Kontaktovali vás manželky vašich milencov?
Otázka zo zvedavosti. Ja mám muža, s ktorým som si oficiálne začala až potom ,čo odišiel od ženy a detí. Ale pred rozvodom za mnou jeho ex bola. Nebolo to nič príjemné, ale asi som to aj čakala. No teraz už sme spolu vyše dvoch rokov a občas keď sa jej nepáči niečo na výchove ,alimenty čosi. Ide za mnou, lebo on s ňou nechce komunikovať. Ja sa zas nechcem starať do ich vecí a je mi to vrcholne proti srsti ,aby za mnou chodila. Už som im to obom vravela. Muža milujem a chcem s ním časom rodinu, teraz však riešime hypotéku a bývanie, čo je dosť stresu aj bez jeho ex
Dobrý chlap by dokázal řešit svoje věci se svou ex a nenechávat to na tobě. Je to srab. Utekl od malých dětí, teď utíká od problémů s ex....moc bych v něm oporu v době kdy budou problémy a starosti neviděla. Ale to uvidíš časem.
Dobrý chlap by dokázal řešit svoje věci se svou ex a nenechávat to na tobě. Je to srab. Utekl od malých dětí, teď utíká od problémů s ex....moc bych v něm oporu v době kdy budou problémy a starosti neviděla. Ale to uvidíš časem.
@jizanka musím oponovať ,môj chlap je tiež dobrák,každý ho miluje ,ale s ex ,to je peklo,ty dvaja absolutne nemohli spolu komunikovať ,až teraz ,asi dva roky,je muz aspoň ochotný jej zdvihnúť telefón a to môžem povedať ,že z jeho strany nieje absolutne žiadna nenávisť
prosila ťa? tak ked ťa nezmastila, tak musí to byť milá dáma
Prepac ale tak si sama dostat zivot.....raz si budeš trieskať hlavu o múr. A vieš kedy ? Keď budeš na materskej nebudeš vedieť kde je sever , ešte sa budeš o jeho deti starat a muž na pána tvorstva nebudeš mat toľko času a on sa bude cítit ublíženy a ukrivdený, že je zanedbávaný a bude pisat kolegyni, že ma doma megeru co ho len komanduje a furt od neho dačo chce a jak tak čítam tak ešte aj stíhačka budeš dobrá keďže ty sa svojho chclapov nevzdas....je ro slaboch keď dokázal toto urobiť svojej žene keď mala malé dieťa ...ľudia sa nemenia
Prepac ale tak si sama dostat zivot.....raz si budeš trieskať hlavu o múr. A vieš kedy ? Keď budeš na materskej nebudeš vedieť kde je sever , ešte sa budeš o jeho deti starat a muž na pána tvorstva nebudeš mat toľko času a on sa bude cítit ublíženy a ukrivdený, že je zanedbávaný a bude pisat kolegyni, že ma doma megeru co ho len komanduje a furt od neho dačo chce a jak tak čítam tak ešte aj stíhačka budeš dobrá keďže ty sa svojho chclapov nevzdas....je ro slaboch keď dokázal toto urobiť svojej žene keď mala malé dieťa ...ľudia sa nemenia
@lala123 všetky bývalé sú podľa chlapov psychopatické megery, len na peniaze idú, celú výplatu prežerú s deťmi a chudák chlap alimenty aby platil a ku tomu mu má výjsť aj na hypotéku a novú ženu financovať, aby sa ukázal, tak kde na to brať? A tá suka bývalá, dovoľuje si deti na každý druhý víkend doviesť, aby sa otec staral, taká nehoráznosť, však dostane 100-vku na každé decko mesačne, tak nech sa stará. Namiesto toho z mojich peňazí chlastá kávy v meste s kadejakými onými. ... To je dnes ale svet.
Autorka, prečo s ňou tvoj muž nechce komunikovať?
