icon

Kto si so mnou porozpráva, keď je mi smutno?

tobias123321
28. okt 2024

Ahojte kto sa somnou prosím porozpráva nemám s kým neviem kde napísať smutno mi je.

thunderdome
28. okt 2024

Ja to mám ako sekundárnu zábavu. Mne je smutno maximálne tak zo systému, úradov, a z vlády. Inák idem si hladať po smetiakoch zálohované flaše, kovošrot, zarobím si tým pár eur. Som šťastný že sa môžem najesť. Som extrémne chudobný tak ja sa teším zo všetkého, aj z toho že žijem. Kedysi som uvažoval o frajerke ale vyšlo najavo že nemám čo ženám ponúknuť, tak to vypadlo z hry. Pozerám TV užívam si filmy, správy, lúbim pozerať čo sa deje vo svete… Keď je na to počasie vela bicyklujem. Dá sa bárčo robiť aj sám, aj bez peňazí. Skúšam vybaviť ID tak uvidím čo z toho, aj keď vláda neni nadšená z parazitovania na systéme…

h2
28. okt 2024

@thunderdome Že je tiež autista a cíti sa osamelo. A že ho druhí využívajú, nevie si nájsť kamarátov... Proste som si na teba spomenula. Ak máš pocit, že som mimo, tak prepáč.

thunderdome
28. okt 2024

@h2 si mimo len na 50% 🙂 ja kamarátov síce mám, ale nepriatelia sa mi akosi generujú sami ☹ čo sa mi nepáči. A byť sám je megavýhodné. Za nikoho si neni zodpovedný len za seba, je to flexibilné, nikto ti negibicuje do ničoho atď. Ideš si kedy chceš. Nemusíš na nikoho čakať, nikomu sa prosíkať. Ale rád sa povyprávam.

thunderdome
28. okt 2024

Napríklad legenda o záchodovom prkínku. V komédiách a memečkách furt ondia že to nechávajú hore či dole. Ja to zatváram celé aj s tým víčkom nech nejde smrad ottál. Však dvihnúť je to pár sekúnd. Po stojačky močím len do pisoára, inák si sadnem. Je to pohodlnejšie.

thunderdome
28. okt 2024

Kto ide kukat americké voľby v USA? Bude Camala alebo Trump? Čo myslíte?

thunderdome
28. okt 2024

@h2 niečo ti zarecitujem počúvaj:

Letí striga na metle naje….aná vo vetre.
Spitá z piva, vodky, vína, zje…ala sa do komína.

He he he he he 🙂

thunderdome
28. okt 2024

@tobias123321 tobiaaaaaas hahooooo tak sa ideš vyprávat či né?

tobias123321
autor
28. okt 2024

@thunderdome nemám o čom

h2
28. okt 2024
thunderdome
28. okt 2024

@tobias123321 jakže neni? Kopu tém som nadhodil. Pridaj sa. Jaj až teraz som si všimol že si poslal obálku.

thunderdome
28. okt 2024

@h2 len chudáci introverti sa ma zlaknú lebo idem jak valec… Aj keď im to niekedy závidím lebo vždy hovorím že:

Prídu introvert a extrovert na diskotéku… A obaja idú aj preč bez frajerky… Prečo?
- Introvert žiadnu neosloví lebo sa hanbí, a tým pádom sa nič nestane.
- Extrovert osloví aj 10 žien, a všetkých 10 ho pošle dočerta.
Tak kto je na tom lepšie? Introvert či extrovert?

thunderdome
28. okt 2024

Viete lebo introvert vraví extrovertovi, ako ti závidím tú odvahu… Ja by som sa nedonútil osloviť ju.
A extrovert na to: Čo z toho mám? Prídem tam, oslovím ju a ona ma v lepšom prípade odmietne, v horšom dostanem nakladačku od soka ktorý si na ňu robí zálusk… Tak kto je na tom lepšie?

thunderdome
28. okt 2024

@tobias123321 ktorý kandidát je tvojom favoritom? Trump alebo Camala?

h2
28. okt 2024

@thunderdome Extrovert má aspoň šancu. Keď introvert nikoho neosloví, nikoho nezbalí. Extrovert to aspoň skúsil. Čím viac ich osloví, tým väčšia šanca, že sa nejaká chytí.

thunderdome
28. okt 2024

@h2 ako ja pri stieraní losov na pošte čo? V živote som nevyhral a vždy to skúsim keď som na pošte. Tobias dáko zmizol. Poslal súkromnú že si nechce písať. Vidíš neviem čím to je ale ja odplaším od seba ludí. Ja už iné ako odmietnutie ani nepoznám. Neviem proste zaujať či ženu, či potenciálneho nového kamoša.

h2
28. okt 2024

@thunderdome To mi ani nehovor, že si kupuješ stieracie losy!!!!! 🤦‍♀️ Najväčšia blbosť. Nemáš ani na jedlo a vyhadzuješ prachy von oknom.

h2
28. okt 2024

@thunderdome Asi si bol naňho príliš "hŕŕŕ". Zľakol sa.

thunderdome
28. okt 2024

@h2 v tých časoch keď som mal. Nie teraz…

mimka1402
28. okt 2024

@bublinka1426 Naozaj jemu nerad žiadne zvieratko, je to typ ktorý tu píše pravidelne, nedopadlo by to dobre..

