Koniec vzťahu po hádke: Skúsenosti ostatných
Sme klasicka rodina, 2 deti, hypo, dom, 8 rokov spolu,manzelia..
Pohadali sme sa svojim sposobom pre hlupost, a z toho co mi povedal mam chut ukoncit tento vztah. Vynadal mi pred detmi ked som este jedno kojila. Mal to niekto tiez tak ze po jednej vaznej hadke ukoncil alebo vazne rozmyslal ze ukonci takyto vztah?
Ako sa z toho dostat?
@majlo1234 to je tvoj názor, ty ho obhajujes, ja by som v bežnom živote nezniesla aby môj muž takto hovoril...a dupľom mne nie, ale keď to tebe nevadí, tak fajn ;)
Nie je nad hysterickú ženu , ktorá po jednej hádke impulzívne jedná , bez racionálneho uvažovania . Jasné že sa s ním rozviesť treba , potom keď deti neuvidíš týžden , budeš bývať v podnájme a neštastne si vytvárať profil na zoznamkách , potom to bude len srandička. Ideálne je impulzívne jednať , robiť záver a neskôr až uvažovať...
@damian85 No,pravda veru.Tvrda,ale pravda.
@marcellka32 neobhajujem, tiez to neznasal, ze rozprava ako posledny sedlak a pritom je to “vazeny pan inzinier” 😀 ale stale su to len slova, ktorym ostatni pripisuju vyznam.
Dala som to ako priklad pre mna dost zasadneho konfliktu, pri ktorom sme sa nerozviedli.
Pomimo, co by si mi radila na napravu mojho dospelehi muza?😀kedze vravis, ze ty by si to nezniesla😉
@majlo1234 ja mám muža, čo by nikdy tak nepovedal, váži si ma, má ku mne úctu, takéto slová nám obom nevychádzajú z úst ani počas hádky...zrejme si to nevieš predstaviť
To že je tvoj inžinier s tým ako súvisí?
Každý má to, čo si vybral....nemám čo viac dodať ..naprav si svojho muža sama
@marcellka32 zmazala som predosly komentar,zbytocne sa moje ego ozvalo
Dufam, ze vam s muzom ucta a peiny vztah vydrzi😊
Nech je tema hádky akákoľvek vulgárne slova tam nepatria. Ak mu uslo raz za 8 rokov, tak si to vydiskutuj, ze sa to nebude opakovat inak to co ste vybudovali, moze rychlo skoncit rozvodom. To zase nie je dovod na rozvod ale na urážanie sa Ano. Inak my si sice nenadavame pri hadke, hádku mavame tak raz za 3 mesiace ale mat pocit, ze ma toto nebavi a najradsej by som zdrhla prec a daleko, mavam bezne. Hlavme pri PMS😉. Ten pocit co mas je normalny. Ukludni sa a prejdi si hlavou ako sa porozprávate .
@damian85 preco by som mala zit v podnajme? Ved uz teraz mam byt. Nadobudnuty pred manzelstvom ak by zas niekto ze sa to deli...niekedy je aj striedavka lepsia nez aby deti zili pri rodicoch, resp.pri otcovi co si nevazi mamu
@beata_k ono ja som sa s nim ani tak nehadala len som mu povedala jednu vetu a on vybuchol tak dom odisla inam ale nemal dost a pokracoval..tak som mu len povedala nech odijde z izby.. po svojom monologu odisiel..
Vieš, aj keď sa ospravedlní, myslím, že skôr alebo neskôr sa to bude opakovať. Hovorí sa, že ten kto ublíži, ako keby vbil do dosky klinec. Keď sa ospravedlní, klinec síce vyberie ale diera ostane. Aby si neskončila, ako doska plná dier. Nie je rozumné po jednej hádke odísť ale obávam sa, že sa to nezmení. Tých dier bude čoraz viac.
A co ti teda povedal?
Preboha co take si mu povedala?
Koľko máte rokov? Koľko ste chodili pred tým ako sa zobrali?
Nezreli ľudia majú hypotéky a dve detí.
Super , tak si rozhodnutá , neváži si ťa ty očividne jeho keď ho tu dookola zhadzuješ , aká ty si fajn a on tĺk. Tak šup na súd požiadať o rozvod . Bývať maš kde , deti ti týždeň chýbať nebudú , zbavíš sa muža čo si ťa neváži a tam niekde ťa čaká princ Bajaja , teba hoden.
Sama si napísala, že pre hlúposť ste sa pohádali. Tá hluposť Ti stojí za rozvod? To vážne? On si neváži Teba a Ty si nevážiš váš vzťah, keď nie si ochotná na ňom pracovať a pre hlúposť ho ideš zahodiť. Nemáš mu čo vyčítať. Ste ako deti. Smutné.
Jaaaaj keby si vedela, že raz ako sme sa pobavili a témou boli cudzí ľudia 🙂)) ...dokonca sme spomenuli aj rozvod.Udobrili sme sa....a od toho času prešli roky. Niekedy je toho veľa nakopeneho a vyvrcholí to na hlúposti.
Treba porozmýšľať, či by si sa rozvadzala kvôli dlhodobému problému alebo kvôli hádke.
Ak kvôli hádke, tak sa choď prevetrať a nerob to.
To, že ťa urazil sa žiaľ niekedy stane...ste spolu, riešite veľa problémov- výchova detí, práca, rodina..., k tomu máte rôzne názory každý sme iný.
velmi by ma zaujimalo co take moze clovek cloveku povedat,ze hned uvazujes o rozchode...
Bože takáto drama Queen, hra sa na chrumkavu a nepovie co sa stalo. Klasika, nejaká hlúposť, ale ego nepusti priznať, že si spravila z komára somara. Však sa rozved, keď si taka hrdinka, ale nezabudni potom nadávať na muža a na všetkých, aké je to nefer

Autorka, ja ti len pripominam, ze si dojcila dieta a zaroven si sa vadila s muzom. Treba sa aj na svoje chyby pozriet, nie len prstom ukazovat na muza.
Ake stare mas deti? Nie si cerstvo po porode? Mam na mysli hormony. To so zenou vie radne zamavat.