Kto si so mnou porozpráva, keď je mi smutno?
Ahojte kto sa somnou prosím porozpráva nemám s kým neviem kde napísať smutno mi je.
@alexis617 zle vychádzame
@tobias123321 vysokofunkčný autista? Asperger?... Čo tak nejaké občianske združenie, ktoré je zamerané na autistov? Tam môžeš byť v rámci svojich možností osožný. Alebo založ svojpomocnú skupinu pre dospelých autistov, alebo FB skupinu. Ak máš pocit márnosti, skús nejakú terapiu. Pomoc existuje. V diskusii máš link na linky dôvery.
@jamimo ja nemám pocit márnosti ale pocit osamelosti
@tobias123321 pocit osamelosti, s inými pocitmi - každý ťa len využíva, nevieš povedať nie, cítiš sa ako handra... 👉preto som napísala pocit márnosti.
Čo si predstavuješ, čo by bolo fajn, aby si sa necítil sám? Lebo inde píšeš, že ti vadí veľa ľudí... Ja napr. poznám nepočujúceho chalana, stále trpel samotou, nikdy nemal dievča, je hanblivý. Nikto nevie posunkovú reč, ani jeho rodičia, čo ja nedokážem pochopiť 🤦 Tak hľadal spôsob, našiel si kamoša (počujúceho) s ktorým komunikoval písomne a začal s ním hrať online hry. Dnes má kamarátov xy, cestujú po svete, na futbal, F1... A je šťastný a nie je sám 👍
@tobias123321 Spolužitie s ľuďmi a vychádzať s nimi je náročné. Ak nájdeš jedného človeka, s ktorým budeš žiť, aj to je niekedy ťažké, aj pre tých, ktorí nie sú autisti. Ja by som si kúpila radšej psa. Ja ťa úplne chápem, že je to blbý pocit, keď si sám a je to tiež blbé, keď nie si sám, máš niekoho a je to o ničom alebo ešte horšie. Možno je lepšie si takto písať.
@jamimo chcem rodinu kamarátov frajerku
@loliki ne ja chcem nazivot dakoho nič iné
@tobias123321 nechápem
@tobias123321 vieš, ale to tak nefunguje, že chcem. To nie je vec vo výklade, ktorú si ideš kúpiť z výplaty. Vzťahy sa budujú, každý do vzťahu niečo prináša, dôležitá je kompatibilita a harmónia. (niekto aj rodinu má a nenávidia sa...) Apropó, neutiekaj sa k tomu, že to, alebo ono ťa urobí šťastným. Dôležité je, aby bol sám so sebou ok.
@tobias123321 Ak veríš sile myšlienok, tak si predstavuj to, po čom túžiš. Volá sa to vizualizácia. Nájdeš o tom aj knihy. Sila podvedomia a modlitby. Ja nie som autista a v 24 som tiež len túžila po rodine. Ale mala som najprv psa a potom rodinu. 🙂
@jamimo keď mi dakto také dačo napíše normálne mám chuť zrušiť diskusiu fuj otras
@tobias123321 nájsť si priateľku autistku, aspergera niekde v komunite?Určite sú na FB také skupinky
@jamimo iné druhym radíte ako sami žijete sami tomu neveríte čo píšete
@tobias123321 nenapísala som nič zlé. Ani nik iný v tejto diskusii... Ak máš problém s diskusiou, kľudne ju ukonči. Dobrú noc.
Prajem, nech sa ti darí.
@tobias123321 V roce 2020 jsi psal, že je ti 24. Veřejné diskuze tu na Koníku jsou dostupné. Teď je ti 25. Pokud zavádíš. vymýšlíš si, pak je to pro nás ztráta času - snažíme se ti pomoci, co to jde.
@berenika39 kde som písal v roku 2020 že mám 24 somarina
@tobias123321 Veľmi mi pripomínaš tohoto človeka: @thunderdome , už sem viackrát písal, možno sa ti ozve, máte toho dosť spoločného...
@tobias123321 Podívej se do upozornění.
@tobias123321 pozri si zdravy, zivot pred sebou, najdi si daku zalubu ktora ti zamestna hlavu, a nebudes smutny.
@berenika39 2020 som ani diskusiu nezakladal žiadnu
@bublinka1426 nefunguje to tak. Mám čo robiť ale prídem domov a nezaspím celú noc lebo mi je smutno
@tobias123321 tak si kup psika. a nebudes sam. ludia maju ovela vaznejsie problemy. nesmies sa smutku poddat. pozri dobry film, ci citaj knihy...
@tobias123321 Podívej se prosím, do upozornění, máš zprávu.
@berenika39 nemam žiadnu správu
@tobias123321 Máš.
@h2 v čom akože podobné? Počúva takúto hudbu?
@berenika39 nič
@tobias123321 Ale jo, kukni na zvoneček, upozornění🙂)
@tobias123321 je veľa chatov kde to v reálnom čase odpíšu. Môžeš prísť aj na freespace atď. Vždy je kde vyprávať. Na chatoch som zakladával miestnosť s názvom virtuálna krčma. Že budeme debatovať ako ludia v krčme len každý bude tam kde je.

@bielasovicka hej