Kradnutá kozmetika sestrou môjho spolubývajúceho
Ahojte, ako by ste reagovali, ak by ste zistili, že sestra vášho spolubývajúceho, ktorá býva na čierno v byte používa vaše sprcháče a šampóny? Od kedy sa ku nám nasťahovala som si všimla, že mi z nich postupne ubúda ... So spolubývajúcim sa nebavím, ona sa predomnou skrýva... Celé je to trápne... 🤯
Ak tam oficiálne bývate 2 a ona býva na čierno bez vedomia majiteľa, sviňa nesviňa, povedala by som to majiteľovi. Pretože ak platí zálohy na energie pre 2 osoby a využívate ich 3, príde vám nedoplatok (minimálne za vodu) a ten budeš platiť aj ty. A na to nevidím žiaden dôvod. Takže neriešila by som žiadne sprcháče, riešila by som osobu ubytovanú na čierno bez vedomia majiteľa.
tak ja osobne by som nic nikam neliala .. cili a podobne moze poskodit -vliezt do oci a podobne ... normalne si to ber do izby .. nevies co sa deje do akej zivotnej situacie sa dostala a preco jej brat pomaha.. skor ako zacnes bud super akcna a pouzijes jeden z trapnych napadov pubertiaka ako ti tu radia"mudre tety" si sadni s kolegoma porozpravaj sa ... povedz mu,ze dlhodobo tam nemoze byvat kedze ucty sa platia na pol a nie 3tiny a ze nechces mat problem s landlordom ak na to pride-tak im davas tyzden na vyriesenie kym to nahlasis
Radsej si kozmetiku zamykaj v izbe, akoby si sa do flasky snazila nastrazit pascu.
Vysledok moze byt ten, ze niekomu nahodou sposobis vaznu alergicku reakciu (nikto ti neuveri, ze to si sebe chystala taku zmes a bude jasne, ze to chcela byt zamerne nachystana pasca).
Pripadne sa tym podari pofarbit zariadenie kupelne, da to majitel vam vsetkym k nahrade.
Mozes tym aj zbytocne vyvolat vojnu Kto z koho a oni tebe nieco pre zmenu na truc znicia, vyhodia, naleju ti v chladnicke do jedla,…
Radsej sa s nimi porozpravaj. Alebo hladat iny najom.
@rorino myslela som to tak, že nie každý má na to gule udať iného aj keď je v práve.
@januska12323 to je pravda
Daj si to do izby a zamkni, ja nic zle na tom nevidim.
@poppy22 kľúč od izby síce mám, ale všetci máme rovnaké zámky a rovnaké kľúče, čiže mi je na nič ☹️ máš pravdu, musím riešiť zámok s majiteľom ...
@syslik81 núdzu o peniaze nemajú, jej brat sa rád chváli, ako on zarába a aký má vysoký životný štandard...
@syslik81 ešte sa mi nedávno vyhrážal, že pri najbližšom zvyšovaní nájmu za byt sa bude navyšovať mne, lebo jemu sa vraj navyšovalo naposledy a to býva načierno u nás jeho sestra.... Sebareflexia nula bodov 🙄
@janetinka27 žiaľ mám atópiu a veľmi reaktívnu pokožku...sprcháče, ktoré si kupujem nie sú zrovna najlacnejšie, ináč by som to neriešila ...
Ak su drahsie a urcene pre konkretny typ pokozky, tak ich odtial vezmi hned a mas po probleme.
Sprchace do izby a zmeniť bývanie, ja by som teda takto bývať nechcela, čakať, či neurobia niečo napriek oni tebe....
Napíš mi do správy v akom meste bývaš a cca niečo o sebe možno by som vedela o voľnej izbe🙂
@mimka1402 Bratislava 😊
oznam to majiteľovi bytu, lebo keď na to príde sám, bude sa aj teba pýtať, či si o tom vedela a čo mu povieš? poletis aj ty a ešte budeš doplácať za energie vodu…. ten tvoj spolubyjauci je teda “hustý” človiečik. hrať sa ako mu to tam patrí a tebe oznámiť že tebe sa zvýši nájom najbližšie? čo prosím?

Kúp genciánovú violeť v lekárni a nalej ju do sprcháča v kúpeľni.