Kontaktuje ma ženatý nemecký kolega
Ahojte, trva to uz pol roka… nikdy sme sa nestretli, ALE… zacalo to tak, ze som v decebri 2024 nastupila do aktualnej firmy. Po asi 3 mesiacoch mi okrem inych projektov pridali dalsie - a teraz on bol moj novy program manazer pre dany projekt/program. Ja som bola priradena na jeho projekt za oddelenie nakupu… pamatam si, ze ked som privykrat videla jeho fotku v chate na teamse, povedala som si, ze je to presne moj typ. Ja profilovu fotku nemam. Vlastne on ma poznal len na zaklade mojho vyjadrovania na meetingoch a vo firemnych mailoch a chate. V priebehu par tyzdnov, ako sme sa spoznali takto pracovne (spolocne meetingy, pracovny chat-vsetko cisto profesionalne), zacal navstevovat moj linkedin. A to takym sposobom, ze pozrel a neposlal ziadost. Nechala som to tak. O par tyzdnov znova to iste. Vtedy som pozrela aj ja jeho profil (ved uz zvedavost). Poslala som ziadost. Potvrdil to tusim behom toho isteho vecera, nic nepisal. Nasledne o par hodin znova pozeral on moj profil. O par tyzdnov znova to iste… tak som mu vtedy s humorom napisala, nech nespehuje. No zacala debata… pisanie od piatka vecer do pondelku rana, nasledne mi zacal vypisovat na teamsoch… aj otazky ci mam priatela alebo manzela.. a deti atd… a prejst na debatu na WA, tak som mu dala cislo, dodnes mi tam vypisuje, zo slusnej debaty sa neskor na WA vyskytlo kdeco, za pol roka mi poslal fotky svojich deti, priebezne mi zvykne posielat svoje fotky a selficka-len tak, bez toho, aby som ja nieco pytala… napisal mi v minulosti ze som jeho Beuteschema, ze som presne jeho typ. Velakrat sme mali dlho debaty-hodiny, velakrat mi pisal ked spala vedla neho jeho zena… evidentne nieco nema doma ok, asi by takto nepisal mne, pol roka… raz ze rozmysla nad rozvodom, potom ze vlastne to nie je take zle, viackrat sa pytal v podstate ako casto spim so svojim manzelom, pisal, ze oni sex maju, ale… vraj nie tak casto ako kedysi - doslova napisal ze 5-6 tyzdnov nic, ze nie je to teraz easy atd. Uz asi 3x spominal, ze pojdeme na sluzobku, ze by ma rad videl, no stale nic konkretne, aj teraz pred tyzdnom ze vraj najdeme riesenie (lebo uz som mu naznacovala, ze nie som na chat..) ale zas ziadny konkretny plan. Co si o tom myslite? Mna prekvapuje, ze vobec zenaty muz dokaze tak dlho pisat zene, ktoru nikdy nevidel.. a ze ma udajne chce vidiet, no doteraz ziadny plan z jeho strany, zato pise stale… nedokazem proste pochopit, co hlada… hladam v tom logiku, kedy mu islo o sex, prilezitosti zmanazovat sluzobku pre svoj tim mal niekolko, dokonca raz bol za mojim sefom a pytal od neho suhlas, aby som prisla na zavod, moj sef s tym nemal problem, len znova ziadne konkretne planovanie…
@dancingqueen321 moze ta chciet ale ma strach pred jeho starou mozno. Niektori to tak maju. Jeden chodil za kamaratkou kopec reci a ked uz cakala jasnu dohodu ktory hotel kedy aby si to doma zariadila stiahol sa. Dala mu 2x sancu a potom ho blokla.