S takým mužom by som nechcela mať ani susedné smetné koše. Nieto rodinu a deti. Pozri, ako sa nevie dospelo rozprávať s ex ani ohľadom detí. 🤦♀️
Slobodná, bezdetna, mladá baba a zoberie si dobrovoľne na seba takýto záväzok, chlapa nevyporiadanou minulosťou, 2 malé deti, alimenty....už toto mi stačí a poviem, ruky preč. A ze založiť si s ním novú rodinu? S tebou je kratko, všetko je ružové, aj prdy. Aj s jeho manzelkou to tak bolo, neozenili ho násilím, ani násilím deti nerobili. Keby nestretol teba, dodnes je s ňou. Teraz mu nezostáva pomaly ani na nájom, ale hura, urobíte si aj vy dieťa 🤦♀️🤦♀️🤦♀️aby ste boli rodina. Dievča zlaté, to ozaj toto chceš?
Autorka ty si buď taka mlada a naivná zabka alebo fakt zmanipulovana jednym perfektnym hercom, ktory ti zahral scenu z Narodneho divadla...
Ty tomu fakt veris alebo sa iba presviedcas, ze Tebe to neurobi? Zasnem. Tlieskam. A hlavne teda hjemu lebo najst taku zenu ako si Ty a natlacit jej tolko kalerabov do hlavy, no tak to chce potlesk za vykon roka...
Padla tu krasna myslienka, ze zivot je ako bumerang. Presne tak. Co zasejesz to zoznes...myslis si aka si Ty uzasna a ona maximalna chudera, ktora sa ponizila a prisla Ta prosit nech neberies otca jej malym detom.
Aby si si raz nebuchala hlavu do strny aka si bola hlupa...
Ona bola tiez uzasna, ked si ju bral ci mas dojem, ze ho nutili s deviatkou pri hlave, ze musí podpisat zmluvu s diablom? Nezvládol ako nie jeden taky pan dokonaly co chodi na tomto svete, povinnosti a zmeny vyplyvajuce z manzelstva, z rodinneho zivota. A tu, hla, nasiel slecnu dokonaly, dokonca v jednej kancelarii alebo firne a jeho oci zrazu videli to co mal celu dobu poboku....jeho srdce precitlo a pochopil, ze mu nebude lepsie ako ked sa na vsetko vy💩ie a zacne odznova s laskou jeho zivota. Len ono, aby na nejaky zivot ostalo, ked ho ta harpis obetie o vsetky dukatiky...este len vtedy uvidis co je to zivot s panom uzasnym, platit vasu hypo, alimenty, vylety a dovolenky a daj Boh aj dalsie nove, spolocne dieta. To potom ukaze aky ma pevny charakter a stalo za to, bojovat o neho vsetkymi desiatimi...
Autorka ty si buď taka mlada a naivná zabka alebo fakt zmanipulovana jednym perfektnym hercom, ktory ti zahral scenu z Narodneho divadla...
Ty tomu fakt veris alebo sa iba presviedcas, ze Tebe to neurobi? Zasnem. Tlieskam. A hlavne teda hjemu lebo najst taku zenu ako si Ty a natlacit jej tolko kalerabov do hlavy, no tak to chce potlesk za vykon roka...
Padla tu krasna myslienka, ze zivot je ako bumerang. Presne tak. Co zasejesz to zoznes...myslis si aka si Ty uzasna a ona maximalna chudera, ktora sa ponizila a prisla Ta prosit nech neberies otca jej malym detom.
Aby si si raz nebuchala hlavu do strny aka si bola hlupa...
Ona bola tiez uzasna, ked si ju bral ci mas dojem, ze ho nutili s deviatkou pri hlave, ze musí podpisat zmluvu s diablom? Nezvládol ako nie jeden taky pan dokonaly co chodi na tomto svete, povinnosti a zmeny vyplyvajuce z manzelstva, z rodinneho zivota. A tu, hla, nasiel slecnu dokonaly, dokonca v jednej kancelarii alebo firne a jeho oci zrazu videli to co mal celu dobu poboku....jeho srdce precitlo a pochopil, ze mu nebude lepsie ako ked sa na vsetko vy💩ie a zacne odznova s laskou jeho zivota. Len ono, aby na nejaky zivot ostalo, ked ho ta harpis obetie o vsetky dukatiky...este len vtedy uvidis co je to zivot s panom uzasnym, platit vasu hypo, alimenty, vylety a dovolenky a daj Boh aj dalsie nove, spolocne dieta. To potom ukaze aky ma pevny charakter a stalo za to, bojovat o neho vsetkymi desiatimi...
