Kontakt po rozchode
Ženy,poprosím vás konštruktivne reakcie,nazory,prípadne vlastne skúsenosti.
absolútne nie. ak v tom nie sú deti, tak NIE
Tak zo slusnosti by som asi odpisala, ale tak, aby pochopil, ze nemas zaujem o dalsiu komunikaciu
Tak sk to tebe nevadí tak pohoda.. Ak ste so sebou vysporiadaní.... Odpis...
@macekovam ono je to taká zvláštna situácia...ja som vysporiadana,no on sa neozval s tým,že by sám chcel a dal najavo nejaký záujem,on sa ozval so zámienkou,tak,aby z toho bolo zrejmé,že vlastne ja by som mala byť "celá šťastná",ze má kontaktoval....mňa mrzí,že pri rozchode urobil chybu a ani s odstupom času sa neozval s nejakým ospravedlnením,ale hlupou zámienkou či sa chytím....
Normálne by som reagovala. Koľko svojich bývalých som už stretla a normálne sme sa porozprávali, veď už predsa obaja máme svoj život, tak prečo si nosiť hnev? Na kavicky spolu nechodíme, ale keď sa stretneme, tak vôbec nemám problém porozprávať alebo občas si len tak napísať, že ako nám život plynie.
No tak čo už, vieš ako taký je život, asi ťa už nechcel, preto nebojoval. Musíš si uvedomiť, že je to, ale normálne, jednoducho ľudia sa môžu neskôr rozísť, keď tam nie sú deti, tak je to podľa mňa úplne ok. Nie každý nám sadne, nie každého môžeme akceptovať, ale ak si s tým ok, tak by som vôbec nemala problém sa s ním porozprávať. Ja som mala bývalého tiež to skončilo tak no čudne z jeho strany, ale nemám problém sa s ním hocikedy porozprávať, veď to čo bolo medzi nami je už minulosť, ale každého nás to niekde posunulo, tak za to som mu vďačná.
@777januska777 samozrejme,že chápem,ak má nechcel....no ak niekoho nechcem,tak ja sa mu nepotrebujem ani ozývať s novými zámienkami....mohol ostať ticho úplne a nie písať kedy a kde ma videl...to je k čomu dobre? Neviem naozaj zaujať stanovisko k tomu...
Mne vzťah s ním nič nedal...s odstupom času to hodnotím ako zbytočnosť...nič mi to nedalo nič mi to nevzali,nikam ma to neposunulo, proste nič...
No možno len chce vedieť ako sa máš. To občas ľudia robia, že sa zaujímajú o tých s ktorými čo to prežili. Ja by som to od neho nebrala ani ako podraz ani ako nejakú hroznú vec. Jednoducho je asi len zvedavý.
Nereagovala by som, treba niektore veci proste uzavriet a nechat ich tak. Lebo to bude potom len hlodat v cloveku :/
Podľa mňa jednoduchá situácia. Keď s ním v kontakte byť nechceš, normálne mu to napíš, vysvetli, aby ťa už nekontaktoval a ďalej na neho už nereaguje. Keď s ním v kontakte chces byť, kontakt udržiavaj. Keď ti je to jedno, občas mu zo slušnosti tak vágne odpis a už uvidíš, čo z neho vylezie.
Kasli na neho...
Pokial to nie je nic prehnaneho tak by som mu odpovedala. Ak ta to bude samozrejme obtazovat alebo to bude nejakosi prehanat, tak nereaguj a normalne mu daj vediet, ze nechces aby ta kontaktoval
@thoughtfulweirdo ty si to pomenovala presne...ja totiž neznášam také tie zbabelé pokusy a zámienky kontaktovať sa...veď keď niečo chcem normálne napisem čo potrebujem....takže preto som založila aj túto tému,lebo ja nemám problém s ním byť v kontakte ale odpovedať na jeho zámienky mi príde také,že ani neviem ako to nazvať a ani ako reagovať,keďže ide vyslovene o hovadinu.priklad: videl.ma v meste a pýtal sa kde som bola,že bol 5 mestrov odo mňa...tak ako čo sa dá na toto odpovedať? Keď ma videl a bol 5 metrov mohol má snáď aj osovit nie? Ja som ho nevidela....