@anonym_71fd07 aj nad tym som rozmyslala…ale ako vies ze to bolo prave zo strachu? Strachu z coho presne? Ja neviem ako muzi rozmyslaju.. Ved ked chlap pise zene ze rozmysla nad rozvodom a ze mu chyba laska a byt znova lubeny tak snad chape, ze si to z jeho strany vyzaduje aj kroky.. a zas ked nechce, tak nema potrebu vypisovat a uz by som davno bola zablokovana ja… namiesto toho mi posiela fotku z fitka ze tvrdo maka kvoli mne…. Moja reakcia: ze ja nie som skor na real-life nez na chat… on ze najdeme pre to riesenie.. a zas nic konkretne dalej… akoze 🤷🏼♀️
@anonym_71fd07 aj nad tym som rozmyslala…ale ako vies ze to bolo prave zo strachu? Strachu z coho presne? Ja neviem ako muzi rozmyslaju.. Ved ked chlap pise zene ze rozmysla nad rozvodom a ze mu chyba laska a byt znova lubeny tak snad chape, ze si to z jeho strany vyzaduje aj kroky.. a zas ked nechce, tak nema potrebu vypisovat a uz by som davno bola zablokovana ja… namiesto toho mi posiela fotku z fitka ze tvrdo maka kvoli mne…. Moja reakcia: ze ja nie som skor na real-life nez na chat… on ze najdeme pre to riesenie.. a zas nic konkretne dalej… akoze 🤷🏼♀️
@dancingqueen321 muzi su rozni tak ako vy zeny. Jeden by nevahal a splnil co povie ale ten sa ti nepaci a ten ktory ti sympaticky je je posero. Vela chlapov prehana. Realne vidi riesenie ale potom mu do toho pridu realne problemy. Moze mat predstavu ze pojde na sluzobku, dovolenku cokolvek ale nakoniec to padne na nejakej blbosti a jeho plany sa vyparia.
Prvý krok si urobila ty, že si mu poslala žiadosť. Mala si to nechať tak. Doslova si prijala jeho hru.
Prvý krok si urobila ty, že si mu poslala žiadosť. Mala si to nechať tak. Doslova si prijala jeho hru.
@dadulkaf tu nejde o to, ci som prvu spravu pred pol rokom poslala ja…
@dancingqueen321 ja by som povedala, že dotyčný nie je šťastný v manželstve tak ako písal, chcel by asi aj zmenu k lepšiemu napr opustiť ženu a nájsť si novú lepšiu napr teba, ale nemám dosť odvahy a tak mu stačí aspoň to písanie v čom trochu unikne z reality a vyventiluje sa. Veľa ľudí nie je spokojných v vzťahoch, práci atd ale zo strachu zo zmeny ostavaju
@dancingqueen321 muzi su rozni tak ako vy zeny. Jeden by nevahal a splnil co povie ale ten sa ti nepaci a ten ktory ti sympaticky je je posero. Vela chlapov prehana. Realne vidi riesenie ale potom mu do toho pridu realne problemy. Moze mat predstavu ze pojde na sluzobku, dovolenku cokolvek ale nakoniec to padne na nejakej blbosti a jeho plany sa vyparia.
@anonym_71fd07 tak neviem, asi to potom zahram do outu, proste budem ticho ked sa zas ozve… fakt sa mi nechce cakat donekonecna aj ked nechapem, preco to takto natahuje ked to mohol ukoncit
@anonym_71fd07 tak neviem, asi to potom zahram do outu, proste budem ticho ked sa zas ozve… fakt sa mi nechce cakat donekonecna aj ked nechapem, preco to takto natahuje ked to mohol ukoncit
@dancingqueen321 naco veci ukoncovat ktore podla neho stale nadej maju ?
@dancingqueen321 ja by som povedala, že dotyčný nie je šťastný v manželstve tak ako písal, chcel by asi aj zmenu k lepšiemu napr opustiť ženu a nájsť si novú lepšiu napr teba, ale nemám dosť odvahy a tak mu stačí aspoň to písanie v čom trochu unikne z reality a vyventiluje sa. Veľa ľudí nie je spokojných v vzťahoch, práci atd ale zo strachu zo zmeny ostavaju
@ivikbloom celkom pravdepodobne… len co z toho? Pre mna to vo vysledku znamena, ze on radsej bude hnit pri zene, ku ktorej nema uz city a zostane zo strachu zo zmeny, mozno z komfortu… ale tym padom nebude otvoreny niecomu tu…
@dancingqueen321 naco veci ukoncovat ktore podla neho stale nadej maju ?
