icon

Kradnutá kozmetika sestrou môjho spolubývajúceho

26. jún 2023

Ahojte, ako by ste reagovali, ak by ste zistili, že sestra vášho spolubývajúceho, ktorá býva na čierno v byte používa vaše sprcháče a šampóny? Od kedy sa ku nám nasťahovala som si všimla, že mi z nich postupne ubúda ... So spolubývajúcim sa nebavím, ona sa predomnou skrýva... Celé je to trápne... 🤯

Strana
z2
mameha7
27. jún 2023

Kúp genciánovú violeť v lekárni a nalej ju do sprcháča v kúpeľni.

melanta
27. jún 2023

Ak tam oficiálne bývate 2 a ona býva na čierno bez vedomia majiteľa, sviňa nesviňa, povedala by som to majiteľovi. Pretože ak platí zálohy na energie pre 2 osoby a využívate ich 3, príde vám nedoplatok (minimálne za vodu) a ten budeš platiť aj ty. A na to nevidím žiaden dôvod. Takže neriešila by som žiadne sprcháče, riešila by som osobu ubytovanú na čierno bez vedomia majiteľa.

syslik81
27. jún 2023

tak ja osobne by som nic nikam neliala .. cili a podobne moze poskodit -vliezt do oci a podobne ... normalne si to ber do izby .. nevies co sa deje do akej zivotnej situacie sa dostala a preco jej brat pomaha.. skor ako zacnes bud super akcna a pouzijes jeden z trapnych napadov pubertiaka ako ti tu radia"mudre tety" si sadni s kolegoma porozpravaj sa ... povedz mu,ze dlhodobo tam nemoze byvat kedze ucty sa platia na pol a nie 3tiny a ze nechces mat problem s landlordom ak na to pride-tak im davas tyzden na vyriesenie kym to nahlasis

moonlight1210
27. jún 2023

Radsej si kozmetiku zamykaj v izbe, akoby si sa do flasky snazila nastrazit pascu.
Vysledok moze byt ten, ze niekomu nahodou sposobis vaznu alergicku reakciu (nikto ti neuveri, ze to si sebe chystala taku zmes a bude jasne, ze to chcela byt zamerne nachystana pasca).
Pripadne sa tym podari pofarbit zariadenie kupelne, da to majitel vam vsetkym k nahrade.

Mozes tym aj zbytocne vyvolat vojnu Kto z koho a oni tebe nieco pre zmenu na truc znicia, vyhodia, naleju ti v chladnicke do jedla,…

Radsej sa s nimi porozpravaj. Alebo hladat iny najom.

januska12323
27. jún 2023

@rorino myslela som to tak, že nie každý má na to gule udať iného aj keď je v práve.

rorino
27. jún 2023

@januska12323 to je pravda

domkakvet
27. jún 2023

Daj si to do izby a zamkni, ja nic zle na tom nevidim.

autor
27. jún 2023

@poppy22 kľúč od izby síce mám, ale všetci máme rovnaké zámky a rovnaké kľúče, čiže mi je na nič ☹️ máš pravdu, musím riešiť zámok s majiteľom ...

autor
27. jún 2023

@syslik81 núdzu o peniaze nemajú, jej brat sa rád chváli, ako on zarába a aký má vysoký životný štandard...

autor
27. jún 2023

@syslik81 ešte sa mi nedávno vyhrážal, že pri najbližšom zvyšovaní nájmu za byt sa bude navyšovať mne, lebo jemu sa vraj navyšovalo naposledy a to býva načierno u nás jeho sestra.... Sebareflexia nula bodov 🙄

autor
27. jún 2023

@janetinka27 žiaľ mám atópiu a veľmi reaktívnu pokožku...sprcháče, ktoré si kupujem nie sú zrovna najlacnejšie, ináč by som to neriešila ...

janetinka27
27. jún 2023

Ak su drahsie a urcene pre konkretny typ pokozky, tak ich odtial vezmi hned a mas po probleme.

zabina27
27. jún 2023

Sprchace do izby a zmeniť bývanie, ja by som teda takto bývať nechcela, čakať, či neurobia niečo napriek oni tebe....

mimka1402
27. jún 2023

Napíš mi do správy v akom meste bývaš a cca niečo o sebe možno by som vedela o voľnej izbe🙂

autor
27. jún 2023

@mimka1402 Bratislava 😊

kristinka92
Autor odpoveď zmazal
kristinka92
30. dec 2023

oznam to majiteľovi bytu, lebo keď na to príde sám, bude sa aj teba pýtať, či si o tom vedela a čo mu povieš? poletis aj ty a ešte budeš doplácať za energie vodu…. ten tvoj spolubyjauci je teda “hustý” človiečik. hrať sa ako mu to tam patrí a tebe oznámiť že tebe sa zvýši nájom najbližšie? čo prosím?

Strana
z2