@kepassa nie, veď túto autorka je pani dokonalá, muž sa za inou neobzrie, to si ona už ustrazi 😀. Je s ním " pár dní " aj s cestou a už vie všetko lepšie ako jeho manželka - megera jedna, ešteže ju stretol a zachránila ho z toho strašného vzťahu.
Obcas rozmýšľam ci naivita žien a zdravý rozum odchádza v momente stupňa vlhkosti nohavičiek pri mužovi.
@lala123 všetky bývalé sú podľa chlapov psychopatické megery, len na peniaze idú, celú výplatu prežerú s deťmi a chudák chlap alimenty aby platil a ku tomu mu má výjsť aj na hypotéku a novú ženu financovať, aby sa ukázal, tak kde na to brať? A tá suka bývalá, dovoľuje si deti na každý druhý víkend doviesť, aby sa otec staral, taká nehoráznosť, však dostane 100-vku na každé decko mesačne, tak nech sa stará. Namiesto toho z mojich peňazí chlastá kávy v meste s kadejakými onými. ... To je dnes ale svet.
@rejka7 keby len kávy, ale aj kabelky a topánky nakupuje za jeho ťažko zarobené €...
@kepassa nie, veď túto autorka je pani dokonalá, muž sa za inou neobzrie, to si ona už ustrazi 😀. Je s ním " pár dní " aj s cestou a už vie všetko lepšie ako jeho manželka - megera jedna, ešteže ju stretol a zachránila ho z toho strašného vzťahu.
Obcas rozmýšľam ci naivita žien a zdravý rozum odchádza v momente stupňa vlhkosti nohavičiek pri mužovi.
@mischy00 teraz mi ťuklooooo, nie je to náš kolega ?! ešte minulý rok mal nádhernú užasnú ženu, pýšil sa ako páv, aké má nádherné úžasné deti a teraz mu kolegyňa radí ako sa má vykašlať na tú megeru, čo žobroní u milenky aby nebrala deťom otca ?!
@mischy00 jeden môj..., ale je to aj všeobecne, všade sa nájde taký kolega a taká milenka
@cacianka všade sú, to už je v mnohých firmách súčasť firemnej kultúry. To už rovno na pohovoroch môžu ponúkať ako benefit....co tam príspevok do 3 piliera, ale taky chlap s 2 deťmi, to vám je ale mega bonus k práci. Obaja sa tešia do roboty, vysmiaty ako lečo...no ideálny pracovníci 😀
Počkaj počkaj autorka....
Píšeš:
"Asi bolo niečo zlé na druhej strane ,keď jeho ex si ani nevšimla ,že pozerá po druhej a dozvedela sa to až tesne pred rozvodom úplne úžasnutá. Ja si na svojho chlapa dám pozor,aby nepozeral inam."
Čiže ty jej dávaš za vinu, že ju muž začal podvádzať? Že ona naňho nedávala dostatočný pozor? FAAAKT? A ty si dáš na muža pozor?
Vieš, čo robila vtedy, keď ste si začali pred dvoma rokmi, že "nedávala pozor"? Starala sa o škôlkarku a o novorodenca (keďže píšeš, že mladšia ešte len má nastúpiť do škôlky). Ty ani len netušíš, čo to obnáša starať sa o dve také malé deti naraz. A sama, keďže muž bol ukrivdený, že sa mu nedostáva dosť pozornosti a už obháňal kolegyňu...
Tak veľa šťastia v budúcnosti, keď budeš mať sama doma na starosti dve malé deti a popri tom budeš musieť "dávať pozor" na muža, aby neušiel za inou. A ešte ti k tomu muž pribalí dve svoje predošlé deti, aby si sa starala. A potom bude nad tebous táť a lamentovať, že nemá dosť pozornosti a že ho len komanduješ...
Čo je on nesvojprávne dieťa či domáci miláčik, že naňho treba dávať pozor????...
Počkaj počkaj autorka....
Píšeš:
"Asi bolo niečo zlé na druhej strane ,keď jeho ex si ani nevšimla ,že pozerá po druhej a dozvedela sa to až tesne pred rozvodom úplne úžasnutá. Ja si na svojho chlapa dám pozor,aby nepozeral inam."
Čiže ty jej dávaš za vinu, že ju muž začal podvádzať? Že ona naňho nedávala dostatočný pozor? FAAAKT? A ty si dáš na muža pozor?