@anonym_71fd07 ale aku nadej? Nadej na co presne? Predpokladam, ze v hlave je nejako rozhodnuty ostat tam kde je, ak tu nic doteraz neriesil… ja sa potrebujem tiez pohnut dalej. Pre mna je to ze ked ma muz zaujem, tak neriesi slovami, ale skutkami… a ak neriesi, tak musi ratat s dosledkami a tie budu ze stratim zaujem
@anonym_71fd07 ale aku nadej? Nadej na co presne? Predpokladam, ze v hlave je nejako rozhodnuty ostat tam kde je, ak tu nic doteraz neriesil… ja sa potrebujem tiez pohnut dalej. Pre mna je to ze ked ma muz zaujem, tak neriesi slovami, ale skutkami… a ak neriesi, tak musi ratat s dosledkami a tie budu ze stratim zaujem
@dancingqueen321 ved toto je od prirody kazdemu jasne. Kolko bolo takych co chceli a v poslednej chvili usli 🙂
@dancingqueen321 ved toto je od prirody kazdemu jasne. Kolko bolo takych co chceli a v poslednej chvili usli 🙂
@anonym_71fd07 hej, ale spravu predpokladam do par dni posle zas a dalsi raz selficka z auta, z domu, fitka, atd
@terezka1947 ja nemam doma bohvieaky vztah, nemala som problem napisat, kedze som videla ze mi niekolkokrat pozeral na profil-proste mi to prislo zvlastne, a nemyslela som si, ze z toho bude pol rola pisania. Ako vravim, ocakavala som, ze ho to do mesiaca prejde. Ja som pisala o planovani stretnutia, aby som ho videla osobne. Nechce sa mi takto vypisovat, proste potrebujem muza vidiet osobne, aby som zistila, ci tam su vobec sympatie. Ja sex neponukam, on to dobre vie, ze taka nie som.
@dancingqueen321 pozri, veď Ti to rovno povedal, Beuteschema... On chce iba sex, Ty nevies,koľkým vypisuje este. ..alebo si myslíš, že z toho bude vzťah? Chcela byť s mužom, vedľa ktorého leží manželka a má malé deti? Si myslíš. Že ich opustí a pobeží za Tebou na sk alebo Ty do de? Vieš, koľko bude platiť Unterhalt prípadne Wechselmodel, ak by sa akože rozišli, čo sa nerozidu. Verím Tí, že sympatie môžu byť, všetko, ale bude Ti to potom ľúto, ak sa s ním chces vyspať, tak sa s ním vyspi , ale nebuď potom sklamaná.
@anonym_71fd07 hej, ale spravu predpokladam do par dni posle zas a dalsi raz selficka z auta, z domu, fitka, atd
@dancingqueen321 co ti brani byt nad nim v pisani? Naloz mu ze je zbabelec a ma len prazdne reci. Za mna strata casu.
@dancingqueen321 pozri, veď Ti to rovno povedal, Beuteschema... On chce iba sex, Ty nevies,koľkým vypisuje este. ..alebo si myslíš, že z toho bude vzťah? Chcela byť s mužom, vedľa ktorého leží manželka a má malé deti? Si myslíš. Že ich opustí a pobeží za Tebou na sk alebo Ty do de? Vieš, koľko bude platiť Unterhalt prípadne Wechselmodel, ak by sa akože rozišli, čo sa nerozidu. Verím Tí, že sympatie môžu byť, všetko, ale bude Ti to potom ľúto, ak sa s ním chces vyspať, tak sa s ním vyspi , ale nebuď potom sklamaná.
@anonym_678aa3 k tomu nedojde lebo je zbabelec 🙂
@anonym_678aa3 k tomu nedojde lebo je zbabelec 🙂
@anonym_71fd07 takto sa uz parkrat nazval…
Ti to nejak nevychádza.... Tak ste sa videli či nevideli či ako?