buberova
29. okt 2024

Tobias to nemyslíš vážne, tak cítiš sa sám, chcel by si aspoň niekoho aspoň kamaráta, niekoho kto si s tebou popíše, padne ti tu z neba chalan, s ktorým toho máte mega veľa spoločného, povie ti vtip, keď číta že si smutný a zrazu sa tváriš ako si písať nechceš a nemáš o čom? No povedz mi aké riešenie si predstavuješ... Čo ešte viac sa má stať?

bublinka1426
29. okt 2024

@mimka1402 nevedela som. ok

tobias123321
autor
29. okt 2024

@mimka140 ale rozmýšľam že si kúpim psa ale nie do bytu ale na chatu keď dokončím oplotenie celého pozemku tak čuvača pekný ovčiarsky pes veľký

tobias123321
autor
29. okt 2024

@h2 presne tak

alexis617
29. okt 2024

@tobias123321 si šokovný keď máš vodičak to je pri autizme veľmi vynimočné neprejde sa psicho testami malo kdo to dokáže bývaš sám máš pracu ani chlapče nevieš už v tomto aký si vynimočný

tobias123321
autor
29. okt 2024

@alexis617 ja som taký autista že to nemám na papieri zistil to psychológ až v dospelosti a aj keby som nebol to je jedno cítim sa tak. Mám iné diagnózy psychiatrické od základnej skoly

tobias123321
autor
29. okt 2024

@alexis617 plačem normálne od rána dnes pritom neviem plakať jak je všetko neriešiteľné v kruhu nikto mi nerozumie strašne mi je smutno zle

alexis617
29. okt 2024

@tobias123321 skús sa.uklidniť sadnúť si všetko má riešenie to mi môžeš veriť o ktorej ideš do prace

purple_wolf
29. okt 2024

skus chat GPT

thunderdome
29. okt 2024

@tobias123321 neviem prečo si bol taký zlý na mňa že nechceš si písať. Teraz ako čítam som si všimol že máme niečo spoločné. Ja mám od detstva niekolko psycho diagnóz, a autizmus mi tiež definovali až v dospelosti. Presne ako vraví @alexis617 že ani vodičák mi nechceli potvrdiť keď som pred začatím autoškoly musel doniesť lelárske potvrdenie. Ani na vojnu (keď sa ešte povinne chodilo) ma neodviedli vďaka diagnóz som dostal modrú knižku. Zbrojný pas by mi nikdy nedali. Aj keď som kedysi dávno robil cez úrad práce preukaz na SBS zase mi lekári nechceli potvrdiť, až sa dohodol kompromis že môžem ale bez zbrane. A ten školitel už tak divne pozeral a moc sa vypytoval že prečo mi to takto lekári napísali. Na druhý pokus som získal síce vodičák ale tak trochu podvodom, že v zdravotníctve majú bordel, tak som zmenil obvodného lekára, a rýchlo som si dal oštemplovať potvrdenie pre autoškolu. Takže ja ho ani popravde nemám mať. Pomohli s tým rodičia lebo už sa nemohli dívať ako mi lekári nepotvrdia skoro žiadnu rekvalifikáciu čo by mi v živote pomohla. No nepomohlo. Aj z SBS ma vyhodili vždy lebo aj keď robota je zvládnutelná ale boli problémy v kolektíve. Autista sa ťažko adaptuje. Nevie kedy ako má reagovať, nevie kedy čo povedať, kedy radšej mlčať atď. Raz som skúsil živiť sa rozvozák na malom aute (mám len B) a dopadlo to katastrofálne. Keď som chcel ísť na železnice či do MHD nikde som neprešiel psychotesty. Takže niečo mi musí byť lebo ostatní všetci prešli. Pre niečo ma asi preradili do osobitnej školy. Bol som aj v psychiatrických nemocniciach. Keby mi nič nebolo tak ma tam asi nepošlú. Teraz si vybavujem ID sú samé problémy, jeden papier neuznajú lebo musí byť iný typ paychológa, druhý od psychiatra je starší ako pol roka. Vkuse len problémy. Ale slovenské úrady sú tym známe. Byrokracia nad byrokraciu. Aj ja som bol v štádiách že bol som smutný z toho celého, keby bola možnosť eutanázie tak idem. Lebo rekú načo taký človek vôbec existuje. Ale už som sa s osudom zmieril. Žijem v chudobe keďže sa neviem v žiadnom zamestnaní udržať. Tak preto žijem ako bezdomovec že zbieram kovošrot, zálohované plechovky a flaše, hrabem sa v kontajneroch. To je realita. Tak nebudem to tajiť. Poviem narovinu že takto žijem lebo inák sa mi nedá. Len vďaka rodine mám strechu nad hlavou a ten podvodom získaný vodičák ktorý mi je nanič. Keby na slovensku úrady fungovali ako mali, tak mi ho vezmú.
Tak čo mám na toto celé povedať? Len sa prispôsobiť a zvykať si.

thunderdome
29. okt 2024

Dodatok: Internet je už dnes štandard nie luxus. Môže to mať aj bezdomovec! Na bazoši zoženiete mobil aj za 15-20€ alebo už aj v rubrike darujem. V meste máte kdekolvek free wifi zóny, a stále pribúdajú na verejných miestach lavičky s USB konektormi, takže nabíjať sa dá hocikde na stanici, v nákupnom centre, atď.