrie praskaju vo švykoch , je kopa ludi v amublatnej liečbe aj keby nemali , proste nie su v tomto štáte na toto prostriedky
je smutne že kopeš do ludi, ano to je najlahšie
ked si taka nadupana tak zavolaj si na najbližšie pracovisko u vidíš čo ti povedia, bežne sa na termin k psychiatrovi čaka rok, ordinuje sa akutne po telefone
to že nie je niekde zavrety nie je chyba rodičov pochop to už
@sara07 tak si poriadne prečítajte diskusiu, ale hlupanou som nazvaná bola. Najprv si preverte fakty.
@sara07 tak si poriadne prečítajte diskusiu, ale hlupanou som nazvaná bola. Najprv si preverte fakty.
@anonym_autor 😀 😀 na koniec pošlu liečit sa teba a ešte ti tu objednajú termín u psychiatra
@anonym_autor 😀 😀 na koniec pošlu liečit sa teba a ešte ti tu objednajú termín u psychiatra
@karolinakr prečo ?
@karolinakr ja som normalne v šoku z tých reakcii ze ešte dievča na ktoré niekto vrieska nech drží picu je vlastne neempaticke, hysterické a neviem co všetko … psychiatria nielen vo frajerovej rodine ale aj tu na MK 🫠 sa mozme potom čudovať ze prečo sa ľudia chovajú jak idioti …
Autorka, frajer ta ma u riti a jeho rodina je psychicky narušená, ja nechápem na co ešte čakáš. Či si to vymyslas ako príbehy na pokračovanie alebo sa sem dojdes vyplakať, ľudia ti nápisu ze sa s nim mas rozísť lebo si ta neváži a ty sj tak veselo pokračujes a čakáš na ďalšie psycho zážitky …
@anonym_autor nik z vás sa nevie správať... pohádať sa za otvorené dvere? Akože tam vojde kto? Sused? To že priateľa ľúbiš je pekné, ale malo by ti (v dobrom) bliknúť, že dopustil, aby ťa niekto nazval ♦️... Dnes jeho brat, zajtra on. Si mladá... celý život máš pred sebou, utekaj.
@anonym_autor nik z vás sa nevie správať... pohádať sa za otvorené dvere? Akože tam vojde kto? Sused? To že priateľa ľúbiš je pekné, ale malo by ti (v dobrom) bliknúť, že dopustil, aby ťa niekto nazval ♦️... Dnes jeho brat, zajtra on. Si mladá... celý život máš pred sebou, utekaj.
@tom_i veď to, jeho brat to zbytočne zdramatizoval akokeby im ma do domu medveď vojsť. Ja som sa to najprv snažila normálnym tónom upokojiť, ale čo je veľa to je veľa. Každopádne mi dnes priateľ ani vôbec nepíše znova, a ja k ním už nikdy nevkročim a každý bude spokojný.. koniec koncov ma tam “aj tak nikto nechce”…

@anonym_autor vy ste produkty dnesnej doby, hysterické agresívne sebestredné čudá, jedno nevie s mačkou na rukach zavrieť dvere, druhe pi*uje za nezavrete dvere brata a tretie sa ide rozdrapiť z toho ze mu niekto nieco povedal. A kazde jedno si mysli ze dvere mal zavriet ten druhy a ze mu bolo skandalozne ublizene a este teraz sa z toho klepe.😀