Ja by som sa ho asi opýtala, čo odo mňa vlastne chce. Či sa chce kamarátiť, alebo dačo chce vyriešiť, alebo o čo mu teraz ide.
lenze on nenabral odvahu ta oslovit ked bol 5 metrov od teba, tak skuma, ci mu spravis scenu a ako sa zachovas... rozhoduj sa podla toho co citis v srdci, ci ti moze byt v niecom v zitote oporou, aspon ako kamarat. ja som to nedala, ked mi byvaly zacat hovorit o novych laskach ma to strasne bolelo. ale mozno ty uz si za tym a ako kamarat napr. na tehnicke veci by sa ti mohol zist...
@thoughtfulweirdo normálne mám chuť odpísať mu iba stručne presne niečo v tom zmysle či niečo potrebuje alebo o čo ide...zas tiež nechcem,aby si myslel,že neodpovedam a že má to trápi...mám v pazi
chapem, to aj medzi kamartmi je problem ked prerusia kontakt na dlhsie. tak co keby si bola odvazna a by si sa tej temy dotkla, ze ci mu chyba tvoje kamaratstvo a ze preco sa odmlcal. )nemyslim ako vycitku, myslim otazku, mozno aj on mal nejake problemy ) kamarati si hovoria o tom co citia, tak ak sa ta nebude snait chapat, nema kamaratstvo zmysel...skus mu pisat co naozaj citis a uvidis ci je s tebou na vlne..
@denkatn ono sa mi teraz oživilo vďaka tebe veľa veci zo vzťahu....napr. bývalej po mne pomáha dodnes a robil to tak aj počas nášho vzťahu a mňa nechal odísť bez slova prepáč,bez potreby vysvetlenia a o nejakej pomoci v zmysle minimálne technických veci sa nikdy ani nezmienil ani žiadnu pomoc mi neponúkol,proste nic...takže je to pre mňa zvláštna situácia veľmi...nemyslím,že si takýto človek zaslúži byť čo i len kamarátom,ale tak dajte kľudne názory
tak nejak chapem, ze ta byvala, ktorej pomaha dodnes, bola nejaka zena tesne pred tebou? (v zmysle, ze v case medzi tebou a nou nemal ziadnu dalsiu znamost).
@moonlight1210 áno tak,je tam chyba,malo byť predo mnou nie po mne
Ja by som sa na to vykaslala a ignorovala. Ked to ten clovek nic nedava a v zivote ho nepotrebujes, tak na co? Ja so svojimi ex niesom v kontakte, nemame si co povedat, pridu mi uz ako cudzi ludia.
Sama musíš vedieť, či to stoji za to. Nemáte spolu deti, nezaujímala si ho predtým, tak prečo by ťa mal zaujímať on teraz? Zbytočne ťa to brzdí..
Napisala by som mu, ze nech mi nepise, ze uz je koniec a tym padom to pre mna skoncilo a nepotrebujem vobec ziadny kontakt 😉
Tak mu odpíš, že ty si ho tiež videla, ale vzhĺadom na to, že pre teba nič neznamena si sa mu neodzdravila - a maš pokoj na veky od neho
Mne sa tiež takto ozval jeden oklukami, a ked som sa ho pytala čo chce - zas nejake vytačky.Tak som vóbec neodpovedala.Keby sa choval normalne.Sam sebe si zarezal cestu.....
@karolinakr a z čoho sa vykrucal? Alebo ako to prebehlo? Ak môžeš napisat

Zbytocnost... ale uznavam, ze su vztahy, ktore mozu skoncir ako kamaratstvo, no je ich minimum...