"Mna prekvapuje, ze vobec zenaty muz dokaze tak dlho pisat zene, ktoru nikdy nevidel.. "
"..... nie, fotky su jeho, ved sme sa videli aj cez kameru, bezne na meetingoch, odkedy spolu pracujeme"
Evidentne niečo nemá doma ok. To napísala autorka. Chudáčik, ako ho pekne hneď poľutovala a začala sa mu hneď venovať. Myslím, že evidentne tiež nemáš doma niečo ok. Keš si ako vydatá s ním vypisuješ a ledva čakáš kedy niečo zorganizuje. Už aby bol nejaký firemný teambuilding alebo tá pracovná cesta. Chúďa jeho žena ale aj tvoj muž.
@dancingqueen321 ak sa chlap nazve sam zbabelcom tak nim je. A to uz byt zenou nechcem takeho medzi nohami. 🚩
To vážne dnes veľa ženám netreba .. stačí si pozerať ich profil na Linkedine a oni sa už samé ponúknu 🤣 Okrem toho, že obaja podvádzate svojich partnerov, si Ty ešte aj dosť lacná keď Ti stačí WA…
Čo by si si myslela, keby sa toto dialo na druhej strane? Ak by Tvoj muž ležal vedľa Teba a písal druhej žene? A vlastne, možno aj leží a píše...
@dancingqueen321 Milá autorka, doma máš manžela. Hádam nie si pubertiačka. Urob si poriadok v hlave. Hádam z poblázdnenia si nezničíš manželstvo. Ak máš muža, tak si ho asi chcela, či? Keď si sa vydala. Presne ako tu písala jedna baba, hrá s tebou hru no a ty si na to skočila. Neklape ti manželstvo? Chýba Ti sex? No na vine sú v podstate skoro stále dvaja. Zmizla príťažlivosť? Ak áno prečo? Nabuď sexuálne túžby svojho muža, kúp si prádielko. Nehľadaj to čo nepotrebuješ. Doma máš lepšie. Možno prežívaš stereotyp, ale nepadni do niečoho čo budeš ľutovať. Nenič si rodinu a ani jemu. Možno jeho je už zničená, možno sa chce pánko len pobaviť a užiť si. Možno je sukničkár,ach......Kúp víno, nahoď sa, nech Ťa muž fajne poľubi a potom zmeníš zmýšľanie. Sex nie je láska. Kolegu ber ako kolegu. Obmedzuj komunikáciu. Váž si čo máš doma.
Čo by si si myslela, keby sa toto dialo na druhej strane? Ak by Tvoj muž ležal vedľa Teba a písal druhej žene? A vlastne, možno aj leží a píše...
@klaridka robite z toho dramu. Zeny ked zacinaju cokolvek bez hanby pisu ked vedla nich lezi muz.
Si pre neho iba rozptýlenim pri bežnom rodinnom živote. Ja by som to nebrala vážne a ani by som ďalej nerozvijaal debatu?
Vie o tom tvoj manžel pacilo by sa mu to? Alebo si predstav ci by sa tebe pacilo keby si takto vypisoval s kolegyňou?
@dancingqueen321 ak sa dobrovolne nazval zbabelcom, nie je to romantika placheho chlapca. Uz jasnejsie ti ani nemohol napisat, ze to s tebou nikam neplanuje posuvat a nemas nic cakat.
@dancingqueen321 Milá autorka, doma máš manžela. Hádam nie si pubertiačka. Urob si poriadok v hlave. Hádam z poblázdnenia si nezničíš manželstvo. Ak máš muža, tak si ho asi chcela, či? Keď si sa vydala. Presne ako tu písala jedna baba, hrá s tebou hru no a ty si na to skočila. Neklape ti manželstvo? Chýba Ti sex? No na vine sú v podstate skoro stále dvaja. Zmizla príťažlivosť? Ak áno prečo? Nabuď sexuálne túžby svojho muža, kúp si prádielko. Nehľadaj to čo nepotrebuješ. Doma máš lepšie. Možno prežívaš stereotyp, ale nepadni do niečoho čo budeš ľutovať. Nenič si rodinu a ani jemu. Možno jeho je už zničená, možno sa chce pánko len pobaviť a užiť si. Možno je sukničkár,ach......Kúp víno, nahoď sa, nech Ťa muž fajne poľubi a potom zmeníš zmýšľanie. Sex nie je láska. Kolegu ber ako kolegu. Obmedzuj komunikáciu. Váž si čo máš doma.