Vieš, čo robila vtedy, keď ste si začali pred dvoma rokmi, že "nedávala pozor"? Starala sa o škôlkarku a o novorodenca (keďže píšeš, že mladšia ešte len má nastúpiť do škôlky). Ty ani len netušíš, čo to obnáša starať sa o dve také malé deti naraz. A sama, keďže muž bol ukrivdený, že sa mu nedostáva dosť pozornosti a už obháňal kolegyňu...
Tak veľa šťastia v budúcnosti, keď budeš mať sama doma na starosti dve malé deti a popri tom budeš musieť "dávať pozor" na muža, aby neušiel za inou. A ešte ti k tomu muž pribalí dve svoje predošlé deti, aby si sa starala. A potom bude nad tebous táť a lamentovať, že nemá dosť pozornosti a že ho len komanduješ...
Čo je on nesvojprávne dieťa či domáci miláčik, že naňho treba dávať pozor????...
@elviku11 👏
Každý, ale každý chlap si začne s milenkou "oficiálne až po rozvode" aj môj ex, a pritom doniesol návrh rodičovskej dohody, ktorý skopírovala jej právnička z jej rozvodu, viem to, lebo sme boli kolegyne. A nie nebola som za ňou, ale keď som zistila na 100% že je to ona, tak som len vtedy ešte manželovi povedala, že na druhý deň ráno si to vybavím s ňou a poobede s ním. Ráno neprišla do práce, vraj dostala ponuku, čo sa neodmieta. Nikdy som sa jej prstom nedotkla, nestála mi za to. Len som jej kamoške povedala, medzi rečou, že som si užila úžasný sex s bývalým keď prišiel po deti. Peklo mal doma mesiac. 🙂 Vrieskal na mňa, že čo si dovoľujem, takéto reči rozprávať, tak som mu len prskla naspäť, že veď ona je jeho láska života a mala by mu veriť. Neverila, za pár mesiacov z nej bola troska, lebo "ja im ničím vzťah, a vešiam mu deti na krk" - iba som do písmena dodržiavala rodičovskú dohodu, ktorú navrhol on, a ja som ju iba z lásky k nemu a deťom podpísala. Takže minca má vždy dve strany, a treba si dať pozor na to čo si praješ.
ked ma fakt male deti 3r, a 5r, ten chlap tiež nie je charakter, zlož si ružove okuliare, proste ber to do buducnosti, že budeš len prestupna stanica, neverila by som chlapovi, čo idíde od 3r dieťaťa, a ked ťa bola prosiť, hlavne prehltla hrdosť a orodovala kvôli deťom,a muž sa s ňou nechce kontaktovať, lebo ma vyčitky svedomia. to je ľahko čitateľné, len ty máš teraz ružové okuliare. to je jedno, že ste spali po rozvode, ale ked ty budeš mat 2r dieťa, hypoteku na krku a on si začne s kolegyňou, už sa na to inak budeš pozerať.
a muž sa ustriehnuť neda, jedine mamlas, čo je pod papučou, kto podvadzať chce, cestu si najde, a ty zaneprazdnena domacnosťou nebudeš mať čas ho kontrolovať
Ženy a vy si myslíte ,že rozvedený chlap už nemá nárok na novú ženu a rodinu? Veď koľko takých vzťahov je. To aj rozvedená žena s deťmi má už navždy ostať sama? Či tam sa to inak súdi? Nebavíme sa s mužom o jeho bývalej a ich vzťahu, ani problémy ,čo teraz oni dvaja riešia mi na nos nevešia. To len ona ,keď príde. Muž,nie že by s ňou vôbec nekomunikoval, ale ona všetko premení v hádku,tak ho to nebaví, on sa hádať nechce. Tak potom sa stiahne. Čo sa týka peňazí ,ako som vyššie písala,tak deti budú časom v striedavej starostlivosti a potom už nebude jej platiť alimenty. Lebo teraz platí 350€,tak sa jej dobre žije z jeho peňazí. Ale ešte sú malý a nevedia u nás tak dlho vydržať.