@laskamojajeidna pobavilo 😂😂😂
@anonym_71fd07 ale to nie je moj pripad, ja zas nedokazem pisat s muzom o ktoreho by som mala zaujem, pol roka, len tak.. z pleziru.. proste kvoli dialke a narocnejsej logistike by som chapala, ak zorganizovanie niecoho chvilu trva, ale proste mne hlava neberie ze by nejaky muz investoval tolko casu ked nic nechce.. a je jedno co (novu znamost/sex, mozeme menovat)… lebo ja to tak nemam, mam proste ine nastavenie a chcela som to pochopit, ak venujem cas tak asi mam nejake ocakavania a pre mna je jednoducho nelogicke, ze jeho slova a ciny sa rozchadzaju, ja som tak, ze som uprimna a hovorim veci narovinu
@dancingqueen321 Pises "som uprimna a hovorim veci narovinu". Tak sa za svoje slova postav, chod dnes za svojim muzom a ukaz mu tuto diskusiu.
Aj ja mám kolegu, pri ktorom by stačilo lusknut prstami a mala by som ho. Píše, volá na kávičku v práci, volá na akcie mimo práce, vôbec mu nevadí že som zadaná, že máme malé dieťa. Lenže, ja sa mu vyhýbam. Kávu som už mala, na ochutnávku vín nejdem, nepijem, keďže argument že mám niekoho u neho vôbec nehrá rolu, aj tak povie že je to len ochutnávka, že či ma muž nepustí. Tiež mi niekoľkokrát bol na LinkedIn zo začiatku, ani by mi nenapadlo mi písať, že špehuje, nech si pozerá čo chce, je to verejný profil. Ideš mu naproti, tak o čom je vlastne otázka? Či sa s ním pustiť do niečoho? No keď ti na tvojom manželstve nezáleží, ok. Ďalšia téma bude, že nemecký kolega uprednostnil svoju rodinu pred milenkou z východnej Európy. Ak sa tam vôbec dostanete, možno mu stačí si dvíhať ego na tom, že niekoho namotáva. A zjavne mu to ide. Asi v tom nebude nováčik.
@dancingqueen321 Pises "som uprimna a hovorim veci narovinu". Tak sa za svoje slova postav, chod dnes za svojim muzom a ukaz mu tuto diskusiu.
@mandzula kde zijes? To bude ina planeta
Sorry,cista stetka.Zaobaluj si to ako chces,ale si stetka a zle dopadnes lebo ho namotavas,udrziavas v ocakavani a z jednej alebo druhej strany to praskne.

@anonym_71fd07 ale to nie je moj pripad, ja zas nedokazem pisat s muzom o ktoreho by som mala zaujem, pol roka, len tak.. z pleziru.. proste kvoli dialke a narocnejsej logistike by som chapala, ak zorganizovanie niecoho chvilu trva, ale proste mne hlava neberie ze by nejaky muz investoval tolko casu ked nic nechce.. a je jedno co (novu znamost/sex, mozeme menovat)… lebo ja to tak nemam, mam proste ine nastavenie a chcela som to pochopit, ak venujem cas tak asi mam nejake ocakavania a pre mna je jednoducho nelogicke, ze jeho slova a ciny sa rozchadzaju, ja som tak, ze som uprimna a hovorim veci narovinu
@dancingqueen321 moze ta chciet ale ma strach pred jeho starou mozno. Niektori to tak maju. Jeden chodil za kamaratkou kopec reci a ked uz cakala jasnu dohodu ktory hotel kedy aby si to doma zariadila stiahol sa. Dala mu 2x sancu a potom ho blokla.