350€ na jedno dieťa podotýkam
ona premeni na hadku všetko, lebo sa nezmierila s jeho odchodom zrejme trpi, žiarli a chce mu odchod osladiť
Ano, aj rozvedeny ma narok na vztah a novu rodinu. Ale to neznamena, ze bude ignorovat svoje deti, nebude s byvalou o nich komunikovat, nezabezpaci im zakladne (aj nezakladne) potreby. Ak je chlap taky, ze sa o svoje deti nestara, nestoji za nic. Ani o dalsie deti sa starat nebude. To si mozes byt ista. A ak sa rozviedol, nieco tam bolo co k rozvodu viedlo. U toho tvojho nevera. Chrapal s tebou v case ked bol zenaty. Vymenil cas s rodinou za cas s milenkou. Uplne ukazkovy priklad chlapa, na ktoreho sa da spolahnut. To co spravil byvalej, bez problemov spravi aj tebe. On je taky. Vernost, ucta, komunikacia su mu cudzie. Starostlivost o deti su mu cudzie. Takze, ano, kludne si ho vezmi. Pri tebe sa zmeni. Urcite sa zmeni.
Ty sa priprav, ze polovicu roka budes mat doma aj cudzie dieta, ktoremu budes musiet varit, prat, zehlit, ucit sa s nim, budes s nim chodit na dovolenky. Vsetko to bde z vasich penazi, z vasho casu a z vasho sukromia uberat. Si na to pripravena?
Ano, aj rozvedeny ma narok na vztah a novu rodinu. Ale to neznamena, ze bude ignorovat svoje deti, nebude s byvalou o nich komunikovat, nezabezpaci im zakladne (aj nezakladne) potreby. Ak je chlap taky, ze sa o svoje deti nestara, nestoji za nic. Ani o dalsie deti sa starat nebude. To si mozes byt ista. A ak sa rozviedol, nieco tam bolo co k rozvodu viedlo. U toho tvojho nevera. Chrapal s tebou v case ked bol zenaty. Vymenil cas s rodinou za cas s milenkou. Uplne ukazkovy priklad chlapa, na ktoreho sa da spolahnut. To co spravil byvalej, bez problemov spravi aj tebe. On je taky. Vernost, ucta, komunikacia su mu cudzie. Starostlivost o deti su mu cudzie. Takze, ano, kludne si ho vezmi. Pri tebe sa zmeni. Urcite sa zmeni.
Ty sa priprav, ze polovicu roka budes mat doma aj cudzie dieta, ktoremu budes musiet varit, prat, zehlit, ucit sa s nim, budes s nim chodit na dovolenky. Vsetko to bde z vasich penazi, z vasho casu a z vasho sukromia uberat. Si na to pripravena?
@viestta Spali sme spolu až potom ,keď od nej odišiel. Nevera za ich rozchodom nebola. A keby ju mal rád,neobháňal by mňa. Ja som spočiatku o vzťah s ním nestála.Dokiaľ neodišiel,boli sme spolu len v práci a písali sme si. O deti sa stará vzorovo ako finančne,tak aj keď sú u nás.
ona premeni na hadku všetko, lebo sa nezmierila s jeho odchodom zrejme trpi, žiarli a chce mu odchod osladiť
@karolinakr vieš,ale toto už je jej problém. Tak nech si to rieši sama v sebe alebo so psychológom ak to nezvláda. On jej jasne povedal ,že od nej odchádza a odišiel. 5 mesiacov trvalo kým ich rozviedli ,celý ten čas ho pýtala ,nech si to premyslí, potom sa prevalilo ,že spolu žijeme ,začala chodiť aj za mnou. A už sú to dva roky a stále vystrája. Veď to nie je normálne
No a zrazu aký ideálny otec, podľa posledných príspevkov. To tá sviňa ex za všetko môže. 😁 Držím ti naozaj úprimne palce autorka,aby sa o pár rokov situácia nezopakovala
Autorka. A ex pošli do péčka, nech si to rieši s mužom.
No a zrazu aký ideálny otec, podľa posledných príspevkov. To tá sviňa ex za všetko môže. 😁 Držím ti naozaj úprimne palce autorka,aby sa o pár rokov situácia nezopakovala
@koniarova Ďakujem. Ale čo sa týka jeho ako otca ,je ozaj dobrý otec.

No autorka tak prajem veľa šťastia, nech sa to utrasie, vzťahy sa urovnajú a prežite spolu zivot, aký si želáte.